Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:ahahaha akoma me bakllavane ti
Po citoj ato që tha AngelDevil
une gjeta gjendrat e qumeshtit... vezoret me gypat e fallopit .... mos me thuaj qe e 3ta eshte 7zania![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
ahahaha akoma me bakllavane ti.. imagjinoj ndonje cun qe po i ben sehir muhabetit tone.. qejfi mullar!
![]()
shyqyr qe me kujtoi angjeli se duhet me ble nja dy veze nga ato prej cokollate jane pashket ...ika une
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shyqyr qe me kujtoi angjeli se duhet me ble nja dy veze nga ato prej cokollate jane pashket ...ika une![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ku po shko kjo. Se paska marre vesh qe jane gjithe dyqanet myll.
P.s. flm per persh
Sa thell keni shku ju djema, mezi kuptova gjysmen.
Dje ishim me 1, tashi bejuni me serioz....
Le caractère normal de la vie sexuelle est assuré par la conjonction vers l'objet et le but sexuel de deux courants, celui de la tendresse et celui de la sensualité.
Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
Le caractère normal de la vie sexuelle est assuré par la conjonction vers l'objet et le but sexuel de deux courants, celui de la tendresse et celui de la sensualité.
.... ne banjo po ben cicin
Ku te shkon menja dhe ty:p...un kujtova se kemi demokraci Shqipetare e mund te bejme ca te duam...
Heres tjeter tregohu me pak trap... Trapo
Citim:
Heres tjeter tregohu me pak trap... Trapo
Citim:
![]()
me ngriu mendimi tani![]()
![]()
Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum, bile as nuk do te denoncoj mesazhin, por kij parasysh se ktu ka rregullore dhe pamvaresisht menyres qe ta thashe duke luajtur eshte keshtu.
Nese s'te pelqen te shkruash ne Shqip ose ne nenforumin e duhur, ose nese te duken trapa ata qe te japin keshilla dhe moderojne forumin ne menyren e duhur atehere nuk ke vend ketu...
Citim:
E rendesishme eshte te mos ngri gje tjeter, pa mendimet, lejohen me kete kohe te qelbur qe ben ketej nga un.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum ....
Citim:
Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum, bile as nuk do te denoncoj mesazhin, por kij parasysh se ktu ka rregullore dhe pamvaresisht menyres qe ta thashe duke luajtur eshte keshtu.
Nese s'te pelqen te shkruash ne Shqip ose ne nenforumin e duhur, ose nese te duken trapa ata qe te japin keshilla dhe moderojne forumin ne menyren e duhur atehere nuk ke vend ketu...
O shoqe...une su ankova vetem te tregova rregulloren meqe je e re ne forum.
keshill....duhet te lexosh rregulloren para se te rregjistrohesh...
heren tjeter qe shkruan ne frangjisht apo qe ofendon cilindo antare do marresh ban.
Nuk di te pergjigjesh ne menyre civile, por me trapa, varka e anije...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
im in vegas right now.
kam ngel between vegas and california:p
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
I saw an airplane having an emergency landing today, had its wing come off !!! this doesn't happen pretty often.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Home Sweet Home
Citim:
Born to be wild ...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Angel.. sikur te mos kisha nja dy a tre tipare shume dalluese, do kisha filluar te dyshoja dhe une sinqerisht
Citim:
Heyday dukesh cun i zgjuar, po te ofrojm mundesi te nderrojm emrin....ndodh vetem nje here ne jete...
Pergjigju per vete e mos na sjell shembuj ketu kur nuk i zbaton vete.
E quan veten hipokrite ?
Te tjeret i kemi komunikuar ne privat dhe kane marr vesh, po jo si ti qe nje here shkruan ne French e pastaj ofendon antaret.
Disa njerez e kuptojne dhe pranojne gabimin....nuk zvarriten per te gjetur shtegje pikedalje.
mendim çasti
Bjeri bjeri se i bike bukur
Kjo esht pergjigje tamam intelektuale...nga njerez me intelekt.
