| Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kontesha... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17068)
Fajtor
... nderroni nenforumin se u mbeti ne goje kavanozi e me the e te thashe 
Ja te sqarojme kete djalin njehere, se eshte i pavendosur ku duhet ti postoje temat: tek psikologjia, diskutimet shoqerore apo letersia.
Re: Ok, po ju iluminoj pak!
Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
E shoh qe keni rene squke dhe me sa po arrij te kuptoj, jeni dhene pas leximit te tregimeve te mia, qe gabimisht mund t'i quani me tendence erotike. Nese deshironi, kam edhe te tille. Po censura... e kuptoni vete ju. Keta qe kam treguar nuk e kane kete tendence. Une e shtrova per diskutim, sepse mendoj se ka vend per rrahje mendimesh e pervojash. Nje syresh, qe mund te diksutohet, eshte psh, a mund te jete thjesht cilesia e nje organi mashkullor (tmerresisht tundues ne rastin konkret c'eshte e verteta), nje shkak i parzistueshem, qe nje grua te vere ne dyshim serioz, reputacionin e saj ne nje qytet jo edhe shume te madh? Ç'te kete ndodhur ne psiken e saj, ne shpirtin e saj, c'far mekanizmi ka vepruar valle, per ta shtyre drejt nje hapi shume te rrezikshem, sidomos po te llogaritim nivelin intelektual per ibret, te Sherifit?!
Briganto, nese temat e tua kane subjekt Erosin, te kujtoj se ne kete neforum, ekziston dhe zona e erosit ku ti mund te shryesh dufin tend pa censure.
Mos na bej aq fare, sepse s'te ka censuruar njeri fjalet, pervec ofendimive ndaj anetarve te tjere.
Fajtor me mungonin keto shkrimet e tua precize. Te jap shume te drejte per ate qe ke shkruajte, por hajde thuaja ketyre kavanozave 
Fajtori dhe Debora!
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Shume krijim i trashe...

o brigant
ik e gjeji kto probleme qe shkruan ketu me veten . a se kupton sa kot po del ????? ti do nji pergjigje filozofike se kush , qysh , pse , si apo kur ......... ndodh nji veprim . O brigant , je jasht kohe . Nuk i perket mo ktij brezi qe eshte ktu ne forum . Ti mendon se sot po e vrasin menjen se si ? qysh ? apo tek ? ....................... sot xhaja ( po pati 4 fabrika ka 14 dashnore ) çuni i xhajes ( normal qe ka x5 apo ML e fundit , nuk di sa femra ka ) dhe ti vjen e bon muhabetet e konteshes ( aq me shum ne nji qyteze te vogel , qe placa po e diten kuptimin se çdo te thote " kontesh ") .
Shiko icik temat qe jan neper forum , dhe ndoshta aty do te gjesh edhe pergjigje per dilemat e tua .
Shqip fare muhabeti ............ po pate lek , i ke te gjitha plako .
( pastaj varet te gustot e tua se si , qysh apo tek e llogjikon nji femer )
p.s. - tani po kujtoj dicka nga filmi " Mongol "
- bir - je ne moshe per te gjetur grua
- po si t'ia boj baba per te gjetur te duhuren ?
- ............................................... ah bir , ktu do te te duhet shum fat .
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
o brigant
p.s. - tani po kujtoj dicka nga filmi " Mongol "
- bir - je ne moshe per te gjetur grua
- po si t'ia boj baba per te gjetur te duhuren ?
- ............................................... ah bir , ktu do te te duhet shum fat .

Brigant .
Asnjihere nuk ja kam rritur , apo mohuar vlerat trurit qe disponoj , qofte apo edhe ndonji organi timit :p
po te them vetem nji gjo ( ndoshta edhe per kete mund te kesh ndonji histori ) . Ka qen fati i mire qe trashegoj , plus edhe kena fitu shum prona , plus edhe i perkas nji fisi , qe ............... ( ma mire te mos flas se do kaloj ne personale pastaj )
................ kthehemi te muhabeti i konteshes .....
- a ishte kontesha " kurve " apo jo ?!
- a ka te boj rrol ai miku se si apo qysh eshte ?!
- dhe ku e di une se sa ide ap tema mund te dalin ............
Brigo , vetem nji fukara apo i uritur ( ne te gjitha drejtimet ) hap kto muhabete ne 2009 .
.......................... shum dilema ke plako .
mos harro qe je bir i nji nane ( rrespekt per ate ) , mos harro qe mund te kesh edhe nji moter ( rrespet edhe per te ) , me duket se je edhe familjar ................. apo mund te kesh edhe femij ( cuna apo goca qofshin ) o do marrin ( te sjellin ne shtepi ) apo do ikin ( te shkojn ne shpi tjeter )
nejse ........................ thjesht per ti dhan gjalleri temes
asnjigjo personale .
po iki te fle njeher se Sherifi im po me therret ......po kavanozi i italis ben si mates apo duhet shqiptar.....ma ...gla naten se ja more frymen xhekut
Ore ku jemi ketu?!
Ore nuk po mar vesh ku jemi ne ketu! Ne nje forum ku flitet per gjithcka, apo ne sheshin Shen Pjeter, ku po jep meshe Papa! Pa moralizime ju lutem, se me neveriteni! Edhe familjet mos i perzieni ketu, se nuk eshte as vendi e ca me keq nuk ka asnje funksion. Nese kini byçe, rrijini siper. Nese nuk kini, ikni si Biondia, se ben vaki po ju therret ndonje Sherif, mashkull a femra qofshi! Oj kot fare! Une thoit, ju patkoit! 
| Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.