Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Shejtone jo mi jo amoxili pyeti se kujtoje se i pa vlerat e veta nga rrugixa matane dhe nuk po ja shikonte ajo shqiptarka qe kishte para syve
Mendoj se vlerat ua dime shume mire meshkujve shqiptare ( te mira apo te keqia qofshin)
Citim:
Mendoj se vlerat ua dime shume mire meshkujve shqiptare ( te mira apo te keqia qofshin)
Po mos te kisha shtuar ate bishtin une nuk do ishe pergjigjur zotrote
Meshkujve shqipetare jua di vleren aq sa duhet.Mgjth duhet thene qe jua di vleren dhe te huajve.Ne fakt,nen-shtetesine se kam marre si njesi matese per vlerat.Mahhh... :o
po patjeter ja u di vleren shqiptareve
-!
Un jam mashkull,ndoshta nuk me takon mua te flas per ne meshkujt perderisa jam mashkull vet,
Arsyja qe po nderhy eshte se asnjera nga ju nuk dha pegjigje te sakt per ne.
Flas per meshkujt te zakonshem dhe jo per alabak.
Mashkullin shqiptar do ta coja afer perfektes per karakteristikat,
Jan puntor ,jan te paster ne ndergjegje,kur krijon familje sidomos jan gati per te len edhe kockat ne pun, jeten dhe cdo gje per gruan femijet ,
shum e veshtir shum rrall 1 mashkull shqiptar do ti lej femijet rruges,.Pa buk do te rri dhe kurr nuk do ta pranoj familjen e tij te vuaj,
Sistemi dhe jeta e veshtir na ka ber pak kok nxeht si tha dhe Agata por ne thelb maskulli shqiptar eshte me me seder dhe me me shpirt.
Pik muhabeti per familje mendoj se mashkulli shqiptar mbetet i pari ,sado qe ne kushte te veshtira te jet mendoj se perseri do ta gjej menyren per te dal nga situata.
marto mashkull shqiptar dhe femijet kurr nuk do ngelin jetim rrugeve dhe pa buk.
Po te kalojm tek ana sexuale mendoj se nuk kan shum experienc por po qe se ju vajzat jeni pak me te hapura mund ta fitoni experiencen se bashku ,se ju them nji gje un mashkullit shqiptar kurr nuk i mungon oreksi per sex .
ouuuuuuuuu............a thu te gjitha jan te qendrueshme?...bah
me pelqejne shume meshkujt shqiptare dhe pse nuk e kam pasur ate rastin te kaloj momente reale ne jete me ta .Po ka dhe plot gjera qe urrej ne meshkujt shqiptare si
nenvletesimin e femrave
fyerjet
per ta femra eshte si nje loder qe e perdorin kur tu nevojitet
nje loder me te cilen mund te bejne cfare te dojne
nuk eshte dhogjike apo jo ?
nuk jan gjith nje lloj
ose me mire me thene kjo eshte nje arsye qe i jepni juve ose per te justifikuar veten tuaj
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
me pelqejne shume meshkujt shqiptare dhe pse nuk e kam pasur ate rastin te kaloj momente reale ne jete me ta .Po ka dhe plot gjera qe urrej ne meshkujt shqiptare si
nenvletesimin e femrave
fyerjet
per ta femra eshte si nje loder qe e perdorin kur tu nevojitet
nje loder me te cilen mund te bejne cfare te dojne
nuk eshte dhogjike apo jo ?
Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.