Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Prezantimi i Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=251)
-- Mirë Se Ju Gjeta (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5831)

Postuar nga Gjilanasi_csi datë 14 Gusht 2004 - 00:29:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Tamam prezantim i plote,duhet te kishte me teper te tille ketu,bravo dhe mireseerdhe!!

kLaP_Ya_HaNzZz : po pate komente budallenjesh leri per diku tjeter,ti vete s'ke bere nje prezantim si ky ndaj s'kuptoj se pse duhet te komentosh me ironi!

T`Falmdenrit. shum besoj se kemi me kalu nice ktu :p por e pash qe as nje nuk kishte qen me kesi prezentimi e thash ndoshta marrin msin pak lol hehe e sa per kLaP sdi cka paska ky djali se nuk e kuptova dhe vetem shenova edhe nje her flm shum !!!

Tung

GjIlAnAsI_cSi

Postuar nga sonila_21 datë 14 Gusht 2004 - 01:23:

Shoku Arton mos degjo klapin ti vella se ai shaka bene...

Ps; welcome arton ky forum eshte me i miri te siguroi une qe do ja kalosh shume mire midis nesh kissssssss nga shoqja jote seli

Postuar nga _mIzZzA_ datë 14 Gusht 2004 - 01:46:

mirse na erdhe lali edhe ja kalofsh ketu ne forum shum sum mirrrr ashtu si po j akaloj edhe un shkelqyshem fare
pacim

Postuar nga sonila_21 datë 14 Gusht 2004 - 02:08:

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
mirse na erdhe lali edhe ja kalofsh ketu ne forum shum sum mirrrr ashtu si po j akaloj edhe un shkelqyshem fare
pacim

PS: mizzaaaaaaaa i miss you sissyyyyyyyyyyyyyyyyy
Arton eshte nice boy...e kam shume shoke.

Postuar nga Gjilanasi_csi datë 14 Gusht 2004 - 03:48:

selina_21 epash qe kishte pi dicka qe tha ashtu. por nuk ja zura per te madhe atij. se kshtu edhe ne chat eshte hehe . jo jo ktu spo me fol as ni qik kur te me folin qikat ateher kaloj mire por nuk jam nice boy. por sdi ty cka tu ka pike :p ashtu heheh..

_mIzZzA_ : Thnx.. vajzo mbase ti kalon mire edhe un ckam qe skaloj shkojm bashk pro kalojm s3xy :p hehehe Edhe nje her flm

Mpuqq perrrrrrrr ??? e din ajo vet

Tung

GjIlAnAsI_cSi

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 14 Gusht 2004 - 04:56:

Cool

Pershendetjee... mire se erdhe kalofsh sa me mire

Puc-puc Ela

Postuar nga _mIzZzA_ datë 14 Gusht 2004 - 20:08:

sonila_21 I miss you 2 sissy where u been???????????
i havent seen ya
lov ya
peace mizza 4 life

Postuar nga kLaP_Ya_HaNzZz datë 14 Gusht 2004 - 20:44:

goca te nderuara se do ju jap llogari juve tani une se jeni sekretare ju???

si jam mire jam ????

1 une se kisha fare me gjinalsin moj bukurosheni dhe ju thoni ca te doni se une e thash per te gjith qe jemi budallenj se rrim shume online se isha nxehur pak ate dit

2 qe thoni ju se ca si njof fare ketu .... une skam ber prezantim se sjam i interesuar ti jap llogari te tjereve per vetem time......

3 keshtu ju te ter lexoheni mire ate qe shkruajta ka ndonje emer atje une thash keta qe rrin ne chat jan te TER budallenj .. thash dhe per veten time .........

KAQ kisha dhe mos u merrni me llafe se jan fukarallek

Postuar nga sonila_21 datë 14 Gusht 2004 - 20:46:

Re: hahahahhah

Citim:
Po citoj ato që tha kLaP_Ya_HaNzZz
gjinals allall plako po gjith ate qe ke shkruajtur ti mua me fillon koka me nje rresht jo me pes faqe...

mire se erdhe ne shtepin e budallenjve hahahhahahaha se budallenjt rrin ketu ter diten apo jooooooooooooo antar PPPPPPPPPpppppp

have fun ppl

PS:Me vjen shume keq < klap > qe mendon ashtu....mgjt ...mendou nje here pa fol.....byeeeeeeeeee broooooooooo

Postuar nga DMX_feat_2PAC datë 14 Gusht 2004 - 23:17:

mirsenavjen

Arton dua te them mirsevjen dhe ja kalofsh sa me mire keu ne ket forum

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 33 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.