Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Te rejat me te fundit , mbi informatiken. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16512)

Postuar nga bruni22 datë 15 Maj 2011 - 22:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Po shpresoja mos me pakesonte ndokush paragjykimet...

X mendimin tim tel. Jan si femrat "them femrat se meshkujt nuk me interesojn"

Bionde/brune te kuqe/verdha blu/jeshile kush ka bukurin e nuk ka puplen. Kush puplen & jo bukurin ecco x mos e zgjat u morem vesh besoj?

Ti dulce te veshtir do e kesht (shum pretendime)

Do tel. Qe te plotesoj pak a shum ato qe ti kerkon nga tel. Ateher bli iphone i ke te gjitha po/jo
Jo x arsye sic e theksoi dhe faja c'do file & app. Do perdoresh gjithmon itunes ( me e keqja esht se duhet te perdoresh gjithmon te njejtin pc ndryshe humbet c'do gje )

Sarebbe bello fosse tutto perfeto ma nn e cosi ....

Postuar nga Fajtori datë 15 Maj 2011 - 22:02:

A qe ta kesh parasysh. Ne IPhone mund te kesh Skype (reklame e madhe kudo), por ajo qe nuk thone eshte se kur ndez Skype mbaron bateria telefonit per 3 ore...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Maj 2011 - 22:05:

Mah... Ceshtje kendveshtrimesh Fajtor.. Une kam pasur dhe Samsung, iu riktheva perseri Nokias.. Nuk e di, me duket si me kocke e forte.
Jam si puna e Vizios me Shekullin e thene me pak fjale

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Maj 2011 - 22:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
A qe ta kesh parasysh. Ne IPhone mund te kesh Skype (reklame e madhe kudo), por ajo qe nuk thone eshte se kur ndez Skype mbaron bateria telefonit per 3 ore...

Ca eshe ky Skype, hahet?

Bruni, sa me mallengjeve........ mmmm!

Postuar nga bruni22 datë 15 Maj 2011 - 22:12:

Citim:

Bruni, sa me mallengjeve........ mmmm!

E bera qe te c'mallja mahhh! Po me duket te turbullova me keq?

...mnmmm

Postuar nga Katilesha datë 15 Maj 2011 - 22:34:

Citim:
Do te doja qe dikush, brenda mundesive, te me shpjegonte ca pro e ca kontro ne lidhje me iPhone. Kam qene gjithmone skeptike ndaj touchscreen-eve e per me teper i qendroj akoma besnike Nokias. Por nuk kam shume njohuri mbi iPhone, te miat jane me teper paragjykime.
Po me tundojne per ta blere nje... Nuk di...

Mos e bli! Do te te duhet nje cante me vete per te.
Pertej shakase une u be ca muaj qe perdor iPhone dhe pavaresisht se nuk e di shume mire ne perdorim nuk do e nderroja si telefon. Ka edhe ai minuset e veta si te shkruarit ne levizje sic tha Faja etc etc.

Une tani me iPhone jam lool

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Maj 2011 - 22:57:

Cante me vete? Jo po do kombinojme dhe corapet me celularin ne tani
Kat, te shkruash ne levizje eshte e komplikuar ne te gjitha rastet.
Po hmmm.. keto pro-te dhe kontrot tuaja po me bejne akoma me shume lemsh.

Bruni i ka fajet, e di une........

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 17 Maj 2011 - 00:54:

Une per tel dhe sms perdor nje Nokia 8310 ndersa per internet, navigator, sistem solar per fotografi nate apo per nivelues (nga ato me flluske) perdor HTCne tim me Android 2.3. Touch Screen by the way

Postuar nga Petter datë 17 Maj 2011 - 01:24:

MyTouch htc 2 pik ca

Postuar nga kotka datë 20 Maj 2011 - 20:23:

Citim:
Ja ti pakeson Lordi. Sidoqofte, per mua Nokia ka kohe qe ka dale nga preferncat. Samsung dhe Blackberry po bejne telefona shume me interesante se Nokia. Po ne fund telefoni eshte telefon. Mjafton te besh telefona kollaj, te kete rubrike dhe te cosh sms kollaj. IPhone ma falen dhe se mora (te perdorur), preferova t'ia fal ndonje tjetri qe e vlereson me shume.

