Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga amoxil datë 02 Gusht 2005 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
domate te regjura

Mokrate, me sa mbaj mend una domatet e rregjura jan familje turshijsh dhe jo gjell. Ekzistojn speca të mbushur edhe domate fut nëse do ta besh tavën pak më të pasur në sy edhe shije, por domate të rregjura gjell smbaj mend ndonjë herë. Na shpjego të lutem si bëhen se po presim ktu me tigan e kusija nëpër dur ne, të gatshëm kurdoher për gatim

P.S : Jam guzhunjer i përkryer.

Postuar nga Hektori datë 03 Gusht 2005 - 21:14:

Re: Ashure

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Edhe une vdes per Ashure, eshte shume e mire, dhe mbas shume viteve ketu ku jetoj une gjetem grure....Ne ITALI quhet Grano turco

Lela tani pa shkolle jemi na falni po grano turco sikur i thone misrit e di une.

Postuar nga halfgang datë 03 Gusht 2005 - 22:35:

te kisha nje te prere kadaif tani, dhe le rroja perjete... eshte e vetmja embelsire qe une ha...
kush me ofron nje te prere u nisa une, vetem me jepni adresen e sakte...
kjo vlen vetem per ata qe banojne ne evrope se me tutje nuk kam letra qe te levis...

Postuar nga amoxil datë 04 Gusht 2005 - 00:45:

bollokumet e elbasanit !

Postuar nga myzeqari datë 04 Gusht 2005 - 00:55:

Tave kosi :p

Postuar nga Ruby_DR datë 04 Gusht 2005 - 06:33:

Re: Re: Ashure

Citim:
Po citoj ato që tha Hektori

Lela tani pa shkolle jemi na falni po grano turco sikur i thone misrit e di une.

jo mer lal jo se misrit i thoj MAIS......................
Ka te drejt lela se sperdorim mill misri ne ktu........vetem kur bejm buk misri e marim dhe i thojn farina de mais dhe jo di grano turco

shnet lale tani din dhe nje gje me shum

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Gusht 2005 - 06:38:

Per asgje ....

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Gusht 2005 - 17:28:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Tave kosi :p

Sot per dreke kam tave kosi, po deshe, je i ftuar per darke....

Postuar nga Iyua datë 04 Gusht 2005 - 17:35:

Mua tani sme shkon mendja per te ngrene ,

S'me ka shkuar mendja per ndonje gjelle vape shume sot..... Dhe eshte mengjes te un Kafja si gjithmone e preferuar ne mengjes. Vdiqem me filxhona neper dore sa dhe kur hame buke me duket sikur pij kafe
Pacim ..........

Postuar nga Hektori datë 05 Gusht 2005 - 20:46:

Re: Re: Re: Ashure

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

jo mer lal jo se misrit i thoj MAIS......................
Ka te drejt lela se sperdorim mill misri ne ktu........vetem kur bejm buk misri e marim dhe i thojn farina de mais dhe jo di grano turco

shnet lale tani din dhe nje gje me shum

Ruby misrit i thone mais po i thone edhe grano turco. Nejse shnet lal

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.