Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt VS Femrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11889)

Postuar nga Zhylien Sorel datë 16 Korrik 2006 - 16:17:

pse , ti buzeqeshja grua je?????

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 20:20:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
pse , ti buzeqeshja grua je?????

Grua ne kuptimin femer zemra pse e vije ne dyshim ti ????

Postuar nga Zhylien Sorel datë 16 Korrik 2006 - 20:48:

u me fal.......SE nuk e dija:p :p :p

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 20:50:

Citim:
u me fal.......SE nuk e dija:p :p :p

kujdes per heret e tjera kuptove KUptova thuj:p

Postuar nga Zhylien Sorel datë 16 Korrik 2006 - 21:01:

degjuat ore rinia Buzeqeshja eshte femer dhe cfare femre....Derr femre madje

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 21:04:

Citim:
degjuat ore rinia Buzeqeshja eshte femer dhe cfare femre....Derr femre madje

Skam nevoje per publicitet ata qe me njohin e dine kte gje

Postuar nga Zhylien Sorel datë 16 Korrik 2006 - 21:30:

ua u skuq goca:p

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 21:33:

Citim:
ua u skuq goca:p

Ne fakt jam skuquur pak nga dielli kto kohet e fundit

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2006 - 21:52:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Ne fakt jam skuquur pak nga dielli kto kohet e fundit

eh puna asht me u nxi se keshtu me u skuqe skuqen tane :p

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 21:57:

edhe me u nxi nxihna po me pare kalojm nga faza e skuqjes keshtu ekan femrat

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2006 - 22:03:

Citim:
edhe me u nxi nxihna po me pare kalojm nga faza e skuqjes keshtu ekan femrat

mos thuje fjalen femrat se ndoshta se kuptojne...duhet me thane grate :p

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 22:07:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

hahahahayhahahahahahaha se per pak po na quan plakat

Postuar nga freespirit datë 16 Korrik 2006 - 22:37:

Citim:
E di qe ke te drejte ti.

Meshkuj !!!!!
-ka dhe femra keshtu

ps.smendon se kjo teme mund te jete edhe per kete arsye me lart????!!!!

Sigurisht qe ka edhe femra te tilla por me pakice ne krahasim me meshkujt. Nese femrat behen te tilla nga abuzimi i jetes meshkujt lindin me prirje te tilla. Mendo per nje cast pse meshkujve u pelqen seksi anal kur femra eshte e pajisur me organin e vet seksual? Apo pse arrijne ne pedofilizm?Per mua kjo do te thote se meshkujt e kane pak ne gjak geillekun dhe deshiren per te demonstruar forcen fizike dhe superioritetin ndaj qenieve me te dobta nga ana shpirterore sic jane femijet dhe grate. Une mendoj se cdo gje eshte bere qellimisht nga vete meshkujt pasi filloi te kuptonte se femra paraqiste nje rrezik per te prandaj dhe ka bere c'eshte e mundur ti mbajne femrat e pashkolluara apo te shtypura. Ne kohen tone kur femra po luan nje rol ne fushe te ndryshme shume gjera kane per tu permisuar dhe do te vij nje kohe kur njerez te cmendur si Hitleri nuk do te ken shans.
Une them se femrat dhe meshkujt jane si plusi me minusin ku plus eshte femra dhe minusi mashkulli. Po e balancojne njeri-tjetrin dhe jo nuk bejne dot pa njeri-tjetrin. Femra eshte nje bekim per mashkullin.
ps. mendoj se eshte akoma heret te thuash sa lart eshte kjo teme.

Postuar nga freespirit datë 16 Korrik 2006 - 22:41:

Citim:

Ne rast se nuk e di po ta mesoj ose po e ke harruar rikujtoj se femer dhe grua jane fjale sinonime qe do te thote se kane te njejtin kuptim.
pershendetje

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2006 - 23:14:

jo flm skam nevoje as me ma mesu as me ma rikujtu se ti don me me mesu gabim :p
Sa per te vu pikat mbi I fjala femer e fjala grua sjane e njejta gje pse nuk eshte e njejte me thane GRUA e FEMER
Reflekto pak e ke me e gjete vete ndryshimin, ndoshta diferenca eshte teper e vogel po reflekto e do e gjesh

