Forumi Horizont Gjithsej 65 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 65 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Barsoleta . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=683)

Postuar nga Astriti datë 05 Prill 2003 - 16:11:

Një plak koprac po i lutej Perëndisë : O Zot nëse do të më japësh 100 000 $ 10 000 prej tyre do ti shpërndaj lëmoshë ! E nëse nuk beson mbajeni 10 000 mijëshen dhe më jipni pjesën tjjetër ...!?

Nëna po pyeste fëmijët e saj : Se ç'zanat do të mernin kur të rriteshin ? Djali i madh thotë : Unë dua të bëhëm Pilot , vajza e e madhe , doktoreshë .Po ti shpirt i mamit çfar do të bëhesh i drejtohet e ëma vajzës së vogël? Unë dua të bëhem Prostitutë ! Qyqja u shtang e ëma , dhe pa humbur kohë shkon tek prifti i kishës së tyre katolike dhe i tregon hallin .Prifti kërkon të flasë me vajzën .Hyn vajza dhe i shpjegon priftit se si qëndronte puna .Prostitutë thatë ? Po . O Perëndi po ti fol moj e uruar, ne kujtuam se don të bëhesh Protestante.

Një çift pas një vit martese nuk po bëntë fëmijë dhe drejtohet tek gjinekologu .Mjeku i pyet : çfar bëni në darkë ? Burri : Hamë darkë ,shikojmë TV , shkëmbejmë nga një të puthur dhe flemë . Po Në mëngjes ?: Ngrihemi hamë mëngjes shkëmbejmë nga një puthje dhe ikim në punë .Po mbasdite ? Kthehemi hamë bukë shkëmbejmë nga një të puthur dhe pushojmë .Atëherë mjeku zhvishet dhe bën dashuri me Gruan në sy të burrit dhe më pas i thotë : E pe kështu bëhen fëmijët ,këtë punë duhet të bësh çdo ditë ,e kupton. E kuptoj doktor ia kthen burri shumë i gëzuar ,por një gjë nuk e kam të qartë : Do të vini ju në shtëpi apo të vijmë ne në klinikë .!!!
Një fshatar koprac donte të therte kaun por ish në hall se nuk donte që ta mernin vesh fshatarët e tjerë sepse ato sa herë që thernin bagëti e kishin ftuar dhe ky e dnte që "po hëngre pulën e tjetrit duhet të lidhësh tënden për këmbe ",por nuk donte ti ftonte fshatarët kur të therte kaun .Prandaj shkon dhe pyet një mikun e tij . Ai i tha : Kollaj fare ,hidhe fjalën në katund që të kanë vjedhur kanë ,pastaj there dhe askush nuk do e marë vesh .Kopracit i pëlqeu ideja dhe i premtoi se do të ia shpërblente për këshillën . Natën vonë shpoku i tij vajti dhe ia vodhi me të vërtet kaun e theri dhe e futi pastërma të tërin .Në mëngjes vjen kopraci ,koka i nxirte tym .- Ma vodhën kaun ! iI thotë shokut .- Shumë bukur ia kthen ai .- Si ..shumë bukur ! Ma vodhën me të vërtetë , dëgjon apo jo ?- Ju dëgjoj ,ju dëgjoj , kështu shko e u thuaj edhe të tjerëve .Veç kujdes!Luaje mirë rolin. Pak më i revoltuar .- Ma vodhën ore ,për kokën time nuk po gënjej !- A ...kështu po , kështu besohet më shumë .Ik tani shko tek të tjerët se unë të besova .

Gjithsej 65 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 65 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.