Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13490)
Lezhjani e mbaj mend krejt si kenge ,por ftakeqesisht as mua nuk po me kujtohet as gr, dhe as titulli. Eshte edhe nje grua qe kendon aty....Eh...na la kujtesa...:p
Kurse une ka dite qe kerkoj ne int nje kenge qe e ka kenduar nje negre ne Sanremo. Kenga eshte " Anche tu" po nuk po e gjej kerkund...kush e gjen ka mundesi te ma sjelli ketu se eshte nje nga kenget e mia te preferuara....
Ju pershendes.
Per Lezhjanin ... Kenga qe do ti quhet " La mia buona stella " e 1997 ... atehere Caparezza kur quhej Mikimix ... jam ne kerkim e siper ... se shpejti ta gjej
po ve nje tjeter te Mikimix .
E la notte se ne va (Caparezza a Sanremo 1997)
http://www.youtube.com/watch?v=9a8aC1M89PE
Per Katin ...
Jenny B - Anche Tu
http://www.youtube.com/watch?v=HRRrnUf5qkM
ej a mundet te ma gjesh o Tulipan i bukur muziken e filmit ergjithmone Xhulia"?Shume e dua.E kam pasur dikur ne nje kasete por eshte prishur vende vende.Me mire se te te drejtohem ty nuk gjeta tjeter.te lutem ma gjej.OK?
Po nxore titullin origjinal , dicka mund te behet !
Citim:
Po citoj ato që tha bebushi!!!
ej a mundet te ma gjesh o Tulipan i bukur muziken e filmitergjithmone Xhulia"?Shume e dua.E kam pasur dikur ne nje kasete por eshte prishur vende vende.Me mire se te te drejtohem ty nuk gjeta tjeter.te lutem ma gjej.OK?
Disperatamente Giulia E bukur apo best seller? Nuk e di, mua me pat lene mbresa te kendeshme
Citim:sidomos ajo eksperienca e giulias me ate konteshen
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Disperatamente Giulia E bukur apo best seller? Nuk e di, mua me pat lene mbresa te kendeshme
Postimet u spostuan ketu ... po une prandaj e kam kete temen ... mos me postoni andej ketej se ju kap mat
Ma kujtuat dhe mua kete serialin, kisha kohe pa e pare muziken e ka bere Francis Lai sic e tha dhe Enigma, eshte i njejti kompozitor qe ka marre dhe Oscar per muziken e filmit Love Story ...
atehere video s'besoj se ka por bebushi ose kushdo nese doni mund te shkarkoni te gjithe kolonen zanore tek ky link :
Disperatemente Giulia
http://rapidshare.com/files/42328765/Disperatamente_Giulia.rar.html
keshtu mund ta degjoni sa here te doni
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
[B]Per Lezhjanin ... Kenga qe do ti quhet " La mia buona stella " e 1997 ... atehere Caparezza kur quhej Mikimix ... jam ne kerkim e siper ... se shpejti ta gjej![]()
po ve nje tjeter te Mikimix .
E la notte se ne va (Caparezza a Sanremo 1997)
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Tulipani, me duket se e harrove fare ate kengen qe kerkova.
Do ma gjesh apo te futem ne greve urie une ?![]()
Ju lutem!
Me eshte kujtuar nje kenge e viteve '90 po nuk ia mbaj mend titullin. Eshte kenge braziliane, dhe do te tingelloje cuditshem, po ajo qe mbaj mend eshte qe ia bejne: " Baçi boçi tambooo...aaa çiki çiki taaaa" dhe video ishte nje kercim ne vapor me shume te rinj.
Re: Ju lutem!
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Me eshte kujtuar nje kenge e viteve '90 po nuk ia mbaj mend titullin. Eshte kenge braziliane, dhe do te tingelloje cuditshem, po ajo qe mbaj mend eshte qe ia bejne: " Baçi boçi tambooo...aaa çiki çiki taaaa" dhe video ishte nje kercim ne vapor me shume te rinj.
Re: Ju lutem!
