Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13915)

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 15:31:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

hmmm...shif se te isha si ty do rimendohesha edhe iher...apo do qe ti kthej une pastaj me perqindjen ne lojen tjeter?

ja fusha ja mejdani... .ja dhe CELO KAPEDANI..

Postuar nga Ari. datë 07 Qershor 2007 - 15:48:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Po pra Lela po ne te djathtet duhet te hapim teme ? Une te gjitha i bej me te djathten...por duhet ta pranoj qe perhere kam pasur zili ato qe shkruajne me te majten se me dukeshin te vecante e pastaj kam enderr te shkruaj me te dyja duart, tip lodhet njera ke tjetren se vdiqem duke shkruajtur shenimet.

Megjithate nje gje qe e konstatoj dhe une eshte ajo gjeja ç'njerezore e tortures per nxenesit e vegjel qe shkruanin me te majten. Personalisht kam patur ne klase por di dhe raste te tjera qe i detyronin te kthenin me te djathten...me duket nje gje idiote duke qene se s'eshte nje handikap pse duhet ta ndryshosh tjetrin me zor? Shpresoj qe mos e bejne me kete budallallek ne ditet e sotme...dhe nje gje tjeter me duket se eshte e trashegueshme.

TULI TI mund te hapesh temeen e te djathteve... po nuk ka lezet... sepse ne jemi njerz te vecant jemi 1 i majte dhe 500te djathte,,,keshtu eshte raporti ...

ps. megjithate te shkruash me dore te majte eshte gje e shemtuar per mendimin tim,dridhesh si lule kacavjerrse,kurs me te djathten shkruan drejt tamam si "TULIPAN" haaaaahahahaahah

Postuar nga shkodrani1972 datë 29 Qershor 2007 - 18:54:

Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

Postuar nga Eria datë 29 Qershor 2007 - 19:07:

Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 17:08:

Re: Sallaksit e forumit,apo nuk ka asnje???

Citim:
Po citoj ato që tha shkodrani1972
Me mua behen 4 ne forum. Edhe une e kam patur te veshtire kur me detyruan te shkruaj me doren e djathte. Tani shkruaj me te dy duart, por me te majten fatkeqesisht jo aq mire. Te tjerat i bej me te majten.

mirse erdhe ne sofren , e te majteve..(duarve,kembeve jo partise)

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 17:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po une qe doren e majte e mbaj vetem per bukuri ?

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Postuar nga Deb* datë 30 Qershor 2007 - 17:45:

Per te shkruar ,shkruaj me te djathten. Persa i perket kembeve gjuaj me te majten dhe gjuaj mire.E bukura eshte se se kisha vene re qe gjuaja me te majten,nje koleg ma vuri ne dukje ne nje ndeshje futbolli qe po zhvillonim mes kolegesh.

Postuar nga Eria datë 30 Qershor 2007 - 18:33:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

ty nuk te besoj,sepse shkruan dhe mendon njesoj si ata qe shkruajne me te djatheten(te kam lexuar)me mjafton me 2lexime..ahaahahhahaah

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

Postuar nga Ari. datë 30 Qershor 2007 - 18:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Po pra po,ate doja te thoja dhe une,qe doren e majte e kam vetem per bukuri se nuk e perdor pothuajse fare :p!
Per mua te rroje e djathta !!

ah pse te majten the ti?

mua mu duk per te djathten.

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

Postuar nga Lela_Dr datë 30 Qershor 2007 - 19:10:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

epo tani ne keto momente me eshte bere mendja xurxull..

S'ke faj.............Il ROSA da alla testa

Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.