sot nuk kemi me telefona, se asnje nuk flet me ne telefon, vetem camera dhe comjuter jane keto qe kemi neper duar

Postuar nga Fajtori datë 20 Maj 2011 - 21:14:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

sot nuk kemi me telefona, se asnje nuk flet me ne telefon, vetem camera dhe comjuter jane keto qe kemi neper duar

Ti thuaj qe po shkon teknologjia ne qiell dhe akoma s'ka nje menyre te kollajte te ruash kontaktet. U prish telefoni thuaj mirupafshim rubrikes. Provova nja dy here ti coj ne kompjuter me blutooth po s'ishte pune..

Postuar nga kotka datë 20 Maj 2011 - 21:17:

Citim:

Ti thuaj qe po shkon teknologjia ne qiell dhe akoma s'ka nje menyre te kollajte te ruash kontaktet. U prish telefoni thuaj mirupafshim rubrikes. Provova nja dy here ti coj ne kompjuter me blutooth po s'ishte pune..

e di si eshte puna o faje se une dua te degjoj zerin e cunave qe i kam ne nje shtepi dhe vetem text messages marr. me ka marre malli per pak ze te tyre

Postuar nga al74 datë 20 Maj 2011 - 22:43:

Citim:

nje plak ish pundhenes imi mban gjithmone 1 rubrike lekure ku gjen gjithcka. ne fakt menyre me efikase per ne qe merremi me tulla e llaç

Postuar nga bruni22 datë 20 Maj 2011 - 23:03:

X dolcezzen ...mmmm

Iphone ka & nje te keqe tjeter. Te chiamatat (efet,ric.perse) nuk i fshin dot nje nga nje! Duhet ti fshish te tera

Te fut ne cazino e di.... Mos thuaj qe ste paraljmerova

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 21 Maj 2011 - 00:18:

Oh po ti kete te me kishe thene qe ne fillim!

Shpirt njeriu eshte ky djale.... Se non ci fosse... non ci sarebbe stato... mmmmm...

Postuar nga Deb* datë 21 Maj 2011 - 04:40:

Nje e keqe e iphonene-ve eshte se e ka internetin me te shtrenjte se celularet e tjere.
Qe te downloadesh nje program edhe pse mund te jete free duhet te futesh te gjitha te dhenat e tua plus dhe numrin e debit or credit card. I bie shkurt. Asgje nuk download.
Ka te mira te tjera. E ka pamjen me te mire. Kur jam fut ne forum nga nje cel tjeter e kisha shume te veshtire. Faqja nuk hapej sic duhej. Me duhej nje ore te dilja atje ku doja, kurse me Iphone me e lehte dhe me e plote pamja, tamam si ne kompjuter.

Keto per tani.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 21 Maj 2011 - 14:34:

1. Per ruajtjen e kontakteve, ka programe qe e bejne kete gje. Nuk ka nevoje te lodhesh me bluetooth per me teper qe une vajta mbi 3-4 vjet qe nuk e perdor me bluetoothin. Personalisht kam Android (HTC Tattoo) dhe c'do kontakt sinkronizohet me GMail Contacts.

2. Per programet free, eshte vertet veshtire ti shkarkosh por ka rruge per ta bere pa vendosur karte krediti. Mjafton ta besh rregjistrimin ne nje nga faqet e iTunes jashte USA, une konkretisht e kam provuar me Brazilin dhe funksionon.

3.

Postuar nga Fajtori datë 29 Maj 2011 - 13:17:

S'ka 2 jave qe Microsoft bleu Skype dhe filluan reklamat barbare. Tani te ftojne te luash ca lojra online, kur klikon hapet nje liste me lojra dhe klikimin e trete te fton te instalosh lodren ne kompjuter. Skype ishte nje program i qete qe rrinte aty ne fund dhe nuk bezdiste kurre. Tani po behet menyre per te mbushur kompjuterin me programe te tjera (mundesisht me pagese). Mos llogarisim qe po hape Skype do dale gjithmone nje tabele qe kerkon abonohesh tek nje sherbim me leke, grup video, devijim thirrje, telefonata me leke, etj. Po nuk mbylle tabelen nuk perdor dot Skype. Eh si eshte bota e biznesit. Ketu te vetmit te fituar dalin ata qe ngriten dhe shiten kompanine (2 miliarde $).

