Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)
sure moj nema mail adrees tendin ti mua dhe ta tregoj une ty?
O Korcaro po ti o vlla ca s`kupton ti ore, jo per gje po s`di as si ta shpjegoj ndryshe. megjithse! cuce, domethene cupke pra sic i thoni juve nga korca.
Shqiptar apo te Jashtem
O cuna o goca na e hapet koken me kete anglishten mo vlla, a ka mundesi te flisni shqip qe te marim vesh se ca behet se na u be truri sallat, jo se nuk di anglisht po robi i shkrete do ta dij qe ne fillim po lexon shqip apo anglisht. Juve mo te dashur bashkatdhetare i beni te gjitha corap si me qene emigrant te dores se tret fare. Ne qofte se jua ka qefi shum per anglisht ose gjuhe te tjera futuni ne faqet e internetit ku flitet anglish. (apo s`jua mban atje se keni frik se beni shum gabime autografike ngaqe se dini dhe aq mire gjuhen?)
Do ju lutesha qe ti permbaheshit temes,nuk eshte vendi per chit chat.
Nese keni ankesa mund ti denonconi tek moderatoret.
Flm per mirekuptimin
pse ti amor moderatore je moj lal>
Ashtu me duket
Kobe4MVP
e thjeshte fare. Kobe as an KOBE BRYANT of Los Angeles Lakers. 4=for. MVP = Most Valuable Player. Vdes per basketball dhe sportet ne pergjithsi po per basket ball maroj.
peace
as nuk e di se si mamor mendja kete por me siguri kam qen ne gjum
u mundova me pseudo tjera nuk pranonte dhe vetem e shkrova kete pa kurr farqellimi
Le_Beau_Gosse
E dini ne fillim kam heq keq duke nderruar radhe per radhe pseudonimet kisha ra ne hall. Kam ca shoke e ca shoqe qe ma kan thene nja dy,tre,kater a pesedhjete here (shaka) beau gosse dhe keshtu qe me ngeli. Beau_gosse ne realitet do me thene kalama i bukur por ketu perdoret si shprehje per me thene "djal i bukur". U tregova pak i gjat ne shpjegim por u mundova me i ra sa me shkurt
Labja
sepse jam nga Vlora dhe jam labe lol...shume creative kjo imja :p
Billie Jean ,sepse eshte kenga ime e preferuar, nga kengetari im i preferuar.
chat mbaj Albanian dhe GJENERALI kurse shoket e lagjes qe te vogel me kane therritur VEZA sepse e kam koken si veze ahahahaha Me pelqen te me thone GJENERAL
ADELAIDA ,nje vajze shume e bukur,e cilter ,e brisht por ne te njejten kohe edhe inteligjente.Ky ishte personazhi im i preferuar ne librin tim te preferuar IDIOTI,dostojevsk.deri diku kjo jam une.....po deri diku ama(po tregohem modeste te dini)
Un qe tu them te drejten nje daja inje shoku me kish tregu nje barcalet menje nxens qe kish ber gjyshin si ujk ne klas barcaleti me pelqeu shum por kur shkova ne kompjuter per tu rregjistruar e cova ujku dhe kish tjeter person kshtu qe isha dhe jam fillestar akoma dhe mezi igjeja gjerat ishtova koturru ate 123 asgje me teper
Ndersa une nga qe jam Krenare qe jam VLonjate dhe doja ta merrnin vesh
te gjithe qe jam nga VLora dhe prandja e vura kshu.
Ndersa 2003 dihet meqe jemi ne vitin 2003.
Sepse eshte emri im dhe ne ato momente qe isha duke u regjistruar ne forum ndegjova kengen "VESA" nga tingulli 3 dhe vendosa ta ve emrin e vertete ...
BLEDUMI = BLEDI + UMI
BLEDI--emri im i vertete,
UMI--prapashtese perkedhelese...
BLEDUMI me therrasin gocat e tezes,prandaj e kam vene keshtu(jam shume i lidhur me to)...
Ketu ku banoj, kam nje fqinje qe me thote gjithmone "syte mi ke si shqiponje (blu por theres) dhe si simbol ruan shqiponjen e zeze (flamuri shqiptar mbi televizor), atehere vendosa ta ve "shqipja e zeze" . Mbasi dikush tjeter e kishte marre para meje, e vendosa ne anglisht.
ehhhh nicku im tashi me thon te drejten ktu e kom von se me ket nick futem ene ne chat kshuqe me njofin po prejardhja ktit nicku o histori e gjat lol
Vlonjatja2003,
e ne fakt ne e dime qe jemi ne vitin 2003 po tani qe e the dhe ti u perforcua kjo dituri, lool po ti mo patriote cdo vit te ri do jesh duke ndrruar #?
te pershendes
Pseudonimi im rrjedhë nga,tre emra BE=kim, MI=re, NO=li , burri im unë dhe çuni im.
Emri im shkurt.
