Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Sex Me Nje Prositute (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10963)
mua syra me pelqen tu them... dua te tregoj qe kam nje damar nga Gjirokastra!
syra syra syra. :p
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
mua syra me pelqen tu them... dua te tregoj qe kam nje damar nga Gjirokastra!
syra syra syra. :p
![]()
jo po i thone dhe sycke keshtu si SHKURT
Per sa i perket temes me mire mos e dija nqs ka vajtur me nje prostitute apo jo. Nqs eshte ne nje lidhje kuptohet HELL NOO!!!!
kurse shkodrant i thojme syn per shkurt
ndersa ne Gjirokaster i thone SI.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ndersa ne Gjirokaster i thone SI.
![]()
![]()
interesanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
shume gjera nuk dime eeeeeee
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
siri zi :p
Re: Sex Me Nje Prositute
Citim:
Po citoj ato që tha Billi
Cfare ndieni kur shkoni me nje prositute? Do ishte nje kenaqesi apo e njejte me nje masturbim?
Re: Re: Sex Me Nje Prositute
Citim:
Po citoj ato që tha Presidentja
pfff gjeja me skandaloze qe mund te beje nje mashkull ju keshilloj me mire masturbimin se sa te shkoni me ashu lloj femrash bllah !
Re: Re: Re: Sex Me Nje Prositute
Citim:
Po citoj ato që tha roke
prostitute mund te quhet dikush qe e paguan per te bere sex,apo jo!E,nqs J.Lopez do kerkonte leke,do ja jepja,por se di ne do quhej ajo prostitute.nqs quhej,ja vlen
![]()
this holloween im going to dress up as a prostitute...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
good luck :p ... i hope u catch someone :p se spara ndalojne tashi :p:p:p:p jan bo menjemedhenj cunat, lol
Citim:
good luck per cka?? pse andej nga Kota kapni koqe rrugve per halloween???
sa jan cilivizu disa fshatra te vlores..
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
cfare ben o dreqja ku i gjen keto fjale o lollllllllllll![]()
Citim:
good luck per cka?? pse andej nga Kota kapni koqe rrugve per halloween???
sa jan cilivizu disa fshatra te vlores..
Citim:
u trembe atiola??
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
cfare te mos trembem dreqjabesoj qe te gjithe tremben nag ti jo vetm une
![]()
ahhahahahhaha dreqe ta hongsha buzen maj ku je ti rush te kam humb fare?
sex me prostitut si thu ti kota?
hahahahahahah Nik ktu ktu jam por ti ke humb se mok ke ken i zan me ndonje prostitut greke??
une sdo kisha ba kurre sex me nje mashkull prostitut..
ahahahahahaha ma ka mbledh gruja dreqe te dy komt ne nje kepuce mi ka vene....
dreqe pse maj paska ene mashkuj prostituta?:p
Citim:
hahahahahahah
une sdo kisha ba kurre sex me nje mashkull prostitut..
normal tradheti
dhe me duket akoma me e ulet per femren kur e meson kete qe e kan tradhetuar per nje prostitut
Citim:
Epo te kete dhe meshkuj prosituta dreqi ta haje kete pune por nejse mire do beje se as une nuk do beja me mashkull por me femer varet se si qellon muhabeti![]()
Citim:
si ska mor une njeher e kapa mashkullin me nje red bull...
ahahaahaahaha qenke prostetute e gatshme, a punoni nga telefoni?
ahahah baj shaka
lool
Citim:
Po citoj ato q?tha dreqja shkodrane
ahahaahaahaha qenke prostetute e gatshme, a punoni nga telefoni?
ahahah baj shaka
Jepi shoku se goxha "miq" paske
GJITHESESI MUA ME BEN CUDI FAKTI QE SHUMICA E QUAJNE TRADHETI.
TRADHETI ESHTE DHE TE MOS MBASH NJE SEKRET APO NJE PREMTIM ESHTE HUMBJE BESIMI POR AMA SEXI ME NJE PROSITUTE NE VARESI TE KUSHTEVE PER MASHKULLIN PER MENDIMIN TIM DO ISHTE SI NJE MASTURBIM DHE ASGJE ME TEPER.