Postuar nga freespirit datë 16 Korrik 2006 - 23:33:

Citim:
jo flm skam nevoje as me ma mesu as me ma rikujtu se ti don me me mesu gabim :p
Sa per te vu pikat mbi I fjala femer e fjala grua sjane e njejta gje pse nuk eshte e njejte me thane GRUA e FEMER
Reflekto pak e ke me e gjete vete ndryshimin, ndoshta diferenca eshte teper e vogel po reflekto e do e gjesh

s'kam kohe te merrem me ty por sa per ta spjeguar grua eshte nj e femer qe ka arritur pjekurin fizike dhe mendore dhe jane sinonime. Nese pastaj marrim kuptimin e fjales grua vec si p.sh "gruaja ime" ka kuptimin e nje femre te martuar.
understood
cioa

Postuar nga tresh datë 16 Korrik 2006 - 23:46:

Askush spo te thote te merresh me mua.
A mund te quhet grua nje femer e moshes 18 vjecare e cila ka arritur pjekurine mendore pse s'eshte me adoleshente dhe pjekurine fizike pse e ka arritur me kohe??
Qenka mbushe forumi me Gra :p
Rrofte seksi grua pse eshte e njejte te thuash rrofte seksi femer

Postuar nga freespirit datë 16 Korrik 2006 - 23:56:

Me fal po sa vjec je ti 17 ok 20 per te bere qefin. You need to grow up. Pergjigjen nuk do ta jap do ta le te ta mesoj jeta ose ndonje anetar tjeter.
Pac fat

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2006 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
Me fal po sa vjec je ti 17 ok 20 per te bere qefin. You need to grow up. Pergjigjen nuk do ta jap do ta le te ta mesoj jeta ose ndonje anetar tjeter.
Pac fat

Nuk ishe ti qe deshe te me mesoje e te me rikujtoje gjerat??
Jo jo une pres pergjigje pse si 17-20 vjecar sdo me marre gjumi sonte e per me teper qe 17-20 vjecari beri nje pyetje te thjeshte fare,dhe nje FEMER e pjekur nga ana mendore e fizike dmth me shkurt nje GRUA mund ti pergjigjet fare mire pyetjes.
pra:
A mund te quhet grua nje femer e moshes 18 vjecare e cila ka arritur pjekurine mendore pse s'eshte me adoleshente dhe pjekurine fizike pse e ka arritur me kohe??

Postuar nga freespirit datë 17 Korrik 2006 - 04:40:

Citim:
Askush spo te thote te merresh me mua.
Qenka mbushe forumi me Gra :p
Rrofte seksi grua pse eshte e njejte te thuash rrofte seksi femer

Ok vete e kerkove po une nuk do te mesoj ty cdo gje prit te rritesh se ti meson jeta vete te gjitha. ok. Nje femer thua ti e moshes 18 vjec, hmm nje femer e tille i dashur nuk mund te quhet grua sepse eshte ne rrugen e saj per tu bere grua. Edhe pse ti me syrin tend te mashkullit e sheh si te pjekur nga and fizike dhe mendore me beso kur te them qe akoma nuk eshte e pjekur sa te quhet grua. Persa i perket asaj te fundit "seksi grua" nuk e di nese ke bere gjuhe ne shkolle tetevjecare por, kur themi seksi e kemi fjalen per seksin nga ana gjinore dhe i veme nga pas fjalen mashkull ose femer sepse ne kete rast fjala femer ka kuptimin e gjinise. Prandaj nuk mund te perdoret fjala grua ne kete rast. Nuk e di a me kupton. Ke ndonje paqartesi tjeter. I dashur kur them pjekuri fizike dhe mendore e kam fjalen kur femra arrin ne ate te faze kur jo vetem zhvillimi i saj fizik eshte kompletuar por ajo fillon te njohi veteveten si fizikisht ashtu edhe shpirterisht apo menderisht.
bye
Dhe mos u zemero ok je 23

Postuar nga tresh datë 17 Korrik 2006 - 12:00:

Citim:
Ok vete e kerkove po une nuk do te mesoj ty cdo gje prit te rritesh se ti meson jeta vete te gjitha. ok. Nje femer thua ti e moshes 18 vjec, hmm nje femer e tille i dashur nuk mund te quhet grua sepse eshte ne rrugen e saj per tu bere grua. Edhe pse ti me syrin tend te mashkullit e sheh si te pjekur nga and fizike dhe mendore me beso kur te them qe akoma nuk eshte e pjekur sa te quhet grua. Persa i perket asaj te fundit "seksi grua" nuk e di nese ke bere gjuhe ne shkolle tetevjecare por, kur themi seksi e kemi fjalen per seksin nga ana gjinore dhe i veme nga pas fjalen mashkull ose femer sepse ne kete rast fjala femer ka kuptimin e gjinise. Prandaj nuk mund te perdoret fjala grua ne kete rast. Nuk e di a me kupton. Ke ndonje paqartesi tjeter. I dashur kur them pjekuri fizike dhe mendore e kam fjalen kur femra arrin ne ate te faze kur jo vetem zhvillimi i saj fizik eshte kompletuar por ajo fillon te njohi veteveten si fizikisht ashtu edhe shpirterisht apo menderisht.
bye
Dhe mos u zemero ok je 23

Te jesh e sigurte qe kam bere letersi e gjuhe sa te duash dhe pse po te kuptoj shume mire po bashkbisedoj me ty po je ti sic duket qe nuk po kupton sensin e gjerave qe po te them une.
E dashur, sic e sheh, sic po e pohon vete edhe ti ka ndryshim mer femer e grua,ta thashe apo sta thashe.....
Vete po thua dhe pohon qe gruaja ka dicka me shume se femra,pse eshte e pjekur fizikisht e menderisht, pse ti na e bere te njejten gje femer=grua.
Sa per te te mesuar dicka une ty apo per ta rikujtuar , pa hy ne shume detaje pjekjeje jo pjekjeje mendore e fizike etj etj ato qe deshe te thuash me shume fjale e qe pastaj te ''vene ne veshtiresi'' kur te pyes dicka, une po ti permbledh me nje fjali me te cilen nuk bie kurr brenda
Femer lindesh, grua behesh dhe po deshe femer mbetesh

nuk zemerohem jo per moshen pse nje aforizem thote
Le donne indovinano tutto, sbagliano solo quando riflettono. (Alphonse Karr)
Grate gjejne cdo gje,gabojne vetem kur reflektojne. (Alphonse Karr)
dhe ti po reflekton :p

Postuar nga freespirit datë 17 Korrik 2006 - 19:26:

Alfonsua yt si ka mbiemrin do kete qene edhe vet keshtu qe aforizma e tij nuk vlen. Edhe une me ty po bshkebisedoj nuk po te vras po ketu jemi virtualisht dhe gjerat mund edhe te keqkuptohen.
Persa i perket fjaleve grua dhe femer sic ta kam spjeguar me lart jane sinonime sepse ne raste te caktuara mund te marrin te njejetin kuptim edhe sigurirsht qe si cdo fjale tjeter do kene edhe kuptimet te tjera varet se si perdoren. Sinonime = te kesh nje kuptim dhe ne kete biseden tone fjala femer dhe grua mund te merren si te tilla. Kjo eshte e gjitha s'ka nevoj te zgjatemi.
Cioa

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 01:50:

Une nuk i iki mendimit tim por ta la per respekt edhe se duhet te jeshe femer e pjekur=grua :p po per me teper po ta la se dua te jem i mire sot mqs jam sh i gezuar.
pershendetje

ps.Le donne sono estreme: o migliori o peggiori dell'uomo. (Jean De La Bruyère)

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Korrik 2006 - 02:22:

ja per pakpo na plas dhe lufta civile ah cte shihet sherri mor eric ca temash qe hap dhe ti

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 02:30:

jane edhe nja 10 tema te tjera si puna e kesaj ne forum... pse lufta eshte e perhershme :p

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Korrik 2006 - 02:36:

Duke pare se diskutimet ishin ndezur shum te kjo teme thashe te nderhyj dhe te pajtoj pak gjaqrat se kam fillu te merrem me ket pun kto kohet e funit s'thone kot femra esht modha e sherrit ja dhe ktu per femrat filloi nje diskutin disi i ashper ....nejse respekte per te gjitha femrat kudo qe jane

