Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga dylan datë 10 Shkurt 2012 - 21:05:

me myten njerzit tu me kerku per bised sot hahahhah sa i paska marre malli per mu

Postuar nga misterioz datë 10 Shkurt 2012 - 21:58:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
M.c Grip me te keq skam kalu noj here ...

Qeke ftof m'tajare Lule,aman kujdes ruaj lulken se mos te ftohet ajo .

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me myten njerzit tu me kerku per bised sot hahahhah sa i paska marre malli per mu

Po me ate avatar ku tka dal kofsha dhe cica m'selamet domosdo qe i merr malli.

Postuar nga lule datë 10 Shkurt 2012 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

un kam keq , ky e ka mendjen ke lulka ..

Postuar nga cecilia datë 11 Shkurt 2012 - 02:05:

E vërteta dhe përralla

Kanë thënë shumë kohë më parë që e vërteta vishte një fustan modest dhe jetonte krejtësisht e vetme .
Një ditë vendosi të shkonte mes njerëzve.Nuk e kishte bërë kurrë .Askush nuk e mirëpriti ,edhe ata që e hasën përballë iu dhanë me të shpejtë këmbëve dhe ia mbyllën portat para syve .
E poshtëruar dhe e dëshpëruar u drejtua drejt një rruge të shkretë fshati ,kur papritur iu shfaq një zonjë e bukur e veshur me mëndafsh e dantella , e stolisur me bizhuteri fallse , por që shkëlqenin . Ishte përralla !
Përshëndetje - i tha miqësisht përralla , - ku po shkon e vetmuar dhe kaq shumë e trishtuar ?
Të gjithë largohen me të shpejtë nga unë , asnjë nuk dëshiron të më dëgjojë - iu përgjigj me trishtim e Vërteta .
Shiko - i thotë përralla , ti gabohesh sepse iu paraqitesh atyre e zhveshur ,je shumë e pakujdesshme ...
Ndërsa unë me këto rroba të bukura ngjyra - ngjyra jam dëgjuar me vëmendje kudo dhe nga të gjithë .
Kam një ide !Fshihu poshtë mantelit tim , dhe do dalim së bashku shëtitje nëpër botë si dy motra .
Do të na vlejë që të dyjave .Të mençurit do më mirëpresim kur të mësojnë që brenda meje fshihet e vërteta ndërsa budallenjtë do të të pranojnë sepse do të jesh e shndritshme nga veshjet dhe bizhuteritë e mia .

P.S: E vura ketu se spo dija ne cilin nenforum ta vendosja. Shume domethenese...

Postuar nga dylan datë 11 Shkurt 2012 - 03:36:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Po me ate avatar ku tka dal kofsha dhe cica m'selamet domosdo qe i merr malli.

hahahhaha o ti ma rrofsh mue jo valla ku me firrnin as kofshe as cice jashte nuk kisha se ktu boll po i qes po spo ma varni se spo ma varni hahahhahahahhahahh

Postuar nga Vizioner datë 11 Shkurt 2012 - 13:24:

A do kemi Vere kete vit apo deri ne 21 dhjetore (!!!) vetem ngrica!?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 11 Shkurt 2012 - 13:38:

Sikur te mund ta beja gjithe gjumin ashtu si ai i 5 minutave para se te bjere zilja e zgjimit.. uff..

Postuar nga Eria datë 11 Shkurt 2012 - 14:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
A do kemi Vere kete vit apo deri ne 21 dhjetore (!!!) vetem ngrica!?

O Komshi pse ankohesh
Ftohte eshte saaaaaaaaaa, por kemi diell, katundi im te pakten

Postuar nga Vizioner datë 11 Shkurt 2012 - 14:45:

Citim:
Eria

O Komshi pse ankohesh
Ftohte eshte saaaaaaaaaa, por kemi diell, katundi im te pakten

Guten morgen nachbarin

Edhe ketu diell i madh eshte, por ce do, sa del jashte te ngrine dhe gishti i vogel

Vallahi, ska si vera!

Postuar nga Eria datë 11 Shkurt 2012 - 16:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Guten morgen nachbarin

Edhe ketu diell i madh eshte, por ce do, sa del jashte te ngrine dhe gishti i vogel

Vallahi, ska si vera!

Po do bej pazarin ma valon nje xhiro deri ne supermarket, po nga dritarja pamja fantastike sot

MC. No more Bora ke Gjermani Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.