Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Prill 2010 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
une gjeta gjendrat e qumeshtit... vezoret me gypat e fallopit .... mos me thuaj qe e 3ta eshte 7zania
ahahaha akoma me bakllavane ti .. imagjinoj ndonje cun qe po i ben sehir muhabetit tone.. qejfi mullar!

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 19:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
ahahaha akoma me bakllavane ti .. imagjinoj ndonje cun qe po i ben sehir muhabetit tone.. qejfi mullar!

cme shkoj mendja per bakllava dhe mua tani .....

ka shume sehir-ista knej .... mos e caj kaptinen hic.... vre punen tate ti

Postuar nga BIONDIA datë 02 Prill 2010 - 19:13:

shyqyr qe me kujtoi angjeli se duhet me ble nja dy veze nga ato prej cokollate jane pashket ...ika une

Postuar nga Fajtori datë 02 Prill 2010 - 20:24:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shyqyr qe me kujtoi angjeli se duhet me ble nja dy veze nga ato prej cokollate jane pashket ...ika une

Ku po shko kjo. Se paska marre vesh qe jane gjithe dyqanet myll.

P.s. flm per persh

Postuar nga shelgu datë 02 Prill 2010 - 20:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

P.s. flm per persh

Dua fiq, oj

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 21:15:

Sa thell keni shku ju djema, mezi kuptova gjysmen.

Dje ishim me 1, tashi bejuni me serioz....

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 21:19:

Le caractère normal de la vie sexuelle est assuré par la conjonction vers l'objet et le but sexuel de deux courants, celui de la tendresse et celui de la sensualité.

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
Le caractère normal de la vie sexuelle est assuré par la conjonction vers l'objet et le but sexuel de deux courants, celui de la tendresse et celui de la sensualité.

Ca behet me rregulloren?...Nuk mund te shkruani ne gjuhe te huaj ketu se shume forumista perfshire mua nuk e kuptojne.

Keni tema te posacme per kete gjuhe...ose te pakten sillni edhe perkthimin.

Mendim casti:

Ku shkoi rregullorja

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 21:34:

.... ne banjo po ben cicin

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 21:40:

Ku te shkon menja dhe ty:p...un kujtova se kemi demokraci Shqipetare e mund te bejme ca te duam...

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 21:52:

Heres tjeter tregohu me pak trap... Trapo

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 21:54:

Citim:
Heres tjeter tregohu me pak trap... Trapo

me ngriu mendimi tani

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 21:57:

Citim:

me ngriu mendimi tani

E rendesishme eshte te mos ngri gje tjeter, pa mendimet, lejohen me kete kohe te qelbur qe ben ketej nga un.

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 21:57:

Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum, bile as nuk do te denoncoj mesazhin, por kij parasysh se ktu ka rregullore dhe pamvaresisht menyres qe ta thashe duke luajtur eshte keshtu.

Nese s'te pelqen te shkruash ne Shqip ose ne nenforumin e duhur, ose nese te duken trapa ata qe te japin keshilla dhe moderojne forumin ne menyren e duhur atehere nuk ke vend ketu...

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 21:59:

Citim:

E rendesishme eshte te mos ngri gje tjeter, pa mendimet, lejohen me kete kohe te qelbur qe ben ketej nga un.

sucin e kam ngrofet shyqyr zotit

Agata ckemi si je ti ... jave pashkesh peace brother and sister

Postuar nga AngelDevil datë 02 Prill 2010 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum ....

ca ke bo mire ca ke bo ...

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 22:02:

Citim:
Morfine nese e ke me mua do te fali se je e re ne forum, bile as nuk do te denoncoj mesazhin, por kij parasysh se ktu ka rregullore dhe pamvaresisht menyres qe ta thashe duke luajtur eshte keshtu.

Nese s'te pelqen te shkruash ne Shqip ose ne nenforumin e duhur, ose nese te duken trapa ata qe te japin keshilla dhe moderojne forumin ne menyren e duhur atehere nuk ke vend ketu...

Ishte mendim çasti, dhe meqe na qenke i ndjeshem nuk po e them mendimit tjeter te çastit se do na behesh keq.

Ps mendimet e çastit po ti perkthej ne shqip nuk jan me mendime çasti...

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 22:10:

O shoqe...une su ankova vetem te tregova rregulloren meqe je e re ne forum.

keshill....duhet te lexosh rregulloren para se te rregjistrohesh...

heren tjeter qe shkruan ne frangjisht apo qe ofendon cilindo antare do marresh ban.

Nuk di te pergjigjesh ne menyre civile, por me trapa, varka e anije...

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 22:16:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
im in vegas right now.
kam ngel between vegas and california:p

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
I saw an airplane having an emergency landing today, had its wing come off !!! this doesn't happen pretty often.

