| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Legalize it!? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16311)
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Jo jo jo... mos te ngaterrohemi tani!
Eshte per legalizimin e drogerave te lehta dhe jo pyetesor mbi konsumimin!
Ja psh, une per vete nuk konsumoj droge tjeter pervec duhanit... (dhe alkool, here pas here...) por ama jam pro legalizimit!
![]()

jam kunder vetvrasjeve.
keshtu e kuptoj un ket temen.
Enya, ca jan ato fjal maj.....larg o zot!
Gjergji ti qe e ke hap ket temen, duhet ta pish me llulle 

Enya, nuk eshte aq tragjike sa e mendon ti.
Bile lendet toksike qe permban cannabis sativa jane me pak te demshme se ato qe permban duhani... per te mos folur pastaj per demet qe shkakton alkooli.
Ja, ky eshte problemi, se ka keq-informim!
Lezhjano...
jo jo, nuk e konsumoj fare jo! 
Jam kundra se nga nga te letat me vone do te kerkoshe te rendat,
Me mi re nuk legalizojme asnjeren dhe keshtu si ngel hatri as tjetres .
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
![]()
Bile lendet toksike qe permban cannabis sativa jane me pak te demshme se ato qe permban duhani... per te mos folur pastaj per demet qe shkakton alkooli.
Lezhjano...jo jo, nuk e konsumoj fare jo!
![]()
...se qenka me i lehte 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Aha...dmth ti e paske nderruar duhanin me Canabon...se qenka me i lehte
![]()

Uh me falni se ju lashe edhe juve pa u fejuar

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Uh me falni se ju lashe edhe juve pa u fejuar![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
C'ma kujtove ....... se kam nja dy muaj pa e pare .... ene po harroj shprehjet .......... .

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
kush ma deshifron
do ti jap 1 million
sepse ky xhamajkni qenka edhe per legalizimin
por edhe per sterlemilizimin
me qart bob marley
shume e lezetshme Labo lol
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
shume e lezetshme Labo lol
. Me kenaqe!
Fajtor i dashur, droga eshte droge nuk ka rendesi eshte e lehte apo e "veshtire". Nuk e di keni apo jo femije, por po bazohem ne faktin qe nuk mund te keni. Po te kishit dhe ti shikonit te perdornin marijuana dite per dite me syte tuaj, nuk e di nese do ishit dakort per legalizimin e saj. Duke qene ne fushen e mjeksise dhe e ardhur ne kontakt me femije qe perdorin frekuentisht drogen "e lehte" qe quani ju, jam skandalizuar nga gjendja shendetsore e tyre. Thjesht nje shembull: Nje 18 vjecar qe perdor hashash regullisht per gati 2-3 muaj eshte njesoj nga shendeti i mushkrive dhe aktiviteti i sistemit te tij nervor me dike qe ka perdorur thjesht nikotine (cigare) per gati 4-5 vjet. Keto i dashur Fajtor jane statisika nga studime te reja dhe jo thjesht opinioni im.
Mendimi im eshte kunder legalizimit, dhe jo sepse do ti ve fund perdorimit te substancave ilegale, por sepse ne nje fare menyre do te kete nje impakt sado te vogel negativ kunder perdorimit te droges.
...A. Klosi me nje tjeter
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
Nje cigare me hashash per nga permbajtja e benzopirenit (qe mendohet si shkaktar i kancerit) si dhe monoksidit te karbonit eshte i barabarte me 14 ckare te zakonshme me duhan.
respekte Donika.
PS: more vesh gje; Gjergjin e keishi bere serb...A> Klosi me nje tjeter
. Gjergjin tim e kishin bere serb? Mos dhe sot! Diten e flamurit? Po une cte bej? Une kam forcen e gjuhes, Gjergji e ka shpaten. Jam e sigurt do ta ver ne vend nderin e tij.
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
. Gjergjin tim e kishin bere serb? Mos dhe sot! Diten e flamurit? Po une cte bej? Une kam forcen e gjuhes, Gjergji e ka shpaten. Jam e sigurt do ta ver ne vend nderin e tij.
Faleminderit per "heads up",
gjithashtu me respekt

[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Keshtu qe... mos e cani koken ( per te mos thene ndonje llaf tjeter )...
. Jo jo nuk behemi merak. Une per vete jam shume e qete...
Tani qe mendohem shtruar mendoj qe NUK duhet te legalizohet. Humbet bukurine po u be legale.
Une nuk shoh ndonje gje te keqe ne pirjen e nje cigareje hashash once in a blue moon me miq dhe shoke. "Gjella me kripe dhe kripa me kursim".Cfare rritet ne toke nuk mund te jete shume keq. Sa per ate punen se kur fillon me droga te lehta do te vazhdosh me droga te renda, mendoj se vetem njerzit e dobet e justifikojne veten me fraza te tilla. Nje njeri i shendetshem nga trute e kokes i vendos vete kufijte dhe di kur duhet te thote 'Jo". Pune tjeter per nje lloj droge qe te krijon vartesi fizike si puna e kokaines, heroines, cigares, alkoolit etj etj. hashashi nuk krijon asnje lloj vartesie fizike.
Meksika ka legalizuar drogat per perdorim personal. Marijuan, kokain, heroin etj... ne nje mas te vogel te caktuar, nuk je i arrestueshem.
Ministri i brendeshem Meksikan thote qe eshte e pamundur te mbushen burgjet me njerez addicted to drugs.
Me mire te legalizohen sesa gjithe hargjimi procesor per nje arrestim.
Meksika do u beka parajsa e amerikaneve kshu alkol po hashash po ... vetem 2 hapa nga kufiri 
Citim:nuk eshte e vertet, tani nuk shkon kush me atje, eshte bere kaos dhe shume vend i rrezikshem per te huajt atje...
Po citoj ato që tha Tulipani
Meksika do u beka parajsa e amerikaneve kshu alkol po hashash po ... vetem 2 hapa nga kufiri![]()
| Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.