Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 17 Nëntor 2005 - 08:04:

kam marr vesht se durrsaku ka marr ban.
Neqofte se nuk e ka marre, atehere po e propozoj une per ban
Durrsak, gati valixhet dhe para marrsh 1, 2, 1,2

Postuar nga amoxil datë 17 Nëntor 2005 - 08:51:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
kam marr vesht se durrsaku ka marr ban.
Neqofte se nuk e ka marre, atehere po e propozoj une per ban
Durrsak, gati valixhet dhe para marrsh 1, 2, 1,2

propozimi hudhet poshtë........
morra vesht se analistja ka gjet një dashuri të re.....

Postuar nga oliinter datë 17 Nëntor 2005 - 12:44:

Re: Jam bo moderator

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Nigjoni ktu - Une jam moderatori me i ri dhe si i tille eshte mir qe ta dini pasi deri dje keni bo terr merrr kurse qe tani e tutje nuk ka me tolerime. Nuk do lejojm gjuh te fulliqur ne forum, forumi esht i imi prandaj topin do e gjuaj un.
Lajmeroj se vetem un dhe 2-3 cupa qe kan rolin tim duhet te shkruajn ne forum pasi te tjeret nuk dijne pasi bojn perr perr terrr merrr derr.
Ky ligj hyn ne fuqi tani pasi u bera moderator kuptohet.
Neser do keni 10 ligjet apo rregulla te reja per ata qe bejn perr perr. Analistja dhe un kemi mar masat qe te ju'a paraqesim neser te gjith paketen ligjore i pelqen apo jo Fajtorit.

hey robo edhe ti u bone spiun?????

kete gje nuk e prisja prej teje....

lando u prishe edhe ti si cun....

Postuar nga Admirali datë 17 Nëntor 2005 - 13:14:

Hmmm

Persa i perket shitjes se Forumi Horizont, vjet ne fakt kur isha sop tek #Shqiperia doli llafi per nje shume mbi 1.000.000 $$$$, pyeta founderin e dhomes (sdo mend se kush ishte, dora vete Faja i Modh), dhe as nuk e pohoi, por as nuk e mohoi. Pra, mund te kete dicka ne kete mes.

Mod e shkrete u shiten e stershiten qindra here, akoma s'jeni ngopur me matrapazlleqet ju, por doni me ja shtrydh deri ne fund piken e gjakut qe kane.

Lela, u fejove ti moj, urime ene me ca borrokoce, se na duhet me shtu rracen e shqiptareve ne Itali, me plane 2 vjecare.

Postuar nga amoxil datë 20 Nëntor 2005 - 03:38:

Mora vesh se përveçse martesës dhe shtatzanis, lela_dr pati një sukse akoma më të madh ditët e funit...sapo doli në treg dhe nëpër kinkalerirat shqiptare libri i lelës me përgatitje të disa pijeve tepër ekzotike.

Postuar nga Ruby_DR datë 20 Nëntor 2005 - 04:47:

me ra ne vesh se kontja eshte martu me analisten

Postuar nga amoxil datë 20 Nëntor 2005 - 05:14:

mora vesh se admirali që tani e tutje sdo shkruaj më në krye të mesazheve të tij "hmmmmmmmmm" por "co-admin"....
a keni ngju juve gjo?

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Nëntor 2005 - 07:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
me ra ne vesh se kontja eshte martu me analisten

U trashegofshit dhe nga une. Konte dhe Ana ishalla me nje jete te lumtur.

Konte Urime.

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2005 - 18:18:

Humori juaj me hoqi merzitjen

Me ju zonja dhe zoterinj Yankis, ne qe banojme ne Europe kemi nje diference te pakten me Angline prej 5 oresh.Keshtu qe kur ne jemi gati duke fjetur,ju ktheheni nga puna ose nga shkolla.daten 15 e pakeni kaluar shume bukur.megjithate edhe une kam degjuar disa thashetheme:

1-eXplore vuan nga semundja e malarjes dhe po i lutet mikut tim Keni ti dergoje disa kinina nga USA se kete te Europes jane te skaduara.

2-Thuhet se Durrsakut Sali Berisha i ka prishur shtepine e ndertuar pa leje .(Ploko jam me i ri dhe i fuqishem dhe te kerkoj ne duel).

Mikja ime Keila sipas nje lajmi te koheve te fundit thuhet se ka qene ne Shqiperi dhe ka kandiduar per deputete e LZHK ne Kavaje,por nuk mori asnje vote dhe u kthye ne Amerike me 5 korrik shume e merzitur.

-Thuhet se Faja ka vendos me i dergu adminstratoret ne kurse kualifikimi.
jashte USA.

eXplore ne fushat e orizit ne Kine.

Keila do te vije ketu ne UK prane Buckingham Palace prane Naltmadhnise se saj mbretereshes Elisabet.

Analistja do te shkoje per kualifikim ne misionet e NATO-s ne Afganistan.

Atentncione:Me keqardhje ju njoftoje se oborrtari Petrit Kola eshte rrezuar nga gomari dhe ka thyer te dy kembet.Ngjarja ka ndodhur ne Burgajet.
Keto jane thashethemet qe kam degjuar gjer tani.

Postuar nga Admirali datë 21 Nëntor 2005 - 18:56:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
mora vesh se admirali që tani e tutje sdo shkruaj më në krye të mesazheve të tij "hmmmmmmmmm" por "co-admin"....
a keni ngju juve gjo?

Nga Co-Admini
D.V.

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.