Forumi Horizont Gjithsej 58 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga Admirali datë 12 Qershor 2006 - 18:02:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Komshiu Lyfit qeke ti o?

Kush o ky Lufi mer jahu, se une nuk jam vendali i Cezmes se Ferres , i ardhur jam atje, qe nga qershor 1992 . Preardhjen e kam nga Lagja e Re

Postuar nga iliada datë 12 Qershor 2006 - 22:10:

Wink Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Kush o ky Lufi mer jahu, se une nuk jam vendali i Cezmes se Ferres , i ardhur jam atje, qe nga qershor 1992 . Preardhjen e kam nga Lagja e Re

Nuk ka durrsak qe nga 92 te kete ikur nga lagjia e re e te jete vendosur ne CF(cezmja e ferres).Durrsake jemi ne qe e kemi bo vendin grope me shekuj.

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Qershor 2006 - 22:26:

Re: Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha iliada

Nuk ka durrsak qe nga 92 te kete ikur nga lagjia e re e te jete vendosur ne CF(cezmja e ferres).Durrsake jemi ne qe e kemi bo vendin grope me shekuj.

hahhaha une e kam shpine qe prej 40 aty ke shkolla Eftali Koci (ish Kristaq Boshnjaku),
Kshuqe ti Admiralo nuk qeke Durrsak.

Postuar nga diabolic datë 12 Qershor 2006 - 22:45:

Ca bahet mer bab vetem une qekam elbasanlli ktu . Na mbyten durrsaket per zotin , mire ne shqiperi po edhe ktu ne padova ngado qe te ikesh jane durrsak , trecerekun e kam shoqnin time po nejse. Forumista si ju durrsi ka plot :p :p :p :p :p Do na dali noi elbasanlli tjeter ktu se na u thane syte ...

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Qershor 2006 - 23:28:

Diabolik me duket se s'ke shume shoqni ne gjere nga Elbasani ketu.

W Durresi.

Postuar nga buzeqeshja datë 12 Qershor 2006 - 23:56:

Ouuuu po ku jane shkodranet mor kisha pershtypjen se ishim me shume hajdeni nje her e tregonje veten se po na e merr kupen durresi

Postuar nga Admirali datë 13 Qershor 2006 - 00:46:

...

Citim:
Po citoj ato që tha iliada

Varet se ke njeh ti nga Lagja e Re, dhe nese me njeh dhe mua ose jo.

-----------------------------------------------------------------

Lela, une e di qe ti e ke shtepine qe prej 40 tek perkarshi Kristaqit (sot Eftaliu) , por qe une jam durrsak, dhe durrsak puro kjo as nuk ka diskutime, dhe ti e din shume mire, mjafton te kujtosh mbiemrin tim

Postuar nga Nigo datë 13 Qershor 2006 - 02:19:

Forca Tirona se na mytën Durrsakët e Fjerakët.

Postuar nga rehat datë 13 Qershor 2006 - 02:28:

Para Himara , dmth Fieri :p

Postuar nga Art datë 14 Qershor 2006 - 16:36:

Po bej levizje si shume

Nuk e di cilin vend ta them

Gjithsej 58 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.