Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 177 178 179 180 181 182 183 184 185 [186] 187 188 189 190 191 192 193 194 195 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:shume e drejte pervecse pjeses qe jam me topin.. te ngrihemi...qytetare dhe te formojme nje asamble pasi te kemi marre pushtetin ku te vendosim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
epo qenke me Topin ti
politike l*shi thuj ... ka ardh koha per revolucion duhet zhduk kjo fare e keqe ....
p.s. fola mire si shoqja Izminilool
Citim:
Paskan bllokuar faqen e TCH apo kam problem une qe se hap dot
http://www.top-channel.tv/
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
shume e drejte pervecse pjeses qe jam me topin.. te ngrihemi...qytetare dhe te formojme nje asamble pasi te kemi marre pushtetin ku te vendosim:
1-Zevendesimin e flamurit shqiptar me ate Turk
2-Ardhjen e nje Princi nga Turqia Lindore
3-Monarkine Princerore te patrashegueshme si forme qeverisjeje
4-Shpifjen si te drejte kushtetuese
6-Mbylljen e gojes si gjuhe zyrtare
![]()
Citim:ah jo kshu se cenohet integriteti i shtetit, ne rast se le median e lire do te botohen informacione te klasifikuara, si sekrete ose teper sekrete, do te behej nje mish mash...i vertet...duhet te marrim masa e te sjellim ligjin qe ka qene para 97 per mediat, qe parashikon sekuestro ne rast se behet thirrje per kryengritje te armatosur....huh..sa u lodha...ky shtet sbohet mo perfundimisht ka ik neper tynele..eshte eveshtire..te besh dicka ne erresire...
epo tani nje pergjigje te shpejte se shume tym na bone ti cuno
1. flamurin mire e kena se eshte lodh ISa me shoke he djale
2. 3. Sjam per monarki jam per qeverisje demokratike populli vendimarres me vote te lire e te pa cenueshmesi dhe heqjen nga qeveria te spiuneve serbe
4. Kushtetute e re + denimin me vdekje ...ku nen te fundit te kete -mos prekjen mos ndryshimin e kushtetutes per 100 vjetet e ardhshme
5. media te lira njerez te lire dhe denim maksimal per shpifjet
To be continued ..... lool
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ah jo kshu se cenohet integriteti i shtetit, ne rast se le median e lire do te botohen informacione te klasifikuara, si sekrete ose teper sekrete, do te behej nje mish mash...i vertet...duhet te marrim masa e te sjellim ligjin qe ka qene para 97 per mediat, qe parashikon sekuestro ne rast se behet thirrje per kryengritje te armatosur....huh..sa u lodha...ky shtet sbohet mo perfundimisht ka ik neper tynele..eshte eveshtire..te besh dicka ne erresire...![]()
Citim:avash se te rane dhembet..
ah po harrova ta permendja qe strukturat e shtetit kane sherbimin informativ i cili punon dhe ne media shoku .... pra cka na serviret ne ne media eshte e programuar
O sa po me pelqen mhb sot![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mendova se e kisha vetem une si problem,kam gjysem ore nuk po hyj dot ne ate faqe....Shenje e qarte...mbyllni gojen...![]()
Os. AD shoqja Izmini![]()
Megjithese nuk do cuditesha nese top channel, meqe ka kohe qe ia ka hyre politikes, te dale neser dhe te thoje qe na sulmuan.
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Megjithese nuk do cuditesha nese top channel, meqe ka kohe qe ia ka hyre politikes, te dale neser dhe te thoje qe na sulmuan.
Citim:
Te thote cte doje TCH pak rendesi ka ... lost video e mbremshme qe shume e rende. Prifti thote qe ska asnje montazh prokuroria po heton, nderkombetaret kane thene kujdes te sqarohet cdo detaj me fal por
ju ngeli derri mac ne dore kesaj rradhe.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 177 178 179 180 181 182 183 184 185 [186] 187 188 189 190 191 192 193 194 195 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.