Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 20:32:

Kthehet e ëma nga tregu , dhe e pyet djali : Hë nënë ç'kishim në treg? Ç'do gjë , vetëm nënë e babë nuk gjeje .- Eh, po kush e sjell në treg mallin që s'ecën , ia kthen djali .

Një person po shëtiste me të dashurën e tij ,kur papritur shikon një person të njohur për të .Atëherë i thotë të dashurës : E shikon atë atje , ka dy muaj që më ka marë 10 000 lekë dhe akoma nuk mi ka kthyer . – As mos prit që ti kthejë më ,mua ka një vit që më ka marë virgjërinë dhe nuk ma ka kthyer më .

Një polic mundohej të kapte hoxhën kundravajtje kur ngiste biçikletën ,por nuk po ia arrinte dot qëllimit .Më në fund e ndalon dhe i thotë : Hoxhë ,si është e mundur që nuk i thyen asnjëherë rregullat e qarkullimit ? –Po unë kam Zotin para, prandaj.-Po pse s;thua ti , nuk lejohet me hyp dy veta në biçikletë .

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 20:35:

E dërgon njëri gruan në spital dhe mjekët i gjejnë një kondom në mitër .Pas operacionit , mjeku i thotë : Mos përdor më Kondomë se i kemi gjetur një në mitër gruas . S'është e mundur doktor unë s'përdor asnjëherë kondomë .

Mbrëmë e kam paguar gruan time për shërbimin në shtrat , dhe kam harruar që ajo është gruaja ime ! po i drejtohej njëri shokut të tij . Po s'ka problem more se tek e fundit gruas tënde ia ke dhënë , ti gjithmonë i paguan prostitutat .-ia kthen shoku . Nuk është problemi tek paratë, por kur i dhashë 200 € , ajo mi ktheu 50, nga e dinte ajo që kushton aq .

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 20:42:

Në një tren ishin ulur përballë njëri-tjetrit dy udhëtarë, njëri që kishte blerë peshk dhe po e hante e tjetri që po e shikonte. Kur i pari i hëngri peshkut pjesët që hahen i tha të dytit - Peshku të bën të zgjuar !
I dyti e mohoi. I pari këmbëngulte, dhe ia mbushi mendjen të dytit t´i blente pjesën e peshkut që i kishte tepruar.
Udhëtari i dytë nisi të hajë kokën e peshkut si pjesë të vetme që kishte tepruar dhe kur e pa se nuk e hante dot kuptoi hilenë që i kishin bërë dhe i tha të parit - Ah, më mashtrove.
- Jo - i tha, i pari - ti vetëm kokën e peshkut hëngre dhe u bëre i zgjuar, a nuk kisha të drejtë unë.
I biri me të atin e ve ishin ulur për të ngrënë supë për drekë. I biri e provon i pari supën por ajo ishte aq e nxehtë sa atij nisën ti rridhnin lotë nga sytë. I ati e pyet - Përse qan o bir ?
I biri i fsheh të vërtetën duke iu përgjigjur: - Mu kujtua nëna e vdekur!
Atëherë i ati hesht dhe fut edhe ai në gojë një lugë supë. Supa tepër e nxehtë e bën edhe atë t´i dalin lotë nga sytë.
- Pse po qan o babë ? - e pyet i biri tinzar.
- Mu kujtua jot ëmë se ç'farë kopili ka lënë ! - përgjigjet i ati.

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 20:47:

Një ditë, plaku me plakën kishin dalë shëtitje ne një vend që nuk kishin qenë për një kohë të gjatë. Papritur, plaka i thotë plakut:" O plak, a i sheh ato kangjellat aty?"
Po,- i thotë plaku
-A e mban mend se ç'kemi bërë ne aty?
-Jo,- ja kthen plaku.
-Aty, para 50 vjetësh kemi bërë dashuri për herë të parë,- i përgjigjet plaka.
-Epo, kohë e gjatë e nuk mbaj mend,- ja kthen plaku.
-Mirë, mirë,- i thotë plaka,- po hajt e bëjmë edhe një herë aty, të kujtojmë kohët e para.
-Jo,- i thotë plaku i habitur,- nuk na ka lezet, se jemi edhe pleq pale.
-Jo, ,- i thotë plaka,- do e bëjmë se s'bën.
Pa, ç'pa plaku, plakën para e duart te kangjellat e ja fillon punës më mirë se një njëzetvjeçar. Kur mbarojnë, plaka e pyet:
-O plak, si është puna, edhe kur ishe i ri nuk e bëje kaq mirë si tani.
Ehhh,- i përgjigjet plaku,- kur isha unë i ri nuk kishte korent te kangjellat.

Shumë kohë më parë një plak pasanik i kërkon shërbëtorit të tij t'i mbante qiriun ndërsa do të bënte seks me gruan e tij të re. Shërbëtori u përpoq të bënte sa më tepër dritë të mundte. Marrëdhënia seksuale e plakut me gruan e tij zgjati vetëm disa minuta dhe kur plaku e pyet të shoqen nëse i pëlqeu, ajo i tha se nuk ishte dëfryer aspak. Atëherë plaku i thotë shërbëtorit t´ia jipte atij në dorë qiriun dhe të bënte seks me gruan e tij. Shërbëtori që ishte djalë i ri, kreu me gruan e pasanikut një marrëdhënie seksuale të fuqishme ndërsa vetë pasaniku mbante qiriun. Në fund pasaniku e pyet të shoqen nëse i pëlqeu dhe ajo i thotë se kishte qenë për së mbari fare. Atëherë pasaniku i kthehet shërbëtorit dhe i thotë " E shikon ! Ja kështu mbahet qiriu !"

