Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 » Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Professor Analistja!!!? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6557)
Urimeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Shumeeee urime Ana...E meriton vertet qe pas nje lodhjeje te madhe disa vjecare te shijosh frytet e punes tende.
Urime dhe nje here dhe duhet a dish qe ne krenohemi me ty.
Re: Urimeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha anaz
Shumeeee urime Ana...E meriton vertet qe pas nje lodhjeje te madhe disa vjecare te shijosh frytet e punes tende.
Re: Urimeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha anaz
Re: Re: Urimeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha gagaci
URIME dhe eshte e vertete qe ne krenohemi me ju. I ke dhene ketij forumi nje tjeter lezet tani. SUKSESE te metejshme ne karrire.
faleminderit shume nga zemra te gjitheve. tani po qe jam skuqur jo deri ke veshet po c'te them ... mbani gishtat e kryqezuar qe leksioni te me ece mbare... jo per gje por eshte pergjegjesi shume e madhe per fillestaret si puna ime.. ne nje shtet te huaj .. t'u mesosh moshatareve te tu.. te huaj dhe me duhet te them qe qe tani po dridhem nga frika
ah darke esta ves te mato en verdad
nje perqafim te gjitheve nga larg
Urimet e mia te perzemerta analiste
Suksese te metejshme...
Per vajzen inteligjente, te thjeshte dhe kaq te mrekullueshme Jona, ketu eshte vec starti, nuk me duket cudi qe nje dite te shoh emrin tend rradhitur mes emrave te njohur te politikes..
te perqafoj dhe te uroj me shpirt vec ngjitje..vullneti dhe synimet e tua meritojne me shume.
Analisteeee
Po he pra...
Me behet qejfi pamase. Te uroj me gjithe zemer suksese te metejshme ne karieren tende qe i ka te gjitha gjasat te jete BRILANTE!
E meriton 'grupo" ( se keshtu te kam then gjithmone)!
Urime dhe lart me lart o shoke flamujt e kongresit... Fitore te tjera te metejshme dhe jam i sigurte qe do dish ti japesh te tjereve virtutet e politikes...ato qe me ke dhene dhe mua kohe me pare
Sinqerisht...
Enri
GOOD LUCK!
Edhe me thuaj si do dalesh.
aaa
se harrova
do perpiqem ene une te eci ne hapat e tua...
ju faleminderit te gjitheve darke lorinka, anaz, Mona, Enri, Eshi admirali metaxa, gagaci, unstoppable, oliinter per fjalet shume te ngrohta per shpirtin, vleresimin dhe per mbeshtetjen tuaj.
ju uroj te gjitheve suksese dhe te korrni frutet e punes suaj. asgje asnjehere nuk shkon dem edhe pse duhet kohe durim dhe shume sakrifice.
enri nuk e ve ne dyshim potencialin e ke
Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 » Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.