Jo gjithkush mund te ktheje nje pergjigje te tille, kaq te holle dhe te menduar mire.
Te isha une nuk do me kishte shkuar kurre mendja te ktheja nje pergjigje kaq fine...
Bravvo....(me dy v se e meriton)
Ndonjehere mendimet e çastit sfidojne ligjet e llogjikes: psh "aftesine per te pasur mendim". Le pastaj çasti.
Po ca duhet llogjika kur hedh nje budalla nej gure ne lume?
Mendim çasti...
Po me vjen me vjell...
Po me vjen te skuqem.....nga besdia e adoleshenteve.
Te pakten dikush e dallon kur skuqem e kam seder...jo si tek disa....
dikush thoshte ...PPSL lol
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.
Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.
Anemone, nqs lexon kto rreshta, do te lutesha per avatarin tend, e dua edhe une eshte fantastik fare...
Macja dhe kurioziteti: perralle çasti
Macet jane kafshe shume kurioze. Duan te kuptojne cfare bejne te tjeret, kur hyjne e kur dalin nga kompjuteri, kush i ka bllokuar ne MSN/Skype/Facebook/Yahoo, etj. Kur gjejne ndonje faqe qe premton se do i tregoje keto, nuk rrine dot pa futur te dhenat. Dhe fap bien brenda...
Ja kshu e hane macet nga kurioziteti. Si gjithmone, cdo e keqe ka nje te mire. Per shembull speciet hundefutese nuk kane te ardhme. Oleeee...
Citim:
ete deshire, per nje muaj me ngateruan disa fjale kaluese...
Kam pasur edhe probleme te cuditshme me MSN, psh mesazhet e forumit me vinin ne nje adrese, qe e perdor per pune, dhe qe nuk ja kam dhene asnjhere forumit!!!
Pacim
Glak, aman mos me thuaj qe te ka ndodh dhe ty?!
Glaku po menonte gjona te tjera Debora
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
e vendosa
..... do fejohem
Citim:
![]()
e vendosa
..... do fejohem![]()
E dyta ishte se nderrove mendje, apo u binde akoma me shume per ate qe the?
Re: Macja dhe kurioziteti: perralle çasti
Citim:
Macet jane kafshe shume kurioze. Duan te kuptojne cfare bejne te tjeret, kur hyjne e kur dalin nga kompjuteri, kush i ka bllokuar ne MSN/Skype/Facebook/Yahoo, etj. Kur gjejne ndonje faqe qe premton se do i tregoje keto, nuk rrine dot pa futur te dhenat. Dhe fap bien brenda...
Ja kshu e hane macet nga kurioziteti. Si gjithmone, cdo e keqe ka nje te mire. Per shembull speciet hundefutese nuk kane te ardhme. Oleeee...
ndërrova mendje ..... ose me sakte harrova qe java ka 7 ditë
p.s. - Faje , eliminoji provat se mi nxjerrin n'gjyq
Citim:
Ku po shko kjo. Se paska marre vesh qe jane gjithe dyqanet myll.
P.s. flm per persh
Citim:
![]()
e vendosa
..... do fejohem![]()
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cme ngriti nervat,thuaj qe e kam shoqe qe po kafshoj gjuhen..
..."mund te me vjedhin te gjitha por jo endrren , ate nuk mund te ma vjedhe askush"...
me lejen e Biondes
U bo si dite ogurzeze kjo. Cave i vjedhin passet, cave endrrat.
mu nuk po m'hap telefonin komshija
ishalla ma kan vjedh
Citim:
![]()
![]()
ishalla ma kan vjedh
Citim:
U bo si dite ogurzeze kjo. Cave i vjedhin passet, cave endrrat.
![]()
Iku dhe kjo dite.. per fat.
Hapja moj telin cunit,mo te dali ne ballkon ai...
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.