Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)

Postuar nga Tulipani datë 18 Prill 2009 - 13:31:

2 nga kenget e mia te mengjesit

Postuar nga briseide datë 19 Prill 2009 - 18:44:

Postuar nga ColdFire datë 19 Prill 2009 - 18:47:

"nuk me kujton me dashuri"...

Vargjet jane akoma me te bukura.....

Postuar nga agata datë 19 Prill 2009 - 20:37:

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Prill 2009 - 03:13:

Postuar nga Katilesha datë 22 Prill 2009 - 03:34:

http://www.youtube.com/watch?v=vJaap5XwiPA

Postuar nga Lela_Dr datë 24 Prill 2009 - 05:04:

Postuar nga Tulipani datë 24 Prill 2009 - 16:53:

Ok me kane tallur per faktin qe une se njihja kete kengen, tani qe e njoha dua dhe une nje kenge me emrin tim :p

Postuar nga kurt datë 24 Prill 2009 - 17:45:

Dishwalla- counting blue cars

shume kujtime me sjedh kjo kenge!! njekohesisht sikur nje wake-up call po ma kujton that i been living here a while! (west coast that is!!)
http://www.youtube.com/watch?v=c5MjVyqByzU

Postuar nga Fajtori datë 29 Prill 2009 - 13:45:

Kur fillon diten me kete besoj gjithe diten e perfaqson Sesi ma dha truri ta degjoj pas SinceritÃ_ se Arises. Hhehehe :p
Ato ritmet e duartrokitjeve ne sfond vijne nga salla, sepse kjo ka qene kenga me bukur ate festival. E vetmja kenge me ritem qe bente njerezit ne salle te hidheshin ne karrike.

Postuar nga amor alucius datë 29 Prill 2009 - 16:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Ok me kane tallur per faktin qe une se njihja kete kengen, tani qe e njoha dua dhe une nje kenge me emrin tim :p

Procedura eshte e thjeshte: behu dashnorja e nje 40 vjeçari te martuar, mbaj kete gjendje per ca vjete dhe ne fund perballu me keqardhjen ohh sa te madhe te individit ne fjale kur e divorcoi gruaja.

Ja nje kenge tjeter te ketij tipi, dedikuar Raphaël; ky te pakten ja vlente edhepse djali i ish te dashurit te Carlas.

Postuar nga lezhjani-82 datë 29 Prill 2009 - 23:40:

Postuar nga Katilesha datë 30 Prill 2009 - 00:38:

Lightbulb

Perballemi! Cdo dite perballemi me njerez tek te cilet shohim gjera qe duhet dhe duam t'i ndryshojme. Luftojme per ndryshimin dhe per nje lustrim te karakterit te tyre. Ka momente qe e bejme aq personale kete lufte ,saqe e shohim edhe si nje sfide personale. Fitojme? Po ,jo, ndoshta!? Kjo s'ka aspak rendesi. Rendesi ka qe luftojme per ndryshimin!

Postuar nga Tulipani datë 03 Maj 2009 - 00:14:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Procedura eshte e thjeshte: behu dashnorja e nje 40 vjeçari te martuar, mbaj kete gjendje per ca vjete dhe ne fund perballu me keqardhjen ohh sa te madhe te individit ne fjale kur e divorcoi gruaja.

Nuk dua te gjykoj njeri se do gaboja, por jam e mendimit se lidhjet e konsumuara e qe vazhdojne per force zakoni jane te destinuara te vdesin e personat e trete jane vec katalizatore qe pershpejtojne kete reaksion. Gjithsesi ne vend te tij mund te ishte cdo kengetar tjeter ... ajo qe doja une eshte te isha frymezimi per dike e kush njeh te pakten dhe nje njeri qe krijon dicka e di se frymezimin s'ta jep kushdo

ok kenga qe me ka shoqeruar sot ne mendje ka qene kjo, i adhuroj si cift.

Postuar nga Katilesha datë 06 Maj 2009 - 01:02:

Me ka shoqeruar pothuajse gjithe pasditen kjo kenge...Vetvetiu me trishtoj!

Postuar nga Tulipani datë 06 Maj 2009 - 16:20:

ps. Kati titulli i kenges tende me kujtoi ... se di pse une s'arrij te kem nje kontakt shume te thelle me njerez qe kane syte blu mahhh se kam kuptuar asnjehere

Postuar nga Katilesha datë 06 Maj 2009 - 18:10:

Hmmmm vertete Tulipani? Ndersa une ka momente qe i them vetes: - Si nuk me dolen edhe mua syte aq blu dhe aq te paster sa te majkos time? Kjo ndoshta sepse me pelqejne femrat qe kane tipare te zeza dhe sy blu. Por gjithsesi i gezohem kesaj pjese vetem momentet kur dal ne diell ,sepse disa njerez me kane thene qe jeshilja e syve te i merr edhe nje nuance blu te piset. Keshtu i takon shume ngjyra ne 2 sy.