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Ej pershendetje dhe urime per temen,
a ka ndonje qe mund te me gjeje 2 kenge te Sherif merdanit "fqinje e bukur" dhe "Nena" a kenga e nenes nuk me kujtohet dhe aq mire, eshte nje kenge qe e ka kenduar para viteve 90.
i kam kerkuar shume keto kenge, por si kam gjetur dot.
flm shume nese mund te me ndihmoni.
P.S. kerkoje origjinalet jo ripunimin e 100 kengeve te shekullit.
Citim:
Po citoj ato që tha Imortale Jecur
Ej pershendetje dhe urime per temen,
a ka ndonje qe mund te me gjeje 2 kenge te Sherif merdanit "fqinje e bukur" dhe "Nena" a kenga e nenes nuk me kujtohet dhe aq mire, eshte nje kenge qe e ka kenduar para viteve 90.
i kam kerkuar shume keto kenge, por si kam gjetur dot.
flm shume nese mund te me ndihmoni.
P.S. kerkoje origjinalet jo ripunimin e 100 kengeve te shekullit.
flm shume tulipan per mundimin edhe pse nuk i keni gjetur, gjithsesi nese do ti gjeni do te jete nje gje fantastike. gjithe te mirat
kush ne gjen kete kengen ketu do ti blej nje akullore
djemte e detit-endrrat qe per ty i thura
smeagol ska nevoje per akullore ne kenget ketu i gjejme gratis po kjo e jotja eshte shume e veshtire per tu gjetur ama une se kam pare ne asnje vend.
Citim:
smeagol ska nevoje per akullore ne kenget ketu i gjejme gratispo kjo e jotja eshte shume e veshtire per tu gjetur ama une se kam pare ne asnje vend.
Iiii kaq pak do na japesh, per nje kenge qe ke 2 vjet qe e kerkon???
te ma kishe kerkuar me pare, ta kisha dhene.
Tani mua akullorja sme pelqen,
Nje shishe vere me gjithe qejf
ok moj lele...che vada per il vino
vetem po te pijme te dy duke pare perendimin e diellit buze detit....
atehere si thua?
E vada per il tramonto
Me dergo email ne MP ta dergoj.
Plasen cokollatat edhe kendej...
:p
Boll bete gili vili ketu ne forum por me gjeni mua ate kengen e micky mix -la mia buona stella se nuk e gjej asgjekundi...
Hajd me mend ne koke si ju ka mesuar xhaxhi...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Boll bete gili vili ketu ne forum por me gjeni mua ate kengen e micky mix -la mia buona stella se nuk e gjej asgjekundi...
Hajd me mend ne koke si ju ka mesuar xhaxhi...
Eh sa te shpejte i kemi kto forumistat.
Diabo-interisti :p po s'ta solli smeagol shkarkoje ketu se na thua pastaj se s'punojme e te ngel hatri
ps. Lezhjani e doje dhe ti me duket
Shkarko Miki mix - La mia buona stella
tulipani falemenderit shume, pak me vonese edhe ti edhe une po hajt ma!
Ma coni edhe mua ate kengen e djemve te detit ju lutem dhe po mundet te gjithe albumin!
Flm. ne paradhenje.
Po mire... se me kujtuat ish- Caparezza-n, (Miky Mix dmth)
Vorrei che questo fosse il paradiso
e gjen dot ti Tulpe?!
... ose ndonje tjeter!
Plus... Djemte e Detit i ben dot njeri upload ne 4shared.com ose depositfiles.com .... JU LUTEM... se as une nuk kam ndonje album te tyre...
Kur te jeni ne msn ju a jap te gjithe albumin e Djemve
Ec se Gjergjit i falet po ty Lezhjani jo ama ... mos kesh kenget e Djemve te Detit
Lela po ja con ti pra ?
sa per Miki mix kam vec kete per momentin :
Miki mix - E la notte se ne va
po ti do ndonje gje dhe te Caparezzes ?
