Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 178 179 180 181 182 183 184 185 186 [187] 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga AngelDevil datë 12 Janar 2011 - 20:43:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Cdo te thote kjo "ju ngeli"? Une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet. Per mua eshte ceshtje e natyres historike.

Pse kishe ti ndonje dyshim qe ka afera korruptive ne qeveri dhe kudo? Afera korruptive do te kete gjithmone, derisa te ndahet plotesisht torta; s'ka te beje as me te majten e as me te djathten. Principi ne Shqiperi duhet te shihet ne prizmin, "kush mer me pak".

JU nuk kishte te bente me ty Lost aspak ... por per qeverisjen aktuale dhe politiken e ndyre ketu.

Postuar nga lost_soul datë 12 Janar 2011 - 21:01:

Ne Shqiperi, edhe shkosh te paguash dritat, duhet t'i japesh para atij te sporteli. Edhe plenaxhiut t'i thuash pastroje rrugen para shtepise time, qe ai e ka per detyre, duhet t'i japesh para. Korrupsioni eshte problem shqiptar nuk eshte problem politike.

Kot se po zgjatem, shoh ndonjehere ato parrullat e protestave, dhe kuksiane nga maja e malit vene "Sali na ke zhytur ne varferi". S'e kuptoj se cfare presin keta njerez nga Saliu apo kushdo tjeter qofte. Ky eshte mentalitet i semure qe kemi, qe presim nga Saliu apo Hyseni. Shqiptaret vetem presin, nuk punojne.

E kam thene edhe diku tjeter me duket qe nje liber qe lexova para ca kohesh, shqiptaret e kohes se Lidhjes se Prizrenit ia venin fajin qeverise per hallet e tyre, edhe atehere kur nuk kishte qeveri. Ky eshte mentaliteti qe ka pershkuar shqiptaret brez pas brezi, njerez qe presin kushedi se nga kush, nga Saliu nga Amerika, nga tjetri e tjetri.

Here pas here hapen histori te cudicme te tipit "korridori i tete", "korridori i dhjete", "uji i kalter" apo "syri i kalter", dhe shqiptaret prisnin gjithe shprese sesi syri i kalter apo korridore andej e kendje me magji do ta rregullonin Shqiperine.

Postuar nga AngelDevil datë 13 Janar 2011 - 02:34:

Citim:

Top channel nuk duket te kete ndonje server shume te mire, biles e ka me te keq se te fajes me duket

Kur shume vete shkojne tek nje faqe, ajo mbingarkohet dhe s'punon me. Sidomos kur permbajta qe kerkohet eshte nje video.

E njejta gje ndodhi edhe me shume web site te fuqishme si CNN apo gazeta te tjera gjate 9/11.

Keshtu qe mos nxirrni konkluzione kaq te shpejta.

Qe eshte hack-uar se luan as topi ...

http://shtypidites.com/9202-albanian-cyber-squad.html

Postuar nga misterioz datë 13 Janar 2011 - 02:53:

Citim:

Kot se po zgjatem, shoh ndonjehere ato parrullat e protestave, dhe kuksiane nga maja e malit vene "Sali na ke zhytur ne varferi". S'e kuptoj se cfare presin keta njerez nga Saliu apo kushdo tjeter qofte. Ky eshte mentalitet i semure qe kemi, qe presim nga Saliu apo Hyseni. Shqiptaret vetem presin, nuk punojne.

E kam thene edhe diku tjeter me duket qe nje liber qe lexova para ca kohesh, shqiptaret e kohes se Lidhjes se Prizrenit ia venin fajin qeverise per hallet e tyre, edhe atehere kur nuk kishte qeveri. Ky eshte mentaliteti qe ka pershkuar shqiptaret brez pas brezi, njerez qe presin kushedi se nga kush, nga Saliu nga Amerika...

Njerezit presin........ e ke gabim se askush nuk pret te gjithe ju kane vene shpatullat punes si aty(per ata qe gjejne pune) edhe jashte shtetit dhe çdo gje e kane me punen e tyre,shteti vetem te vendosi ligjet ti zbatoj dhe mos ti rrjepi.U bene me mijra lokale dhe kisoska ne Tirane(shteti i la) dhe u prishen po nga shteti,sa pare iken per lesh,firmat piramidale,levizja e lire (rrumpalle hesapi) ,pasuaria kombtare qe vidhet dita dites nga shteti, dhe fajin e ka populli,njerezit kerkojne thjesht uje drita dhe qetesi por as kete sjua garanton shteti biles disa si puna jote thone qe sduhet te presin asgje ,jemi i vetmi vend ne europe qe spipetin as miza per kushtet ekonomike.

