Forumi Horizont Gjithsej 307 faqe: « E parë ... « 172 173 174 175 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » ... E fundit »
Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Turisti i shpirtit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1017)

Postuar nga bona19 datë 28 Shtator 2008 - 02:36:

Mund ti numerosh te gjithe lumturine tende ,gezimet ,ti zbresesh dhimbjet ti mblellesh me ty de mua po kurre mos i nda me nje tjeter sepse te dua .Prane teje per gjithe ,ja religjioni im.«para se te flesh shiko ne dritare et et gjithe ato yje qe shikon jane te gjitha puthjet qe une ti dergoj .Eshte aty ne mbrendesine e syve te tu qe mbyllet shpirti im.Eshte duke shiku qiellin qe kam kuptu qe nuk isha asgje de duke shiku ty qe kuptova qe ishe gjithcka per mu .Kjo mun dte marre gjithe jeten te gjesh dashurine po qe kur dashuria jone est lin dur them qe fundi mund te marre per gjithe .Cdo dite te dua acoma me sshume sot me shume se dje e cdo dite e nette do jete .Cdo fjale qe ti nxjerr nga goja qe me thu eshte nje shperse per mu eshte sikur ajer fryme qe me mban ne jete qe pa te sjetoj.Numero yjet ne qiell dhe atehere do realizosh sa shume te du nuk dua dicka jeter vetem dy gjera ty dhe lu let .Lulet per nje dite po ty per gjithe jeten .Nuk ka dicka ne ket bote qe une kjo qe jam nuk deshiroj dicka jeter pervec teje vetem ty asgje jeter vetem ty .ka nje proverbe qe thote ditet kalojne de nuk jane te njejta
Po te them eshte e kote genjeshter sepse ditet kalojne dhe une vazhdoj te mendoj acoma me shume per ty Dergova nje engjell te te mbroje po ai erdhi e me tha qe smund te ruante nje jeter ta protektonte .E une kam ate ndjenjen qe ti ke vjellur celsin e zemres time dhe je mbyllur aty per gjithe .e humba gjithe ate kohe pa te dashur .Enderrova qe zjarri ngrihej qe Uji digjej enderrova te pamunduren enderrova qe ti me doje jam shume po shume me e lumtur te jem e dashuruar me ju dhe te vuaj gjithe jeten qe sikur te mos te kisha njofur kurre dhe pres me padurim kur dy zemrat tona te mos jene vetem nje dua po dua ne shpirt qe ti po dhe ti te ndjesh ket te njeten sikur une .ndoshta nuk kam te gjitha cfare ti ke deshiru te nje femer po nje e kam de betohem qe eshte ajo qe te dua po te dua dhe do ejet kjo per jete Nuk jam nje robot jo nuk jam dicka qe boten mund ta rotulloj po ajo qe di eshte qe te dua ty po ket e bey .Nuk te dua jo te adhuroj e dhe gjithhstu te urrej pak asgje nukd ua jo asgje nga ti dua vetem zemren tende te kem nje vend aty dhe mos ta largosh vetem ket e du
Jam lin dur e verber , me krahe te thyeran e kam nevoje per ty qe te fluturoj
Te dua deri ne ate pike qe do vdisja per ty6 .Nuk te dua jo per cfare ti je te dua me shume per cfare ne jemi kur jemi bashke kur jam em ty fluturoj qesh ,enderroj, jetoj jam e lumtur, e lire jam une kjo eshte jam une dhe vetem une .Do doja mire te vjetersohesha duke te thene qe te dua po kuure te vdes pa patur mundesine ta them .Dua cfare ti don ti don cfare une du atehre ndalo te besh te tilla fjale po lerme mua te jem me ty lerme mua te te kem lerme mu te kem per jet jo si burre po si te dashur betohem kjo do jete per jete .Dashuria est kjo sikur nje shpelle te them ketu ne zemren time e ti e mbysh cdo dite me lumturi me gezim me drite me butesi e me embelsi .dashuria themi e shte dicka shume emalle eshte e perjetshme po kjo qe une ndjej per ty qe kam per ty ska dicka qe ta peshoje ta numeroje ajpo ta shikoje mallesine kjo ska fend .dashuria qe ndjej per ty ehste sikur benzine ejetes sime de se shpejti e shikoj qe do mabrohet e sdo jete me [
Cte them me po sikur zemra ime te ishte nje liber emri yt do ishte is shkruan ne cdo faqe sdo shkruaj me jo do e le po mos harro se shpriti im jeton vetem nga prania jote dielli lind per mu vetem sepse edi qe ti je e di qe ti me do e di qe ti mendon per mu vetem kjo me ben te jem ne jete shpirti im

Gjithsej 307 faqe: « E parë ... « 172 173 174 175 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » ... E fundit »
Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.