Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Jam kurioz te di pse?!?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17438)

Postuar nga Piktor datë 14 Nëntor 2009 - 01:49:

Ka disa lloje RL. Ajo qe thu ti ka nje sensor tjeter qe ku njeriu kalon afer rrezes se tij ndizet automatikisht, pastaj ka RL si ato te dhomave te gjumit te femijeve qe ndizen sapo behet erresire. etj.

Postuar nga Deb* datë 14 Nëntor 2009 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

[B]hahah

sic e shpejgova fillimisht nuk eshte aq ektreme sikur ajo video e mjkoll xheksonit qe kudo qe ven hapin ndizen apo fiken dritat...:p

thjesht ka nja 10 vjet qe e kam verejtur ket gje, ndoshta eshte nje aksident qe i takon llampes te djeget ne ate moment, por me ndodh mua ta shikoj. ndoshta nje fiksim...

hera e fundit ishte tek pizza e nje shiqptari, po rrinim te githe jashte duke bere muhabet, ne anen tjeter te ruges me shkuan syte lart tek drita dhe menjehere u digj llampa.

kjo ndodh kur nuk e pres, gjothmone rastesi, por shume e shpeshte ama..

kurse kur jam vetem duke bere vrap, me ka ndodh shume shpesh, dhe njehere ne kaliforni i gjithe blloku ne anen time

Ik njehere ne Shqiperi se mbase ke efekt te kundert atje dhe ben sevap.  

Postuar nga AngelDevil datë 14 Nëntor 2009 - 01:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ik njehere ne Shqiperi se mbase ke efekt te kundert atje dhe ben sevap.  

vallai une ne Tirone jam por me ndodh e kunderta e Kurt pra kur kaloj une ndizen dritat ... jam kurioze ta di pse

Postuar nga Deb* datë 14 Nëntor 2009 - 01:56:

Kurti ka ngarkese neg. , ti pozitive. Jam kureshtare te di cfare do ndodhi po te jeni bashke.

Postuar nga AngelDevil datë 14 Nëntor 2009 - 02:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurti ka ngarkese neg. , ti pozitive. Jam kureshtare te di cfare do ndodhi po te jeni bashke.

as ne enderr nuk do ishte e mundur afersia 100 km

Postuar nga dylan datë 14 Nëntor 2009 - 02:16:

Smile

hahahahah pa koment nje 1 hahah na vdekte

Postuar nga Deb* datë 14 Nëntor 2009 - 04:32:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

as ne enderr nuk do ishte e mundur afersia 100 km

Polet e kunderta terhiqen. Kam frike se nuk do ju shqitnim dot.

Postuar nga kurt datë 14 Nëntor 2009 - 06:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

vallai une ne Tirone jam

debora,,, e shikon ti se nuk kam nevoje te mundohem shume, me hidhen vet ne qafe:p

Postuar nga kurt datë 14 Nëntor 2009 - 08:06:

per zotin, dhe mos ma zgjaft zoti jeten as edhe nje sekond me qe kjo me ndodhi edhe tani.
pas postimit t'fundit qe bera ktu dola te bej nje vrap, meqe u zgjova nga gjumi rreth 5:20 te mbremjes...
duke u kthyer tek banesa tani, sapo duke kaluar rrugen, llampa mbi koken time u dogj...
shikova gjithkund perreth te gjitha ishin te ndezura pervec ksaj...

shume e cuditshme!!!

Postuar nga dylan datë 14 Nëntor 2009 - 17:44:

Talking

kurti me duket te qenkan ba fiskim gjanat se ska te mundur lere trurin e qete e heku dritave mllyllen apo hapen mos i shiko ca do me to si jo do perfundosh ne psikiatry

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 27 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.