Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Eshte martesa varri i dashurise ?????? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12511)

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 21:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Cedrus mos ua pri krahet te rinjve lol.:p
Po dhe martesa pa dashuri nuk ka kuptim cedrus.

ME CEDRUS MERRESH TI
I BEN MORAL NJERIUT TE LIRE...SORRY ZOGUT TE LIRE

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 21:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Cedrus mos ua pri krahet te rinjve lol.:p
Po dhe martesa pa dashuri nuk ka kuptim cedrus.

ka qe c'ke me te. Martohesh, pastaj te lind dashuria qe aman aman.

Postuar nga shelgu datë 26 Qershor 2009 - 21:36:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

ka qe c'ke me te. Martohesh, pastaj te lind dashuria qe aman aman.

Kotka me quajti zog. Tani merre si ta marresh kete, per mire a per keq.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Qershor 2009 - 23:26:

Martesa eshte nje varr i hapur i dashurise qe ti e mbush me petale dashurie ,vuatje ,shpresa ,enderrime ,cdo dite qe kalon dhe sa me shume kalojne vitet aq me shume ky varr hapet ....

Postuar nga Agent Provocateur datë 26 Qershor 2009 - 23:35:

varet si do qe ta konsiderosh, si varr apo si altar ku shkon e falesh here pas here. nuk ma merr mendja se eshte varr i dashurise por eshte padyshim varr i lirise personale...

Postuar nga kotka datë 26 Qershor 2009 - 23:38:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
varet si do qe ta konsiderosh, si varr apo si altar ku shkon e falesh here pas here. nuk ma merr mendja se eshte varr i dashurise por eshte padyshim varr i lirise personale...

per mua ka qene altar, por jo pa lote dhe halle personale

Postuar nga bruni22 datë 27 Qershor 2009 - 00:01:

lejohet te japin mendimin e tyre, dhe ato qe nuk jan te martuar???

"a esht martesa varr i dashuris" x 2 vjet ka x borxh ta vrasi dashurin aq esht ajo sa te mbaroj pasioni e pastaj behet monotone c'do gje. ja qe na u varros edhe dashuria (mendimi im) nuk dua te bej pesimista ato qe besojn keto gjera. mendje mendje kjo dynja.....

Postuar nga briseide datë 28 Qershor 2009 - 00:43:

S'e kam fare idene!Dashuria te ben te lire kam degjuar ,martesa te detyron te rritesh.

Jam kurioze gjithsesi te di si do eci historia e nje cifti qe kemi ketu Ai eshte 50+,ajo eshte 45+...e vetem para nje jave u martuan,pas 20 vjet bashkejetese! Let's call it love!

Postuar nga shelgu datë 28 Qershor 2009 - 22:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur

Varr i lirise?

Varet se cfare kupton me fjalen liri.

Postuar nga Misha datë 08 Shtator 2009 - 19:48:

Martesa varr??? Jo jemi ne qe varrosim vetem ose tjetrin qe kemi ne krah , me pretendimet dhe kerkesat tona...por jo martesa si proces.

ky eshte mendimi im si eksperte ne fushe

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 28 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.