Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Pyetje - Pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17209)
Une s'kam patur 64 bitsh qe ta provoj por besoj se nuk ka ndonje diference te dukshme nga perdoruesit modeste.
Ky eshte nje artikull i vjeter por qe ta jep nje ide te mire se ku qendron diferenca...
Nje pytje tjeter.
Patjeter dhe une kisha lexuar diçka te tille.
Po kjo?
502 Bad Gateway (connection refused)
If you are receiving this response, the customer server refusing connections from our proxy.
We are only serving as an intermediate proxy in this matter and do not manage or control the actual web site or servers. Please contact support for the website you are trying to reach.
Thank you.
--------------------------------------------------------------------------------
Proxy Shield
Sot psh e vizitova serish ate faqen dhe nuk me refuzon per lidhjen e keqe.
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
PC e sotshem jo, sepse kane memorje dhe fuqi procesuese mjaftueshem per te perballuar 2 browsera si ne hard disk edhe ne RAM.
Sidoqofte, per nje njeri te fiksuar, sigurisht qe do kishte nje fije diference pasi c'do browser, sa me shume ta perdoresh aq me shume mbeturina krijon ne PC. Por nga ana tjeter, s'mund te thuash qe nje browser eshte 100% compatible prandaj dhe detyrimisht i mbajme dhe IE dhe FF dhe Chrome. Disa perdorin dhe Opera dhe Safari por une i permbahem tre te paravekryesisht Chromit.
IE 9 nuk ka dale zyrtarisht, si pasoje eshte akoma ne faze testimi. Si pasoje, nuk mund te te jap zgjidhje pasi nuk e kam perdorur ndonjehere. Microsoft s'ka nam te mire dhe per programet e perfunduara, jo me per ato ne faze Beta. Keshtu qe nuk di c'zgjidhje te te jap. Provoje te fshish folderin te Program Files. Eshte zgjiidhje ordinere por s'po me vjen ndonje gje me e mire as ne mendje dhe as ne google. Ose ose, lere fare, mos u merr me te. Instalo Chrome dhe vazhdo punen...
Flm gjithsesi.
Windows 7
Doja te dija se si eshte window 7 , doja te dija te mirat dhe te keqijat e ketij system operator ?
Win 7 eshte ajo qe duhej te ishte Vista. Nje pasardhes i denje i XP. Te mira? Plot. Te keqija? S'e di. S'kam hasur ndonje...
Windows 7,,kam nja nje muaj qe e perdori,,,kuptohet qe nuk eshte version perfundimtar,por gjithsesi eshte shume me i mire se vista,,nuk e ngarkon shume PC,punon me shpejt,,ka edhe nje dukje me te mire sipas meje edhe pse e ngjashme me ate te Vistas,,,
Problemin me te madh e kam pas me gjetjen e driverave,nuk perkrahke shume njesi,,edhe ishte e veshtri per tu gjetur ne interrnet,me qe eshte sistemi i ri ky,,Por gjithsesi keto dhe probleme te tjera qe ka do te te leminohen ne versionin perfundimtar,,dhe ,,HUDHNE Vistan
cheers !
Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.