Dikush kishte kryer dënimin prej njëzetepesëvjetësh burg për agjitacion propagandë. Pas daljes nga burgu gjëja e parë që kishte ndërmend të bënte ishte të kishte marrëdhënie seksuale me ndonjë grua kështu që doli në një park për të gjuajtur. Pa një grua të ulur në një stol dhe u ul pranë saj. Papritur vjen një fëmijë dhe pyet gruan:
- Mami si jam krijuar unë?
Gruaja nuk dinte si t´a shpjegonte atë gjë dhe aq më tepër u zu ngushtë pasi pranë
saj ishte i ulur një burrë kështu që për t´a hequr qafe fëmijën i tha:
- Xhaxhi doktori më bëri një gjilpërë dhe kështu u bëre ti.
I ish-burgosuri që po dëgjonte me vëmendje dhe që u besoi fjalëve te gruas u kthye nga gruaja dhe i shqetësuar e pyet:
- Më fal shoqe që po të pyes, por nuk përdoret më ajo mënyra e vjetër?

Postuar nga jam_ai_qe_jam datë 19 Gusht 2003 - 21:20:

shume te bukura keto me larte!

I madhi Zot i merr dy Permendore (nje mashkull dhe nje femer) dhe ju jep shpirtin.
Pastaj ju ep 20 minuta kohe per te jetuar dhe ata dy mund te benin cfare te donin.

Keta te dy u larguan me vrap dhe mbas 5 min. erdhen prap.
Kur u afruan tek Zoti i thote ajo femra mashkullit:- "tashti e kam radhen une,ti mbaje zogun e une do ta dhjes ne koke"...!

Shkojne dy shok te darkojne ne Restorant dhe kur vjen kamarieri ata marrin pleskavica (qofte te shtypura).

Mbas pak vjen kamarieri dhe sjell qoftet.Ne momentin kur kamarieri deshi te ik,njeri nga shoket sheh qe qoftet jane perplot qime (lesh)...ore i thote shoku kamarierit kujt don tia hedhesh ti me keto qofte plot qime.
Ju lutem te na falni i thote kamarieri atyre,sepse guzhinjerin e kemi sakat(te gjymte),i mungon njera dore,keshtu qe per te ngjeshur qoftet ai perdor gjoksin!!

te dy shoket shikohen ne sy edhe thojne,,,shyqyr zotit qe nuk porositem speca te mbushur!!!

pershendetje nga une!

Postuar nga ^AngeL^ datë 19 Gusht 2003 - 21:38:

Thumbs up shum te bukura me bere me qesh nice one

Postuar nga Rossonero datë 19 Gusht 2003 - 22:14:

Smile Forza Milan!!

Babai kishte tre djeme po ishte i pakenaqur nga ata,pasi te tre e kishin shume te vogel K....
-Ju me turperuat fisin,me nxoret bojen.Nuk e shikoni sa te vegjel i keni.Largohuni nga shtepia dhe hajdeni pas dy javesh.Dua ta keni zmadhuar.Po se bete mo hajdeni fare.
E nisen djemte.pas dy javesh vjen i pari.Sa futet ne shtepi,babai nxjerr metrin dhe ja mat.
-Mire e ke 2metra,futu ne shtepi.Pas 2 ditesh vjen djali tjeter.Ja mat edhe ketij.3 metra.Prit te nesermen,per djalin e vogel,prit 2dite,2 jave e s'ka.
-E di-,tha ky ka per te me turperuar gjithe jeten.Kursa mbaroi se foluri degjohet nje e trokitur e rende ne dere.Babai hap deren dhe para syve i del nje koke e kuqe e madhe ku ishte varur nje tabele qe thoshte:
"Jam ne rruge,vij pas nje jave.Te lajmerova mos te beheshe merak"

Postuar nga amor alucius datë 21 Gusht 2003 - 17:45:

Exclamation

Mesazhet qe nuk kishin te benin asgje me temen u fshine nga une!
Roke desha te rikujtoj qe ke te drejten te denoncosh postimet tek moderatoret/supermoderatoret.Nen cdo postim e ke tek opsionet

flm per mirekuptimin

Postuar nga roke datë 22 Gusht 2003 - 11:53:

Wink Ok!!

