Forumi Horizont | Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Besoj se... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11885)
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Jo, nuk pata gje...madje tu duk ty sikur pata. Nuk te bera ndonje pyetje me kunj. Por lexova pergjigjen tende dhe ne te kishte disa pergjigje te shkrimit tim. Calm down, une nuk kam hyre ne Forumi Horizont per te t'i bere ushtrime nervave, kam hyre te qetesohem.
besoja gjithmone se mali me mal spiqet njeriu me njeriun piqet,dhe ndodhi,por ma e forta tek e shoh ate njeri qe sperdridhet te me hudhi hi syve rri e shof me keqardhje sa poshte paska ran,deri ku i shkon kjo ranje,deri kur do ta genjeje vetveten,deri kur me mekate njehere te vetme pa ato!
besoj se te kurosh semundjen e infektuar duhet te infektohesh dhe vete,me fal ste ndihmoj dot edhe pse kam keqardhje per ty,sa gjynaf qe je, besoj se zoti paska qen me pushime kur ke lindur ti dhe te ka harruar fare,ndihm o zot per ty tek te shoh qe vuan ne kafaz,ste shof dot ashtu edhe pse ti sdi cfare eshte ndihma,ste ka ndihmuar kush vec vetja prandaj,kur ke gjet buke ke ngrene,kur ke gjet uje ke pire,kur ke gjet rroba ke veshur,po kurre ske gjet dashurine,besoj se po dole nga kafazi edhe mund ta gjesh,ja e shef se te ndihmova se keqardhja per ty ska kufi per mua,e shef se bota perreth ka dhe njerez me zemer jo te pabese si ajo qe te ka krijuar,qe sot eshte 30 grade celcius,neser-40 grade celcius,e shkreta ti kushedi ca do kesh hequr pervec atyre qe kam pare vete e degjuar ,,,,,,plus nga femijeria jote shoqesh tuaja tregimesh te pambaruara,si jeton valle me ckurajo per hir te kujt jeton tani ?
ste ndihmoj dot sinqerisht,ndihma eshte e fshehur tek ti vete!
besoj se...cka bejme duhet te mendojme mire me perpara.
besoj se...ka ardhe momenti i duhur per te bere gjithe ato endrra qe kemi menduar femije te jemi vetvetja te mundohemi te ringrem ate qe na hodhen poshte para shume kohesh.
besoj se .....ka kohe qe skam hy ne forum dhe me paska marre nje cik malli...
besoj se , poetesha H, do e marre vetveten nga gjithe ajo heshtje e poetit, dhe nga gjithe ajo frymemarrje e dobet bisede,., une besoj se asaj i ka pelqyer menyra dhe metoda poetike e. keto gjera behen teper rralle!
.
besoj se ai do e degjoje zerin e zemres time te trishtuar.....hena do i tregoje per to.....besoj se atij do t'i kujtohen netet tona te shtrire ne shtratin e djersitur nga ethet e dashurise......besoj se atij do t'i kujtohen endrrat e thurura dhe premtimet qe nen driten e henes si monedhe benim.....besoj se atij do t'i kujtohen keto......
hi !!!!
....... besoj se ........ ndoshta ajo ............ do me kujtoje ndonjehere ..........
Gjithsej 88 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit » Trego 876 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.