| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14023)
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
p.s dreqe komenti jot shume i goditur.... te lumte....
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
une shoqja aktiviste hahahahha....me ndihmen e stafit Albaniac postova linkun e peticionit ... ky ehste kontributi im .... kaq mudnesi kisha..
http://albaniac.com/index.php?optio...d=408&Itemid=37
http://albaniac.com/

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Une them ta shpallim elsen forumisten e javes, se e tejkaloi cdo parashikim te mundshem..!
Amon, me thuj, flirtove noi cik qe ta degjun llafin, s'ia them njeriu!![]()
![]()

elsees i ec fjala te shtepia e bardhe e jo ne gazeta...
une votova dhe njeher tjeter por me emerin tim tamam
kush mundet me e gjete? hahahahaha
mduket numri 64 po sjam e sigurte hahahhahaha
vdeksha se shkru me gjithe shpirt atdhedashesja ime puc puc
Citim:
mduket numri 64 po sjam e sigurte hahahhahaha![]()
![]()
vdeksha se shkru me gjithe shpirt atdhedashesja ime puc puc
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
lene mos me coni ma kshu linkesh se mu me ka ike gjaku sonte
prej nervave sme kap gjumi
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Po me pyt dhe mu nje here Dreqe.......a ka me maskarenj se greket?
Asnji vend e asnji popull nuk e ben kete gje qe bejne greket e ndyre aziatike.
Citim:
kto jan maskarenj por ma maskarenj jemi ne qe nuk cohemi ne greva dhe lufte e ti zhdukim kto masakra njeher e pergjithmone... shteti jon fle gjume sikur emigrantet jashte atedheut sjan shqiptar....kur me ka pas ndollur mua ne TR nje insident i vogel me than shko ankohu ne ambasade amerikane e jo tek ne sikur une isha e huaj e jo shqiptare...lere aman mire te na bahet dhe neve... gjysa e jugut po kthehen ne grek pa fa turpi.. njoh plot jugista ne usa te gjith me erma grek qe i kan ndrru ne greqi dhe ktu ne amerike akoma ato emra mbajne... me thot robi pa fe turpi kam emerin kosta e ne shqip e kishte angjelin..
Citim:
haHHhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahah that's kostas name i would never have thought of it .....sa kam qesh robo sa kam qesh
kishte pullen e vaksines ne krah mi sa une ne kam hahahhahahaha o e lehte me i njoft albot

Citim:
kishte pullen e vaksines ne krah mi sa une ne kam hahahhahahaha o e lehte me i njoft albot![]()
![]()
![]()
dhe uen aty i dalloj ..kur nga pamja e jashtme si dallon dot...:p :p :p
Citim:
dhe uen aty i dalloj ..kur nga pamja e jashtme si dallon dot...:p :p :p
Citim:
une shoqja aktiviste hahahahha....me ndihmen e stafit Albaniac postova linkun e peticionit ... ky ehste kontributi im .... kaq mudnesi kisha..
http://albaniac.com/index.php?optio...d=408&Itemid=37
http://albaniac.com/

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Do te mundohem te dergoj nje email kolektiv te gjithe forumistave.
Gje qe behet.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
po sepse e morem seriozisht (me deshiren per te bere dicka konkrete) firmosem me emra te vertete, tani kerkoj qe edhe nga ti a kushdo tjeter qe e ka marre persiper te mbledh firmat per kete peticion , ju lutem ti shkoni punes deri ne fund...
te firmosim peticionin te gjithe sa jemi anetare te f.h...http://www.ipetitions.com/petition/...signatures.html
p.s dreqe komenti jot shume i goditur.... te lumte....
PROTESTOJ DHE ME SHUM FORCE MADJE.........................
POSHTE PISAT GREKE
POSHTE PEDERAT GREKE
POSHTE KORNUTET GREKE
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Patjeter! Tani aty per momentin ka edhe te firmosur si anonim dhe me nick...!
Per momentin po e le keshtu ose me mire ne faqe te pare po kerkoj qe te vendosen mundesisht emer_mbiemer, gje qe do te rezultonte sa me serioze!
Dhe per ato anonim dhe/ose nickname, do te flasim edhe me vone...
Po mendoj se jemi te gjithe d'akord se duhen hequr.
un kam vene emer dhe mbiemer......te peticioni......edhe ketu protestova......po kush mutin ka thene jo?hehe nejse
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Degjo me shume se per nick-et (personalisht e kam vene nick) a nuk te duket se s'duhet te shajme nga nena e baba ? E di se i vjen natyrshem por dhe kjo s'me duket serioze ... biem pre e intolerances se tyre ... nuk e di si mendon?

Ne duhet te jemi te bashkuar dhe evropian ne reagimin tone ......