Citim:
GJITHESESI MUA ME BEN CUDI FAKTI QE SHUMICA E QUAJNE TRADHETI.
TRADHETI ESHTE DHE TE MOS MBASH NJE SEKRET APO NJE PREMTIM ESHTE HUMBJE BESIMI POR AMA SEXI ME NJE PROSITUTE NE VARESI TE KUSHTEVE PER MASHKULLIN PER MENDIMIN TIM DO ISHTE SI NJE MASTURBIM DHE ASGJE ME TEPER.
Pra ti do te thuash se nuk ka arsye por me tjetren ka nje arsye me sakuptova une dmth me nje femrer tjeter por a nuk e shte e njejte?
me prosituten mund te shkosh per te mos tradhetuar them une per nje arsye apo tjeter ndersa me nje femer tjeter do te thote qe ti i ke lene mangut dicka dhe ajo qe i mungonte e gjeti diku tjeter dhe si rezultat ndjenjat do i ndaje me dike tjeter mete kupton ooo?
Citim:
Pra ti do te thuash se nuk ka arsye por me tjetren ka nje arsye me sakuptova une dmth me nje femrer tjeter por a nuk e shte e njejte?
me prosituten mund te shkosh per te mos tradhetuar them une per nje arsye apo tjeter ndersa me nje femer tjeter do te thote qe ti i ke lene mangut dicka dhe ajo qe i mungonte e gjeti diku tjeter dhe si rezultat ndjenjat do i ndaje me dike tjeter mete kupton ooo?
Po qe ja ke fut kot
tre ose kater for you edhe tutje o muco
seksi me nje prostitut ashte mekat i madh
Citim:
Pse me nje nga ato "Prostitute te kalsit te larte" sic quhen ketu do ta beje ....me nje nga ato qe marin 10 mije $ nata do ta beje ......
Pse jo, apo nuk jan edhe te bukura edhe dine ta perdredhin b'elin.
Kjo nuk do te thote asgje ....belin dine ta perdredhin dhe ato qe nuk e shesin trupin e tyre ......pastaj eshte aq e rendesishme ?
Me thoni ku eshte ndryshimi te besh sex me nje prostitute dhe te besh seks me nje femer qe ka patur mbi 5 te dashur .....sepse sic e dime femrat dhe djemt e soten nuk mbeten aspak mbrapa persa i merket eksperjencave seksuale.
Ndryshimi.
un them se nuk kane gjera shume te perbashketa .
une njoh nje nga berati qe e ka shit nje femer dhe tani e ka per grua.. prandj ju kujdes se mund te bini ne dashuri dhe me prosti
Nejse....mua nuk me duket e neveritshme por as i pranushem nuk me duket , per mijra arsye te tjera qe ne shume raste nuk kane te bejne fare me seksin si akt ......
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Me thoni ku eshte ndryshimi te besh sex me nje prostitute dhe te besh seks me nje femer qe ka patur mbi 5 te dashur .....sepse sic e dime femrat dhe djemt e soten nuk mbeten aspak mbrapa persa i merket eksperjencave seksuale.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
..sespe eshte ndryshe kur ben sex me nje prostitute dhe ndryshe kur ben me nje kurve(meqe jemi vetem tek keto dy kategorite e femrave)
si the?????
Citim::p Pse me dore do ta mbante sa te njihte ty o Dreqe???? Ama c'ja fusni kot ju..........
hahahahahah jo moj jo e ka ba me para se te lidhet me mua se ta kishte ba while he was with me sot do ishte i vdekur. vetem mendimi qe ka ndyer veten me nje prosti ma cpif..
Pse mo ca kane prositutat qe ta shpifin ty.
Nuk eshte e thene qe te gjitha e ushtrojne ate profesion me deshiren e tyre, perkundrazi duhet te te vije keq per to dhe jo te ta shpifin, pastaj njerez jane edhe ato
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.