Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 74 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Perse e kaloi rrugen pula?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15082)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahahahahahahahah, u mbush kjo tema jote bris...!!! o zot sa mbajn me qesh nje grup njerzish ktu)
Agrepi2008=(shpjegon per here te pare se pse i iku pula)
ndoshta kishte edhe te drejte pula qe kaloi ne anen tjeter dhe me la, se une isha shume i zene me pune vitin qe kaloj, gjithe vitin i kam shkuar mbrapa nje cuni me emer kurti, dhe nuk kisha kohe me u marr shume me pulen...se une jam agrepi=professional stalker...
se une jam shume clever dhe ai se kupton dot se kush jam une.
p.s. njehere e kisha antarsimin me emer deadal=pastaj agrepi2008=etj etj, une i nderroj emrat shpesh se jam misterioz i madh dhe nje goce qe eshte lindur e rritur ne te njejtin vend ku kurti eshte lindur, (dmth me "gomar") me don shume, me quan VIP and we have bonded ever since we knew that we share the same womenly (twisted ones) intuition about things...
kontinenti
pula = pu + la ose la + pu
pu vjen nga shkurtimi i fjales pune ose pun
pra pula nderroi rrugen se la punen
ns-6
Mos me pyesni per keto gjera, se une jam cun serioz dhe nuk merrem me kalamanlleqe.
Tani vazhdojme me temen: qelizat kancerogjene te kapularet - ashtu kapilaret desha te them. Code: AB73492
kurti (bored)
me 20 ore pune ne muaj, ajo jetonte ne nje dhome te vetme me kuzhine dhe banjo shared me meksikane dhe aziatike. Shume jete boring, prandaj shkoi ne krahun tjeter te nje kazino.
tolstoi dhe el-nino
36:5 Sepse Ne i thame asaj: Kalo rrugen! A nuk tregon kjo per madheshtine Tone? Adhurimi i takon vetem Pules. Kjo eshte vetem per ato qe kane intelekt.
treshi.
Kemi dy pula dhe tre gjela. Kush e gjen qfar dite asht sot?
akrepi
sepse, ne kete ane te rruges mund te rrinte ose pula ose gjeli ose vdekja.
vetem njehere lost, kjo eshte teme qe mund te pershkruash mendimin e dikujt vetem njehere...
p.s ne ate te paren qe ti bere akoma qeshi kur e mendoj...
besides! i have always had my own place, unike some mamas boys here that like to show off as smooth operators in diapers
(p.s. nuk e kam per ato cunat e mire qe ndihmojn familjen, por per ato kulimat qe vetem shohin endrra me sy hapur)
Akrepo me ke dhene koerence te pakten me ate pergjigje!E vertete qe pertoj te shkruajne fakt,edhe pse i di te gjitha. :p
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Akrepo me ke dhene koerence te pakten me ate pergjigje!E vertete qe pertoj te shkruajne fakt,edhe pse i di te gjitha. :p
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
ika se po shoh nje gjel teveqel duke kaluar...do shkoj ta pyes si e ka hallin![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Thuaji te hypi ne trotuar kaqolit ........... .
Citim:
Ler per zotin! Po dite gje per mua mos e thuaj se po behet dhe verifikimi i dosjeve dhe me perishet biografia
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Pa merak,me te degjuar i kam dhe une!![]()
kur gjelat kulima, clowns dhe fakira, kalojn kohen vetem duke ia mbeshtetetur njeri-tjetrit gjithe dite e nate ktu, atehere pules i duhet te kaloje ne anen tjeter te rruges ose te vrasi veten e shkreta...
"jam dakord o koleg" i thot ai! cfar!!? jeni biznes patners ktu ne FH?!?! a e quani full time job being here!!!?! i know deadal does ka zgjellur karrrier to stalk people first.... karrier first, pula second...
fucking clowns..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Akrepo, kujdes se ke nje gjel nga pas dhe i eshte skuqur llafsha nga inati....
Mos me thuaj qe nuk te paralajmerova...he te keqen...
akrepi mos eshte gje kusheriri i pare me strucin ai kaposhi jot shqirak?
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
akrepi mos eshte gje kusheriri i pare me strucin ai kaposhi jot shqirak?![]()
Une e kuptova per vete....nuk ngjan si i kooperatives....eshte kaposh kapitalist :p
shkuqur llfafsha nga inati!!?? inat per cfar!!???
eshte kompliment i mire te urrehem nga nje grup si puna juaj...
eshte sikur nje grup karkalecash t'i thojn nje njeriu qe ti nuk je ne neivelin tone, se ne jemi karkaleca, edhe kercejme bukur! ti je njeri dhe nuk je cool si ne...
ju rujt zoti o njerz se jeni funny people, more then you even know...
Citim:hahahahahahahahahahahahahahhahahaah
.
Pula e kaloi rrugen ...
Kati.
Sepse donte te fliste me henen.
Cedrus.
