Forumi Horizont Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)

Postuar nga Balerina datë 03 Qershor 2007 - 05:20:

Chicago

Pashe filmin-musical Chicago me Renee Zellweger, Catherine Zeta Jones, Queen Latifah, Richard Gere dhe te tjere. Sinqerisht, nje film/musical shume i bukur, por qe meshkujve do t'i fuste pak friken, kur te shohin se cfare mund te bejne grate. :p
Kjo pjesa e shkeputur, tregon shume...me Cell Block Tango njihet me shume Chicago.

Nje thenie nga filmi dhe nga kjo copeza ketu qe me pelqeu shume ishte: "You know, some guys just can't hold their arsenic." :p

Postuar nga Tulipani datë 03 Qershor 2007 - 20:28:

Re: Chicago

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Pashe filmin-musical Chicago me Renee Zellweger, Catherine Zeta Jones, Queen Latifah, Richard Gere dhe te tjere. Sinqerisht, nje film/musical shume i bukur, por qe meshkujve do t'i fuste pak friken, kur te shohin se cfare mund te bejne grate. :p
Kjo pjesa e shkeputur, tregon shume...me Cell Block Tango njihet me shume Chicago.

Nje thenie nga filmi dhe nga kjo copeza ketu qe me pelqeu shume ishte: "You know, some guys just can't hold their arsenic." :p

Chicago e kam pare ne kinema disa vjet me pare kur doli...dhe mua me pelqeu...muzika e viteve 20-30 teper e gjetur dhe aktoret protagoniste super...Richard Gere s'me pelqeu fare jo ne nivelin e duhur.

Postuar nga Tulipani datë 03 Qershor 2007 - 20:31:

Filmi i fundit...L'ultimo inquisitore..me Natalie Portman. Pak i gjate por i bukur. Ne ngjarje dhe piktori i famshem Francisco Goya. Nje tjeter film qe tregon absurditetin e inkuizicionit dhe kalbesine e kishes si institucion.

Postuar nga Demokrate4ever datë 03 Qershor 2007 - 20:49:

Ultraviolet. Me pelqeu!

Postuar nga ishpeshtimi datë 03 Qershor 2007 - 20:52:

Re: Re: Chicago

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Chicago e kam pare ne kinema disa vjet me pare kur doli...dhe mua me pelqeu...muzika e viteve 20-30 teper e gjetur dhe aktoret protagoniste super...Richard Gere s'me pelqeu fare jo ne nivelin e duhur.

Tuli,(ndoshta te pelqen me shume Pani)

Po foli pak atij Dikut...sidomos Cikago ishte shume i rendesishem per ne te FH.

Diku ka mundesi por ndoshta e ka nenvleftesuar......

Postuar nga Balerina datë 03 Qershor 2007 - 20:53:

Re: Re: Chicago

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Ashtu mu duk edhe mua, por te pakten dallohej qe kishte shpirt bastardi ne film, tamam ashtu sic e kerkonte roli. Dmth kishte ate nenqeshjen karakteristike...megjithate George Clooney do te kishte qene me i mire per ate rol.

Postuar nga Tulipani datë 14 Qershor 2007 - 02:46:

Spiderman 3....oh ngela e zhgenjyer...Peter Parker dihet qe eshte humbameno po ne serine e 3 e ka humb fare ..:o filmi shume i ngadalte, nga fundi sikur rregullohet por ne finale do kisha vdek njeri tjeter  :o   

Postuar nga Balerina datë 30 Qershor 2007 - 20:07:

Ocean's Thirteen

Une kam ngelur jashte mase e kenaqur nga ky film, me te vertete i mrekullueshem. Skena qe me ka pelqyer me shume eshte kur takohen George Clooney dhe Brad Pitt tek dhoma e hotelit te George Clooney, dhe Brad Pitt e gjen ate duke pare Oprah! Dhe pastaj e shohin te dy pak dhe mallengjehen nga historia qe po tregohej aty.
Ne pergjithesi film shume i bukur, me skena aksioni sa te duash dhe skena humori sa te duash, nje gershetim shume i bukur.

Postuar nga Eria datë 30 Qershor 2007 - 20:13:

Hostel 2

Hostel 1 se kisha pare,filloj direkt na dyshi une .
Megjithate ideja e filmit eshte te mos vizitoni Sllovakine se te bejne mish te grire atje !

Ps.Sme pelqeu si film,hic fare !

Postuar nga NS-6 datë 30 Qershor 2007 - 23:40:

Transformers

ishte me te vertete nje realizim i papare dhe kishte edhe humor...me pelqeu shume si film

Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »
Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.