Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 » Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)
Asnje, sepse sapo e hoqa mallin.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Asnje, sepse sapo e hoqa mallin.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Edhe mua me pelqente shume lakrori me qepe dhe domate, dhe tani me kujtohet dukej si Picat, se gjyshet e mija kete lloj byreku apo lakrori e benin me peta te holla
-Jma i detyruar ti them edhe byrek edhe lakror--sepse gjyshja nga Vlora i thosh byrek, ----Por gjyshja nga Kolonja qe me ka ritur mua i thoshte Lakror--dhe ti ma kujtove tani te foluren e saj, ---Sic duket ti duhet te jesh andej nga Kolonja a Korca besoj ??
---Sa per dhalle , plaku im bente dhalle ne nje kafene qe kishim ne Vlore , dhe vinte gjithe Vlora te pinte dhalle se e pelqenin, po une me shoket e mij nuk e pelqenim dhe une tallja trapin me plakun. Por mbaj mend qe pija dhalle ne fshat kur isha i vogel --
---Ne Vlore thuhej qe po hyri dhalla ne shpi, hyri sheri ---lol , por tani na ka marre malli edhe per dhallen, per te gjitha gjellet shqiptare---
-------Megjithate mua me shume me ka marre malli per Byrekun me mish te grire dhe oriz qe ma bente Nena ime---
Por me ka marre malli edhe per Patellixhane te mbushura, aroma e tyre me cmend, per Dollmen me mish kaposhi, per Tave me patate, edhe byrek me kungull e mbaj mendkur me bente nena , me pelqente shume--- eh , cdo gjelle shqiptare me shijon, se c'kane nje shije te vecante ato dreq--bye
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Edhe mua me pelqente shume lakrori me qepe dhe domate, dhe tani me kujtohet dukej si Picat, se gjyshet e mija kete lloj byreku apo lakrori e benin me peta te holla
-Jma i detyruar ti them edhe byrek edhe lakror--sepse gjyshja nga Vlora i thosh byrek, ----Por gjyshja nga Kolonja qe me ka ritur mua i thoshte Lakror--dhe ti ma kujtove tani te foluren e saj, ---Sic duket ti duhet te jesh andej nga Kolonja a Korca besoj ??
---Sa per dhalle , plaku im bente dhalle ne nje kafene qe kishim ne Vlore , dhe vinte gjithe Vlora te pinte dhalle se e pelqenin, po une me shoket e mij nuk e pelqenim dhe une tallja trapin me plakun. Por mbaj mend qe pija dhalle ne fshat kur isha i vogel --
---Ne Vlore thuhej qe po hyri dhalla ne shpi, hyri sheri ---lol , por tani na ka marre malli edhe per dhallen, per te gjitha gjellet shqiptare---
-------Megjithate mua me shume me ka marre malli per Byrekun me mish te grire dhe oriz qe ma bente Nena ime---
Por me ka marre malli edhe per Patellixhane te mbushura, aroma e tyre me cmend, per Dollmen me mish kaposhi, per Tave me patate, edhe byrek me kungull e mbaj mendkur me bente nena , me pelqente shume--- eh , cdo gjelle shqiptare me shijon, se c'kane nje shije te vecante ato dreq--bye
Dje hengra pastico. Klas fare.
S'me ka marre malli per asgje sepse jam nje amvise e shkelqyer...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
S'me ka marre malli per asgje sepse jam nje amvise e shkelqyer...![]()
me ka shkuar mendja per petulla te cilat po ngrihem ti bej tani ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me ka shkuar mendja per petulla te cilat po ngrihem ti bej tani ...![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Dje kisha petlla per mengjes ........... :aha
Ha ha , turll me fjale e paskemi bere, per petulla me kishte vajtur mendja dhe mua. Hmm me mjalte, me porositen t'i merja me vete por nuk i mora e tani qe po shkruaj ketu u bera llupse, hmm sa te shijshme ishin. Po behem pishman..
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Ha ha, turll me fjale e paskemi bere, per petulla me kishte vajtur mendja dhe mua. Hmm me mjalte, me porositen t'i merja me vete por nuk i mora e tani qe po shkruaj ketu u bera llupse, hmm sa te shijshme ishin. Po behem pishman..
Uaa- ajk e mjalt e paske zemren. Do te me embelsosh po une jam e embel vete
Turl ca gatuan ndonje gje te mire qe mund te na shkoje mendja- Hajde na thuaj mos perto.
Citim:
Uaa- ajk e mjalt e paske zemren. Do te me embelsosh po une jam e embel vete
Citim:
Turl ca gatuan ndonje gje te mire qe mund te na shkoje mendja- Hajde na thuaj mos perto.
Tavë me mish qengji. Me shumë erza.
Ama dhe une pandeja se do gatuaje mire, ti e paske bere nga halli :p
Sa per temen -Nga te gjitha kemi, mjafton te kem dellin per te gatuar :p
- per gjona t'omla vdes ....
p.s.- meqe ra llafi .... o ti shoqja aty lart .... don içik torte
O shoku mos me ngri mendjen per te tilla gjera se gati jam. Me ca rasti po hame torte nje here?