Postuar nga al74 datë 29 Maj 2011 - 13:23:

ishte e logjishme Faje. Skype nuk kishte asnje te ardhur nga sherbimi qe ofronte perkundrazi kishte humbje vjetore te vazhdueshme .
Billi eshte filantrop po jo budalla.

Postuar nga Fajtori datë 29 Maj 2011 - 13:32:

Nuk e dija qe dilte me humbje? Nga i shkaktoheshin humbjet, se programi eshte peer to peer, s'ka nevoje per qindra servera. Plus ka telefonatat me pagese (atje ku VOIP i ka falas).

Si dhe... si ka mundesi qe nje kompani qe punon me humbje blihet 2 miliarde dollare?

Postuar nga al74 datë 29 Maj 2011 - 13:43:

Citim:
Nuk e dija qe dilte me humbje? Nga i shkaktoheshin humbjet, se programi eshte peer to peer, s'ka nevoje per qindra servera. Plus ka telefonatat me pagese (atje ku VOIP i ka falas).

Si dhe... si ka mundesi qe nje kompani qe punon me humbje blihet 2 miliarde dollare?

lexo ketu ku rastesisht u ndricova ene une

http://www.corriere.it/economia/11_...815e8b082.shtml

Postuar nga Vizioner datë 29 Maj 2011 - 14:06:

Citim:

Kjo eshte e thjeshte per t'u kuptuar.
Skyper eshte nje platforme tashme shume e njohur dhe e perdorur ne gjithe Boten. Ka me Miliona perdorues dhe, edhe pse Pronari "i vjeter" nuk dinte ta shfrytezonte-menaxhonte per fitim, ky "i Riu" ndjek tjeter strategji (sic konstatove ti me lart me futjen e lojrave etj, etj, ).

...Une perdor akoma Skyper-programin e vjeter, dhe s'me bezdisin me reklama apo t'me afrojne lojra

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Maj 2011 - 17:10:

Normalisht Skype ka nevoje per servers pasi ben traffic routing. Dhe kur ke njekohesisht 20 miljone perdorues on line... Pastaj, ne e perdorim vetem per voice calls skype2skype por ata ofrojne shume sherbime te cilat jane me pagese dhe si pasoje kane kujdes te dedikuar, me fault tolerance pothuajse zero. Para pak kohesh kur Skype pati nje problem dhe ra offline per disa ore, mua me derguan 1 Euro dhurate per inkoveniencen e shkaktuar, edhe pse nuk e kisha perdorur fare Skypin gjate atij orari.

Humbjet shpesh vijne nga keqmenaxhimi sic e tha dhe Vizioneri. Dikush ka nje produkt me potencial te fuqishem por nuk di ose nuk mundet ta menaxhoje. Microsoft ka tentakula kudo, edhe aty ku s'ka mund ti shtrije kollaj. Kur ben dhe takim me Berishen ne Dublin, ca pret me Me pak fjale, potenciali i tyre tejkalon cdo kompani tjeter ne ate fushe.

Postuar nga Fajtori datë 30 Maj 2011 - 21:18:

Nderkohe kane filluar te dalin programe te vogla per te pastruar kompjuterin nga pislleqet qe instalon Skype:

Si fillim ne Skype del nje kerkese qe EasyBitsGo.exe kerkon te kete access. Ky eshte programi i lojrave qe ka instaluar Skype. Nese e heq nga lista e programeve ne Options -> Advanced -> Manage other programs, ai do dale prape. E vetmja menyre per ta hequr eshte te fshihet nga kompjuteri. Por kjo nuk behet lehte, duhet shkarkuar nje file tjeter qe gjehet ne kete artikull:

http://www.ghacks.net/2011/05/29/ho...exe-completely/

Ky me ne fund pastron programin e lojrave qe eshte instaluar ne kompjuter nga Skype. Po prit, edhe ky mund te jete virus, ceshtje e diskutueshme. Atehere cila eshte zgjidhja? Duhet lexuar me poshte ne ate faqe. Programi duhet fshire manualisht, dhe duhet restartuar kompjuteri, etj.

