Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 178 179 180 181 182 183 184 185 186 [187] 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Cdo te thote kjo "ju ngeli"? Une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet. Per mua eshte ceshtje e natyres historike.
Pse kishe ti ndonje dyshim qe ka afera korruptive ne qeveri dhe kudo? Afera korruptive do te kete gjithmone, derisa te ndahet plotesisht torta; s'ka te beje as me te majten e as me te djathten. Principi ne Shqiperi duhet te shihet ne prizmin, "kush mer me pak".
Ne Shqiperi, edhe shkosh te paguash dritat, duhet t'i japesh para atij te sporteli. Edhe plenaxhiut t'i thuash pastroje rrugen para shtepise time, qe ai e ka per detyre, duhet t'i japesh para. Korrupsioni eshte problem shqiptar nuk eshte problem politike.
Kot se po zgjatem, shoh ndonjehere ato parrullat e protestave, dhe kuksiane nga maja e malit vene "Sali na ke zhytur ne varferi". S'e kuptoj se cfare presin keta njerez nga Saliu apo kushdo tjeter qofte. Ky eshte mentalitet i semure qe kemi, qe presim nga Saliu apo Hyseni. Shqiptaret vetem presin, nuk punojne.
E kam thene edhe diku tjeter me duket qe nje liber qe lexova para ca kohesh, shqiptaret e kohes se Lidhjes se Prizrenit ia venin fajin qeverise per hallet e tyre, edhe atehere kur nuk kishte qeveri. Ky eshte mentaliteti qe ka pershkuar shqiptaret brez pas brezi, njerez qe presin kushedi se nga kush, nga Saliu nga Amerika, nga tjetri e tjetri.
Here pas here hapen histori te cudicme te tipit "korridori i tete", "korridori i dhjete", "uji i kalter" apo "syri i kalter", dhe shqiptaret prisnin gjithe shprese sesi syri i kalter apo korridore andej e kendje me magji do ta rregullonin Shqiperine.
Citim:
Top channel nuk duket te kete ndonje server shume te mire, biles e ka me te keq se te fajes me duket
Kur shume vete shkojne tek nje faqe, ajo mbingarkohet dhe s'punon me. Sidomos kur permbajta qe kerkohet eshte nje video.
E njejta gje ndodhi edhe me shume web site te fuqishme si CNN apo gazeta te tjera gjate 9/11.
Keshtu qe mos nxirrni konkluzione kaq te shpejta.
Citim:
Kot se po zgjatem, shoh ndonjehere ato parrullat e protestave, dhe kuksiane nga maja e malit vene "Sali na ke zhytur ne varferi". S'e kuptoj se cfare presin keta njerez nga Saliu apo kushdo tjeter qofte. Ky eshte mentalitet i semure qe kemi, qe presim nga Saliu apo Hyseni. Shqiptaret vetem presin, nuk punojne.
E kam thene edhe diku tjeter me duket qe nje liber qe lexova para ca kohesh, shqiptaret e kohes se Lidhjes se Prizrenit ia venin fajin qeverise per hallet e tyre, edhe atehere kur nuk kishte qeveri. Ky eshte mentaliteti qe ka pershkuar shqiptaret brez pas brezi, njerez qe presin kushedi se nga kush, nga Saliu nga Amerika...
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Si thua me qafsh:
"une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet"
Po aty komunistet dhe bijte e tyre jane dhe kane qene gjithmone ne krye.Saliun e duron si komunist besoj.
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Njerezit presin........ e ke gabim se askush nuk pret te gjithe ju kane vene shpatullat punes si aty(per ata qe gjejne pune) edhe jashte shtetit dhe çdo gje e kane me punen e tyre,shteti vetem te vendosi ligjet ti zbatoj dhe mos ti rrjepi.U bene me mijra lokale dhe kisoska ne Tirane(shteti i la) dhe u prishen po nga shteti,sa pare iken per lesh,firmat piramidale,levizja e lire (rrumpalle hesapi) ,pasuaria kombtare qe vidhet dita dites nga shteti, dhe fajin e ka populli,njerezit kerkojne thjesht uje drita dhe qetesi por as kete sjua garanton shteti biles disa si puna jote thone qe sduhet te presin asgje ,jemi i vetmi vend ne europe qe spipetin as miza per kushtet ekonomike.
Si thua me qafsh:
"une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet"
Po aty komunistet dhe bijte e tyre jane dhe kane qene gjithmone ne krye.Saliun e duron si komunist besoj.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Qe eshte hack-uar se luan as topi ...
http://shtypidites.com/9202-albanian-cyber-squad.html
Lajmet e fundit...
Bora u shkri ketu tek une dhe ka fillu shiu!
Citim:
Keta hakerat qe thua ti, pasi mbaruan pune vendosen foton e sales aty... loool. Me shume besoj qe topi po luan rolin e vet, po nejse, cfare s'ben vaki.
Jo nuk e kam lexuar, por tani qe e lexova nuk me duket e paarsyeshme.
Ne Shqiperi genjestrat sherbehen si emblesira diten dhe naten nga te gjithe anet.
Ata qe jane shume te anuar politikisht marin gjysmat e genjetrave si te verteta absolute dhe gjesmen tjeter si genjeshtra absolute.
Ata te krahut tjeter ia kthjejne kete favor vetem se nga e anasjellta.
Tani nqs ti kerkon te jesh njeri me arsye, duhet t'i shikosh me skepticizem cfare thuhet te topi, klani e te tjere. Keto jane kompani me anesi politike dhe materiali qe sherbejne eshte po ashtu me anesi politike.
E verteta s'do te meret vesh, por te bllokosh faqen e topit dhe te vesh aty slogane te PD-iste, do te ishte nje sulm qesharak nga PD-ja apo simpatizuesit.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 178 179 180 181 182 183 184 185 186 [187] 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.