Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Trego 190 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Fustane nusesh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11327)

Postuar nga ColdFire datë 24 Janar 2009 - 20:00:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

shume ide e bukur kjo ejotja ne lidhje me fustanin emartesen.Por se kuptoj kete mesazhin tend me citimin qe me kishe bere mua.Apo eshte me kuptim modern:me citon mua dhe i pergjigjesh tjetrit.Sa para bota.ja fusim kot ndonjehere ne ketej nga amerika:p

Tani e kuptove ti qe ne s'marrim vesh nga diplomacia? Kot po kot fare....

Atij fustanit tim..s'i beri qe s'i beri koment njeri...

Postuar nga ColdFire datë 28 Janar 2009 - 23:24:

duke pare kete video, fustani qe ka veshur ajo me duket shume i pershtatshem nqs ceremonia behet ne buze te detit ( preferencat jane tuajat, une psh do zgjidhja dhermiun ). Te dy zbathur, po te doje dhe ministri mund te jete , dhe kaq asnje tjeter. Per te vetmen arsye se do fillojne njerzit: Nuse ke harruar te veshesh fustanin ose : moj koce une te dhashe leket te bleje nje fustan te tere, ti pse bleve gjysmen?... dhe ktheme nje cik reston Nejse nje mendim eshte...fustani shume i bukur Ai mund te kete vetem nje kemishe te bardhe dhe pantallona te zeza..s'ka nevoje per gravate apo kostum

Postuar nga ColdFire datë 29 Janar 2009 - 03:53:

Nuk e di perse nuk doli video ketu... mbase nuk e kam sjelle sic duhet...po pati mundesi ndonje nga moderatoret ta rregulloje do ti isha shume mirenjohese

video eshte "november rain"

http://www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac

Postuar nga lezhjani-82 datë 29 Janar 2009 - 04:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Nuk e di perse nuk doli video ketu... mbase nuk e kam sjelle sic duhet...po pati mundesi ndonje nga moderatoret ta rregulloje do ti isha shume mirenjohese

video eshte "november rain"

Donik ne kete nenforum nuk pranohen vidjot!

Postuar nga ColdFire datë 29 Janar 2009 - 04:11:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Donik ne kete nenforum nuk pranohen vidjot!

Ah, ok. Mire flm

Postuar nga lezhjani-82 datë 29 Janar 2009 - 04:21:

Citim:

Ah, ok. Mire flm

Tashi pranohen!

Ta rregullova edhe mesazhin mesiper!

Postuar nga ColdFire datë 29 Janar 2009 - 04:23:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Tashi pranohen!

lol. Eh cfare rendesie ka POWER. :p :p :p

Faleminderit

Postuar nga Katilesha datë 29 Janar 2009 - 04:35:

Citim:
duke pare kete video, fustani qe ka veshur ajo me duket shume i pershtatshem nqs ceremonia behet ne buze te detit ( preferencat jane tuajat, une psh do zgjidhja dhermiun ). Te dy zbathur, po te doje dhe ministri mund te jete , dhe kaq asnje tjeter. Per te vetmen arsye se do fillojne njerzit: Nuse ke harruar te veshesh fustanin ose : moj koce une te dhashe leket te bleje nje fustan te tere, ti pse bleve gjysmen?... dhe ktheme nje cik reston Nejse nje mendim eshte...fustani shume i bukur Ai mund te kete vetem nje kemishe te bardhe dhe pantallona te zeza..s'ka nevoje per gravate apo kostum

......

Edhe mua  me pelqen veli sa here qe e shoh. Por une e shoh veten me versionin vel+kambale te zeza.. Nuk e di pse.

ps: O Donika ne sikur e lame te merrje vetem priftin ,,,pse me tradhetove me Minister tani? :p

Postuar nga ColdFire datë 29 Janar 2009 - 04:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati

......

Edhe mua  me pelqen veli sa here qe e shoh. Por une e shoh veten me versionin vel+kambale te zeza.. Nuk e di pse.

ps: O Donika ne sikur e lame te merrje vetem priftin ,,,pse me tradhetove me Minister tani? :p

Moj ti nuk dua te nxjerr jashte opsionit ata qe jane myslimane...pse ata s'kane te drejte te martohen ne buze te detit? Prandaj minister..asnjanes...ben hoxha martesa?... nuk e di...nejse

Postuar nga Katilesha datë 29 Janar 2009 - 04:46:

Citim:

Moj ti nuk dua te nxjerr jashte opsionit ata qe jane myslimane...pse ata s'kane te drejte te martohen ne buze te detit? Prandaj minister..asnjanes...ben hoxha martesa?... nuk e di...nejse

.......

Sa e painformuar je per martesen. Duket qe nuk e ke mendjen aty..:p

Gjithsej 19 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Trego 190 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.