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 02:41:

edhe une ju pershendes ne pergjithesi pa hy ne detaje :
po ti per femrat apo per grate e ke fjalen :p se jane sinonime :p

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Korrik 2006 - 02:43:

Citim:

Flas ne pergjithsi per gjinine femerore

Postuar nga freespirit datë 18 Korrik 2006 - 02:47:

" Femra eshte modha e sherrit" e thene nga nje femer tingullon shume keq
Pse mundohem me kot... Nejse ketu ska sherr ka debat. Skemi asgje personale me njeri-tjetrin thjesht tema eshte e tille dhe s'ka te rrish ne mes duhet te mbash nje fare ane. Keshtu qe detyrimisht si besnike qe jam nga natyra une mbaj anen qe me intereson. O.k eshte kot si debat po hajt mo edhe per gjerat kot ka nevoj njeriu. Dhe sa per ty tresh i dashur maskilist sfida eshte akoma e hapur po sikur te mos te zgjatemi shume me nje argument do ishte mire se dreqi ta haje s'paskam as perkrahje.
Me behet qefi qe qenke i lumtur sot se nuk zgjatemi shume pastaj.
bye

Postuar nga freespirit datë 18 Korrik 2006 - 02:50:

Citim:

Akoma aty ti aman se ma plase buzen. C'mu desh mua qe i hyra kesaj valleje dhe vetem pale.

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 02:50:

joo e ke gabim jam shume feminist

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Korrik 2006 - 02:54:

Citim:
" Femra eshte modha e sherrit" e thene nga nje femer tingullon shume keq
Pse mundohem me kot... Nejse ketu ska sherr ka debat. Skemi asgje personale me njeri-tjetrin thjesht tema eshte e tille dhe s'ka te rrish ne mes duhet te mbash nje fare ane. Keshtu qe detyrimisht si besnike qe jam nga natyra une mbaj anen qe me intereson. O.k eshte kot si debat po hajt mo edhe per gjerat kot ka nevoj njeriu. Dhe sa per ty tresh i dashur maskilist sfida eshte akoma e hapur po sikur te mos te zgjatemi shume me nje argument do ishte mire se dreqi ta haje s'paskam as perkrahje.
Me behet qefi qe qenke i lumtur sot se nuk zgjatemi shume pastaj.
bye

Hej e dashur nuk esht se nuk ke perkrahje un anen e femrave patjeter qe mbaj terderisa dhe un jam femer dhe sdo te ishte e natyrshme mos ta vleresoja veten....

Postuar nga buzeqeshja datë 18 Korrik 2006 - 02:59:

Citim:
joo e ke gabim jam shume feminist

hahahahahahaahahahahhaahahahhaha ja il tipico albanese

Postuar nga freespirit datë 18 Korrik 2006 - 03:11:

Citim:

Hej e dashur nuk esht se nuk ke perkrahje un anen e femrave patjeter qe mbaj terderisa dhe un jam femer dhe sdo te ishte e natyrshme mos ta vleresoja veten....

Zemer mos e merr kaq serizisht doja vetem te te zgjoja pak vetem kaq. S'te ve faj po te jesh beqare, gjithesesi na jep ndonje dor e ketu kur te na nevojitet.
P.s TRESH MBASE FEMNIST PO ESHTE SHUME E MUNDUR MEGJITHESE NE MOSHEN TENDE ME SHUME JANE ENDERRA SE REALITET.
Ju pershendes te dyve

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 03:44:

a e sheh moj halle sa bukur e tha ( batute nga cifti i lumtur)
eh u plaka edhe une .....ika per lesh ....
mgjs ala shoh andrra me plaka=gra te pjekura (se jane sinonim) me sy hape :p

Postuar nga freespirit datë 18 Korrik 2006 - 05:47:

Talking

[QUOTE]Po citoj ato që tha tresh
a e sheh moj halle sa bukur e tha ( batute nga cifti i lumtur)
eh u plaka edhe une .....ika per lesh ....
mgjs ala shoh andrra me plaka=gra te pjekura (se jane sinonim) me sy hape :p
[/QUOTE
Per zotin tresh ike ti s'te shoh mire une ty se ke filuar te mi marresh gjerat tjeter per tjeter.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 18 Korrik 2006 - 18:13:

Une them ti shpallim lufte luftes:p :p :p

femrat duhen shshshssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhh

se jane te mira dreqet

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 18:25:

Citim:
Per zotin tresh ike ti s'te shoh mire une ty se ke filuar te mi marresh gjerat tjeter per tjeter.

joooo une ty ti marr gjerat ashtu si jane

Postuar nga freespirit datë 18 Korrik 2006 - 21:00:

Cool

Citim:
[B]

joooo une ty ti marr gjerat ashtu si jane

That's just what u think Just what U think but thats ok u will learn one day. believe me :p
bye

Postuar nga tresh datë 18 Korrik 2006 - 23:03:

ato thinket e mos thinket e tua sme trembin pse une skam linde dje, po ti jo qe jo spo don me e kap :p... believe me...skam linde dje

Postuar nga Cindi datë 19 Korrik 2006 - 20:13:

1. Mushkes sa me shume ngarkese ti japesh, aq me pak vickla (shkelma) do hedhi perpjete. (Ketu eshte fjala per femrat)

2. "Mos harxho leket te blesh gomar" i thote nje grua e vjeter nje fshatareje te re. "U lodhe duke punuar per te mbledhur keto leke. Gjej nje burre e martohu, dhe e ke edhe per gomar edhe per burre, leket futi ne libreze"
(kjo si thoni juve per ke eshte, per meshkujt them une )

Besoj se nuk i mbetet hatri asnje pale tani

Postuar nga oliinter datë 19 Korrik 2006 - 22:22:

do te flas per femren dhe me vijn nder mend ato fjalet e al pacinos tek roli i qorrit ku i ben nje permbledhje femrave ne pergjithesi.

"parajsa ne toke per meshkujt eshte pjesa ku bashkohen dy kembet e femres".

tung

Postuar nga Cindi datë 19 Korrik 2006 - 22:56:

E vogel shume ajo parajsa e qorrit ne gjithe ate univers qe ai mund te shihte..........

Postuar nga rehat datë 19 Korrik 2006 - 23:19:

Por prape , parambetet parajse ama

Postuar nga cupka datë 19 Korrik 2006 - 23:23:

lol.
lum si gocat, qe jane padrone te lumturise se meshkujve! Kush eshte sexi i dobet dhe njehere? Jo thash! :p

Postuar nga Cindi datë 19 Korrik 2006 - 23:32:

Citim:
Po citoj ato që tha rehat
Por prape , parambetet parajse ama

Per deri sa e thua ti rehat dhe qorri Al Pacino ashtu duhet te jete.

Postuar nga oliinter datë 20 Korrik 2006 - 23:06:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
lol.
lum si gocat, qe jane padrone te lumturise se meshkujve! Kush eshte sexi i dobet dhe njehere? Jo thash! :p

hahahaha nga ajo kemi dale prandaj jemi te varur prej saj

Postuar nga cupka datë 20 Korrik 2006 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

hahahaha nga ajo kemi dale prandaj jemi te varur prej saj

mendjen ke daljet dhe futjet ju si gjithmone. Po si dhate muhabetit nuanca seksuale nuk ju ze rehati.

p.s. e ke pare ti ke temat komentet e fotove qe te kam komplimentuar vetem ty nga te tere ata bukurosha aty (bukurosha used loosely here lol). Bukeshkale, nje thank you nuk me the!

Postuar nga i/e paregjistruar datë 21 Korrik 2006 - 07:49:

shejtone esht mesu me komplimente si duket. Po s'ka faj se i meriton :p

Oli kur po na tregon noj foto te re, te shikojme evolimin se kemi vene bast me Shejtonen. Un them je zbukuru me shum e kjo thot do jet plakur e venitur :p :p

Postuar nga oliinter datë 21 Korrik 2006 - 14:06:

hahahahahahahaha faleminderit per komentet e juaja vajza por keto kohet e fundit nuk kam qene shume i perqendruar ne forum per shksk te transferimeve te shumta qe kam pas keto kohet e fundit.

por se shpejti do te insertoj disa foto te reja ne forum,

jo per gje por jam akoma i ri dhe nuk mund te venitem kaq shpejt

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.