Une dje vatja ne nje embeltore afer punes - dyqan grek e po i shikoja me vemendje ato embelsirat, s'dija ca te zgjidhja mora nje galaktoboureko -byrek me krem (turl ti e ke fajin qe na i rikujtove kete teme)
Per byrek me qumesht...
hallve ashut sic e bente gjyshja me arra ...neser do e baj
nothing really
per pershesh qe behet tani per vit te ri
hajde sa ka sa te duash ketu ke ne
----------DOLLMAAAAA ---------Une vdes per dollme me mish kaposhi --dhe ta ha neser naten e Viti te ri-----
-----Do dal neser te kerkoj ne dyqanet e grekve se keta majmuner njelloj si tonat i kane gjellet----Kur me cuditi njeri qe kishte ne lokal edhe Dollme--por e kisha inat ate grekun dhe nuk veja te blija atje--Por do vete neser per kuriozitet te shof ka apo s'ka me dollme---
-Por kam mall per dollmen --me kujtohet kur e bente gjyshja ime--ose nena ime , me mish kaposhi dhe me leng , me ato menderzat, ne tave me korent, ose ne sobe .Me pelqente shume e haja me kofshe kaposhi .......hahahaha--Eh, cdo gje eshte histori tani--
-by the way--Gezuar vitin e Ri ! --kudo qe te jeni ---qofshi te lumtur.------------
Por mbi te gjitha
--------GEZUAR Vitin e RI me Gjithe ZEMER !!---SHQIPERI ......
angel dhe mua me kish ngel fiksim te haja kete vit,dhe ma boni tezja,shume e mire
po deshe hec se kan ngel nja dy pjata akoma:p
mak marr malli per caj mali buke te thekme ke stufa te lyet me me gjalp dhe pak djath ...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mak marr malli per caj mali buke te thekme ke stufa te lyet me me gjalpdhe pak djath ...
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo eshte fare e zgjidhshme.
Mua me ka marre malli per musaka me patillxhana, vaj ulliri shume
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
jak noooooo
Brushull
Brushull, di te beje ndonjeri/a ketu?
Kujt i thua brushull ti se se kam degjuar ndonjehere.
Re: Brushull
Citim:
Po citoj ato që tha trojani
Brushull, di te beje ndonjeri/a ketu?
Kujt i thua brushull ti se se kam degjuar ndonjehere.![]()
Eshte dicka si pune buke misri me presh te grire. Haet me djath te bardhe.
japrak me gjethe rrushi ...
Lakror me hithra,te pjekur ne sac,appapapap sa i mire qe behet.
Re: Re: Brushull
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kujt i thua brushull? Hera e pare qe e degjoj.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha An_Al
Lakror me hithra,te pjekur ne sac,appapapap sa i mire qe behet.
Groshe Kallmeti.
Si eshte ki bureqi me mana me Angi?
e ngatarro shpesh M me N ti ......
Angel, si behet byreku andej nga anet tuaja me, me gjalpe apo me vaj?
Jo per gje po kjo komshia ime thote qe me mire ta perzjesh gjalpin me vaj.
Une i thashe qe edhe me sallo po te perzihet prape byreku byrek mbetet.
Po te jete ne sac dhe me dy pete aq me mire.
Ca eshte sallo me????!!!
lakrori (quhet ai me 2 pete) behet i mire vetem me gjalpe cadrus ... mundesisht gjalpe dele nga ai i bardhi ..... keta doktor adhamudhet e sotem thone qe ben keq per shendene pune kolesteroli mo e kshu qe ka dale ai varjanti vaj ulliri me gjalpe te tretur brenda ....
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ca eshte sallo me????!!!
lakrori (quhet ai me 2 pete) behet i mire vetem me gjalpe cadrus ... mundesisht gjalpe dele nga ai i bardhi ..... keta doktor adhamudhet e sotemthone qe ben keq per shendene pune kolesteroli mo e kshu qe ka dale ai varjanti vaj ulliri me gjalpe te tretur brenda ....
Citim:
E kshu i themi edhe ne na fshati tone. Mire e thua edhe ti lakror me dy pete dhe gjalpe dele te bardhe dhe kur e nxjerr nga saci i shkon edhe nje dore siper te lehte me gjalpe. Mire e thashe?
Po bere jete aktive, pa stres dhe aerobike, kolesteroli te ha ....
Bente perendia margarine po te ishte me e mire, nuk e bente gjalpe.
Po ai brumi sfoliat i mire eshte me? Sikur behet me e mire me duket
Po sfoliatin e vene ne frigorifer me dhe ti. Behet cifla cifla.
sikur se kam pare time gjyshe te fut pete ne byrek or taj
tave peshku
ne fact sme kishte shku mendja po veten tani qe lexova temen
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
sikur se kam pare time gjyshe te fut pete ne byrek or taj![]()
Citim:
Po sfoliatin e vene ne frigorifer me dhe ti. Behet cifla cifla.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ti cedrus gatuan?
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Eshte njesh per te bere veze te ziera ............... :aha :aha :aha
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 » Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.