| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gazeta "Forumihorizont" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11716)
beh,admine mooooo...

o zot ckam qesh....ia lexova kete gazeten ketyre shoqeve te zyres, dhe u shkrine fare, ato kujtojne se po ia lexoj nga ndonje gazete shqiptare ketu ne internet..
:
liro, ate reklamen e tapes se birres ku e kishe gjet....:p
ne vijn kerkesat per rreklama ne gazete tani...me kane ardhe nga malboro,nga gillete, etj etj...por si gjithmone me durim se ka akoma shume per te thene...
po patet ndonje ide per te shkruar ne gazete,dergojeni ne redaksi, me mesazhe private, dhe do te vendoset ne numrin tjeter 
ee, te kishim kaq fantazi ne, do kishim punu me kohe te "Kunji" ose te "Hosteni"..
:p:p
ca do me kunja e hostene aman...qe ku osh gazeta per 7 pale qejfe 
...pastaj edhe vetem nuk e di deri ca numri do shkoj...prandaj me duhen forca te reja...

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ca do me kunja e hostene aman...qe ku osh gazeta per 7 pale qejfe...pastaj edhe vetem nuk e di deri ca numri do shkoj...prandaj me duhen forca te reja...
![]()
)) po pergatitem per te te hedh ne gjyq. gjej dhe naj jurist pervec designerve
.
))
hmmm...duhet me marre nei kredi nga raiffaisen bank me afat shlyerje 200 vjecare 
numri 11 i gazetes...
ok,thjesht po vendo gazeten dhe po iki se celet iftari pas pak 
numri 1548 i gazetes "forumihorizont"
per te gjithe ato qe mendojne qe kjo gazete nuk do zgjase ne kohe...ju paraqes me nje numer te publikuar diku ne vitin 2036... 
hahahha o Ns sa kam qesh o zot, do ta blej dhe une ate Mach CAT se qenka ultra fare 

Akoma po germojne ato policat apo i nxorren te gjithe te vekurit nga varri?

numri 13 i gazetes
numri 13 i gazetes...duhet te ishte numri i gushtit por nuk u hodh ne treg per mungese letre ene dritash....
FORUMIHORIZONT nr 15.
ja dhe fq e pare e nr te 15 te gazetes fh.
O puntori po prit re se do dali njehere nr 14 pastaj 15 
E di cili artikull me pelqeu....i ne fund fare
Tek verejtjet.
[URL="java script:smilie('
')"]
[/URL]
Shume bukur
nr 14 i gazetes
numri 14 i gazetes "forumihorizont"....gazete tallava qe del kur ti doje qejfi moooo! 
Re: nr 14 i gazetes
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
numri 14 i gazetes "forumihorizont"....gazete tallava qe del kur ti doje qejfi moooo!![]()

Hahahahahahahahh

Duhet me hap sondazh per Porkuroren e Forumit Ns, u pa puna.
Shume e forte ajo shenja Shigjetarit.....tamom fare e ke pershkru se ashtu me tha sot Horoskopi.....

Re: Re: nr 14 i gazetes
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po prenotoj nje vend ne kino per filmin e Sinonit![]()

ahahah
Kalendarin "politika 2008" Per 24 muajt e vitit 2008, ju do te jeni ne shoqerine e pozave te politikaneve me te shquar shqiptare.

Urime per vazhdimin e gazetes Ns-6
nr.16 i gazetes
numri 16 i gazetes "Forumihorizont"....
hahahahahhahah Ns sa e forte kjo 
FV= Bashke me ne hecen para
Hahahaha sa kam qesh, per zotin je gallate fare 

Edhe ajo paketa Slim shume e mbidur 
Hahahahhaha edhe ajo Kenga e Artioles shume origjinal e ke bo, se eshte e vertete.....sa here e vej kete kengen ke lokali shes 2 lt raki

Me falni kryeredaktori Ns, ka mundesi nje kopje per mua
... se dua te thelloj njohurite rreth kesaj Artioles ... 2 pellembe mbi dhe , po nuk pushon ama... po albume nxjerr... ndonjeri e di se ca kengesh fut brenda ? 

Hahahahaha po mi i kam une te gjitha......
edhe te autografuara po deshe
E bukur eshte ajo konga Nje Filxhon u bo sebep 
numri 17 i gazetes Forumihorizont
pas nje periudhe pushimi rikthehet gazeta qe del kur ti doje qejfi...hapen kerkesat per artikuj! mund te dergoni tituj artikujsh me MP dhe me te miret do te publikohen ne numrin qe vjen 
Kristiano Ronaldo me origjine shqiptare , hahahahahaa NS-6 kjo ishte me e bukura!
:hehe
Ns-6 a je i xanun te dilen se ma canen cenlularin kta te Portokallise 

Bravo King 
:
Shuuuuuuuum te papruna Lajmet:p
ps: Mjeku popullor Ns-6 - Lajme me pare kalon tek ne 
O cuno sa kushton qo mer
?
Ma lir se sandalet tuja mos ki marak:p- thote cuni me korrospondence:p
Sqenka gje pastaj
,qonka e lirme 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
O cuno sa kushton qo mer?

O Ns Gallate fare je per zotin....
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
ti mos kerko kusur...boj sevap per popllin![]()
,me shume se 0.50 € nuk jap 

qe,qe kurrnocja...hajd meqe te njof 3 euro per ty...shif se do mbaj vazhdimin e gazetes una ene duhen leke 
3 € mo..................me 3 € boj gazete vete une 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
3 € mo..................me 3 € boj gazete vete une![]()

epo nashiiiii... si thon italione...se piace piace,se non piace...piacenza! 
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
epo nashiiiii... si thon italione...se piace piace,se non piace...piacenza!![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
si thone me pazienza![]()

Kom pas msus t mire 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kom pas msus t mire![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ke me?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
si thone me pazienza![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
ske faj ti Eria se nuk e jep Zelig atje nga juve![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pffff thashe se e zuna doktorrin ne kabim

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
ske faj ti Eria se nuk e jep Zelig atje nga juve![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
a ka nodh neiher kjo gjo?![]()
!ahahahahah o NS-6 sa kam qeshur...
Ato njoftimet ishin shume te lezetshme, gjithashtu edhe fotoja e plakave, ahahaha...
me kerkoi Microsofti ti boja rreklame Windows Pleqni 2008 ene thashe hajd se po boj sevap :p 
NS-6 e kam lexu me kohe numrin e ri, por akoma s'te kisha peruru per batutat.....Urime....i ke edhe ti 2-3 mend ne koke 
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 113 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.