Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kuriozitete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=164)
-- Kuriozitete - Seksologji : Seksi Oral (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3793)
boohhh
edhe une gjithashtu mendoj se 69 stile of kamasutra eshte nje nga shtyllat e mardhenies sexuale me partnerin por qe sipas mendimit tim funksionon sic u tha dhe me siper me deshiren e te dy partnerve.... te besh 69 ose te mos besh 69 kjo eshte ceshtja (nje mixim i hamletit) shekspir hahahahaha
S'mu duk se pashe ndonje femer te jap opinion ne kete teme,keshtu qe thashe pse jo.Mendoj se seksi oral eshte normal dhe cdo akt seksual qe behet varet nga shijet e ciftit.
Cdo njeri,perfshi edhe pinderit tane kane shijet dhe sekretet e tyre ne krevat ,eshte normale.
mendoj se seksi oral eshte mese normal ne nje cift .ka shume femra qe arrijne orgazmen ne kete menyre .
mendoj se nuk ka asgje per skandaloze , kur dy njerez duhen bejne cdo gje qe i ka qefi ne krevat
Citim:
Po citoj ato që tha lilu
mendoj se seksi oral eshte mese normal ne nje cift .ka shume femra qe arrijne orgazmen ne kete menyre .
mendoj se nuk ka asgje per skandaloze , kur dy njerez duhen bejne cdo gje qe i ka qefi ne krevat
E TE THAR QE JENI PER SEKS O SHEJTANER ZOTI UA NDRICOFTE
Cdo gje qe i perket njeriut duhet ta lexojme dhe te mos kihet turp, vecanerisht ne ceshtjet intime...
Une kam mendimin se preferencat rreth marredhenieve intime jane individuale dhe te gjitha te lejueshme dhe te pelqyeshme, pervec seksit anal, i cili kur e mendoj me duket i neveritshem dhe i njejte me ate te pederasteve...
Citim:
Po citoj ato që tha isra
Cdo gje qe i perket njeriut duhet ta lexojme dhe te mos kihet turp, vecanerisht ne ceshtjet intime...
Une kam mendimin se preferencat rreth marredhenieve intime jane individuale dhe te gjitha te lejueshme dhe te pelqyeshme, pervec seksit anal, i cili kur e mendoj me duket i neveritshem dhe i njejte me ate te pederasteve...
Hmmmm....
Une s'jam dakort me mendimin e Isres ne lidhje me seksin anal. Sepse sic thote dhe nje fjale e urte shqipetare: "Pi*ka per evlat dhe by**a per rehat". Pastaj nese deshiron ta shikosh dhe ne aspektin funksional, seksi anal eshte me i rehatshem pasi supozohet se behet ne stilin e qenve ose te lopeve dhe detyrimisht midis partnereve krijohet nje shtyrje dhe nje largim i njetrajtshem i cili arrin te mbaje trajten e njeanshme duke krijuar suspacion ne faqet e by**es se femres nese ajo i ka ne forme te pranueshme dhe jo te rrezuara apo te thara. Plus, e dyta eshte qe muskuli anal eshte ne forme te rrumbullaket dhe krijon nje ndjesi me mbeshtjellese ndaj penisit plus qe zmadhohet sipas perdorimit. Dhe e treta eshte ampula ose kanali anal i cili ka thellesi te mjaftueshme per penetrim te rehatshem edhe ne thellesi te medha. Dhe e fundit eshte aspekti spiritual i cili i jep mashkullit ndjesine e mbizoterimit ndaj femres sidomos ne momentin kur eshte duke e terhequr prej flokesh me njeren dore ndersa me tjetren eshte duke i dhene shuplaka simbolike ne by**e.
Djema, boll u eksituat. Vajza, nuk jam maskilist
Nje shtese e vogel.
Pederast quhet ai qe kryen marredhenje me femije te vegjel ndersa meshkujt qe bejne dashuri midis tyre quhen homoseksuale.
Re: Nje shtese e vogel.
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Pederast quhet ai qe kryen marredhenje me femije te vegjel
Gjithsej 19 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.