Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7252)

Postuar nga Dionis datë 18 Janar 2005 - 19:33:

Un votova si djalin me te keq Plloshtanin... O lugat, o i pa shpirt qe ma la vajzen e xhahxaut ne udhkryq, Pse nuk e dashuron me vajzen, tani ajo esht duke mendu vetm per ty, dhe qe shkruan poezi vetem per ty... O plloshtan vajza ka shku ne mal dhe ka dasht te vritet per ty... o kok der, o njeri i poshter... Tu "edepsezi"

me shendet

Postuar nga Cx55 datë 18 Janar 2005 - 21:15:

Talking

Qe jam i keq nga karakteri e di po nga ftyra jo!
Ore grup si te ra ne menje mer jahu ehhhhhhh???()

Postuar nga volter datë 18 Janar 2005 - 21:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Dionis
Un votova si djalin me te keq Plloshtanin... O lugat, o i pa shpirt qe ma la vajzen e xhahxaut ne udhkryq, Pse nuk e dashuron me vajzen, tani ajo esht duke mendu vetm per ty, dhe qe shkruan poezi vetem per ty... O plloshtan vajza ka shku ne mal dhe ka dasht te vritet per ty... o kok der, o njeri i poshter... Tu "edepsezi"

me shendet

Wow, avash-avash o burre se la nem fare ketu, se une s'ia kam idene asaj goces qe thua ti... Mos ke ngaterruar gje ti me plloshtanin, se ky i fundit nuk i ben keto gjera te palara. Apo ke deshire te me njoftosh me ate hmmm, kjo mund te quhet dhe nje njoftim... Kjo mund te quhet dhe "shpifje mbi viktimen"... Qetesohu mer byrazer... Kam bere nje perligje te vertete...

Ej kur te dalesh ne stervitje, dije mire se kam per te te fituar me shume rezultat...hajt sec te te shoh ne palester se....

hajt dhe ti shendet

Postuar nga Sykaltra datë 18 Janar 2005 - 21:29:

te gjithe jan te mire,

dhe une votova per ata qe nuk jane fare ne liste,
sa per te votu!

pashim....

Postuar nga Dionis datë 18 Janar 2005 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Wow, avash-avash o burre se la nem fare ketu, se une s'ia kam idene asaj goces qe thua ti... Mos ke ngaterruar gje ti me plloshtanin, se ky i fundit nuk i ben keto gjera te palara. Apo ke deshire te me njoftosh me ate hmmm, kjo mund te quhet dhe nje njoftim... Kjo mund te quhet dhe "shpifje mbi viktimen"... Qetesohu mer byrazer... Kam bere nje perligje te vertete...

Ej kur te dalesh ne stervitje, dije mire se kam per te te fituar me shume rezultat...hajt sec te te shoh ne palester se....

hajt dhe ti shendet

ahahaha me fal plloshtani, se te paskam bo rezil fund e krye..

hajt shendet

Postuar nga myzeqari datë 19 Janar 2005 - 00:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Myzeqari , vendosja e emrave eshte ne baze te atyre qe mbaja mend si djem ne kete forum lol

sipas vendit behet dhe kuvendi , ti se kupton qe un bej shaka lol

kush ka qen ai /ajo qe me do kaq shum mor aman............ve bast se kush me ka votuar mua me do me gjith zemer jo per ndonje gje po dhe une diku aty pes pellem posht zemres e kam

Postuar nga Bledumi datë 19 Janar 2005 - 01:13:

Ajrori eshte me skandalozi,duket qe nga nicku AJROR :homer:

P.S Ka per te me vra kur te vije ne zyre.
P.S2 Mos me ul rrogen mer

Postuar nga Ajrori datë 19 Janar 2005 - 01:18:

Angry Mire....

Leket e internetit do ti mar nga rroga .

Postuar nga Bledumi datë 19 Janar 2005 - 01:23:

Re: Mire....

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori
Leket e internetit do ti mar nga rroga .

E hongra me duket,thash une

Sa leke do me marresh mer ? ,qe ta bej llogari edhe sa dite jam ne pune jo per gjo

Postuar nga Indrit datë 19 Janar 2005 - 02:25:

Talking Pershendetje!

atehere nje verejtje kam une: Perse nuk me kujtuat kurre as tek te miret as tek te keqinjte?

Unstoppable : nga respekti i madh qe kam per ty po te jap nje vote.

Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.