Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 222 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Nga cfare keni frike? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1554)

Postuar nga SweetAlbGirl datë 08 Gusht 2003 - 05:58:

Cancer, po ti pse ke frike nga femrat, cte kane bere ty ato?

T'i pergjigjem dhe une pyetjes time se nuk u be qameti...

Une kam frike nga e ardhmja, pasi nuk di cfare te presesh prej asaj...

Postuar nga lorie datë 08 Gusht 2003 - 06:24:

come oooon

mos u fshihni pas nje maske trimoshe se te gjithe kane frike nga dicka.eshte nje ndjenje si gjithe te tjerat.aty ku ka dashuri ka edhe dhimbje. aty ku ka guxim ka edhe frike.ne fund te fundit po te mos dish c'eshte frika nuk e njeh as guximin.te dyja vertetojne njera-tjetren.ndoshta friken nuk e keni te ndergjegjesuar por ajo ekziston thelle jush. me gjithe keto rreziqe qe jemi rrethuar si te mos kesh frike.asgje s'eshte absolute.asgje s'eshte e sigurte ne kete bote.fatkeqesira ndodhin perdite.
frika ime me e madhe?
humbja e njerezve qe dua ,dhimbja, dhe mplakja.

Postuar nga i_lire datë 08 Gusht 2003 - 06:54:

Po te tjeret, qe e kane humbur ate personin, qe te gjithe ju po flisni se keni frike ta humbni, si i behet?
Apo ato behen frika?

He?

Postuar nga Keni datë 08 Gusht 2003 - 08:02:

Lorie e vetmja gje qe me frikson dhe me shkateron nga nervat "pabesia"

Postuar nga Bebi i Vogel datë 08 Gusht 2003 - 08:31:

Tremeria nuk le arsyeje te mira ne fund, njeriu mundohet qe cdo gje duhet ta zgjeth ne menyr sa me jo te ashper, trimeria eshte shkaku i zenjeve edhe shkaktimit psikologjik te nje personi sipas Sigmund Freud.
Trimeria tregohet kur te gjitha mundesite a tjera nuk jan ne gjendje te zgjidhin problemet e mesiperme.
Girls Smoke The Sausage<<-------------------

StreetRacer Zero Gravity

Postuar nga Klodel datë 08 Gusht 2003 - 12:45:

mua me frikeson shume vetmia, sepse kur jam nje kohe te gjate vetem me lindin mendime nga me te cuditshmet. me duket sikur behem njeri tjeter.
ndersa gjeja qe me lemeris me teper eshte te degjoj hapa pas meje kur kthehem naten vone ne shtepi. gjithmone e bej tatepjeten me vrap qe te degjoj vetem hapat e mi

Postuar nga Keni datë 08 Gusht 2003 - 16:11:

Analiste me kenaqe kur thua se ke frike nga hapat. Njoh nje njeriun tim qe ka frike nga hija e vet. Une nuk e dija kete por para shume vitesh kur isha ne shqiperi po e shoqeroja per ne shtepi. Sapo kishte rene nata , ishte dimer, kur pa pritur ajo ciret sa kishte ne koke e tmeruar.
Une ne gjendje gadishmerie per lufte kthehem sa majtgas djathtas, para, mbrapa por nuk shikoj asnje gje te rezikshme. Nate qetesi dhe asgje per rreth. Vetem ndiej te qeshuren e kushuritres time. I habitur e pyes c'pate qe bertite. Kush te trembi?
U tremba nga hija ime, me prgjigjet duke qeshur.
Qe nga ajo dite nuk e shoqeroj me se kame frik se me mbetet ne dore lol

Postuar nga Klodel datë 08 Gusht 2003 - 16:23:

hahahahh keni, nuk jam aq ekstrem, vetem me tmerron ideja te degjoj hapat e dikujt pas meje, sidomos kur ndiqet e njejta rruge e cila ka vetem nej drejtim. me kane trembur njehere qe si nuk pata infarkt une e di ja futa nej ulerime qe cova shkallen ne kembe e qe atehere i them vetes qe do ble ashtu gaz lotsjelles por akoma nuk e kam blere. madje mesova edhe ca si tip veprimesh per mbrojtje. deri tani kam provuar fortesine e zerit dhe jo te goditjeve. uroj qe mos ndodhe asnjehere

Postuar nga lorie datë 08 Gusht 2003 - 21:10:

Talking

hahahaha me kenaqet moj analiste dhe ti keni. edhe une ndonjehere kam frike nga hapat pas meje dhe me shume kur me trembin nga mbrapa pa pasur mendjen.uhh e urrej shume .ndonjehere mendoj se do me bie ndonje atak zemre.

Postuar nga JamCelik datë 16 Gusht 2003 - 16:00:

Kam frike se njerizit do me kene shume frike

.......

Gjithsej 23 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 222 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.