Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
pershendetje....
doja te dija nese eshte e mundur heqia e profilit (ne kete rast profilit tim)pergjithmon nga forumi?????
ju faleminderit per mirkuptimin
kam nje pyetje!
si ne jeten rreale edhe ktu ne virtualitet nuk jam kurjoz te di shume per jeten personale te njerzve dhe nuk i bej pyetje personale njerzve kurre sic e dini vete edhe ktu ne forum nuk jam munduar te njoh njerz privatisht apo shume personalisht kurre...kur bahem sad and pathetic shprehem haptas pa problem ktu sic e dini vet tani:p
hahahahah, por kam nje pyetje ndoshta pak pyetje injorante!nejse:p!! nuk ja kam haberrin se si manovron ky forum! por jam kurjoz te di nese moderatoret apo administratoret paguhen?! dhe nese ky forum ben para si forum?! si bizness...dhe si!? nga kush firma sponsorizohet me shume etj etj!!
nejse!nuk ja kam haberrin sic e thashe, thjesht isha kurjoz!! nuk eshte se dua ta di sezban, anyway!!!:p fundja fundit kam jetuar ktu me shume se nje vit pothuajse!!!:p
Kurti, ne kete forum nuk paguhemi dhe i vetmi qe investon per ta mbajtur si forum eshte fajtori! Kuptohet ata qe duan te ndihmojne jane te mirepritur , por stafi nuk merr asnje dyshke.
Mendoj se kjo na e ben punen edhe me te vlefshme nderkohe qe harxhojme kohen dhe nervat me ata qe shajne apo abuzojne me forumin! Gjithcka eshte ne menyre vullnetare dhe po te konceptohej mire nga disa antare qe e marrin per loje forumin dhe vine e tallin B***** ketu nuk do te ndodhte keshtu!
Sido qe te jete un kam kenaqesi te administroj dhe moderoj ne forum edhe pse nuk paguhem, jane disa norma te tjera qe me bejne te rri ketu duke u munduar te sjell sa me shume pozitivitet ne diskutimin ndermje Shqiptareve anembane botes dhe pse jo ndonje ndryshim ne kulturen dhe konceptet e tyre!
Une mendoj se te gjithe bashke bejme nje forum she kushdo mund te japi kontributin e tij duke ndihmuar ne nje kauze te vetme "Perparimin ideologjik dhe kulturor te kombit Shqiptar".
Disa japin me shume disa me pak, disa moderojne e disa diskutojne por mendoj se te gjitha na perfaqesojne "neve" dhe meqe jemi te gjithe Shqiptare mendoj se perfaqesojne nje! Kjo mendoj se eshte arsye qe te jemi te gjithe te sjellshem ne nje forum dhe te mundohemi te arrijme ate gol te perbashket!
E forte kjo Kurti
Moderatoret nuk paguhen, forumi nuk fiton asnje lek dhe nuk ka asnje firme specifike per sponsor. Ose thene ndryshe, cdo gje eshte vullnetare, perfshire pagesa, qe per tani behet se bashku me fajtori.com per nje server ne USA. Kusuri eshte sic e shikon, s'ka ndonje shkence kushedi.
Kurt, mos degjo keta me lart se te genjejne... ja mua psh deri tani me jane derdhur ne 2 llogarite e mia bankare, njera ne Zvicer dhe tjetra ne Bahamas 143.500 $ si dhe nje vile ne Jale (po ma prishen se ishte pa leje ndertimi) dhe nje Maserati Gran Turismo, te cilen e gervishta dje teksa dilja nga nje club ne Monte Carlo!
