Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14980)

Postuar nga amor alucius datë 02 Dhjetor 2007 - 02:37:

Winnipeg, Manitoba. Shtepize pushimesh alpine, jashte e veshur ne dru, brenda e ngrohte...sapo shkel brenda ndjen nje arome pishe qe te perkedhel gjitha senset. Hyn brenda dhe perballesh me nje bredh te madh ne cepin e dhomes,qirinj mbi oxhak, zjarri i ndezur, afer oxhakut nje tavolinez me tre shishe vere te importuara nga Franca qe ishin destinuar per ate nate. Dhomat jo te medha, qe te japin nje ndjenje butesie.Jashte bore, shume bore...dritaret e vogla totalisht te avulluara. Vere e shijeshme, mbremje afer zjarrit...pastaj, mbas clodhjes te rruges, nje darke aq e shijeshme. Sikur je totalisht jashte realitetit, ndjenje perrallore...

Ehh c'na kujtuat o derebardhe.

Postuar nga Glaukus datë 02 Dhjetor 2007 - 03:04:

- New-York - se kam parë , do kisha qef se jan ca që m'kan premtu nji darkë atje

Paris - e kam parë , sh .bukur

Rome - m'osht mërzit

Vjene - e kam parë , sh. bukur

Athine - e kam parë , rremujë , zhurm , kot , përjashto buzuqet

Moske - ktu e kom ëndërr me shku ( thon me 2000 euro ham , pin edhe .... ja kalon shum bukur )

Madrid - e kam parë , sh. bukur

Londer - e kam parë , ja kalohet sh. bukur se ka shum shqiptarë që kan restorante dhe bohet atmosfer shum e këndshme .

Kajro - e kam parë , shum bukur

Montreal - se kam parë , po thon se është shum bukur

Postuar nga Lela_Dr datë 02 Dhjetor 2007 - 04:37:

O Glaukus po Tironen o cun se paske pare????????
Se ke idene se cfare ke humbur

Postuar nga varka datë 02 Dhjetor 2007 - 05:47:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Winnipeg, Manitoba. Shtepize pushimesh alpine, jashte e veshur ne dru, brenda e ngrohte...sapo shkel brenda ndjen nje arome pishe qe te perkedhel gjitha senset. Hyn brenda dhe perballesh me nje bredh te madh ne cepin e dhomes,qirinj mbi oxhak, zjarri i ndezur, afer oxhakut nje tavolinez me tre shishe vere te importuara nga Franca qe ishin destinuar per ate nate. Dhomat jo te medha, qe te japin nje ndjenje butesie.Jashte bore, shume bore...dritaret e vogla totalisht te avulluara. Vere e shijeshme, mbremje afer zjarrit...pastaj, mbas clodhjes te rruges, nje darke aq e shijeshme. Sikur je totalisht jashte realitetit, ndjenje perrallore...

Ehh c'na kujtuat o derebardhe.

vishu mire se ben shume ftohte

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 02 Dhjetor 2007 - 08:35:

New-York - ketu e kam kaluar per vit

Paris - skam qen ndonj eher, do me pelqente

Rome - as ketu skam qen, do me pelqente

Vjene - kam qen, po tranzit :p.. sjam shum i bindur

Athine - skam qen, po do me pelqente

Moske - skam qen, sigurisht do me pelqente

Madrid - skam qen as ketu.. sjam shum i sigurt nq do me pelqente..

Londer - kam qen.. ashtu ashtu..

Kajro - skam qen, sjam i sigurt..

Montreal - kam qen, shum bukur do me pelqente

Tirana - kam qen , do me pelqente shum biles

por kete vit do e kaloj ne new hampshire , ne nje vend shum te bukur.. por spo na bie bore

ky eshte dhe vendi ku do e kaloj me familjen.. duke perfshire dhe malin..
( per skiing)

Postuar nga amor alucius datë 02 Dhjetor 2007 - 17:42:

Citim:
Po citoj ato që tha varka
vishu mire se ben shume ftohte

Rendesi ka te kesh zemren e ngrohte :p Mgjth kete vit s'kam plane per Winnipeg, kam me teper plane provimesh

Postuar nga Ari. datë 02 Dhjetor 2007 - 21:37:

ketu pordhe kane se fasulet i hane te tjeret...
po nejse....

jame ne vlore,dhe ne vlore...me njerzit e mi te zemres...

Postuar nga briseide datë 02 Dhjetor 2007 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Brisi po mire ti pse me kopjon ... dhe mua se c'me ka hipur te iki ne Paris marrezisht qe se shpjegoj dot ...
ne fakt do ta festoj me familjen dhe nuk qahem perkundrazi

U prish plani qe para nje muaji,gati u vendosem me shoqet te shkonim,dhe prenotimin ta benim qe atehere,kur cmimet e avionit jane me te ulet :p...jete studenti :o

Postuar nga Balerina datë 02 Dhjetor 2007 - 22:11:

Une ne qytetin ku jetoj. As nuk kam dyshim, dhe as nuk me terheqin vendet e tjera per kete feste, vetem per faktin se do ta kaloj me njerezit qe dua dhe e di qe do te kenaqem jashte mase.

Postuar nga andeta datë 03 Dhjetor 2007 - 01:01:

Unhappy

ska shume rendesi se ku do e kalosh,une them se ka me shume rendesi me ke do e kalosh...e meqe jam vetem...mund te jem ne cdo vend te botes...prape vetem ngelem...

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 36 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.