Nga forumi zyrtar i Skype kuptohet madhesia e problemit:
http://forum.skype.com/index.php?showtopic=821527

E thashe me pare, Skype ishte dikur nje program i qete qe rrinte ne fund te dritares. Tani po behet problem i krahasuar me viruset. Per te hequr ato qe fut ne kompjuter duhet kerkuar zgjidhja ne Google.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Maj 2011 - 00:10:

Personalisht me duket kam Skype 5.3, nuk e mbaj mend. Ne fakt, nuk eshte se e vras shume mendjen per keto programet e vogla pasi edhe pse mund te shkelin privacine time, nuk eshte se kam ndonje gje per te fshehur. Shume shume, mund ti futem per ta fshire vetem per te liruar sadopak MegaBytes nga RAMi im i lodhur (nese ngarkohet ne RAM) ose hapsire nga hard disku (nese ka permasa te konsiderueshme). Microsoft mund te spiunoje trendet e tua te kerkimit on line dhe ne ate menyre te riformoje rezultatet e kerkimeve te tua ne Bing ose edhe ne Google nese bejne ndonje shitblerje te fshehte te dhenash perdoruesish. Por pertej kesaj, kodet e tua dhe numrat e kartave te kreditit them se nuk preken...

Postuar nga Fajtori datë 31 Maj 2011 - 05:30:

Lord, ketej nga anet e mia diskutimet behen ne nivele te tjera. Ketu nuk behet fjale per vjedhje kartash krediti, por per shkelje te hapesirave private, ku ben pjese kompjuteri yt ne cdo byte te hard diskut. Eshte sikur ti te blesh nje fshese me korent dhe te mbushet shtepia me kapake kavanozesh. Me cfare te drejte nje firme mbush shtepine tende me objekte te panevojshme qe nuk pastrohen kollaj?

Ne fund, qe te heqesh kapaket e kavanozeve duhet te therresesh nje pastruese, e cila te vjedh leket qe kishe lene mbi tavoline. Kjo ide hidhet ne blogun lart, sepse ai programi qe heq lojrat e skypes u prodhoka nga nje firme e njohur per backdoor dhe viruse. Po te lexosh blogun do gjesh komentin interesant te dikujt:

"I guess instead of charging us, they decided to keep it free. Except they decided to make their income by selling us out to virus and malware makers."

Postuar nga ~Enigme~ datë 31 Maj 2011 - 07:40:

Paskemi per te veshur menget e te bejme punet e shtepise pa ndihme me sa po lexoj

Per ata qe perdorin mac dhe kane probleme me logging - versioni Skype 5.1.0.968 zgjidh problemin. http://www.macworld.com/article/160...l#lsrc.rss_news

Une s'kam mac por nga kompjuteri s'futem dot me ne Skype, mbase nga antivirusi. Nga blackberry s'kam problema te tilla, pavarsisht qe mora nje telefonate pas disa diteve te blerjes se Skype qe me paralajmeronte per sulm virusi.

Postuar nga SmoKer datë 31 Maj 2011 - 17:23:

Citim:
"I guess instead of charging us, they decided to keep it free. Except they decided to make their income by selling us out to virus and malware makers."

this does make sence .

... perfundimisht a eshte e sigurte per te blere kredit ne skype ?

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 31 Maj 2011 - 19:52:

Fajtor, nuk i hapa linket qe kishe postuar prandaj dhe nuk e diskutova "thelle" situaten. Nuk di c'te them per privacine apo te drejtat e mia si perdorues perderisa jam duke punuar mbi nje Windows te piratuar, me as edhe nje program siper te blere ligjerisht. Ndoshta nje "malware/spyware" nga Skypi eshte haraçi qe duhet te paguaj per benefitet e mesiperme

Postuar nga Fajtori datë 31 Maj 2011 - 21:04:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer

this does make sence .

... perfundimisht a eshte e sigurte per te blere kredit ne skype ?

Sigurisht qe eshte. Njesoj si me pare.

Lord, une kam nja 10 mije dollare programe te piratuar ne kompjuter Ama Windows eshte i blere. Ca gjuhe/versioni e ke Windows, ndoshta te gjej license?