Ata jane shume deskriminues ndaj nesh ....Kane mbjelle ca ide ne kokat e tyre qe sikur ne te gjithe jemi te keqinje .....
Vertet ka shqiptar qe kan kryer krime apo kan rrembyer autobuz....por sjane te gjithe njelloj.Pyll pa dera ska.Sa shqiptar kan vrare greket ne kufije.Sa pronar kan vrare vartesit e tyre shqiptar se sdonin ti jepnin parat qe meritonin nga puna e tyre.
Nga te afermit e mi kam degjuar shume gjera.qe tregojne injorancen e tyre dhe shpirtin e tyre te kalbur.
Ne kerte nje greke pyeste Tezen time : A ka diell ne shqiperi ?!Po dele a keni ?!
kam qeshur me lot kur e kam degjuar,mendoja se talleshin.....Kujtojne ca se jemi ufo ne.
Ne athine nje i afermi im kishte degjuar disa gra gerekqe qe u thoshin femijve "futu brenda se te hengri shqiptari"
Apo tabelat e shteüive me qera "jepetz me qera (vetem per shqiptar jo)"
Po mua me vjen inat me ca injorant shqiptar qe shkojne andej dhe u duket sikur kushedi se cfare kan arritur.dhe na vin ketu e na bejne si bosa grekofone ...skan turp ......
Po harrojne greket se shqiptaret e mbajen greqin me force puntore dhe per ti paguar i paguajn shume me pak nga cmeritojne vetem se jane shqiptar.Po nuk ndryshuam ne shqiptaret sjellje dhe qendrim nuk kan se si te ndyshojne ata.ata jane si puan e shirritit qe kapet ne zore dhe perfiton ne menyre parazite......
Une mendoj se ne duhet te pehemi me te pergjegshem si komb.Dhe te reagojme me protesta e shume gjera te tjera .....
Te ndodhin keto qe na bejne ne ne vende te tjera te evropes plas lufta......pse nuk e krruajn me turkun ata ....se ja din koken .....qe per nje sharje apo nje flamur e djegin tere greqine .....
Megjithate nuk duhet te ulemi ne nivelin e tyre duhet te sillemi me maturi dhe ti tregojme vendin .....
Respkete gjithe shqiptarve qe jane krenar per kete vend.Dhe ky vend ka shume per te qene krenar.....
O SA MIRE ME QENE SHQIPTARE!
Me vjen shume mire per ate qe po bejme te gjithe ne forumistat..PO MBROJME SHTEPINE TONE!
Ate qe doja te thoja eshte qe te mos e lini zjarrin qe iu eshte ndezur ne shpirt me ngjarjen e fundit por veproni akoma me shume.Listen me firma te hartuar nga The Bad Drawn Boy dergoujani me e-mail edhe miqve tuaj sidomos nese ata jane te huaj.Keshtu zeri per drejtesi s'do te jete vetem shqiptar.Kerkoni ne youtube apo site te tjera materiale qe tregojne rracismin ndaj nesh dhe dergoujani gazetave e oraganizatave te ndryeshme qe njihni. Duhet te tregojme qe ky s'eshte i vetmi rast ku populli grek shpreh me kaq force "dashurine" qe ka per ne.Por kini kujdes, mos perdorni te njejten gjuhe rraciste.NE JEMI SHQIPTARE JO E GREK!
MJAFT ME!Ne s'jemi as te pafuqishem e as mjerane sic duan te na bejme te besojme!
Merrni pjese ne protesten tone ,o sot o kurre shqiptar mos rri po duku shqipetar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MJAFT! London CLUB
Shqiptar Mos Rri Por Duku!
Te dashur miq,
Ne pergjigje te videos se fundit te shfaqur nga mediat greke ku “dy shqiptare te mitur” rrihen brutalisht nga policia greke, MJAFT! London Club do te organizoje nje proteste paqesore perpara Ambasades Greke ne Londer, te Enjten, 21 Qershor nga ora 12:00 – 14:00. Protesta ka per qellim kundershtimin e dhunes si forme praktike brenda institucioneve shteterore Greke dhe do te jete shprehje e indinjates shqiptare ndaj ketyre akteve te papranueshme.
Ju ftojme qe te bashkoheni me ne per t’a ngritur zerin kunder dhunes dhe keqtrajtimit grek ndaj vellezerve tane Shqiptare ne Greqi si dhe kunder shkeljes flagrante te te drejtave te njeriut ne kete vend anetar te BE.
Protesta do te mbahet nga ora 12-14 perpara Ambasades Greke, 1A Holland Park , London , W11 3TP .
Vendtakimi: Do takohemi te gjithe ne oren 11:45 perballe Holland Park Tube Station dhe pastaj do levizim se bashku drejt ambasades.