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Kurt, mos degjo keta me lart se te genjejne... ja mua psh deri tani me jane derdhur ne 2 llogarite e mia bankare, njera ne Zvicer dhe tjetra ne Bahamas 143.500 $ si dhe nje vile ne Jale (po ma prishen se ishte pa leje ndertimi) dhe nje Maserati Gran Turismo, te cilen e gervishta dje teksa dilja nga nje club ne Monte Carlo!![]()
Citim:
Kurt, mos degjo keta me lart se te genjejne... ja mua psh deri tani me jane derdhur ne 2 llogarite e mia bankare, njera ne Zvicer dhe tjetra ne Bahamas 143.500 $ si dhe nje vile ne Jale (po ma prishen se ishte pa leje ndertimi) dhe nje Maserati Gran Turismo, te cilen e gervishta dje teksa dilja nga nje club ne Monte Carlo!![]()
Citim:
.... dhe nje Maserati Gran Turismo, te cilen e gervishta dje teksa dilja nga nje club ne Monte Carlo!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahhaha.
Na e paskeni bere me hile...![]()
Hej Kati, meshkujt u paguankan me shume se ne, duhet te ngrejme zerin... ahahaha.
Kur u martua kjo?
S'dime gje ne. Martesat civile per kishen tone nuk kane vlere.
Uaaaaaaa sa te pavemendshem ndaj "new entry" te stafistave jeni ju Stafi drejtues.
PROTESTOJ perseri!:p
po nejte urte,ndoshta te rrisin rrogen...kshu te pakten ke nai lek me qeras nai here ne te rralle
Citim:wow!! sa idiot po m'duket vetja qe nuk kam pyetur mepare!!
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kurti, ne kete forum nuk paguhemi dhe i vetmi qe investon per ta mbajtur si forum eshte fajtori! Kuptohet ata qe duan te ndihmojne jane te mirepritur , por stafi nuk merr asnje dyshke.
Mendoj se kjo na e ben punen edhe me te vlefshme nderkohe qe harxhojme kohen dhe nervat me ata qe shajne apo abuzojne me forumin! Gjithcka eshte ne menyre vullnetare dhe po te konceptohej mire nga disa antare qe e marrin per loje forumin dhe vine e tallin B***** ketu nuk do te ndodhte keshtu!
Sido qe te jete un kam kenaqesi te administroj dhe moderoj ne forum edhe pse nuk paguhem, jane disa norma te tjera qe me bejne te rri ketu duke u munduar te sjell sa me shume pozitivitet ne diskutimin ndermje Shqiptareve anembane botes dhe pse jo ndonje ndryshim ne kulturen dhe konceptet e tyre!
Une mendoj se te gjithe bashke bejme nje forum she kushdo mund te japi kontributin e tij duke ndihmuar ne nje kauze te vetme "Perparimin ideologjik dhe kulturor te kombit Shqiptar".
Disa japin me shume disa me pak, disa moderojne e disa diskutojne por mendoj se te gjitha na perfaqesojne "neve" dhe meqe jemi te gjithe Shqiptare mendoj se perfaqesojne nje! Kjo mendoj se eshte arsye qe te jemi te gjithe te sjellshem ne nje forum dhe te mundohemi te arrijme ate gol te perbashket!
1000 euro...sa xhemert qe qenke mer! te kishte qene kaq shifra, do kishim pase nje qerre kerkesa me gjet pune si moderator...e sidomos ne ket kohe krize qe spo gjen askush pune
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
wow!! sa idiot po m'duket vetja qe nuk kam pyetur mepare!!kshtu jam edhe ne jeten e perdithsme nuk pyes apo investigoj shume gjera:p
personalisht ju falenderoj te gjitheve, me gjithe zemer, per punen qe beni.
ne anen tjeter Lezha! nuk diskutohet qe do shahemi ndonjehere, disa do na pelqejn me shume si tipa se disa t'tjere, kjo perfshine edhe juve staffin! gje njerzore dhe njerz jemi!
hahahahahah, sinqerisht qe kisha pershypjen qe paguheni te pakten 500-1000$ ne muaj per punen e modera apo admin qe beni...varet se kush punon me shume, hahahahah! o sa idiot qe jam!!! edhe kshtu ua ankoja hallin nen heshtje se punoni shume o njerzpo zgerdhihem por eshte 100% e vertet qe e kam menduar kte...
