Forumi Horizont Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 172 173 174 175 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)

Postuar nga BIONDIA datë 18 Shtator 2010 - 00:58:

populloren me shoqnine qe ma ka qefi dhe qe i dua shume ..klasiken me njeres jo te afert

film o dokumentar?

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Shtator 2010 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Berxolla e pamarinuar eshte si nje mashkull pa permbajtje:

Flet kjo qe ka bere kerdine me meshkuj ....................

Mishi pa kripe

Postuar nga amor alucius datë 18 Shtator 2010 - 01:14:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Flet kjo qe ka bere kerdine me meshkuj ....................

Mishi pa kripe

Hahahahaha. Kam qeshur per zotin. Ore, Turtull, tani une e di qe s'kam bere kerdine ne meshkuj por s'kisha arsye: gjeta ate te marinuarin shpejt.

Ku do e pjekesh berxollen? Mishit kripa i hidhet por nga fundi, kur te jete pjekur gati totalisht. Keshtu se than.

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Shtator 2010 - 01:21:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hahahahaha. Kam qeshur per zotin. Ore, Turtull, tani une e di qe s'kam bere kerdine ne meshkuj por s'kisha arsye: gjeta ate te marinuarin shpejt.

Ku do e pjekesh berxollen? Mishit kripa i hidhet por nga fundi, kur te jete pjekur gati totalisht. Keshtu se than.

Eshte steak vici ......... dhe do e pjek ne BBQ ne gas. Mishi i vicit duke qene i fresket dhe i bute vet ......... nuk ka nevoje per marinim. Marinimi perdoret per ta bere me tender .... dhe perdoret kryesisht per mishin e lopes. Megjithate ......... kur erdha ne shtepi ..... e kishin marinuar pa u thene njeri s'kam c'bej ......... shpresoj te behet i mire. Do e pjek per ndonje gjymes ore.

S'kom pytje se s'jom shume kureshtar ...............

Postuar nga SmoKer datë 18 Shtator 2010 - 01:32:

marinoje me birre heres tjeter, hudhi dhe nje shishe steak sauce garlic dhe black pepper sipas deshires dhe duhet ta lesh per ca kohe ne nje ene te marinuar qe ta marri mire!

ndonje recete tjeter deshet ... ?

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Shtator 2010 - 02:49:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
marinoje me birre heres tjeter, hudhi dhe nje shishe steak sauce garlic dhe black pepper sipas deshires dhe duhet ta lesh per ca kohe ne nje ene te marinuar qe ta marri mire!

ndonje recete tjeter deshet ... ?

Nuk jam shume partizan i mrokllave qe i shtohen mishit ........... po ne qofte se eshte lope ...... ndonjehere duhet. Perdor vicin meqe nuk do shume salltanete dhe eshte me i lehte, megjithese nuk ka aq shije sa ka nje aged beef steak.
Nejse ......... i futa nje te ngrohur mire BBQ-se e lashe 2 min e gjymes ne cdo ane dhe .......... u kry.

Amor ........ kur do vije ketej ti????

Postuar nga al74 datë 19 Shtator 2010 - 03:01:

kur te na jepet muncia

dite e re ... ?

Postuar nga Fajtori datë 19 Shtator 2010 - 07:00:

Dite e re kismet i ri.

Drejtesia korrigjon keqberesit apo hakmerret per viktimat?

Postuar nga al74 datë 19 Shtator 2010 - 14:51:

Ajo hyjnorja , vetem ajo drejtesi hakmarrese :p
Durimi...?

Postuar nga amor alucius datë 19 Shtator 2010 - 14:57:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
kur te na jepet muncia

Fute llapen brenda ti se nuk quhesh ashtu.

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Amor ........ kur do vije ketej ti????

Pak dite me pare isha, Turllo.
Si te doli berxolla? Po qoftet i gatuan kush si ne Shqiperi ketu? Sado kam provuar, s'kane shijen e atyre ne Shqiperi. Se di pse.

Durimi eshte i mire per ato qe e kane.

Qofte apo berxolle?

Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 172 173 174 175 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 187 188 189 190 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.