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Home Sweet Home

Citim:
Born to be wild ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Prill 2010 - 22:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Angel.. sikur te mos kisha nja dy a tre tipare shume dalluese, do kisha filluar te dyshoja dhe une sinqerisht

Si Eria ???????

Citim:

Heyday dukesh cun i zgjuar, po te ofrojm mundesi te nderrojm emrin....ndodh vetem nje here ne jete...

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 22:19:

Pergjigju per vete e mos na sjell shembuj ketu kur nuk i zbaton vete.
E quan veten hipokrite ?

Te tjeret i kemi komunikuar ne privat dhe kane marr vesh, po jo si ti qe nje here shkruan ne French e pastaj ofendon antaret.

Disa njerez e kuptojne dhe pranojne gabimin....nuk zvarriten per te gjetur shtegje pikedalje.

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 22:21:

mendim çasti

Bjeri bjeri se i bike bukur

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 22:25:

Kjo esht pergjigje tamam intelektuale...nga njerez me intelekt.

Jo gjithkush mund te ktheje nje pergjigje te tille, kaq te holle dhe te menduar mire.

Te isha une nuk do me kishte shkuar kurre mendja te ktheja nje pergjigje kaq fine...

Bravvo....(me dy v se e meriton)

Postuar nga Fajtori datë 02 Prill 2010 - 22:31:

Ndonjehere mendimet e çastit sfidojne ligjet e llogjikes: psh "aftesine per te pasur mendim". Le pastaj çasti.

Po ca duhet llogjika kur hedh nje budalla nej gure ne lume?

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 22:33:

Mendim çasti...
Po me vjen me vjell...

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Prill 2010 - 22:56:

Po me vjen te skuqem.....nga besdia e adoleshenteve.

Te pakten dikush e dallon kur skuqem e kam seder...jo si tek disa....

Postuar nga SmoKer datë 02 Prill 2010 - 23:04:

dikush thoshte ...PPSL lol

Postuar nga Morfine datë 02 Prill 2010 - 23:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.

Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.

Pershendetje e dashur Klodel.

U ndjeva keq kur pashe nje seri mesazhezh, te cila po i zbuloj vetem tani. Te me falesh qe nuk te jam pergjigjur por do te sqaroj ne privat.
Me Agates-1 nuk regjistrohem dot me, ose me sakte, shkruaj pseudonimin, hedh fjalen kaluese, e me pas me thote "mire se erdhet" Kur dua te pergjigjem ne nje nen forum nuk kam te drejte... arsyjen se di pse?!!! ( kam dyshuar tek nje mik ketu i cili ka ditur cdo fjale kaluese, por...)
Nuk i kerkova ndihme Fajtorit, sepse kur i kerkova per Agata, nuk donte te me besonte...
Ke degjuar ndonjhere per rregullin e treshit, nese te vjen nje e keqe prit edhe dy te tjera...
Do t'a tregoj fjalen kaluese ne privat ta kontrollosh dhe ta shikosh vete, per te vertetuar cfare shkruajta lart.
Un kam qene me keto pseudonime, Agata, e me pas Morfine, ndonjehere edhe dy vajzat e dajes tim.
Do te kisha pasur shume deshire te kisha mundesi te rishkruaja me pseudonim Agata, por kjo eshte e pa mundur, jo se nuk dua por se nuk futem dot.
Gjithsesi jam pak fajtore se i kerkova nje here nje miku qe te me ndryshonte fjalen kaluese e te mos kisha kurre me mundesi te hyja ne forum, dhe sapo shpreha kete deshire, per nje muaj me ngateruan disa fjale kaluese...
Kam pasur edhe probleme te cuditshme me MSN, psh mesazhet e forumit me vinin ne nje adrese, qe e perdor per pune, dhe qe nuk ja kam dhene asnjhere forumit!!!
Pacim

Postuar nga cecilia datë 03 Prill 2010 - 00:07:

Anemone, nqs lexon kto rreshta, do te lutesha per avatarin tend, e dua edhe une eshte fantastik fare...

Postuar nga Fajtori datë 03 Prill 2010 - 00:24:

Macja dhe kurioziteti: perralle çasti

Macet jane kafshe shume kurioze. Duan te kuptojne cfare bejne te tjeret, kur hyjne e kur dalin nga kompjuteri, kush i ka bllokuar ne MSN/Skype/Facebook/Yahoo, etj. Kur gjejne ndonje faqe qe premton se do i tregoje keto, nuk rrine dot pa futur te dhenat. Dhe fap bien brenda...

Ja kshu e hane macet nga kurioziteti. Si gjithmone, cdo e keqe ka nje te mire. Per shembull speciet hundefutese nuk kane te ardhme. Oleeee...