Edhe pse mund te kete kaluar rrugen, ndoshta nuk e ka kaluar sepse duhej te ishte ne anen tjeter te rruges. Ose per te perzier rracen.
Akrepi.
Pule apo gjel ishte eshte.
Lost.
Normalisht do te kete qene ne bregun lindor qe perkon me meridianin e jugut i spostuar ne disa grade nga paraleli qe pershkon rrugen ne trajektoren e saj.
Kotka.
Po ta kete bere vezen ne megjes tek furriku e te kthehet ne darke eshte ne rregull.
Lela_dr.
Sepse ka pamjen nga deti, buze detit, ndoshta dite nentori nen tingujt e gansarve.
Agata.
Sepse donte te ndihej shpirt i lire.
Iqvlora.
Pse ore me pula e me lekura dhish do merrem une.
Fajtori.
I bie qe po kaloi heren tjeter te marri ban 1-2-3 ditorsh.
Lezhjani.
E kalon nji her se te dyten...
Sexi.
Pula rrugen e kaloi,
nga bari qe gjelberoi
shkon e vjen nga te doje
pule e bukur moj.
Enya.
E pse mos ta kaloje rrugen?
Demokrate.
Kush e di çfare ka pase nermend pula.
Kurti.
me lujt poker me mu, (ne njeren dore nje cope pule te pjekur , ne tjetren tre assa ).
Turll.
Sepse po kaloja une me bluzen e juves dhe me shihte plot admirim deri tek restoranti.
Donika A.
Kishte frike nga Gjergji im i dashur se mos ja kepuste kryet me shpate.
Gjergji.
Duke pasur parasysh,... pula...rruga...
E njoh pulen ose me mire ajo nuk ka perceptimin e duhur dhe do ti sygjeroja te ishte e sigurte kur kalon...rrugen.
Glak.
Pula,,, ehe, hajde sonte,,, tek vendi, tavoline e rezervume, muzike live dhe per 13 min jemi aty,,, rruga,,, kaloi.
Te tjeret neser.
Re: Pula e kaloi rrugen ...
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kati.
Sepse donte te fliste me henen.
Cedrus.
Edhe pse mund te kete kaluar rrugen, ndoshta nuk e ka kaluar sepse duhej te ishte ne anen tjeter te rruges. Ose per te perzier rracen.
Akrepi.
Pule apo gjel ishte eshte.
Lost.
Normalisht do te kete qene ne bregun lindor qe perkon me meridianin e jugut i spostuar ne disa grade nga paraleli qe pershkon rrugen ne trajektoren e saj.
Kotka.
Po ta kete bere vezen ne megjes tek furriku e te kthehet ne darke eshte ne rregull.
Lela_dr.
Sepse ka pamjen nga deti, buze detit, ndoshta dite nentori nen tingujt e gansarve.
Agata.
Sepse donte te ndihej shpirt i lire.
Iqvlora.
Pse ore me pula e me lekura dhish do merrem une.
Fajtori.
I bie qe po kaloi heren tjeter te marri ban 1-2-3 ditorsh.
Lezhjani.
E kalon nji her se te dyten...
Sexi.
Pula rrugen e kaloi,
nga bari qe gjelberoi
shkon e vjen nga te doje
pule e bukur moj.
Enya.
E pse mos ta kaloje rrugen?
Demokrate.
Kush e di çfare ka pase nermend pula.
Kurti.
me lujt poker me mu, (ne njeren dore nje cope pule te pjekur , ne tjetren tre assa ).
Turll.
Sepse po kaloja une me bluzen e juves dhe me shihte plot admirim deri tek restoranti.
Donika A.
Kishte frike nga Gjergji im i dashur se mos ja kepuste kryet me shpate.
Gjergji.
Duke pasur parasysh,... pula...rruga...
E njoh pulen ose me mire ajo nuk ka perceptimin e duhur dhe do ti sygjeroja te ishte e sigurte kur kalon...rrugen.
Glak.
Pula,,, ehe, hajde sonte,,, tek vendi, tavoline e rezervume, muzike live dhe per 13 min jemi aty,,, rruga,,, kaloi.
Te tjeret neser.
OMG une nuk po marr vesh fare se c'bohet ketu, por po te lexosh ama shkrihesh duke qeshur edhe pse nuk marr vesh se perse behet fjale.
Aman edhe ju te rinj flisni me shkoqur t'u marr vesh edhe une plaka ketu
ha ha ha sa kam qeshur...
si o puna pula apo veza
prape nuk mora vesh gje une, do ta marr vesh si puna e policit kur te iki ne shtepi ha ha
Ti si thua e kaloi apo jo
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Bleta: Ku ka bleta fare? Ka hup si krypa n'uj. Bleeeeeeta ku je? [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Sh bukur kakariska kjo pula ime!
Njehemi gje ne???![]()
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Sh bukur kakariska kjo pula ime!
Njehemi gje ne???![]()
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 74 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.