Faleminderit.Kam nje problem se une shkruj avash e kur ti denoncoj une ato e kane lexuar nje shqiperi e tere me gjithe itali,usa,angli,hollande,etj.Keshtu me jep me mire numrin tend te telefonit.(u skuqa)

Postuar nga amor alucius datë 22 Gusht 2003 - 17:56:

Talking

Roke eshte i veshtire per tu mbajtur mend,dhe e harroj shpesh.Kur te arrij ta mesoj permendesh atehere shohim!(vdiqa nga te qeshurat)

Shakate menjane:mund te me kontaktosh ne mssgg prv ne cdo moment,dhe kjo vlen per te gjithe qe ato qe kane probleme,paqartesi etj.Kete e kam thene qe diten e pare qe u bera moderatore!Jam gjithmone gati te ju ndihmoj,mjafton te mos e harroni.

pershendetje miqesore,

amor

Postuar nga roke datë 23 Gusht 2003 - 11:42:

Red face mua s'me ndihmove

une sapo te kerkova ndihme dhe ti ma refuzove.Ku te ankohem tani une,he me thuaj!!!! me kete rast po them nje te forte,mbase ku i dihet.
Nje skafist vlonjat conte kurde e kineze ne brigjet italiane.Po ai nuk i zbriste ne breg,por afer otrantos.U nxirte automatikun dhe i detyronte te hidheshin ne uje.Atje gjithmone ipriste peshkaqeni dhe i hante.Keshtu vazhdoi te bente vlonjati me kinezet e kurdet,co deri ne gjysem rruge e vervit ne uje.Kaluan 15 dite dhe te njejten gje.Diten e 16 kur vlonjati sa do hidhte kinezet ne uje del peshkaqeni dhe i thote atij:
--Aman o burri i dheut,ke perendi apo jo!!Nderrohi nje here njerezit se na zuri barku nga keta lyrashet!!

Postuar nga anda datë 23 Gusht 2003 - 17:39:

pasi erdhi nusja e djalit te jetonte ne shpi te vjerres,i thote vjerra nuses: nuse te vetme te kam dhe qe te shkojme mire bashke dua qe ti themi sekretet njera-tjetres.mire i thote nusja vazhdo e para ti.
-vazhdon vjerra:-po u cova ne mengjes dhe e kam shamine e kokes te lidhur fjongo ne krah te majte dije qe jam shume ne humor me thuaj cte duash se sme ngel hatri,
-por po e pata te lidhur ne krah te djathte dije qe jam me nerva e mos me dil para e mos me thuaj asnje fjale se sdi ca bej.

ok i thote nusja degjo sekretin tim tani
-une kur zgjohem ne mengjes kam qejf te pi nje teke raki,
po mire i thote vjerra
-por pas tekes se pare e dua dhe nje teke te dyte
u shtremberua pak ne fytyre vjerra,po hajt me pije dhe nje te tjeter
-po pas te dytes e dua dhe nje teke tjeter
ouuu tha vjerra si shume u bene,cfare ben keshtu
-ia pret nusja: pas tekes se trete nuk me plas ****a fare se ne cfare krahu e lidh shamine ti ,a ne te djathte a ne te majte.

Postuar nga roke datë 23 Gusht 2003 - 18:21:

Thumbs up E madhe

Haaaaaahaaaaa e madhe fare.
nje lepur po mesonte tre femijet e tij si te benin sex dhe gjeti tre lepurushe dhe i vuri ne radhe per femijet e tij
--Degjoni ketu,ne lepurat ndryshe nga te gjithe e bejme shpejt e shpejt,zere sikur numeron deri ne tre.Dhe merr te parin.fillon i pari 1,2,e ngec.--jo ashtu i thote lepuri madh me shpejt,1-2-3.vete i dyti,por edhe ai ngec.Mo harroni shume shpejt 1-2-3.vete i treti.-Fillo se e ke radhen ti te keqen babi--,i thote lepuri madh.
--1-2-3-4 me fal babi! --ja kthen lepuri vogel

Postuar nga turku datë 23 Gusht 2003 - 22:10:

vini re vini re

na ishte njeri qe i behej shurra dhe vajti ne nje banjo ku kishte dhe nje holl perpara. i shkreti hedh syte poshte dhe lexon:
"lexo para" lexon para dhe thoshte "lexo anash" lexon anash dhe thoshte "lexo mbrapa" lexon mbrapa dhe thoshte "lexo siper " lexon siper dhe thoshte "ke ardh me lexu apo me shurru"

Postuar nga Keni datë 24 Gusht 2003 - 02:38:

hahaha po mire mo Turku qe me mesazhin e pare ja fute me shur ti

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Gusht 2003 - 16:11:

Nje dite te bukur u be nje miting ne qender te Tiranes. Doli Sali Berisha aty dhe filloj te thoshte:
- O popull ! A e dini pse ju kam thirrë?
- Jo : thote populli
- Atehere pse vini kur nuk dini pse ju kam thirrë?- ja pret Saliu dhe iken.
"Ehh cna e futi" thote populli. Te nesermen po prap miting ne qender te Tiranes. Del Saliu dhe i ben te njejten pyejte:
- O popull ! A e dini pse ju kam thirre ?
Tani populli ishte pergatitur qe ti pergjigjeshin te gjithe po.
-Po: thote populli
- Po atehere cdoni qe vini kur e dini perse ju kam thirrur : dhe iken Sala.
I merzitur populli dhe ben plan qe mitingun tjeter disa ti thoshin "Po" dhe disa ti thoshin "Jo". Vjen mitingu tjeter dhe del po prap Sala dhe i pyet:
- O popull ! A e dini pse ju kam thirrur?
Disa thone "Po"dhe disa thone "Jo".
- E mir pra..ata qe dine le tua thojne atyre qe nuk e dine:- Ja pret Sala dhe iken.

