Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Nuk e ka fajin treshi jo, por gojet e liga![]()
rrofte "kontinenti", amerikan,
desha te them Peshtim, pa zilet nuk degjohen prej gjithkujt , -hahahahahahahahahaha-
Ah c`paskeni pire sot!
ps:Tresh, per hajer te qofte divorci dhe me mend ne koke heren tjeter.:p
tresh une gjithmone te kam dashte.. te miren ty
peshtim nje uj me akull te lutem
Ju pershendes...pak muzike duhet ne sfond
http://youtube.com/watch?v=cStqcFPXFJ0
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
rrofte "kontinenti", amerikan,
desha te them Peshtim, pa zilet nuk degjohen prej gjithkujt , -hahahahahahahahahaha-
Ah c`paskeni pire sot!
ps:Tresh, per hajer te qofte divorci dhe me mend ne koke heren tjeter.:p
Ekzibicionisti Puntor Ylli!
Me shqetesim po ndjek ekspozimin qe po ju ben ditet e fundit,pjeseve te trupit te tij,Puntor Ylli.
Nje deshire e papermbajtur per te rene ne sy te seksit te dobet,e ka bere qe pas ekspozimit te Barkut,Pikave dhe shaleve leshtore,tani te ekspozoje hapur Hunden e tij te Madhe.
Aluzioni eshte mese i qarte!
hahahahaha lere rehat Punetorin se po enderron pikat qe kish fotografuar ne det tani
Vura re sonte disa slide po ti?? Kur do na nderosh?
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
hahahahaha lere rehat Punetorin se po enderron tani
Vura re sonte disa slidepo ti?? Kur do na nderosh?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Me Hunden time?
Citim:
Syrin preferoj...
Citim:
Une nuk jam Ciklopi Brisi.....jam nje Pellazg i thjeshte me nje hunde modeste!
Citim:
:o mire pra...sa interesant qe po ben dhe ti :o
Ka dicka analkolike ketu?
Kenge per ty...ika cause i'm not inspired
http://youtube.com/watch?v=viQWJUoRG50
Lengu i Zgerbonjes....eshte si pune Hashashi!!!Te nxjerr te piren dhe te hedh ne krahet e se Panjohures!
Citim:
Enya,
Mirseardhe dhe kofshe te shendosha,ishallah!
Po te duash jepi nje gote uje kushes,se une nuk flas me 2 Mashtruesit.
U arrit shifra 10000!
Me duhet te largohem nga SHAMATA!
Pijetorja tani mund te quhet e sukseshme ne biznes!Ne me pak se 3 muaj shpuri drejt falimentimit jo vetem Cajhanen Shkretina,por edhe Baret e Durresit,Elbasanit,Tiranes dhe Gjelltoren e Tetoves(apo nuk ka te tille).
9673 lexime i bera vete,por prape mund ta quaj sukses!Duke patur parasysh edhe kontrollet e shpeshta nga Organi i Mod-Admin.
Pabesia e Treshit dhe Demokrates,alkolizimi i Brisit,dobesimi i kofsheve te Enyas,zhdukja enigmatike e Enigmes,imoraliteti i puntor Yllit,groshngreniet e Fajtorit,zemerimi i Ari Labit,gjoksi i cuditshem i Bletes,hyrje-daljet e dyshimta te elsaaaaaaaaaas ishin asyet qe me shpune ne kete vendim.
Por kryesori eshte qe ndjej se se shpejti ne lokal do hyje Vlonjati i te 99-ve dhe do beje kerdine mbi virgjereshat.Kete nuk e kaperdij dot!
Gjysmen time te lokalit ja le ne pronesi Seksit!
Amanet:Mbaje Pijetoren e Kuqe dhe ja u ler Brezave!
Po nisem per Peshkim dhe nuk e di nese do ta ze Peshkun ...apo do me zere.
Puthje te gjitheve!(Perjashtohen ketu Mashtruesit Tresh dhe Demokrate4ever).
I am going fishing!-Chris Rea
Nja 6 here jam nisur te ik dhe kthehem.....s'te lene sirenat!!!
Ju lutem mos me dergoni mp.
Te interesuarit le te komunikojne me adresen e e-mailit ppsheretima@pellazgishtejebota.com
Tabele ne hyrje te Shamates!Gone fishing!
Kjo tabele te mbahet deri te Marten e Kofsheve.31 Korrik.
Re: I am going fishing!-Chris Rea
Citim:
Nja 6 here jam nisur te ik dhe kthehem.....s'te lene sirenat!!!
Ju lutem mos me dergoni mp.
Te interesuarit le te komunikojne me adresen e e-mailit ppsheretima@pellazgishtejebota.com
Re: Re: I am going fishing!-Chris Rea
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
ku do shkosh ti ???Hajde ktu shpejt se pa ty ska kuptim ky forum joooooo!