Postuar nga BIONDIA datë 06 Maj 2009 - 21:03:

...rruget e zemres time me cojne tek ti .....

Postuar nga Sunset datë 07 Maj 2009 - 00:28:

http://www.youtube.com/watch?v=HpxX8YP5HhI

Postuar nga Katilesha datë 08 Maj 2009 - 17:22:

Postuar nga Roi datë 11 Maj 2009 - 18:46:

kisha ca kohe pa e degjuar kete kengen...e bukur...goxha ! Nuk e di pse me ben ta ndiej si kengen time me te cilen mund te rrefehem buuu,s'e kam idene...nejse

Postuar nga agata datë 13 Maj 2009 - 00:38:

Postuar nga briseide datë 13 Maj 2009 - 01:34:

Exclamation

http://www.youtube.com/watch?v=Y6rcW7tRxyI

Postuar nga Tulipani datë 14 Maj 2009 - 04:34:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
http://www.youtube.com/watch?v=Y6rcW7tRxyI

Mos me ver kete kenge se une jam dipendente

Postuar nga ~Enigme~ datë 14 Maj 2009 - 06:56:

Jam pa fjale...

Kjo qe do bashkengjit ketu nuk ka te beje me mua. Behet fjale per nje vajze te vogel vetem 5 vjet e cila eshte e verber dhe ka mesuar vete pianon. Ka nje talent dhe vesh muzike te vecante. Ajo vetem nje here degjon kengen dhe arrin te luaje muziken duke gjetur notat.

Ju garantoj qe kjo video do t'ju preke dhe ju siguroj qe ja vlen te shpenzoni 7 minuta per ta pare ne vecanti kur luan ne fillim "Per ty Elise" te Mozartit.

Postuar nga Katilesha datë 14 Maj 2009 - 14:01:

Enigma videoja vertete emocionuese dhe qe te ben te reflektosh seriozisht mbi disa gjera.

ps: Kenga e ketij mengjesi ndryshe.

Postuar nga briseide datë 14 Maj 2009 - 14:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Mos me ver kete kenge se une jam dipendente

Postuar nga Tulipani datë 15 Maj 2009 - 01:08:

Shume e zonja, kur thuhet se disa lindin per muzike.

ps.Enigme po te ishte ndonje pjese tjeter ska gje po kjo eshte e vecante per mua ... eshte e Beethoven jo e Mozart

e meqe me kujtove kete pjesen, ja pianisti i ri qe me ka hipur te degjoj ne koncert shpresoj se shpejti.

Postuar nga ~Enigme~ datë 15 Maj 2009 - 01:30:

Pikerisht sepse eshte nje pjese e vecante Tulipan. Flm per korigjiminin, s'di pse e kam shkrojtur ashtu.

Mqs ra fjale per njerez qe kane vezh muzike, me solle ne mendje filmin "Soloist" ngjarje e vertete, personazhi kryesor, i cili jeton akoma dhe sot, ka mesuar pothuajse te gjitha veglat muzikore dhe e ndjen shume muziken. Ne nje pjese ai mbyll syte dhe regjizori eshte munduar te percjelle ndjenjat...Vertet jam kenaqur me pjeset e perzgjedhura nga Bach and Betthoven por si histori eshte e hidhur, e trishte dhe tragjike.

Postuar nga Tulipani datë 15 Maj 2009 - 18:16:

O.Wilde thoshte qe te influencosh te tjeret eshte imorale, e megjithate ka dicka ne shpirtin tim qe shume here e do kete imoralitet. Me pelqen te influencoj ata qe dua, e kjo sipas tij eshte e barazvlefshme me dhenien e dickaje nga qenia jote te tjereve por qe atyre si perket natyrshem ... s'me duket tragjike, gjerat dhe mund te kthehen mbrapsht.

Postuar nga Tulipani datë 17 Maj 2009 - 15:21:

jam fiksuar me kete kenge sot ne mengjes

Postuar nga kurt datë 17 Maj 2009 - 18:11:

Postuar nga AngelDevil datë 17 Maj 2009 - 18:58:

Postuar nga Fajtori datë 17 Maj 2009 - 22:26:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
...ne vecanti kur luan ne fillim "Per ty Elise" te Mozartit.