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Gusht 2003 - 16:18:

1Nje person ish shume ngushte ne banese dhe nje nate i vjen nje mik per darke . Miku kur sheh qe i zoti i shpis kish vetem dy dhoma behet kurioz dhe e pyete falni si ia beni per te bere dashuri me gruan{kish parasysh se ishin femijet}?I zoti i shpise i pergjigjetur dua te bej dashuri i fershkellej gruas dhe vjen vete ajo.Miku e pyeti perserijo ndodh kur don ti po kur don ajo si ia beni?
I zoti i shpise i tha,Kur don ajo vjen dhe me thote, Fershkelleve ti apo me bene veshet mua.

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Gusht 2003 - 16:22:

Ne nje shkolle fshati vjen inspektori i arsimit dhe hyn per kontroll ne klasen e
katert fillore ne oren e gjuhes shqipe. Pasi hyri u beri nje pyetje nxenesve, Kush me formon nje fjali me emrin mami? Ngriten duart femijet dhe inspektori shkon e pyet nxenesin me te dobet ,mesuesja po priste me ankth pergjigjjen . Nxenesi tha Mami i Mirit eshte prostitute. Mesuesja ngriu,inspektori i tha shume mire ulu. Ne pushim shkon inspektori dhe e pyet nxenesin qe u pergjigj, Ku e ka shtepine mami i Mirit.

E qe thoni ju na vajten dy shqiptare ne Amerike. Te dy u vendosen me shtepi balle per balle njeri tjetrit dhe mengjes per mengjes dalin ne dritare dhe ja fusin muhabetit. Vazhdon ky avaz deri sa nje nga komshijte u ankua dhe u tha se cbeni keshtu mengjes per mengjes se na nxorret gjumin. Pse nuk flisni ne telefon dhe na leni rehat. Te nesermen njeri nga shqiptaret i bie telefonit dhe i thote tjetrit mirmengjes e dil pak tek dritarja te bejme muhabet.

Postuar nga ^AngeL^ datë 24 Gusht 2003 - 16:28:

Nje nxenes problem, e shkruan ne tabele P... Pa pritmas vjen mesuesja, dhe e shef ate shenim. Pasi tabela perdorej ne te dy anet, mesuesja e kthen tabelen ne anen tjeter dhe del mbrapa tabeles duke e pastruar fjalen e shenuar ne tabel. Pa pritmas hyn drejtori ne klas, ai nuk e shef mesuesen qe eshte prapa tabeles, dhe i pyet nxenesat' Ku eshte mesuesja juaj? Ai, problemi i cili e kishte shenuar P... ne tabele, i thote drejtorit: Shok drejtor ajo eshte duke e fshire P... prapa tabeles. Dhe drejtori mendon se me te vertet eshte duke e fshire P... dhe merr turr prapa tabeles, kur e shef mesuesen duke e fshire tabelen. Pra i shkoi huq drejtorit.

Shkon njoni tek dyqoni i zogjve ekzotike me ble nji papagall. I zoti i dyqanit i ofron nji papagall qe porosiste pica ne telefon.
Ou , thot tjetri qenka fantastik fare ky. Edhe e bleu.
Shkon ne shpi me gjithe papagallin, sa ulet ne kolltuk , papagalli tek telefoni, porosit piza. Krenohet i zoti.
Te nesermen prape papagalli tek telefoni porosi pica.
-Jo , -i thote i zoti, - kur te te them une do porosisesh.
Mirepo papagalli s'merrte vesh. Pas nja nji jave pasi ishte velur me pica i zoti, i thote papagallit:
-Po me porosite prape pica, do te gozhdoj ne mur si Krishtin.
Te nesermen papagalli prape cerres, porositi pica.
Nxefet i zoti dhe ia ngul krahet me gozhde ne mur.Sic ishte i gozhduar, papagalli shef ikonen e Krishtit ne kryq dhe e pyet:
-Po ti o zotni sa kohe ke aty i gozhduar?
-Po kam nja 2000 vjet ,-i thote Krishti
Papagalli: Pse o i zi sa pica ke porositur?????!!!!

Nje njeriu te ndershem dhe shpirtmire me se fundi i erdhi ora dhe nderroi jete, d.m.th. i ngriti patkonjte nga qielli.
Shkon vellai tek Shen Pjetri, i cili lejonte njerezit te shkonin sipas jetes qe kishin bere me pare ne ferr ose ne parajse.
Pasi shqyrtoi me imtesi jeten e tij , Shen -Pjetri e vendosi pa hezitim fare ne parajse.
Kaluan 3 dite dhe miku u merzit se parajsa kishte qetesi absolute dhe nuk po gjente dhe ndonje njeri tjeter te bente ndonje muhabet qe te shtynte kohen. Keshtu qe ca nga merzitja qe s'kishte c'te bente ca nga kurioziteti, vendosi miku yne qe te bente nje xhiro andej nga ferri. Sa hapi deren e ferrit, c'te shikoje? Aheng, muzike, gra e burra mbi tavolina tu kercy e tu u perdredh.
U nxeh miku dhe shkon tek Shen Pjetri ti ankohet: Ca bohet ktu mo Shen Pjeter? Ne parajse na u tha syri per me pa nje rob zoti dhe ne ferr keni orkester me bo aheng?
E sheh Shen-Pjetri me inat dhe ia kthen: Pse o tyte,
per 3 veta do marr orkester une?????????!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga roke datë 24 Gusht 2003 - 16:36:

tjeter

Nje polic ne kohen e drekes nxjerr buken dhe kur ben te haje shikon qe e kishte me sallam e dhe djathe.kur iken ne shtepi i thote gruse qe here tjeter te coje edhe domate.E te nesermen prape kur ha buke shikon qe s'kishte domate.Nevrikoset edhe i thote prape gruse qe mos te harronte domaten.Te nesermen prape hap buken,kur sheh qe s'kishte prape domate.nga inati cohet i bie murit me grushta,me koke aq shume sa i bie te fiket dhe e cojne ne spital.Kur permendet shikon gruan aty afer tij.
--Te thashe 100 here,mo harro te cosh domaten.
--Me fal po ti e pergatite vete buken mbreme--,ia ktheu gruaja.

Dy polica kapin nje xhaje qe po prishte rendin.E marrin,e fusin ne furgon dh nisen per ne komisarjat.Rruges dy policat po tregonin barsaleta me njeri-tjetrin.Ngaqe dinin shume perdonin numra psh 2 ishte per dicka,6 per nje dicka tjeter.E keshtu po tregonin e po shkriheshin.Xhaja i degjon dhe fut edhe ai nje numer kot.
--3-shi-thote xhaja,kur policet ju futen xhajes dhe po e qellonin.
--Amon ju keqen ca bera
--Pusho--i thone ata--3-shi eshte barsalete qe tallin policat.

Nje xhaje po ecte ne kembe per ne shtepi.Kur aty kalon djali i tij me makine.Ky i ngre doren,por ai se ndalon makinen.Pas pak kalon nje shofer xhaja i ngre doren.Ky e ndalon makinen dhe i thote:
--Ty s'te mori djali yt e jo te marre une.
--Mire atij i kam q..e nenen,po ty ca te kam bere?-ia ktheu xhaja.

Nje djale ndalon nje vajze.
--He ca do !!ithote me inat
djali u emocionua nga sikleti e i tha
--Dua te q.. po s'di si ta them.

Postuar nga roke datë 27 Gusht 2003 - 11:09:

Mizat

Dy miza,te sapo martuara shkojne te hane ne restorant.vjen kamarieri dhe merr porosine:
Kamarieri--Mirembrema,c'deshironi?
miza mashkull--Mua me sill nje pjat me mut
miza femer--Edhe mua me sill mut,por pa hudhra se me vjen goja era!

Postuar nga anda datë 27 Gusht 2003 - 13:53:

Breshka

hahahahahaahhhha
shume e lezeteshme kjo

nje djale e kishte k...50 cm te gjate,e si tia bej qe ta shkurtoj pak te pakten.shkon tek nje magjistare e i thote si tia bej per ta shkurtuar?
ajo i thote-do shkosh tek nje breshke e do i thuash qe a do martohesh me mua,e ajo normalisht qe do te thote "jo",dhe per cdo "jo"do te shkurtohet 10 cm.
mire i thote djali
shkon te breshka e i thote:-breshke o breshke a do martohesh me mua?
-jo i thote breshka
op i shkurtohet 10 cm-sa mire tha djali
po i heq edhe 10cm dhe e pyet prap
-breshke o breshke a do martohesh me mua?
-jo pra- i tha breshka
op dhe 10 cm te tjera ,oooosa mire tha djali dhe nje 10cm tjeter do heq e pastaj jam ne rregull me 20 cm e kam tamam
breshke o breshke a do martohesh me mua?
jo,jo dhe jo ta thashe njehere.(dhe ngeli pa gje fare)
iu pelqeu?????????????????????

Postuar nga Aljohin datë 27 Gusht 2003 - 15:30:

ha ha ha e bukur kjo me breshken

Postuar nga anda datë 27 Gusht 2003 - 21:38:

na thuaj ndonje ti tani

Postuar nga roke datë 27 Gusht 2003 - 21:40:

Cool une?!!

Kush o anda une apo aljon.

Postuar nga anda datë 28 Gusht 2003 - 11:27:

kush te kete mundesi deshire dhe kohe
ose ti ose aljohin ose ndokush tjeter,pa kufi.

Postuar nga roke datë 02 Shtator 2003 - 22:32:

Smile po vazhdoj une.

Nje burre ecte rruges dhe ja bente me vete-p..te semes,p...te semes.Shkon te autobuzi hipen dhe i ulur ne sedilje vazhdonte te perseriste te njejtat gjera.aty vjen faturinoja.
faturinoja--bileten zoteri
Zoteria--p...te semes
faturinoja--C'eshte ai llaf,bileten se do therras policin.Nderko te gjithe pasagjeret po shikonin andej nga ky.
zoteria--p...te semes.Vjen polici dhe i thote per bileten.Ky perseri vazhdonte p..te semes,p...te semes.Atehere polici i thote qe ti thoshte ckishte qe thonte vetem ashtu.
---Pse mos te them--thote burri--gruaja ime lindi djale,nga mezi e poshte i zi,nga mezi e larte i bardhe.
---P..te semes--thote gjithe autobuzi.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 12:18:

vajze shtepie................

