Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cfare mesuat nga dita qe kaloi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13649)
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
po xhemitet per vulen i merr, jo per mundin!![]()
Vetedije do te thote te kesh aftesi te vecante per te perjetuar realitetin ne
menyre te drejteperdrejt, te qarte dhe te plote.
............. Më mirë që njerëzit nuk i bren ndërgjegja............... se kushedi sa skelete do shihnim nëpër rrugë.............
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
............. Më mirë që njerëzit nuk i bren ndërgjegja............... se kushedi sa skelete do shihnim nëpër rrugë.............
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
hahahahaahhahahahahahah
mua me bren ndergjegja, po nuk jam skeletSi e shpjegon ti kete?
Secili ne rrugen e vet!!Ndonjehere fati s'duhet sfiduar...
Injoranca na con drejt nje jete te pakesuar.
se njeriu sduhet te jete shume xheloz...........perndryshe do humbase dhe ate pak qe ka...............:p
Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
se njeriu sduhet te jete shume xheloz...........perndryshe do humbase dhe ate pak qe ka...............:p
Citim:
Meqe jemi te xhelozia... Me xheloz behet ai qe nuk eshte i zoti te dashuroje, por qe ka nevoje te ndihet i dashuruar. Personat e pasigurte ngaterrojne pushtetin me dashurine, prandaj tek keta bartes xhelozia shnderrohet ne nje forme pushteti.
Citim:
mesa di un........se ndoshta dhe mund te gabohem........xheloz behet ai qe me te verte dashuron....se po spati xhelozi brenda sa per lezet.....aha masenej sjan mire punt aty..........me sa di un eeeeeeeee...........:p
Citim:
po plotesisht dakort jam me ty...pak xhelozi kenaq partnerin, sepse tregon interes per te...por ajo mos te kaloje ne ekstrem![]()
Citim:
po pra ...ate thashe dhe une.....gjithcka me kufi............gjths ta jap nje _puhtje: un ty........si per here te pare shpresoj qe te pelqej..........:p![]()
Se Buzeqeshja...Lumturia...Qetesia e njeriut qe do ...eshte dhe Buzeqeshja...Lumturia....Qetesia jote....
Se shpesh njerezit qe duam jane shume me te shtrenjte dhe shume me te rendesishem se idealet tona....
Cfare mesuat nga dita qe kaloi?
Mesova se jo te gjithe njerezit e kuptojne sinqeritetin apo ciltersine;
Jetojme ne nje bote te rrethuar me mediokritet, hipokrizi....
Te vazhdoj te jem vetvetja!
te gjej ushqim per shpirtin - "fal", "meshiro", "duaj" "buzeqesh"....
Nuk qenka dhe aq keq te sillesh verdall si nje parazit Po me lezetoka nga pak
Nga dita qe kaloi?
Kujdes kur hyn ne vaske se mund te lesh kockat brenda...
Pendesa eshte varka qe nuk mbytet kurre.
heshtja e vret njeriun
dreqe
Jam dakort me ty dreqe
Une mesova se jeta eshte e bukur dhe ja vlen ti marresh maksimumin ...sepse ndonjhere harrojme se do vdesim ...duke krijuar iluzionin se do jetojme perjetsisht ....dhe bejme gabim
jeta te dhuroka supriza te bukura edhe atehere kur sta pret mendja ....
Mesova se dhe era te shtynte poshterisht....
Mbaroi i ashtu-quajturi pushim.
dhe pse jam zotruese e mire e heshtjes mesova se kam nevoj akoma te hesht...
heshtja e vret njeriun por e nevojshme per te perballuar jeten ne ditet e sotme...
qe duhet me majt mire me xhobron se pastaj sdi se ca do kisha ba po te me ikun dhe ajo......momentet me te veshtira mi ke ba shume te lehta.............flm......npm forumit........
Citim:
qe duhet me majt mire me xhobron se pastaj sdi se ca do kisha ba po te me ikun dhe ajo......momentet me te veshtira mi ke ba shume te lehta.............flm......npm forumit........