Natyra e protestes do te jete paqesore, njerezore dhe brenda rregullave te rendit publik ne Britanine e Madhe. Na eshte kerkuar nga policia e zones qe ne proteste te mos kete sllogane raciste, ofenduese apo shenja te tjera dhune dhe provokimi perndryshe do te interpretohen si thyerje e ligjit. Dy tre oficere policie do te jene te pranishem per cdo eventualitet. Gjithashtu e theksojme se eshte ne kulturen e Levizjes MJAFT! qe protesta te tregoje shenja te larta qytetarie dhe pergjegjesie. Kjo proteste, gjate se ciles do i dorezojme ambasades nje leter drejtuar kryeministrit grek Karamanlis, do te jete vetem hapi i pare. Ajo do te pasohet nga nje leter informuese per te gjitha perfaqesite diplomatike te vendeve anetare te BE ne Londer si dhe perfaqesise se Komisionit Europian dhe Keshillit te Europes .
Pergjegjesit (STEWARDS) gjate protestes do jene Alban Bytyqi , Ardian Preci, Alketa Ceci, Erald Bekteshi dhe Ralf Gjoni . Çdo levizje dhe komunikim me policine apo ambasaden do te behet nepermjet ketyre personave.
Perderisa numri i pjesemarresve eshte i limituar deri ne 30-40, ftojme ata qe deshirojne te marrin pjese te kontaktojne menjehere ne numrat e tel: 07910-314694 dhe 07886-731367 ose nepermjet Emailit: london@mjaft.org
London , W1A 7XS
United Kingdom
Tel: +44 (0)7910-314694
Email: ralfgjoni@mjaft.org
Web: www.london.mjaft.org
ps,te gjithe se bashku
Kush eshte ai/ajo qe ka thene jo tek sondazhi.
Pse nuk del ketu ne shesh dhe te na thote edhe arsyet pse ka thene jo...burracak si gjithmone.
Nje greke ka pas forumi dhe ajo ka qen sindi qe eshte sot me pseudonim te ri dhe me te dikurshem ia kam harru tash.Ma merr menja se sjam e sigurt.
ai / ajo qe ka thene jo ... ja preft zoti gishta jarebil....
une sikur e kam nje ide kush mund te kete qene...
http://www.forumihorizont.com/showt...20&pagenumber=3
po te shihet nga fundi i faqes...
gjithesesi mendoj se e kane bere per sport, me u ndje te vecante!
kur do vij ajo dita pas nje 3-fleci!!!Ti hym dore grekerve dhe ti bejme ......
dhe mos te kruhen me me shqiptaret
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
une sikur e kam nje ide kush mund te kete qene...
http://www.forumihorizont.com/showt...20&pagenumber=3
po te shihet nga fundi i faqes...
gjithesesi mendoj se e kane bere per sport, me u ndje te vecante!
greku do mbyt mer po hajd se skemi cte bejm se
Citim:
Po citoj ato që tha vizion
kur do vij ajo dita pas nje 3-fleci!!!Ti hym dore grekerve dhe ti bejme ......
dhe mos te kruhen me me shqiptaret
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
greku do mbyt mer po hajd se skemi cte bejm se
o skrapari me qene ne corovode po ja bej lapidarin une mu tek hasan seitaj ketyre grekeve por ce do se nuk vjen greku aq lart
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
o skrapari me qene ne corovode po ja bej lapidarin une mu tek hasan seitaj ketyre grekeve por ce do se nuk vjen greku aq lart![]()
Po c'Hasan Seitaj, se atje eshte vend i bukur, po ne Cerenisht thuaj!!!
Nr i firmave ka shkuar 48 , shume keq per neve duhe me shume firma, te kalojme 1000-shin te pakten, ketu e keni kollaj fareeeeeeeeeeeeeeeeeee o njerez firmosni ktu dhe do te shikoni rezultatin e frimes suaj!!!!!!!!!
http://www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Citim:
Nr i firmave ka shkuar 48 , shume keq per neve duhe me shume firma, te kalojme 1000-shin te pakten, ketu e keni kollaj fareeeeeeeeeeeeeeeeeee o njerez firmosni ktu dhe do te shikoni rezultatin e frimes suaj!!!!!!!!!