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 02 Qershor 2011 - 20:57:

Po ne laptopin tim kam triple boot me XP SP3, 7 Ultimate dhe Ubuntu Natty Narwhal (11.4)

Kam dhe nje PC ne dhome vetem me XP SP3. Pervec Ubuntuse, gjithe te tjerat jane te piratuara.

Programe nuk kam shume te asnje prej tyre pasi kohet e fundit kam nderruar zanat (nga IT ne Ekonomist) dhe nuk e vras shume mendjen. Kam ate parimin komunist qe thote: Prakticiteti Amerikan dhe revolucionarizmi Rus e kane cuar boten perpara.

Hiq Office, Photoshop dhe Flash Pro, te tjerat jane kryesisht programe alternative falas. Mgjs tani qe po i bie lapsit, tre programet e mesiperme ne total kushtojne nja 2 mij Euro

Thnx gjithsesi, nese e ke taksur te besh mire, ndihmo ndonje forumist tjeter qe mund te kete nevoje per license.

Respekte.

Postuar nga lost_soul datë 04 Qershor 2011 - 06:14:

Nje dalje e pare e Windows 8.
Shume i ngjashem me Windows 7 mobile.

Ikonat jane zevendesuar me pllaka dhe UI eshte ndertuar me HTML 5. Kjo tregon qe mund te krijohet mundesia qe UI te pershtatet sipas qefit te cdokujt. Nuk do te cuditesha sikur ne nje te ardhme te dilnin kompani qe te prodhonin UI per windows, sipas profileve te ndryshme.

Duket shume impresiv, dhe per mendimin tim, po i largohet me kilometra ketyre OS-eve te tjera.

http://www.youtube.com/watch?v=p92QfWOw88I

Postuar nga lost_soul datë 21 Qershor 2011 - 20:18:

U mor vendimi qe te kete emra domain te cfaredoshem.
Pra do te kete adresa interneti te tipit http://forumi.horizont ose http://te.dua etj etj.. cool huh!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 21 Qershor 2011 - 20:38:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
U mor vendimi qe te kete emra domain te cfaredoshem.
Pra do te kete adresa interneti te tipit http://forumi.horizont ose http://te.dua etj etj.. cool huh!

Sa gje e embel kjo..

Postuar nga lost_soul datë 06 Korrik 2011 - 08:59:

Citim:

Sa gje e embel kjo..

desert fare..

Lajm tjeter.
Se shpejti google do te fuse ne perdorim google+.
Nje rrjet social i ngjashem me cehrebukun, po ku individi ka kontroll te plote mbi ate qe don te publikoje. Kjo realizohet nepermjet rratheve qe mund te krijosh (miqte e ngushte, miqte e dore se dyte, familja, forumistat etj etj), dhe cdo gje qe publikon, mund te caktosh se cili rreth mund ta shikoje.

Ndryshim nga facebuku, ku nqs dikush behet shok i yti ka akses tek cdo gje qe pulikon dhe njerezit perfundojne t'i tregojne gjithcka 200 apo 300 "shokeve", nderkohe qe vetem 10 prej tyre jane te tille.

Personat gjysem social si puna ime, ky facebooku me ka mbajtur larg, por google+ po me ben te mendoj.

Postuar nga Lela_Dr datë 06 Korrik 2011 - 16:27:

Nuk eshte e vertete qe facebook ste lejon te publikosh gjerat vetem per persona qe deshiron. Tashme ka nje vit qe facebook nga ndryshuar opsionet e privatesise.

Mund te publikosh ne Murin tend pa problem dhe mund te besh te tille ta shikojne vetem x persona, ashtu si dhe fotot, videot apo kenget nga youtube.

Po thuaj njerezit si vejne re fare opsioneve qe te ofron Facebook, dhe o burra te publikojme foto dhe statuse pa hesap.