Une me ket qellim hyj ketu, nese ke shkruar ti apo Tresh, apo Briseide
(e cila mu merzit sonte padashje), edhe Bleta, kaq...Te tjeret sme interesojne as ti lexoj, pa then ti fus te gjithe ne ignore lol.
ndaj mos ik Peshtim.![]()
sinqerisht Enya.
Dmth, si meny dreke ka peshk te fresket, sot!
peshtim a ban me na ike deri me 4 gusht e me u kthy me ndonje nick tjeter a ca te dojne e bardha zemer....
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
peshtim a ban me na ike deri me 4 gusht e me u kthy me ndonje nick tjeter a ca te dojne e bardha zemer....
kongjillet aeshte fjale e huaj....please shkruaj pellazgshe qe te marr vesht edhe une i mjeri....
Citim:
kongjillet aeshte fjale e huaj....please shkruaj pellazgshe qe te marr vesht edhe une i mjeri....
kongjillet....me sa di une eshte prushi i fikun.......Kujt den me ia fik deren ti maj blet..??....:p.....
blete ose na difto ca jane kongjillet ose po te fitoj si i thone lulelakres ne greqisht
psh, gjyshja ime e perdorte kur thosh "Kongjill, i zi!"
sa u dogji ky kongjilli im, mor aman!
Citim:
blete ose na difto ca jane kongjillet ose po te fitoj si i thone lulelakres ne greqisht![]()
eshte shume interesante...
bleto bleto....une nuk jam profesor qe ti di te gjitha,po nje cope katnar Shkodre jam une,me 4 klase shkolle ....e per ma teper nuk i futem punes joooooooo....per ca po punoj 8-10 ore ne dite une qe ti futen te tjeret ne vend tem....une do dredh zingjirin sot....me fal blete po e meritoj
Citim:
eshte shume interesante...![]()
bleto bleto....une nuk jam profesor qe ti di te gjitha,po nje cope katnar Shkodre jam une,me 4 klase shkolle ....e per ma teper nuk i futem punes joooooooo....per ca po punoj 8-10 ore ne dite une qe ti futen te tjeret ne vend tem....une do dredh zingjirin sot....me fal blete po e meritoj![]()
eee me mire, se kisha fillu te ve paksa bark......e si do dal ne vere une tek ato plazhet me kika jasht.....po nuk isha pak barkthate....
Citim:
eee me mire, se kisha fillu te ve paksa bark......e si do dal ne vere une tek ato plazhet me kika jasht.....po nuk isha pak barkthate....
nqs jane si te asaj maqedonses....ehe nje jave rri pa hanger se dobet dobet.......si me kene veze e fergume sy ishte....piate fare....
Citim:
nqs jane si te asaj maqedonses....ehe nje jave rri pa hanger se dobet dobet.......si me kene veze e fergume sy ishte....piate fare....
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
LULELAKRES, te thashshshsh, si thone ne greqisht, oj ky!![]()
Re: Re: Re: I am going fishing!-Chris Rea
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
mos me thuaj se eshte e vertet kjo qe po thua ..................megjithse edhe po te jet , as me intereson shume jo ..., vjen nje dite kur te kap dielli e nxihesh , por vjen edhe nje dit kur nese nuk e ke vajisur trupi te rripet lekura............................
home doni me per çufon apo bubin kaçurrel.
Citim:
hahahhaah shi si be sikur se di, kur une e di, se ti e di
ehu....i thone kulupilli...jam i sigurte qe e kam shkru gabim se une dh me ll i ngaterroj shpesh
po shpresa si i thone
Citim:
ehu....i thone kulupilli...jam i sigurte qe e kam shkru gabim se une dh me ll i ngaterroj shpesh![]()
po shpresa si i thone![]()
he si i thone kungullit tani , ''shpresa'' eshte ajo qe vdes e fundit per mua
Citim:
he si i thone kungullit tani, ''shpresa'' eshte ajo qe vdes e fundit per mua
Citim:
he si i thone kungullit tani, ''shpresa'' eshte ajo qe vdes e fundit per mua
jo jo KOLLOQITH jane greket....se atyre u pelqen
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Do ti them edukatores, qe flisni me fjale te ndyra dhe te pista![]()
po kastravecit... kushedi si i thone?
betohem qe s'e di!
Citim:trangull i thone e i bajn marshallah.
po kastravecit... kushedi si i thone?
betohem qe s'e di!
ehu, qenkeni te gjithe te dehur me duket.Keshtu ndodh kur s`eshte i Zoti i Pijetores ketu.
Ah, Peshtim, Peshtim c`na bere qe na ike me pushime afatgjata.lol
po ta shperdorojne pasurine punetoret me besnike te tute.
enya ai po pergatitet shpirterisht per neser....dite kofshesh ka thane .......
Citim:
Citim:
une do te propozoja nickun zonjeza Lulushe... si ajo tek "Pas vdekjes" se Cajupit!![]()
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.