Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 21 Nëntor 2005 - 19:01:

Re: Humori juaj me hoqi merzitjen

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Keila do te vije ketu ne UK prane Buckingham Palace prane Naltmadhnise se saj mbretereshes Elisabet.

kte thashethemin po e konfirmoj une. Se shpejti do vi ne Londer, meqe jam diplomuar ne nje fushe shume te rendesishme (ate te berjes fresk). Ne mungese te ajrit te kondicionuar mbreteresha elisabeth ka nevoje per nje profesioniste si puna ime. Prandaj me kenaqesi ju njoftoj se se shpejti do jem njeriu i zgjedhur i pallatit mbreteror per ti bere fresk mbretereshes. (me freskuse prej letre nese i mbani mend, qe jane specialiteti im)

Postuar nga oliinter datë 21 Nëntor 2005 - 19:09:

LAJMERIM

Gjeneral OLIINTER per vizite tre ditore ne shtepine e bardhe....

Kush deshiron te vije ne stafin tim te sjell nje CV ne adresen e meposhteme
www.futjakot.com te interesuarit duhet te kene edhe pashaporten me vete.

preferohen vajza nga mosha 16 - 22.

Faleminderit

Postuar nga oliinter datë 21 Nëntor 2005 - 19:09:

LAJMERIM

Gjeneral OLIINTER per vizite tre ditore ne shtepine e bardhe....

Kush deshiron te vije ne stafin tim te sjell nje CV ne adresen e meposhteme
www.futjakot.com te interesuarit duhet te kene edhe pashaporten me vete.

preferohen vajza nga mosha 16 - 22.

ha se desh harrova nuk pranohen meshkujt ne kete vizite,,,

Faleminderit

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2005 - 21:06:

Simbas CNN-it

Zonjushat Wdra,keila dhe analiste sapo me derguan nje mesazh privat duke me njoftuar se Kontinenti dyshohet se eshte shtruar ne spital me gripin e shpendeve,duke shtuar qe te lajmeroja gjithe forumistat ne Londer dhe ne gjithe UK.
Vizita ne spital nuk lejohen sepse semundja eshte ngjitese,por lejohen t'i dergojne vetem mesazhe private.
Respekt

Postuar nga GENTI_the_KING datë 21 Nëntor 2005 - 21:13:

U BE E DITUR NGA BURIME ZYRTARE PRANE MBRETERISE SE BASHKUAR SE KENGETARJA ME FAME BOTERORE , SHQIPTARJA E TREDHUR NE AMERIKANE , ZNJ KEILA DO TE MBAJ NJE KONCERT BAMIRESS NE LONDER, KU DO TE MARRI PJESE SI E FTUAR DHE MBRETERESHA E ANGLISE , SHKELQESIA E SAJ , ELISABET

TE ARDHURAT E KTIJ KONCERTI DO TE SHKOJNE NE FAVOR TE FEMIJEVE TE VARFER TE DOGANIERVE SHQIPTAR

Postuar nga i/e paregjistruar datë 21 Nëntor 2005 - 23:50:

se pari desha ti them te shkuara kontinentit per gripin. Megjithse, nga nje ane ma mori mendja se do te infektohej nga gjithe ai kontakt me pellumbat.

Etnik, se pari me vjen keq qe me publikon informacionet e koncertit pa marre lejen time :p se do me mbushet salla me shqiptare (qe s'japin as lek ). Se dyti, pse si tregon qe ti je pjese e kercimtareve qe do me shoqerojne :p.
Ja ta nxora sekretin, TA DINI TE GJITHE QE ETNIKU ESHTE BALERIN.

O zot sa e talentuar po dal ketu ne forum

Postuar nga myzeqari datë 21 Nëntor 2005 - 23:52:

Jo moj jo , kercimtar eshte i biri i botes , balerin e beri kjo

Po pa bileta , keshtu nga gardhet lejohet , jo per gje po meqe po na vjen ketu :p

Postuar nga kontinenti datë 21 Nëntor 2005 - 23:56:

Re: Simbas CNN-it

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Zonjushat Wdra,keila dhe analiste sapo me derguan nje mesazh privat duke me njoftuar se Kontinenti dyshohet se eshte shtruar ne spital me gripin e shpendeve,duke shtuar qe te lajmeroja gjithe forumistat ne Londer dhe ne gjithe UK.
Vizita ne spital nuk lejohen sepse semundja eshte ngjitese,por lejohen t'i dergojne vetem mesazhe private.
Respekt

hahahahahahahahahaha..

kikikiiiiii....ki ki ki kikiiiiiiiiii....jam bere gjel.
Nga semundja jam bere gjel ose kaposh.
kikikikiiiiiiii...........kikirikiriririkikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... ku i kam pulat ? Ku i kam pulat e mia, Wydren , Keilen dhe Analisten.... se jam gjel dreqi ta haje dhe kam shume gra.
Kikirirkikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 00:11:

Re: Re: Simbas CNN-it

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

hahahahahahahahahaha..

kikikiiiiii....ki ki ki kikiiiiiiiiii....jam bere gjel.
Nga semundja jam bere gjel ose kaposh.
kikikikiiiiiiii...........kikirikiriririkikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... ku i kam pulat ? Ku i kam pulat e mia, Wydren , Keilen dhe Analisten.... se jam gjel dreqi ta haje dhe kam shume gra.
Kikirirkikirikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................

Po te jap nje gjujtje une from the corner of the field e te shkosh matane. Dashke pulat tiAskurkush nuk te afrohet vetem "te shkuara" ke per te marre dhe keto private jo publike. Une nje privat ja dergova gabimisht IQVLORA ne vend qe ta nisja ty.:p:p:p

Postuar nga Cindi datë 22 Nëntor 2005 - 00:35:

Kam marre vesh Konti, tani qe eshte semure po pergatit nje artikull te ri humoristik, por kete rradhe me te shkurter se ka plot kohe per tu menduar. Herën e fundit nuk kishte kohe fare prandaj i doli e gjate ajo dasma e shkrete.

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.