nje vajze nuk dilte nga shtepia dhe nje dite kishte ditelindjen shoqja e vet e ngushte dhe doli e iku ne disko.aty njohu nje djale e ndenji gjithe naten me te dhe nja 2-3 dite ndenji me te e nuk iku fare ne shtepi.pas 2-3 ditesh erdhi ne shtepi,dhe kur e hapi deren e ema i tha ku je moj bije qe ske ardhur u beme merak nga ishe?
uuuu q.....robt, q.....robt thoshte cdo moment
del i ati i thote cfare ke moj bije nga ke qene?
uuuu q.....robt, q.....robt thoshte prap
u bene merak te shtepise e e cuan te doktori
dilni ju jashte i tha prinderve se dua te flas vetem me gocen
doktori fillon e pyet vajzen kurse kjo prap thoshte uuu q...robt
e mire tha doktori se e di une ca do kjo. zhvishu i tha:dhe ajo u zhvesh dhe doktori i afohet dhe si perfundim bejne seks bashke
ndersa vajza spo thoshte me ashtu
e doktori e pyet: pse vetem shaje e thoje ashtu fjalesh
po ja doktor i thote-isha ne nje disko, njoha nje djale, kalova nja 2-3 nete me te dhe me tha ne fund qe jam me side.
del doktori jashte tu bertite
uuuuuuuuuuuuuuu q....robt, q.....robt, q......robt.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Shtator 2003 - 12:24:

Talking hahahahaha

u sa kam qesh. na shkrive o anda per zotin.

Postuar nga roke datë 03 Shtator 2003 - 12:26:

Talking haaaaaaa

E madhe anda per zotin,me kenaqe.je e mirepritur me te tjera.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 12:51:

lepuri

lepurit i kishin vrare te atin
dhe i merzitur dhe i inatosur del duke bertitur ne pyll
-kush ma ka vra babin mua, ia kam be e ia kam kthy etj etj filloi duke share e duke shpervjele menget
del ariu trup madh ai duke u fryre e i thote :-une ta kam vra pse kishe ndonje gje ti?
jo jo mire boll ja ke be: -tha lepuri me ze te bute e duke i ulur menget.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 13:13:

ora e mesimit

ne oren e mesimit te edukates seksuale mesuesja u thote nxenesve qe tani do beni praktiken dhe vendosuni dyshe cift nje goce nje cun.
dhe fillojne ciftet duke demostruar me njeri tjetrin gjera te ndryshme
dhe mesuesi shkon banke me banke dhe i thote ciftit te bankes se pare : nuk behet keshtu por keshtu e fillon ti sqaroje mgjth keni noten 8
shkon tek banka e dyte i thote mire ju keni noten 10
shkon tek banka e trete i thote bejeni me mire jo keshtu po ashtu, por keni noten 9.
shkon tek banka e fundit dhe gjen nje djale vetem ne banke duke i ra me dore e i thote mesuesi po ti ca po ben, pse nuk je be cift qe te praktikosh lenden
hajt mo mesues se nje 5 dua une,sdua note te mire.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Shtator 2003 - 14:29:

Talking hahahaha

edhe kjo e fort ishte anda.

Postuar nga ergi datë 03 Shtator 2003 - 17:03:

Thumbs up Na late pa pune e pa buke!!!!!!

Ishin nje here dy shoke qe punonin bashke ne nje nderrmarrje, ne kohen e Dulles.I caktojne me sherbim ne nje qytet tjeter, dhe shkojne e zene nje hotel te njejten dhome te dy.Pasi mbarojne punet kthehen ne dhome per te fjete dhe shtrihen , mirepo njeri merr me vete ne krevat furcen e kepuceve dhe ia rras gjumit tpo, tjetri u be shume kurioz e sillej e mbeshtillej dhe s'e zuri gjume ate nate.Te nesermen ne mengjes kur ulen per te ngrene, ky kuriozi e pyeti shokun:
-Ore, pse e more ate furcem ne krevat, se nuk kam fjete tere naten nga kurioziteti?
-Prandaj na cave trapin ti tere naten, po ja une jam mesu qe kur fle e ve gjithmone doren te p*** i gruas time.

Postuar nga ergi datë 03 Shtator 2003 - 17:08:

Wink Per Kingen

O ANDA o shpirt njeriu!
Je si rrush, si yll bote.
Ke te forta na shkrive, je e llahtarshme, vazhdo edhe ma fort se na e q*** mamin, na le pa pune.Mua sme behe me punu vetem prej t'fortave qe thu ti moj shejtane e vogel e bukur.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Shtator 2003 - 17:22:

Talking ergi

e fort ishte edhe kjo e jotja.

Postuar nga anda datë 03 Shtator 2003 - 18:19:

ergi

pershendetje
edhe ti yllo te forta i kishe por na e vej nje foto qe te te shohim pak qe te te bejme komplimenta dhe neve.

shkon nje vajze per tu vizituar tek gjinekologu
dhe gjen nje burre brenda ne zyre
-i thote vajza: a te ulem ? ulu i thote ai
-a te zhvishem? zhvishu i thote prap ai
-a ti hap kembet? patjeter i thote ai
dhe vazhdon ai me ate vajzen beri ca beri e pasi mbaruan pune i thote vajza : -he doktor ca kam ?
sdi gje fare i tha se une jam bojaxhiu. hahahahhahah

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 05 Shtator 2003 - 08:07:

Smile Anda

Na shkrive mi e poshter. Ku i gjen keto, apo i shpik vet???