Isha me fat kur u parkova se isha nga te paret
une pershembull kam 2
1. pipi
2.molla
ee
Ju e zgjidhet problemin se si e keni vendosur po mua qe nuk me bije nderment
Se me vertet ka qene vape ate kohe dhe mbase se rija shume e xhveshur ma vendosen kete nick hahahahah lol
Okejjjj!!! Me perpara e kam pasur "njeriu xx'' i cili akoma me pelqen, por msea duket e ndryshova dmth ne "LiL__TrEaSuRe".Tani kuptimi i nikut te pare eshte i thjeshte.."njeriu" (sepse jam njeri, dhe nenkuptoheT GJITHCKA), dhe "xx" jane alelet e femres... Ndersa LiL TreAsUre do te thote "Thesar i vogel" sepse ashtu jam ndjere kohet e fundit, dhe ashtu do te mbetem per gjithnje (te pakten per njerezit qe me njohin, kuptojne se kane "zbuluar" 1 "thesar te vogel")
!!!
puc-puc uNaA
dEvoLLiU besoj se nuk ka nevoj per shpjeime
Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Ndersa une nga qe jam Krenare qe jam VLonjate dhe doja ta merrnin vesh
te gjithe qe jam nga VLora dhe prandja e vura kshu.
Ndersa 2003 dihet meqe jemi ne vitin 2003.
e kam vene per skuadren qe jam tifoz
Citim:
Po citoj ato që tha roke
tani jemi ne 2005 patriote.Hajd zgjohu!:p:p
Lil treasure!tani ata pak njerez qe te njohin ty dalluan qe je ti thesar i vogel,apo ti ke ndo je thesar te vogel
pershendetje!
devolliu!Po ti brenda nga devolli je
pershendetje edhe ty!
Ok !
Para nja 4 vitesh , ishte nje periudhe qe isha addicted ne chatin e shkodres , dhe kisha nji shoqe atje te ciles para se te zhdukej pa lene gjurme , i kerkova nje nickname si dhurate , nje qe me pershtatej mu !
Ajo me quajti Unstoppable..lol
Kaq ! Historik modestisht i shkurter
Dionis Zot i veres
MaCkA hmmmm...
thjesht nje ide e imja e mbeshtetur nga Devolliu....
nuk e di sa prej jush kane pare filmin : I, ROBOT.robotat atje ishin NS-5.perderisa ne jemi shume te te avancuar se ata si nick zgjodha NS-6.
kurse un hmmmmmmmmmm se di fare pse e vura mizza
nuk e di se si me erdhe per momentin edhe e vura.........or maybe I'm like a mizmy self I dunno realy
oh well
have fun u all
kiss kiss
Nick Orion!
E kam zgjethe kete nick nga Galaktika.....
une e zgjolla spese te gjith me thrrasin dreqe,,, me vertet jam dreqe si la dy te dashur bashke.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une e zgjolla spese te gjith me thrrasin dreqe,,, me vertet jam dreqe si la dy te dashur bashke.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
pse moj yll,kaq qenka per mashkull andej nga "fshati"yt??
nick-name im eshte roke,sepse.....
1 min se telefoni:p:p
suga=sheqer e embel, dhe tilonce=tironce se nga anej jam..dhe kshu kam ber nicknamen
hahahha sa kam qeshur me mesazhet e fundit, kishin te benin me cdogje, pervecse me shpjegimin e nick-name jo.
ne lidhje me nick-name tim s'ka nevoje per shume koment.
durrsake edhe topolake
Something about my new nick-name?
yeah...take a breath..ah!
Pershendetje te gjitheve
Pershendetje te gjithe forumista.
Mu duke teme interesante kjo dhe thaseh te nderhy edhe une te jap mendimin tim, nje kohesisht edhe pergjigjen time.
Duke i'u perqendruar temes per nick name tim po pergjigjem eshte nje formulim i imi te dickaje qe motra me ka dhuruar, e quaj dhuraten me te cmuar te botes.
per sa i perket mendimit tim te kesaj teme eshte interesante por paska dal pak jashte teme.
Unstoppable uaaaaaaaaa sa me paska marre madhi edhe mu per ty naqe,,,,,,,,,,, kissssssssssss Hey na kallzo pse e ke ket nick-name Unstoppable ti???????? apo ke frike se po fute kush hundet me ofendime si puna Rokes me mu.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Unstoppable uaaaaaaaaa sa me paska marre madhi edhe mu per ty naqe,,,,,,,,,,, kissssssssssss Hey na kallzo pse e ke ket nick-name Unstoppable ti???????? apo ke frike se po fute kush hundet me ofendime si puna Rokes me mu.
sabine
ky emer eshte emer latin qe vjen nga nje lloj peme e vogel, gjendet ne Europen meridionale ( ne mes), dhe gjethet e kesaj peme kane propriete medikale.
Citim:
Po citoj ato që tha sabina
I lutem anetareve si dieFaustNeu, dreqja shkodrane e ndonje tjetri qe nuk pata kohe ta lexoj? ti permbahen temes..
faleminderit per mirekuptimin.
Kacurelse ~ Sepse jam kacurelse
syri blu
sepse syri blu
Dreqja-shkodrane
Dreqja e vura ne fillim sepse te gjith me thrrasin dreqe me kuptimin e mire te fjales ngaqe kam qef me ba lojra shum shaka dmth,, edhe shkodrane sepse jam nga shkodra..... kissssssssssssssss all
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.