Po sikur te japim ndonje donacion per forumin a na jepet ndonje fature per qellim taksash????
Juve, vetem paguaj se ti e di se fatura (billi) s'eshte ndonje gje e veshtire per ta procesuar!
Kurti, nese mendon se puna jone vlen aq(500-100$), mua me behet qejfi, dmth qe po japim nje rezultat!
Vetem ideja qe ti mendon se duhet/mund te ishim paguar aq sa thua ti me ben te mendoj se po luaj nje rrol ne arritjen e atij goli qe thashe me pare. Perfshi ktu edhe stafistat e tjere!
Edhe nje gje tjeter, un e di sesi shprehesh ti dhe e di se e ke zemren e bardhe, por mos prit qe ashtu ta kene te gjithe dhe te ta mbajne ison per si e do ti! Megjithate edhe nese te tjeret nuk konsensuohen me ty apo me ato cfar shpreh, ti thuaj fjalen tende deri ne fund dhe do te shikosh qe mendimi jot edhe nese s'do pranohet do degjohet!
Kaq per sa i perket konsiderates!
Ndersa ktu dua te flas per Arin:
Nuk e dise cilat jane arsyet qe do te ikesh, megjithate edhe nese kemi pas noj mosmarrveshje, jane gjera forumi dhe zgjidhen ne forum! Nese ke gjera qe te kan mbetur peng dhe nuk mund ti shprehesh, ke shume shoqeri ketu qe mund te flasesh me ta! Asnje nuk jemi perfekt dhe te pakten un nuk mundohem te jem, mundohem te jem vetem njerezor! Keshtu qe te qenurit njerezor do te thote te perparosh me te drejten, por edhe te pranosh gabimet qe behen, nga te gjithe!
Ne kemi qefe te te kemi mes nesh dhe shpresoj qe nuk eshte aq serioze arsyeja e largimit tend!
Te uroj gjithe te mirat!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Juve, vetem paguaj se ti e di se fatura (billi) s'eshte ndonje gje e veshtire per ta procesuar!
Kurti, nese mendon se puna jone vlen aq(500-100$), mua me behet qejfi, dmth qe po japim nje rezultat!
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kur u martua kjo?
S'dime gje ne. Martesat civile per kishen tone nuk kane vlere.
Kete punen e marteses s'di si ta marre njeriu shkrete, si verejtje apo sugjerim mbi kete forum :p
Kush te doje ta marre si te doje.
ps: Di kush ndonje avokat te mire?:p
Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
Kush te doje ta marre si te doje.
ps: Di kush ndonje avokat te mire?:p
E ka pa njeri Amorin ??????? :dukemendu :dukemendu
tulipan
degjo moj goce e mbare
se te pelqeka te gricesh ,por meqe e paske ti pishtarin e ketij forumi po te them 2fjale
ne radhe te pare une bera nje pyetje normale
qe per arsye personale mendova qe te me fshiheshin gjithcka qe kishte lidhje me mua ne forum.Kaq.
e dyta..
une nuk e mbaj veten as per te zgjuar as per kushedi se cfare ,as mendjemadh si ca te tjere ketu ,qe me shpalosin inteligjencen e tyre duke predikuar dhe moral kur nuk i kan nje kohesisht.
se po ika une ja u lash pa buk juve ne forum,prandaj me ate arrogancen tende duke me then qe
"Ik largohu"edhe fut nga nje ikon qeshje nga mbrapa...tulipan ,keto qe ben ti, Ari i ka bere me perpara se ty...ok
prandaj nga ky moment,ate emrin tim nqse nuk e ben dot ignore ne tru,ke opsione ...
dhe nje keshill po dhe mundesin!
..tulipan prefero te lexosh gjithmon ate qe shkruan me shpirt dhe me fjale te urta,jo pseudoligjerataret..
kerkoj te mos replikosh nese nuk do ta shtysh muhabetin..
pershendetje
Per Arin
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Me vjen keq Ari por s'mund te anullosh dot anetaresimin tend ne forum, eshte sikur te duash te nderrosh kombesine. Ate do kesh deri ne vdekje
Max mund te vendosesh mos te shkruash me, zgjidh e merr.
