| Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)
femra ne jeten e mashkullit luan rolin paresor,dytesor dhe ate mesor
:p....!
Dmth varet se si i caktojne kufinjte me njeri-tjetrin,dhe sa e vleresojne njeri-tjetrin....nuk e di mbase eshte dicka me shume apo dicka me pak te pakten keshtu mendoj une
pacim
puc-puc Ela
Pastaj goca le ta themi
:
-jane femrat ne boten e civilizuar qe ju tregojne deren meshkujve
-Jane femrat qe kane tutelen e femijeve
-jane femrat qe gatuajne ate qe ju pelqen atyre
-Jane femrat qe kane celesin drejt jetes te lumtur e harmonise
do vrisja veten
NE qofte se nuk do ekzistonte femra un do vrisja veten.Neqofte se vishem mir ose ve ndonje parfum te mir dmth ne qofte se e mbaj ndonje cik veten arsya eshte se nuk dua qe femrat te thon[shife ate morracakun,drejt muhabeti per femrat jetojm dhe un i dua shum[ha ha]
Po atehere pse nuk hapim nje supermarket femrash (me kusht qe te jene me te drejte kthimi,te kete garanci per 4 vjet dhe me te drejte kembimi.Dorezo nje te vjeter dhe per 50$ merr nje te re.)
Ahhhhh sa mire qe do ishte.....!
C`a jane keto mendime mo aman.Po femra eshte thelbi i jetes se nje mashkulli.Ky eshte mendimi im.Femrat neve here na ngrene peshe zemrat dhe here na i rrezojne pertoke fare,po fundja ketu qendron bukuria e jetes apo jo? Pastaj sikur femra mos te jete e barabarta me cunat do humbte lezeti i jetes se nuk do "gjuanim" me fare pastaj.(kjo e fundit ishte shaka
)
Po une cuditem me gocat.Kaq te urta jeni moj.(Ketu perjashtohet amor-i sigurisht)Sikur ndonje goce te kishte thene te njejten gje per cunat kushedi c`do i kisha punuar.S`do lija gur e kusur pa i thene.Hajde boll ju mbrojta sot dhe dilini per zot vetes.Ika tani se me shume se kaq vetem te them qe te kthehemi ne matriarkat (po as mos shpresoni,se nuk vjen ajo dite
)
bLedumi
mua mami me ka pjelle po
desha te thoja qe femrat jane per mua vec per ne krevat
nuk jane e nuk bejne pjese ne zemren time
po vec ky ishte mendimi im
dhe pastaj kush te tha ty ose asaj tjetres si e ka emrin
qe femra jane celesi dhe meshkujt dryni
per veten time 1 femer me mua nuk ka me shume se 37 minuta
kohe
sa te mbaroj per here te pare
dhe me mbrapa i them nuk te njof me
ok o < i >
Ok plak ti ke mendimi tend..
Po mos harro dicka..Nqs ti ke kete mendim per nje femer,edhe femra te njejtim mendim ka per ty gjithashtu..Cdo gje eshte reciproke dhe e anasjellte...
Ej o amor
Ajo thenia jote me celesin e lumturise me kujtoi nje barsalete:
Nusja pas nates se pare te marteses vete ke e jema dhe i thote:"Mama e mban mend kur me thoshe qe duhet te mesoja te gatuaja sepse rruga per ne zemren e burrit kalon nga stomaku i tij?E pra,une mbreme zbulova nje rruge te re." 
P.S Sa per mua personalisht jam plotesisht dakort me mendimin tend. 
Plasen cokollatat edhe ketejjjjjj
Nuk dua te behem feministe prandaj s'po them gje..... vetem qe ne femrat kemi rolin kryesor te mashkulli
ah si do benit ju pa ne si do benit
ciao nga macka
O cuna,po pse gjithemone i merrni gjerat mbrapesht ju èè?(Bledumi & jimmy)
Po nuk jeni paksa te vegjel per ca gjera juve? :p :p
Re: po he mo !!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha bruxelles
ore ça bohet ketu njiher po ku ka jet pa femer ore ? femra eshte kuptimi jetes lulja me e bukur dielli me ndriçues ndjenja me e paster femra eshte ajo qe gjithmon kemi enderuar dhe shpresuar ne jet mireqenia begatia lumturia e pafundme
| Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.