Postuar nga anda datë 05 Shtator 2003 - 15:54:

shkon nje katunare ne spitalin gjinekologjik dhe futet brenda pa trokitur e i thote doktorrit : o doktorr kam ardhe me u vizitu se me dhemb p.....
i thote doktorri dil jashte bjeri deres ne fillim pastaj thuaj me dhemb vagina se ashtu thuhet ne termin mjeksor
del katunarja dhe kur hyn i bjen deres e i thote qe kam ardhur me u vizituar por ma thuaj dhe njehere qe si i thonin p....tim doktorr se e harrova.
hahaahhahaha

por lezeti i barsaletesh eshte qe te thuhet dhe interpretohet.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 05 Shtator 2003 - 16:24:

Smile Edhe kshu

Edhe kshu e fort eshte.

Postuar nga roke datë 11 Shtator 2003 - 10:48:

Thumbs up Rikthehet Roke

ne radhe te pare faleminderit fiona qe hyre te tema ime.

Babai po i thosh djalit te vogel:
--haji makaronat te keqen babi se jane te mira.Dhe po i hengre te rritet bilja.Gruaja e degjon ngrihet nga divani e inatosur,merr gjithe tenxheren me makarona,afrohet te burri dhe i thote:
---Ha njehere per vete lumadh.

Dy djeme te rinj donin te blinin perzervativ por farmacistja nuk u jepte.Kalon nje xhaje dhe ata i thone se duhej qe ai tu blinte nje ilac me emrin e perzervativ.Xhaja qe s'ja kish idene fare kesaj gjeje futet dhe i thote farmacistes:
--Mi bo nja dy perzervative xhojes!
--edhe ti o xhaxha s'ke turp.
--Amon te keqen se po me vdes plaka--,ia kthen xhaja.

Ne nje fshat te thelle e kishin per zakon qe kur martohej djali dhe kur te flinte naten e pare ne qofte se nuk e gjente te virgjer nusen e qellonte me pushke.nejse,keshtu martohet djali i shtepise.Bejne dasem dhe kur do flinin prinderit afrohen dhe mbajne vesh te dera se mo degjonin krisme pushke.ndejten deri afer mengjesit,por asgje nuk u degjua.Te gezuar u larguan.te nesermen ne darke djali me nusen shkoi perseri per te fjetur.Kur pas 10 minutash u degjua nje krisem.Prinderit te shqetesuar u cuan dhe shkuan te dhoma e djalit.
--Cpate ti pse e vrave gruan!??
--Nuk ishte me e virgjer--iu pergjigj djali i inatosur.

Postuar nga anda datë 11 Shtator 2003 - 13:48:

2 te parat shume te bukura ndersa te treten e kam ditur

ne oren e mesimit mesuesi pyet nje nxenes qe e kishte inat e nuk shkonte mire me te:
ca eshte nje gje me 2 krah qe fluturon?
- avioni- i thote nxenesi
jo nuk e gjete i thote mesuesi
eshte avioni albania airlines (si e si per ta zene gabim nxenesin)
dhe nje pyetje tjeter
ca eshte nje gje me 4 rrota qe ecen?
- makina -i thote nxenesi
jo nuk e gjete, eshte makine benc mercedez
e mire i thote nxenesi gjeje kete pyetjen time:
ca eshte dicka e zeze mes kembeve te femrave
- p.....-i thote mesuesi
jo nuk e gjete i thote nxenesi
eshte p..... i sateme

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 11 Shtator 2003 - 19:40:

Thumbs up rokes

Asgje ishte kenaqesi te hyja tek tema jote. Mua me shume me pelqeu e fundit.

Postuar nga roke datë 11 Shtator 2003 - 20:23:

Thumbs up rrofsh anda

haaaaaaaaaa hhaaaaaaaaaaaaaaa,emadhe fare per zotin.Nga mi gjen keto moj anda.rrofsh lal,rrofsh qe na respekton.

Postuar nga ujku123 datë 12 Shtator 2003 - 08:26:

Nje rrugac ifutet me force ne shtepin e nje polici i merr pistoleten
dhe ithot mos levis se te vrava
Policit i vajti nga 7 dhe spo leviste
Rrugaci i thot te shoqes se policit hiqi te mbathurat dhe behu gati ;ne te njejten koh ithot edhe policit vizato nje rreth aty dhe po dole nga rrethoi doi te vras
Mbaroi pune ky me te shoqen e policit dhe iku
Gruaja i thot te shoqit i p[oshter maskara sketurp etj.....
POLICI eh moj gru sa her dola nga rrethi dhe ai skuptoi gje
-------------------------------------------------------------------------------------
Ne nje kabin plazhi ran gjiton nji fierak me nje cift tironas
Fieraku arriti te kapte dashnore kte gjitonen po me qe mundsit ishin pak te vogla me tu takuar kishin hapur nje vrim te muri po ne lartesi qe mos te binin ne sy dhe njeri po dhe tjetra conin karriget dhe kryenin mardhenie sex menjeri tjetrin
Nenje moment vete djali dhe fut veglen te vrimja dhe po priste
Epa vajza po smund me ber gje se erdhi i shoqi
U fut brenda i shoqi hoqi xhaketen dhe e vari te vegla e mikut e mori per gozhd
Kur miku e pa qe spo ivinte gje e embel terhiqet ..ra xhaketa
BURRI eu kam par e s kam par te shkrij goxhda ne behar skam par