Citim:
Ec se Gjergjit i falet po ty Lezhjani jo ama ... mos kesh kenget e Djemve te Detit
Lela po ja con ti pra ?
sa per Miki mix kam vec kete per momentin :
Miki mix - E la notte se ne va
po ti do ndonje gje dhe te Caparezzes ?
Haha kam harruar me i vene.
Ja neser nese kam kohe i shtoj qe te keni mundesine t'i merrni
Oh cfare ofendimi per reputacionin e moderatores ... dmth une kujtokam se keta qenkan 2 zoterinj te ndryshem eeee po une jetoj ne Arabi qe se njihkam, po ti lexoji faqet e tjera te temes :p
Eh se meriton kengen ne keto rrethana po duke qene se jam zemermire
Mikimix - Vorrei che questo fosse il paradiso
Citim:
Oh cfare ofendimi per reputacionin e moderatores ... dmth une kujtokam se keta qenkan 2 zoterinj te ndryshem eeee po une jetoj ne Arabi qe se njihkam, po ti lexoji faqet e tjera te temes :p
Eh se meriton kengen ne keto rrethana po duke qene se jam zemermire
Mikimix - Vorrei che questo fosse il paradiso
Shkarkoni ketu
Ardit Gjebrea - Jon
Citim:faleminderit Tulipani, e shkarkova...
Shkarkoni ketu
Ardit Gjebrea - Jon
Tulpe se ty te kam per keto pune , a ma gjen dot akullthyesit-djemte sepse nuk arrij ta gjej dot.
http://www.youtube.com/watch?v=jfmacmrigXg
Pikerisht kenge kengen qe eshte te video.
Tulpe te ty i mbajm shpresat.
Flm dhe mirupafshim ne shqiperine e lire
Kush qenka ky grupi, si paskam degjuar ndonjehere :p:p
qe ta marrin vesh ato qe une ve download kenget e tyre do me propozojne per ban . Po kam vendos, 3 kerkesa ne jave per kenge per shkarkim e 2 mundesi i keni shpenzuar tashme :p
Akullthyesit - Djemte
ku mund t agjej kengen e fundit te Dolores O'Riordan? me sakte spo i gjej as titullin dot.
Citim:
Po citoj ato që tha kumbulla
ku mund t agjej kengen e fundit te Dolores O'Riordan? me sakte spo i gjej as titullin dot.
te falenderoj briseide, por s'eshte ajo se e ka kenduar solo. jo me larg se dje e degjova ne radio prandaj mu kujtua , gjith dimrin e kam degjuar e s'me ka shkuar en mend ta degj. titullin.
thanks.
Mos eshte gje kjo kenga fantastike???
Ordinary Day
http://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
te falenderoj.
po kengen e Amy Mcdonald : This is the life, ku mund ta gjej qe ta shkaroj pa video.
Kjo eshte "This is the life" ne yt e gjen
http://it.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o
Mihrije Braha - S'mund te jetoj pa ty
Nuk arrij ta gjej asgjekundi!!!
Po kerkoj kengen " I verber nen diell" te Aleksander gjokes nga albumi me te njejtin titull. Me ndihmon dot njeri? pls
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Po kerkoj kengen " I verber nen diell" te Aleksander gjokes nga albumi me te njejtin titull. Me ndihmon dot njeri? pls
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
E kam une ate album!![]()
Neser do te ta sjell ketu kengen se e kam ne shtepi!
Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Edhe une e kisha albumin mbasi Aleksandrit do ti blija te gjitha CD edhe sikur te nxirrte 100, por para ca kohe u ndava nga e dashura dhe CD e mija qe kisha ne makine paguan per veprimet e mija pa takt.
Nejse do te isha shume mirenjohes nqs e upload ne rapidshare ose diku tjeter nga une mund ta download mbasi me ka zene malli per ta degjuar.
Aleksander Gjoka - I verber nen diell (Rapidshare link)
ingmetalboy ja edhe albumin e premtuar te Aleksander Gjokes "I Verber nen Diell" eshte cilesi shume e mire (CdRip) me bitrate 192kbps!
Enjoy!
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.