![]()
Se bota eshte perplot me njerez per te cilet nuk ia vlen te thuash nje fjale...
une mesova si behen petullat
- ... se në këtë botë ka edhe njerëz të mirë .......... shumë të mirë .... shumë shumë të mirë .................
dhe si përfundim - ma i miri jom vet...
uhh shume, por permend me interesanten
Mesova se disa nenforume te FH kane mbetur pa modetar(ende me pushime, se di!!! ndoshta!!!), arsyeja shume e thjeshe hyn e del kush te doje jashte teme, biles deri ne personalizim te temave me dhune, te shoqeruar me nje "fjalor te zgjedhur" servirur plot sharm e larmi.
P.s eh pauvre homme....bravooo, go on like that, je me sent "ignorante" in front of your facts, donc indiscutable de te suivre, your "wisdom" challenges all the times.
(dedikuar individi te vecante, flm po ashtu per dedikimet
:p ))
sa me e mire te jesh me tjeret aq me keq ashte
Qe largesia jo gjithmone te ndan dhe te ftoh nga njerezit...,miqt.....ajo mund t'i shtergoje e t'i afroje edhe me shume ato zinxhir te padukshem qe na mbajne te lidhur me njeri-tjetrin....
Sot paskam shume malle per miqt e mi.......
s.....
,,,,,,,,, qe duhet ti falenderosh vetes ,,,,,,,ne rast se ka arritur te gjesh nje mik te mire ,,,
uh,,,,,,dhe qe jam nje pertac i madh,,,,,,,,,,,,,
ps : kat ,,,,,,,pershendetje,,,,,,,,
Qe njerzit mund edhe te abuzojne me besimin tend.....
Se njeriu tregon karakterin e vet kur nuk kontrollohet...
- që punët e mira bëhen avash avash ........ por ka raste që bëhen edhe shpejt e shpejt ......... ( ose si bon fare ) .....
se jam i dashuruar me detin...
mesova qe per te ecur perpara duhet te harrosh te kaluaren
per te arritur te harrosh duhet te jesh egatshme te zgjedhesh ne cilen rruge je gati te ecesh ne ate qe ka kaluar apo ne te ardhmen
nje [pjese filmi kjo qe me ka lene shume pershtypje
qe defenitvisht hori den dru...:p
...........
Qe "eshte e kote" t'i duash te tjeret , sepse nje dite ato ty do te te lene edhe pse pa deshiren e tyre......jeta e tille eshte nuk i ve njerezit Perjetesisht ne nje rruge......Ajo i ndan....larg njeri-tjetrit.........
men are dogs
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
men are dogs
Paksa "qesharake"...........
Mesova se rokerat jane me te vertete tipa qe te bejne per vete........
Vleresova kete teme si teme shume interesante se me te vertet eshte!
Nga dita qe kaloi mesova qe ne qofte se do qe te jesh i sukseshem ne pune dhe jete duhet te jesh i duruar ! E mira vjen ngadale e keqja shpejt.
Qe edhe tangerlliku paguhet, nuk eshte free dhe nuk ta fal kush...
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Mesova se rokerat jane me te vertete tipa qe te bejne per vete........
sote kam mesuar ate qe nuk doja te besoja
shoqeria sote(jo ajo e verteta) behet llafe per nje shoqeri te njohur ne mergim, te mbajne me lajka dhe kur vjen momenti pa e kuptuar kthehen ne legena.
me nje fjale sote nuk duhet ti besosh asnjerit
kte mesim duhet ta kisha vene llaf ne vesh kohe me perpara.
gjithsesi
............................
sot ...
dje...
cdo dite...Falenderoj Zotin qe me ka falur nje miqesi te mrekullueshme qe me bejne cdo sekonde te jetes time te ndihem njeriu me me fat ne bote... Ka vetem 3 dite qe nuk i kam takuar dhe me ka marre malli per ta....
Doli vetem njerezit pa karakter dhe mosmirnjohesa kthehen ne legena...une te tille njerez nuk i duroj dhe i shperfilli.....larg tyne....kot s'kane than me mie vetem se ne shoqni te keqe....
Flm qe e ri-solle kete teme nga heathcliff....miku im me i mire real...
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.