Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
me myten njerzit tu me kerku per bised sot hahahhah sa i paska marre malli per mu
Citim:
Po citoj ato që tha lule
M.c Grip me te keq skam kalu noj here ...
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me myten njerzit tu me kerku per bised sot hahahhah sa i paska marre malli per mu
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Qeke ftof m'tajare Lule,aman kujdes ruaj lulken se mos te ftohet ajo .
E vërteta dhe përralla
Kanë thënë shumë kohë më parë që e vërteta vishte një fustan modest dhe jetonte krejtësisht e vetme .
Një ditë vendosi të shkonte mes njerëzve.Nuk e kishte bërë kurrë .Askush nuk e mirëpriti ,edhe ata që e hasën përballë iu dhanë me të shpejtë këmbëve dhe ia mbyllën portat para syve .
E poshtëruar dhe e dëshpëruar u drejtua drejt një rruge të shkretë fshati ,kur papritur iu shfaq një zonjë e bukur e veshur me mëndafsh e dantella , e stolisur me bizhuteri fallse , por që shkëlqenin . Ishte përralla !
Përshëndetje - i tha miqësisht përralla , - ku po shkon e vetmuar dhe kaq shumë e trishtuar ?
Të gjithë largohen me të shpejtë nga unë , asnjë nuk dëshiron të më dëgjojë - iu përgjigj me trishtim e Vërteta .
Shiko - i thotë përralla , ti gabohesh sepse iu paraqitesh atyre e zhveshur ,je shumë e pakujdesshme ...
Ndërsa unë me këto rroba të bukura ngjyra - ngjyra jam dëgjuar me vëmendje kudo dhe nga të gjithë .
Kam një ide !Fshihu poshtë mantelit tim , dhe do dalim së bashku shëtitje nëpër botë si dy motra .
Do të na vlejë që të dyjave .Të mençurit do më mirëpresim kur të mësojnë që brenda meje fshihet e vërteta ndërsa budallenjtë do të të pranojnë sepse do të jesh e shndritshme nga veshjet dhe bizhuteritë e mia .
P.S: E vura ketu se spo dija ne cilin nenforum ta vendosja. Shume domethenese...
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Qeke ftof m'tajare Lule,aman kujdes ruaj lulken se mos te ftohet ajo .
Po me ate avatar ku tka dal kofsha dhe cica m'selamet domosdo qe i merr malli.
A do kemi Vere kete vit apo deri ne 21 dhjetore (!!!) vetem ngrica!?
Sikur te mund ta beja gjithe gjumin ashtu si ai i 5 minutave para se te bjere zilja e zgjimit.. uff..
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
A do kemi Vere kete vit apo deri ne 21 dhjetore (!!!) vetem ngrica!?
Citim:
Eria
O Komshi pse ankohesh
Ftohte eshte saaaaaaaaaa, por kemi diell, katundi im te pakten![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Guten morgen nachbarin
Edhe ketu diell i madh eshte, por ce do, sa del jashte te ngrine dhe gishti i vogel
Vallahi, ska si vera!
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.