Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Rruga artistike (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=250)
-- Vizatime te shpejta ne fletore (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9298)

Postuar nga wydra datë 29 Gusht 2005 - 16:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Ervald

NUk po them te vesh ne universitet po kur ke kohe te vesh te mesosh stile qe nuk i di.

aty ke te drejte, dhe une kur kam kohe perpiqem te mesoj gjera, pergjithesisht duke lexuar tutoriale te ndryshme nga interneti, kur kerkon gjen gjera interesante

Postuar nga Ervald datë 29 Gusht 2005 - 16:33:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

aty ke te drejte, dhe une kur kam kohe perpiqem te mesoj gjera, pergjithesisht duke lexuar tutoriale te ndryshme nga interneti, kur kerkon gjen gjera interesante

Ahh sa per tutoriale, provo te besh me te mirat, ska gje qe nuk e ben ekzakt si ajo po, po e perserite prape dhe disa here do shikosh qe do e besh me te mire se ajo.

Postuar nga Ervald datë 15 Shtator 2005 - 15:04:

Hi again.

Here is a portrait i have made lately. With pencil.

Postuar nga wydra datë 23 Shtator 2005 - 02:52:

Ervaldi, ky portreti i fundit me pelqeu jashte mase, stili im i preferuar eshte pikerisht realizmi Mezi po pres te shoh punime te tjera nga ty

Postuar nga Ervald datë 23 Shtator 2005 - 11:49:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Ervaldi, ky portreti i fundit me pelqeu jashte mase, stili im i preferuar eshte pikerisht realizmi Mezi po pres te shoh punime te tjera nga ty

Thank you!

Do mundohem te bej me ne kohen e lire.

Postuar nga myzeqari datë 23 Shtator 2005 - 12:50:

Ervald vizatoni bukur , si dhe disa shqiptare te tjere qe kam pas rast te takoheshim ne ishull , ata fatkeqsisht e derdhnin talentin e tyre duke vizatuar per te huajt ne ruget e Laganas , Argasit dhe Cilivise!
Arti eshte nje gje shume e bukur edhe paguhet , por shume me teper nga pagesa qe mernin artistat neper ruget e qendrave turistike !
Te uroj gjithe te mirat

ps. Mi bej te fala Njonjove

Postuar nga Ervald datë 23 Shtator 2005 - 14:11:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ervald vizatoni bukur , si dhe disa shqiptare te tjere qe kam pas rast te takoheshim ne ishull , ata fatkeqsisht e derdhnin talentin e tyre duke vizatuar per te huajt ne ruget e Laganas , Argasit dhe Cilivise!
Arti eshte nje gje shume e bukur edhe paguhet , por shume me teper nga pagesa qe mernin artistat neper ruget e qendrave turistike !
Te uroj gjithe te mirat

ps. Mi bej te fala Njonjove

hahahahah man

thanks, hmmm kam dhe une xhaxhain qe punon ne lagana cdo behar.

Njonjot ketu jan te gjithe hehehe. Po mire ti kush je, se mos te njoh?

Postuar nga iliriusa datë 17 Tetor 2005 - 12:20:

Ervald, te gjitha punimet tuaja ishin te bukura.
Personalisht preferoj portretin e fundit..., ishte fantastik!
Urime dhe fat kudo!

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.