Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga AngelDevil datë 21 Janar 2011 - 20:29:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

O Angel.

Kjo pune eshte pune muti (sorry). E nisin cdo gje te organizuar e shpien deri atje ku duan dhe terhiqen dhe faturat i paguajne gjithmone te varferit. Sa inat e kam kete termin e fundit.

Shiko c'po ndodh gjithandej.

Kjo ndodh sepse ska qellim dhe ideale ne popull cedro

per sa kohe do orjentohemi nga njerez te tille dhe te jemi pa ideale kjo ka per te ndodh.

Postuar nga shelgu datë 21 Janar 2011 - 20:34:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Kjo ndodh sepse ska qellim dhe ideale ne popull cedro

per sa kohe do orjentohemi nga njerez te tille dhe te jemi pa ideale kjo ka per te ndodh.

Turma nuk ka kurre ideale. Turma hun ne gjendje histerie shume lehte dhe manipulohet po ashtu fare lehte. Aq me teper nje popull i traumatizuar si ky joni.

Ata shkerdhatat qe jane ne krye thuaj.

Dhe ata shkerdhatat EU e ca me tej qe duan te pastrojne parate ne Shqiperi. Ne kohen e Enverit behej nje pallat ne vit, tani na dolen miliara dollare nga hici dhe vetem per 20 vjet eshte mbushur Shqiperia me pallate e vila gjithandjej. Kur lekur te marre vlerene  vertete dhe te pushoje lavanteria atehere ka qetesi atje.

Le te shpresojme qe po fillon pikerisht kjo

Postuar nga AngelDevil datë 21 Janar 2011 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Turma nuk ka kurre ideale. Turma hun ne gjendje histerie shume lehte dhe manipulohet po ashtu fare lehte. Aq me teper nje popull i traumatizuar si ky joni.

Ata shkerdhatat qe jane ne krye thuaj.

Dhe ata shkerdhatat EU e ca me tej qe duan te pastrojne parate ne Shqiperi. Ne kohen e Enverit behej nje pallat ne vit, tani na dolen miliara dollare nga hici dhe vetem per 20 vjet eshte mbushur Shqiperia me pallate e vila gjithandjej. Kur lekur te marre vlerene  vertete dhe te pushoje lavanteria atehere ka qetesi atje.

Le te shpresojme qe po fillon pikerisht kjo

Mbas 100 vjetesh thua ti

Pra te bej valixhet gati dhe une thua ti

Postuar nga shelgu datë 21 Janar 2011 - 20:40:

Citim:

Mbas 100 vjetesh thua ti

Pra te bej valixhet gati dhe une thua ti

Nuk besoj.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Janar 2011 - 20:54:

Dy persona kane humbur jeten dhe shume te plagosur

Postuar nga Fajtori datë 21 Janar 2011 - 21:03:

Citim:
Dy persona kane humbur jeten dhe shume te plagosur

Hmmm, tani do u marrka seriozisht me ne fund.

Po mire, se nuk e mbaj mend, vdiq njeri me 14 Shtator 1998? E kam fjalen per grushtin e shtetit te atehershem kur u mor kryeministria dhe TVSH.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Janar 2011 - 21:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Hmmm, tani do u marrka seriozisht me ne fund.

Po mire, se nuk e mbaj mend, vdiq njeri me 14 Shtator 1998? E kam fjalen per grushtin e shtetit te atehershem kur u mor kryeministria dhe TVSH.

Me sa mbaj mend une jo.

Rama doli ne konference per shtyp.... thote na provokuan

Pritet reagimi i BEse

Postuar nga shelgu datë 21 Janar 2011 - 21:26:

Citim:

Me sa mbaj mend une jo.

Rama doli ne konference per shtyp.... thote na provokuan

Pritet reagimi i BEse

Moj po paska te vdekur. Nuk mbaron kollaj kjo me sa shoh une. Kush qelloi?

Angel keto plumbat plastike te vrasin me?

Shkerdhatat

Postuar nga AngelDevil datë 21 Janar 2011 - 21:34:

Akoma sdihet. Policia ka qelluar nderkohe kane qene te armatosur dhe nga turma.

Policia e ka humb kontrrollin. Po qellojne me shkopa gome ne menyre cnjerezore dhe po i arrestojne. Nderkohe po patrrullojne makina te blinduara neper gjithe qytet. Zgjidhje operacionale dhe pse u kthyem 10 vjet mbrapa.

3 numri i te vdekurve

Postuar nga BIONDIA datë 21 Janar 2011 - 21:37:

Citim:
[B

Policia e ka humb kontrrollin. Po qellojne me shkopa gome ne menyre cnjerezore dhe po i arrestojne. Nderkohe po patrrullojne makina te blinduara neper gjithe qytet. Zgjidhje operacionale dhe pse u kthyem 10 vjet mbrapa.

3 numri i te vdekurve [/B]

ate po shikoj u tmerrova pashe disa djem qe nuk kishin as 20 vjec tu i rraf si kafshe o Zot cfar te keqe paska bere ky popull me vujt kaq shume ...

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.