Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 175 176 177 178 179 180 181 182 183 [184] 185 186 187 188 189 190 191 192 193 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga misterioz datë 12 Janar 2011 - 14:08:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

S'ka rruge tjeter Berisha. Nqs do te japi shembullin se gjoja po lufton korrupsionin nuk i ngelet gje tjeter veçse t'a shkarkoj direkt nga posti por edhe ti heqi imunitetin...

Vetem keshtu jep shembullin,te pakten per sy e faqe!

Po ne ate krah fli ti se do ta shkarkoj.
Po sa dore te rende qe kemi ne shqiptaret 7% dhe 700 000 euro .
Lum si ata thuaj ,ça fati ëre ça fati qe kane ca mër aman,une isha 2 vjet aty por sme heci fare dreqin.

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 14:08:

Citim:

S'ka rruge tjeter Berisha. Nqs do te japi shembullin se gjoja po lufton korrupsionin nuk i ngelet gje tjeter veçse t'a shkarkoj direkt nga posti por edhe ti heqi imunitetin...

Vetem keshtu jep shembullin,te pakten per sy e faqe!

Mos harro qe qeverine berisha e krijoj si pasoje e koalicionit me LSI-ne ... pra i detyrohet Metes

Postuar nga cecilia datë 12 Janar 2011 - 14:14:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Mos harro qe qeverine berisha e krijoj si pasoje e koalicionit me LSI-ne ... pra i detyrohet Metes

Po atehere i bie qe po ben koalicion me korrupsionin dhe mos te dali e te thote qe do t'i biem me çekiç korrupsionit.

Jam vertet kurjoze te di çfare vendimi do marri ne kete rast & me e rendesishmja si do kaloj tek populli ky vendim. Cfare shije do le!

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 14:15:

Citim:

Po atehere i bie qe po ben koalicion me korrupsionin dhe mos te dali e te thote qe do t'i biem me çekiç korrupsionit.

Jam vertet kurjoze te di çfare vendimi do marri ne kete rast & me e rendesishmja si do kaloj tek populli ky vendim. Cfare shije do le!

cna the ....

PSe kot kaloj ai nga i majte i djathte per ideale apo per xhepin e vet se na cudite ene ti loool

Populli idiot si gjithmone do fleje mbi dafina.... cudia e madhe 3 dite zgjat .... Berisha e ka pisk punen prandaj dhe spo ndihet deri me tani

Postuar nga cecilia datë 12 Janar 2011 - 14:21:

Citim:

cna the ....

PSe kot kaloj ai nga i majte i djathte per ideale apo per xhepin e vet se na cudite ene ti loool

Populli idiot si gjithmone do fleje mbi dafina.... cudia e madhe 3 dite zgjat .... Berisha e ka pisk punen prandaj dhe spo ndihet deri me tani

Mire e ke ti tesoro Une i mendoj si vetja ime edhe politikanet

Kiss!

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 14:25:

Citim:

Mire e ke ti tesoro Une i mendoj si vetja ime edhe politikanet

Kiss!

keshtu mendoja dhe une , pa i njoft nga afer skandalizohesha ne fillim ... tani mu rregj lekura

Ne Shqiperi vetem politikane qe ska .... ah po ndryshon puna gjen me shumice batakxhinj servila hajduta injorante etj etj i ke me lopate ... si nuk la asnji pasardhes ai Avni Rustemi mo i ashtufsha racen lol

Postuar nga Eria datë 12 Janar 2011 - 14:30:

Thumbs up Per fatin tone te keq...

Citim:

cudia e madhe 3 dite zgjat ...

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 14:33:

http://www.youtube.com/watch?v=jE7nr7npGeA

Scriptin e keni poshte videos nqse nuk degjohet mire audio ... keta te topit te shkrijne degjoni ca kolone zanore kane vene ne sfond loool

Postuar nga Eria datë 12 Janar 2011 - 14:46:

Ne fakt pazarin e paskan goxha lire...7%

AD,jane ndjere andej,ndonje deklarate e krieministrit apo Metes...?

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 14:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ne fakt pazarin e paskan goxha lire...7%

AD,jane ndjere andej,ndonje deklarate e krieministrit apo Metes...?

absolutisht jo ... ka rene bomba ... pritet mbledhja e qeverise ne mesdite

Meta ka heq dore nga imuniteti asnje e re tjeter. Thote qe jane shpifje e montazhe.

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 175 176 177 178 179 180 181 182 183 [184] 185 186 187 188 189 190 191 192 193 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.