Persh
Citim:
Tani qe po e mendoja po perballemi dhe ne me krizen globale anetaret po duan te largohen![]()
Aha te paska djegur ky ty!
Prap edhe ky s'me duket aq tragjik sa e ke bere ti, por nejse....kushedi do kesh kaluar nje dite tersi.
Kohet e fundit po ndodhin si shpesh dite negative ne jete, e jo me ne forum.
Naten.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
E ka pa njeri Amorin ??????? :dukemendu :dukemendu
Ari te eshte mbushur kutia e mesazheve. Se ste vijne Mp
C'è posta per te da Maria
Citim:pse nuk m'jep komplimenta kaq te lezetshem mua kurre ti Tuli?!?!
Tani qe po e mendoja po perballemi dhe ne me krizen globale anetaret po duan te largohen![]()
Ore mire e pati Kurti me ate idene e pageses..fundja ketu zona e sugjerimeve eshte...Faje pse sia merr parasysh sugjerimin
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ore mire e pati Kurti me ate idene e pageses..fundja ketu zona e sugjerimeve eshte...Faje pse sia merr parasysh sugjerimin![]()
![]()
Une them te hapim sondazh..ose bejme referendum me mire
..Gjynof mos te na paguajne
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une them te hapim sondazh..ose bejme referendum me mire![]()
![]()
..Gjynof mos te na paguajne
![]()
![]()
Jam dakort. Fillojme me gjetjen e fondeve per pagesat mujore te serverit njehere (qe eshte nje minus per xhepat). Pastaj gjejme ca mund te jepet plus per moderatoret
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Jam dakort. Fillojme me gjetjen e fondeve per pagesat mujore te serverit njehere (qe eshte nje minus per xhepat). Pastaj gjejme ca mund te jepet plus per moderatoret![]()
Citim:
Forumi Horizont SH.A![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ose ShPK![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ose ShPK![]()
![]()
O Gjergj pse mos ta bejme sipas numrit te postimeve
Po mendoja qe une dhe Lela dalim me te humburat ne kete mes.:p
Citim:
Une them t'a privatizojme forumin dhe ne baze te vjetersise te anetareve te shperndahen edhe aksionet!
Citim:
Jo joooooooo... SH.A (Shoqeri Aksionere)
Une them t'a privatizojme forumin dhe ne baze te vjetersise te anetareve te shperndahen edhe aksionet!
Pastaj do mund te terhiqnim publicitet ne baze te trafikut qe do benim si web-faqe...
...shikoni se si eshte mbushur BalkanWebi nga reklamat si ato makinat meksikane nga zbukurimet! :p
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
O Gjergj pse mos ta bejme sipas numrit te postimeve![]()
Po mendoja qe une dhe Lela dalim me te humburat ne kete mes.:p
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Per ca vjetersie behet fjale..regjistrimi apo moshe..se mund te me humbi pasi keto dite mua edhe me duhet te riregjistrohem D![]()
KAti ti gjej burre iher pastaj rroge![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
shume te humbura dalim ne ne fakt.
Une jam pro Revolucionit![]()
Thua ja Vlen investimi me gjithe keto sharje qe marrim????????????????????????
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
shume te humbura dalim ne ne fakt.
Une jam pro Revolucionit![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
...........
Jemi qe jemi : Dua uje te pishem te lagjia ku jetoj:p:p
Hahahahahah, u trembet e?
Hajde po he, se do vije dita qe veshtiresia e punes te na njihet njihet ne ndonje forme. Ja psh, tani kemi eksperience ne marredhenie me publikun. Gjysma e moderatoreve jane gati per vende pune ne kontakt me publikun.
P.s. Te jete kjo aresyeja qe si duroj dot me njerezit kur tregojne perralla? :p
Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.