Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
O Angel.
Kjo pune eshte pune muti (sorry). E nisin cdo gje te organizuar e shpien deri atje ku duan dhe terhiqen dhe faturat i paguajne gjithmone te varferit. Sa inat e kam kete termin e fundit.
Shiko c'po ndodh gjithandej.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Kjo ndodh sepse ska qellim dhe ideale ne popull cedro![]()
per sa kohe do orjentohemi nga njerez te tille dhe te jemi pa ideale kjo ka per te ndodh.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Turma nuk ka kurre ideale. Turma hun ne gjendje histerie shume lehte dhe manipulohet po ashtu fare lehte. Aq me teper nje popull i traumatizuar si ky joni.
Ata shkerdhatat qe jane ne krye thuaj.
Dhe ata shkerdhatat EU e ca me tej qe duan te pastrojne parate ne Shqiperi. Ne kohen e Enverit behej nje pallat ne vit, tani na dolen miliara dollare nga hici dhe vetem per 20 vjet eshte mbushur Shqiperia me pallate e vila gjithandjej. Kur lekur te marre vlerene vertete dhe te pushoje lavanteria atehere ka qetesi atje.
Le te shpresojme qe po fillon pikerisht kjo
Citim:
Mbas 100 vjetesh thua ti![]()
Pra te bej valixhet gati dhe une thua ti
Dy persona kane humbur jeten dhe shume te plagosur
Citim:
Dy persona kane humbur jeten dhe shume te plagosur![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Hmmm, tani do u marrka seriozisht me ne fund.
Po mire, se nuk e mbaj mend, vdiq njeri me 14 Shtator 1998? E kam fjalen per grushtin e shtetit te atehershem kur u mor kryeministria dhe TVSH.
Citim:
Me sa mbaj mend une jo.
Rama doli ne konference per shtyp.... thote na provokuan
Pritet reagimi i BEse
Akoma sdihet. Policia ka qelluar nderkohe kane qene te armatosur dhe nga turma.
Policia e ka humb kontrrollin. Po qellojne me shkopa gome ne menyre cnjerezore dhe po i arrestojne. Nderkohe po patrrullojne makina te blinduara neper gjithe qytet. Zgjidhje operacionale dhe pse u kthyem 10 vjet mbrapa.
3 numri i te vdekurve
Citim:
[B
Policia e ka humb kontrrollin. Po qellojne me shkopa gome ne menyre cnjerezore dhe po i arrestojne. Nderkohe po patrrullojne makina te blinduara neper gjithe qytet. Zgjidhje operacionale dhe pse u kthyem 10 vjet mbrapa.
3 numri i te vdekurve [/B]
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.