Si thua me qafsh:
"une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet"

Po aty komunistet dhe bijte e tyre jane dhe kane qene gjithmone ne krye.Saliun e duron si komunist besoj.

Postuar nga AndreaPirelli datë 13 Janar 2011 - 05:59:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Si thua me qafsh:

Po aty komunistet dhe bijte e tyre jane dhe kane qene gjithmone ne krye.Saliun e duron si komunist besoj.

Po te kishte qene ndonje nga krahu tjeter ........... do degjoje opinon tjeter po he .....................

Meta thote le imunitetin ................... do e gjykoje gjykatsja qe i ka cuar gocen ne ambasade??????

Postuar nga lost_soul datë 13 Janar 2011 - 06:41:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Njerezit presin........ e ke gabim se askush nuk pret te gjithe ju kane vene shpatullat punes si aty(per ata qe gjejne pune) edhe jashte shtetit dhe çdo gje e kane me punen e tyre,shteti vetem te vendosi ligjet ti zbatoj dhe mos ti rrjepi.U bene me mijra lokale dhe kisoska ne Tirane(shteti i la) dhe u prishen po nga shteti,sa pare iken per lesh,firmat piramidale,levizja e lire (rrumpalle hesapi) ,pasuaria kombtare qe vidhet dita dites nga shteti, dhe fajin e ka populli,njerezit kerkojne thjesht uje drita dhe qetesi por as kete sjua garanton shteti biles disa si puna jote thone qe sduhet te presin asgje ,jemi i vetmi vend ne europe qe spipetin as miza per kushtet ekonomike.

Si thua me qafsh:

Ja qe beson gabim. Nuk e duroj dot as ate, megjithate keto kohet e fundit e krahasoj me Ramen dhe me mire pranoj Salen.

Per ate paragrafin me siper, ke bere nje sallate me fjale pa shume lidhje me njera tjetren. E kuptoj se cfare po thua. Ngrehuni vella ngrehuni, neper mitingje dhe demonstrata gjithe jeten dhe kerkoni kushte ekonomike.

Postuar nga lost_soul datë 13 Janar 2011 - 06:45:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Qe eshte hack-uar se luan as topi ...

http://shtypidites.com/9202-albanian-cyber-squad.html

E kam te veshtire ta besoj. Keta hakerat qe thua ti, pasi mbaruan pune vendosen foton e sales aty... loool. Me shume besoj qe topi po luan rolin e vet, po nejse, cfare s'ben vaki.

Postuar nga Vizioner datë 13 Janar 2011 - 12:59:

Lajmet e fundit...

Bora u shkri ketu tek une dhe ka fillu shiu!

Postuar nga AngelDevil datë 13 Janar 2011 - 14:09:

Citim:

Keta hakerat qe thua ti, pasi mbaruan pune vendosen foton e sales aty... loool. Me shume besoj qe topi po luan rolin e vet, po nejse, cfare s'ben vaki.

Mos me thuaj qe dhe ti ke lexuar te njejtin artikull loool

http://www.pcworld.al/siguri/4123-h...op-channel.html

Postuar nga lost_soul datë 13 Janar 2011 - 20:43:

Jo nuk e kam lexuar, por tani qe e lexova nuk me duket e paarsyeshme.

Ne Shqiperi genjestrat sherbehen si emblesira diten dhe naten nga te gjithe anet.
Ata qe jane shume te anuar politikisht marin gjysmat e genjetrave si te verteta absolute dhe gjesmen tjeter si genjeshtra absolute.
Ata te krahut tjeter ia kthjejne kete favor vetem se nga e anasjellta.

Tani nqs ti kerkon te jesh njeri me arsye, duhet t'i shikosh me skepticizem cfare thuhet te topi, klani e te tjere. Keto jane kompani me anesi politike dhe materiali qe sherbejne eshte po ashtu me anesi politike.

E verteta s'do te meret vesh, por te bllokosh faqen e topit dhe te vesh aty slogane te PD-iste, do te ishte nje sulm qesharak nga PD-ja apo simpatizuesit.

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 178 179 180 181 182 183 184 185 186 [187] 188 189 190 191 192 193 194 195 196 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.