Ne nje dyqan qe ishte nje shitse e bukur kalonte nje djal dhe e nxirte veglen pak me lart se rripi dhe i thosh zonj a keni si kjo kopsja ktu dit per dit djali avazin
Kjo i thot burrit vjen njeri qe eka te vogel dhe me shet dengla
NJedit vete i shoqi futet posht banakut dhe priste
Djali o zonj keni si kjo pullja ketu
Burri del nga posht banakut dhe tha jo jo skemi si ato po kemi si keto[[ ai o shok e kish nxjerr ku lidhet kollarja se e kish te madh
ekish kaluar rripin dhe nga brenda kemishes]]

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 12 Shtator 2003 - 09:12:

Thumbs up ujku123

Kjo e dyta ishte shume e forte.

Postuar nga anda datë 12 Shtator 2003 - 15:34:

sali berisha ishte ne nje takim me kryeministrin turk dhe kabinetin e tij. dhe donte qe ti kerkonte ndihme monetare dhe si tia hidhte larg e larg ai i thote turqeve:
ne kemi bere kete ndertese ate ndertese kete e ate dhe po ia numeronte Sala kryeministrit turk
MARSHALLA , MARSHALLA - i thote kryeministri turk
po ne do bejme dhe kete nderim dhe ate gje dhe kete po ia numeronte perseri Sala
ISHALLA , ISHALLA - i pergjigjet perseri turku
po per keto projekte ne na duhen kaq fonde per kete e kaq per ate - i thote Sala
MAZALLAH , MAZALLAH - i thote kryeministri turk dhe si dhane asgje Sales. lol

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 12 Shtator 2003 - 17:48:

Edhe kjo e forte ishte, andushe. P.S: Edhe une kam deshire qe te shkruaj tek kjo teme, gjera per te qeshur, por problemi qendron se i ngatarroj pak po ti shkruaj ne shqip. Keshtu qe me mire s'po i shkruaj fare, se ne anglisht nuk shkojne fare. Ne vend qe te qeshni kushedi do qani, kshu qe me mire po e lej fare kete pune. Me respekt brunia.

Postuar nga ujku123 datë 13 Shtator 2003 - 10:36:

Presidenti Bush kish 100 papagaj 99 ishin femra dhe nje ish mashkull..Ky fton te gjith presidentet e botes kush ti gjente papagallin mashkull do i jepte $100 000
PO kush nuk e gjente do i kthente per mbrapsht nje muauj pushime ne shtetin qe ai zoteronte
Pa lajmin ne internet sala dhe pregatit udhetimin
Pasi mendohej se kishin deshtuar ITALJANI GREKU GJERMANI e
disa te tjer SALA nuk i mori para sysh
Vin SALA ne usa dhe kur zbret i afrojn kerkesa te ndryshme p.sh
mos ish i lodhur amos donte te bente banjo etj..por SALA i vendosur me coni te basti
U fut SALA ne mes 100 papagajve shiko lart e shiko posht e
e veshtir filluan papagajt te berrisnin dhe te qeshnin duke tallur SALEN SALA pushoni se do tu shqyej pi***n
Hidhet papagalli mashkull dhe tha mu te me rrush koqet
SALA hajde mashkull ha jde se per ty kam ardhe..e fitoj SALA se e gjeti mashkullin............................................................................
Nga disa shtete si psh.. ITALIA GJERMANIA JAPONIA KINA
MOLDAVIA dheSHQIPERIA do paraqitej nga nje person qe te thoshin fjalet me te bukura per shtetet e tyre
ITUA rroft muzika italjane
GJERMUA rroft ushtria Gjermane
JAPONEZI rrofshin qylymat japones
KINA rrofshin pallatet kineze
MALDAVJANI rrofshin pi***t moldavjane
SHQIPU rrofshin ka*t Shqiptar qe qijne pickat MOLDAVJAN
brenda ne pallatet kineze ,te mbuluar me qylyma Japoneze
te mbrojtur nga ushtria Gjermane te shoqeruar me muzik Italjane..................................rishihemiiiiiiiiiiiiii

Postuar nga anda datë 13 Shtator 2003 - 13:30:

hahahahahahahh shume e forte kjo.

meqe jemi te kinezet
ishte mbreteresha dhe nxjerr shpallje qe kush te ma beje me shume here do e mar per burre.
fillon italiani 2-3 here smundet me
fillon gjermani 2-3 here smundet me
fillon shqiptari 5-6 here(hahaha) e sdeshi me (hahahah) jo jo smundi me
kur vjen kinezi e i thote mbretereshes qe une dua kushte me e be ate pune thote: dua nje krevat te madh dhe qe te jete erresire
- ok i thote mbreteresha
dhe fillon kinezi 30 here e ben dhe mbreteresha del e thote qe kinezin do mar per burre se ma beri me shume se te gjithe 30 here
te gjithe u cuan duke pyetur kinezin qe si ia bere qe e bere 30 here
po ishin edhe 29 kinez te tjere poshte krevatit hahaahahah

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.