Postuar nga Fajtori datë 06 Korrik 2011 - 22:26:

Te perdoresh keto duhet te lexosh liber. Psh ca ndodh kur dikush shkruan ne murin tend dhe tjetri pergjigjet, por nje i trete mund te shikoje pergjigjen e te dytit, por jo te parit. Pastaj emra dhe mbiemra te vene troc online jane pak private. Duhet bere nje menyre qe cddo person ti vere nofka te tjereve, nqs deshiron. Nejse, nje pyetje tjeter, a ka mundesi facebook te ndaloje indeximin e faqes tende nga Google? Po sikur une te shkruaj tek muri i dikujt tjeter, qe shihet nga Google, a del emri prape ne Google?

Prandaj them, duhet lexuar liber te perdoren keto. Edhe pse kam pershtypjen qe Google+ do fitoje fansa shume shpejt, sepse facebook nuk ka reputacion te mire. Ne rrethet e shoqerise te gjithe bejne sikur s'kane facebook (ose nuk e shohin shpesh), sepse gati gati eshte si turp.

Postuar nga Vizioner datë 10 Korrik 2011 - 14:46:

Facebook, tani komunikim dhe me Video

Përdoruesit e rrejtit social Facebook do të kenë mundësi të komunikojnë dhe me Video me miqtë.

Produkti i ri që do të mundësojë një gjë të tillë do të lëshohet sot për herë të parë në orën 19:00.

Në faqen e njoftimeve të kompanisë nuk bëhet i ditur lajmi por thjeshtë njoftohet orari për lëshimin e një shërbimi të ri.
Sipas Fox News ky shërbim do të ofrohet me një ndërlidhje me Skype.

Postuar nga cecilia datë 10 Korrik 2011 - 14:48:

Qyqa edhe kete kishim manget tani Si i behet kur te nxjerr kamera me te shemtute sec je?

Postuar nga kurt datë 10 Korrik 2011 - 15:03:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Qyqa edhe kete kishim manget tani Si i behet kur te nxjerr kamera me te shemtute sec je?

Postuar nga cecilia datë 10 Korrik 2011 - 15:07:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

Se kisha per veten time

Postuar nga kurt datë 10 Korrik 2011 - 15:19:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Se kisha per veten time

pse dyshon ne kapacitetin tim moj cec?
kuptohet qe nje koment kaq funny nuk behet nga dikush qe vertet ka merakun e ktyre gjerave:p

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 12 Korrik 2011 - 01:49:

Kur kamera te nxjerr me te shemtut sec je, mund ti kthesh kurrizin...

Postuar nga Piktor datë 12 Korrik 2011 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
interesante si ide, vetem se me e bukura se askush se mban veten per te shemtut.
une jo ishalla.

Postuar nga BIONDIA datë 12 Korrik 2011 - 02:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
interesante si ide, vetem se me e bukura se askush se mban veten per te shemtut.
une jo ishalla.

po tani te them kot me te bere qefin ty qe jam e shemtuar

Postuar nga Piktor datë 12 Korrik 2011 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po tani te them kot me te bere qefin ty qe jam e shemtuar

Jo mua. Thuji naj tjetri

Postuar nga BIONDIA datë 12 Korrik 2011 - 02:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo mua. Thuji naj tjetri

epo me ju te gjen belaja ;thua jam e bukur e ste besojne ,thua jam e shemtuar po ste besojne ...kamera ime me nxjerr me te bukur se cduhet e kam modifiku

Postuar nga kurt datë 12 Korrik 2011 - 04:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
nese do i vlersoja dicka botes virtuale ose forumit ne ket rast:p eshte se te jep mundesine gjate kohes te njohesh njerz simpatike ne karakter.
sinqerisht pak me plas si duket dikush, as kurjziteti nuk me shtyn aspak per disa qe sja kam pare fotot kurre. thjesht prezenca e tyre eshte kenaqesi:p

Postuar nga kurt datë 12 Korrik 2011 - 04:37:

oh, se harrova. kam gjet ne iphone 4 dje. sdi si tja bej

Postuar nga shelgu datë 12 Korrik 2011 - 04:38:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nese do i vlersoja dicka botes virtuale ose forumit ne ket rast:p eshte se te jep mundesine gjate kohes te njohesh njerz simpatike ne karakter.
sinqerisht pak me plas si duket dikush, as kurjziteti nuk me shtyn aspak per disa qe sja kam pare fotot kurre. thjesht prezenca e tyre eshte kenaqesi:p

Kurt, une po te dua te besoj.

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.