Eshte e Beethovenit.

Postuar nga Roi datë 18 Maj 2009 - 03:56:

nuk e di nese kjo kenge mund te perfaqsonte diten time,por keto oret e fundit te darkes me siguri po ! The gathering njihen si nje nga grupet me pesimiste per sa u perket teksteve sidomos,por edhe muzikes !por kjo kenga s'eshte e tille, eshte vertet shplodhese,e lehte me nje malinkoni te lehte nen sfond ...tingellon goxha bukur kur njeriu ka nevoje per cik qetesi ne keto ore te vona !

Postuar nga Tulipani datë 18 Maj 2009 - 18:49:

Postuar nga Roi datë 18 Maj 2009 - 22:24:

wow edhe Mogwai-t njika kjo siper.....po c'paska qene ....s'ma merrte mendja ti njihnin shume veta

Postuar nga Tulipani datë 19 Maj 2009 - 03:50:

Roi je i ri ne forum po ketu cdo anetar eshte qeveri ne vete, njeh lloj lloj kengetaresh te cuditshem jemi si ai pazari me bancarella te ndryshme (s'po me vjen ne shqip). Mogwai jane nga grupet e mia te preferuara psh.

ok po degjoj kete

Postuar nga lezhjani-82 datë 19 Maj 2009 - 04:30:

Postuar nga al74 datë 19 Maj 2009 - 22:10:

here ndizen... here zbehen...here here shuhen..

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2009 - 00:02:

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 01:24:

titullin sja di, por fjaket jan pak a shum kto... Ne ato male rripa rripa, ku nje here te hipa e nje here ja hipa... Tale mroma naqe

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 02:18:

bam bam bam pushken e kam vras e dermoj ndonjenin e shkatroj

Postuar nga kurt datë 20 Maj 2009 - 16:02:

Audioslave- like a stone

ket kengen e degjoj shpesh kur marr ruge te gjata me makine neper shkretire, si kto dy ditet e fundit...

http://www.youtube.com/watch?v=D1j823QH6cU

Postuar nga Tulipani datë 20 Maj 2009 - 16:16:

Re: Audioslave- like a stone

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ket kengen e degjoj shpesh kur marr ruge te gjata me makine neper shkretire, si kto dy ditet e fundit...

Dhe neve perhere, ne rruge te gjata te shkurtra dimer e vere po jo ne shkretetire. Chris Cornell kur ish akoma i painfektuar

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2009 - 14:07:

Vertet e kemi zakon te pandreqshem te heqim dore nga deshirat? Vertet deshirat vdesin? Kane nje afat, nje destinacion apo ndoshta dhe ne jemi deshira e dikujt. Te ngjasojne me ato qelqet qe i shpetojne ca duarve qe jane mesuar te luajne por mbeten akoma te pakujdesshme.

Postuar nga Katilesha datë 21 Maj 2009 - 14:27:

Miqesia eshte e vetmja ndjenje qe nuk rri ne mes ndjenjave esktreme si dashuri apo urrejtje....

Kjo kenge eshte per 2 miket e mia,qe mbreme kaluam une belle soiree!

Postuar nga Roi datë 22 Maj 2009 - 04:03:

Re: Audioslave- like a stone

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

mire un qe ndodhem virtualisht ne shkretetire,po ti me sa shoh qenke ndodhur realisht me sjell ne mendje ato shtetet si Texas dhe Arizona,si edhe plot filma me skena on the road...ai qe me vjen ne mend me shume eshte Thelma e Louise

Kjo kenga e Audioslave shume e bukur,per mendimin tim me e bukura,edhe se un sapo dolen s'i pelqeva shume...mu duk me shume si nja bashkim komerçal,po me vone fillova ti vleresoja

Postuar nga kurt datë 22 Maj 2009 - 04:48:

Re: Re: Audioslave- like a stone

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

mire un qe ndodhem virtualisht ne shkretetire,po ti me sa shoh qenke ndodhur realisht me sjell ne mendje ato shtetet si Texas dhe Arizona,si edhe plot filma me skena on the road...

po pra ne ket trekendeshin mora rrugen javen qe kaloj. san diego-las vegas-arizona-san diego, komplet ne shkrtetire meqe edhe pjesa e kalifornise kur merr ate drejtim eshte shkretire...

tani me kujotve ta degjoj edhe njehre ket kengen...

Postuar nga briseide datë 22 Maj 2009 - 20:40:

Do doja te qeshja me veten po as ate s'mundem.Po si ka mundesi kaq shume ngaterresa?Absolutisht jashte-ordineres.Deri pastaj do arrij te qesh...

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.