Shqiperi
eh ndodhi edhe kjo e radhes ,,,,,,,,
mua me vjen vertet keq per "protagonistet " e asaj dhune sepse ata nuk kan asnje faj vecse jane shqiptare,por kjo eshte reagimi i nje racizmi skizofren,, dhe une nuk dua tani te bej patriotin iracional por ne nuk mund te bejme asgje ne kete rast thjesht te protestojme per balle keture fenomeneve,,,,,,,
une do te doja te ishte i fundit ky por nuk ndodhin mrekulli,,tani,,,me ne toke,,, jo shqiptareve ,,, dhe per kete me vjen vertet keq,,
une nuk do te protestoja per kete qe kane bere ata ,,,do te ishte pak,,,,,,,por cfar mund te bej une me shume apo cdo shqiptar ,,asgje ,,,,,,,
tani jane ne loje forma te tjera qe len jasht patriotizmin ne keto raste,,,,,,,,,dhe eshte akoma me keq se ne jemi ne anen e me te lenduarit gjithmone,,,,,,,,
duke peretenduar per nje arsye te shendoshe dhe nje cilivizim themeltar njerzor ,,arsyeja ime e perjashton nje ndodhi te tille dhe i lutem ndergjegjies qe te mos me lejoje te jem ne vendin e atij polici neser me nje greket,,,,
uroj qe edha ata njethundraket nje dite te krijojne nje arsyetim te tyille,,,,,
ps:konte flm Mrs
resident
Ai/ajo qe ka votuar kundra eshte pjese e erresirres dhe si njeri i tille, kerkon erresiren te triumfoje.
Greket, shpesh thone; ne jemi fos (drite) por te mjeret greke nuk e dine qe nuk kane lidhje me ''fosin'', por kane lidhje me mbytjen e fosit, pra me erresiren.
Bastioni i fundit helen nuk eshte aspak tek ata qe sot e quajne veten fos, por eshte ne vend tjeter (nuk po them se ku se nuk eshte vendi).
Helenet e vertete nuk jane greket e sotem te cilet poshtersisht vetem se spekullojne me kete emer. Keta spekullues jane aziatiket uzurpatore qe kane vjedhur jo vetem emrin ''helen'' por edhe sot e kesaj dite nuk po lene hero shqiptar pa e vjedhur dhe pa thene qe; eshte i joni.
O ti qe ke votuar kundra.
Shko e hap nje adrese ne nje kompjuter tjeter dhe sill ketu arsyetimin tend qe te detyroi te votosh kundra. Po qe se do keshe nje arsyetim bindes edhe une qe kam hapur kete teme do te te jap te drejte.
Por une e di shume mire se arsyetimi yt eshte jo vetem kundra shqiptareve, por ai eshte edhe kundra Zotit.
Kjo do te thote se ti je dakort me poshterimin e njerzve.
Kush pra eshte dakort me kete gje?
Pergjigjia; vetem djalli .
A nuk tregon kjo qe ju nuk keni lidhje aspak me ''fosin'' qe thame me lart?
A jeni ju greket pra ai ''fosi'' qe pretendoni?
Ju jeni pikerisht erresira aziatike qe keni nderhyre tek drita e vertete.
Nje gje eshte e sigurte; Ju kurre nuk do te arrini te mbuloni kete drite.
E verteta do te triumfoje, sepse ky eshte ligji hyjnor qe ka caktuar Vete Zoti.
Citim:
vallaj un e kom firmos nja tre her , po nuk kom me adresa e-mail, se do ta kisha mbush .
Pergezime :
jane bere 200 firma nga Shqiptare te ndryshem anembane botes per peticionin drejtuar organizatave Evropiane, e kam vendosur linkun edhe ne fillim te faqes per te qene me e lehte per lexuesit te firmosin.
Per te gjithe ata qe skane firmosur akoma ju lutem te firmosin tek ky link per mbrojtjen e te drejtave te Shqiptareve ne Gerqi:
www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Pergezime :
jane bere 200 firma nga Shqiptare te ndryshem anembane botes per peticionin drejtuar organizatave Evropiane, e kam vendosur linkun edhe ne fillim te faqes per te qene me e lehte per lexuesit te firmosin.
Per te gjithe ata qe skane firmosur akoma ju lutem te firmosin tek ky link per mbrojtjen e te drejtave te Shqiptareve ne Gerqi:
www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Gjeta dhe nje peticion tjeter tek i njejti site qe ke hapur ti Bad drawn boy ... them se po i njejti peshk i ka formuluar
Ska asnje firme per fat te keq
http://www.ipetitions.com/petition/peshku/
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Gjeta dhe nje peticion tjeter tek i njejti site qe ke hapur ti Bad drawn boy ... them se po i njejti peshk i ka formuluarSka asnje firme per fat te keq
http://www.ipetitions.com/petition/peshku/
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
Oli, na dole nga Skrapari edhe ti vella?!
Po c'Hasan Seitaj, se atje eshte vend i bukur, po ne Cerenisht thuaj!!!
ky njeshi kunder kush eshte apo duhet per statistike?
apo janullatosi i ka futur hundet ne forum hahahahahahahaha
si president i ardhshem i forumit fjala e fundit i takon kontes per protesten
football and stenli janullatosat e vegjel te forumit.
Citim:
football and stenli janullatosat e vegjel te forumit.
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.