Postuar nga Deb* datë 03 Prill 2010 - 00:45:

Citim:

ete deshire, per nje muaj me ngateruan disa fjale kaluese...
Kam pasur edhe probleme te cuditshme me MSN, psh mesazhet e forumit me vinin ne nje adrese, qe e perdor per pune, dhe qe nuk ja kam dhene asnjhere forumit!!!
Pacim

Kjo me ka ndodh dhe mua, por jo ne kete forum. Bera nja dy denoncime postimesh te pahijshme, dhe me kthyen pergjigje ke adresa qe nuk ja kam dhene asnjeriu, dhe qe as vet nuk e perdor. Me thane qe denoncimet na vijne ne kete adrese, edhe pse une jam regjistruar me adrese tjeter.Me duket se ka te beje me faktin se ke adrese email ke paresor. Ajo adrese ne fakt mua me hapet sa hap kompjuterin. Kjo mund te jete dhe arsyeja pse te ndodh dhe ty.
Keshtu ma shpjeguan.

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 00:55:

Postuar nga Deb* datë 03 Prill 2010 - 01:01:

Glak, aman mos me thuaj qe te ka ndodh dhe ty?!

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 01:07:

Glaku po menonte gjona te tjera Debora

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2010 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

E vendose ?

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 01:47:

e vendosa

..... do fejohem

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 01:48:

Citim:

e vendosa

..... do fejohem

Postuar nga Fajtori datë 03 Prill 2010 - 01:49:

Talking

E dyta ishte se nderrove mendje, apo u binde akoma me shume per ate qe the?

Postuar nga Morfine datë 03 Prill 2010 - 01:53:

Re: Macja dhe kurioziteti: perralle çasti

Citim:
Macet jane kafshe shume kurioze. Duan te kuptojne cfare bejne te tjeret, kur hyjne e kur dalin nga kompjuteri, kush i ka bllokuar ne MSN/Skype/Facebook/Yahoo, etj. Kur gjejne ndonje faqe qe premton se do i tregoje keto, nuk rrine dot pa futur te dhenat. Dhe fap bien brenda...

Ja kshu e hane macet nga kurioziteti. Si gjithmone, cdo e keqe ka nje te mire. Per shembull speciet hundefutese nuk kane te ardhme. Oleeee...

Ne nje jete tjeter patjeter do kem qene mace, jo per gje por i ngjaj shume. Me nje ndryshim te vogel qe nuk behem kurjoze per cilin do.

Mendim çasti

Nese e shikon kubin vetem nga nje ane, ka forme thjeshte katrore e aspak kubike...

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 01:54:

ndërrova mendje ..... ose me sakte harrova qe java ka 7 ditë

p.s. - Faje , eliminoji provat se mi nxjerrin n'gjyq

Postuar nga BIONDIA datë 03 Prill 2010 - 01:58:

Citim:

P.s. flm per persh

hahaha e lexova me vonese i dashur Faje po dyqanet ishin hap e cfare te hapur skishe nevoje me hy ti te merrnin per krahu e te thonin "AMON HAJDE "ndoshta sot kam kuptuar me te vertet krizen e madhe qe ka zaptuar njerezit ...

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2010 - 02:09:

Citim:

e vendosa

..... do fejohem

Amin per pashke keshtu ...do me ftosh ...marre dhe Katin me vete

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2010 - 02:19:

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cme ngriti nervat,thuaj qe e kam shoqe qe po kafshoj gjuhen..

Postuar nga al74 datë 03 Prill 2010 - 02:21:

..."mund te me vjedhin te gjitha por jo endrren , ate nuk mund te ma vjedhe askush"...

me lejen e Biondes

Postuar nga Fajtori datë 03 Prill 2010 - 02:40:

U bo si dite ogurzeze kjo. Cave i vjedhin passet, cave endrrat.

Postuar nga Glaukus datë 03 Prill 2010 - 02:45:

mu nuk po m'hap telefonin komshija

ishalla ma kan vjedh

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2010 - 02:48:

Citim:

ishalla ma kan vjedh

Komshijen apo telin e komshijes

Ps...Mos me shkruaj me moj se me kane hip nervat...

Postuar nga al74 datë 03 Prill 2010 - 02:49:

Citim:
U bo si dite ogurzeze kjo. Cave i vjedhin passet, cave endrrat.

pse re tallesh ...masanej kom vec 1 enderr ....eee do e mbaj fort

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 03 Prill 2010 - 02:52:

Iku dhe kjo dite.. per fat.

Postuar nga Eria datë 03 Prill 2010 - 02:53:

Hapja moj telin cunit,mo te dali ne ballkon ai...

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.