| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Jam ne dileme (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16992)
Ndoshta per disa nuk eshte thjesht koncept.
poezine e kishe interesante dhe dukej qe i ke dhene goxha mendime. Besoj se mban mend edhe momentin kur e ke shkruar. Por ate vargun e pare te strofes se trete nuk e kuptova.
Duke pare kur dergon mesazhe ketu ne forum do te mendoja qe jeton diku ne qender ose lindje te amerikes. Right?
kjo me ben me qesh me fajtorin nganjehere, ne temen e pangos na cmendi duke ulurim se sa te degjeneruar jemi te gjithe shqiptaret dhe sa i degjeneruar eshte pango, qe ne po benim pak gallat, qe ai i shkreti nemos gabohem ishte beqar dhe nuk eshte ndonje krim to get horny and try to bang a yong hot ass when she shows up at your door!!!
ktu na jep nje titull mesjetar and simplistic existences gjoja, nga fakti qe nuk jemi lame and pathetic enough si nje personazh telenovele latino amerikane!!
ne nje argument tjeter thote qe ne shqiperi duhet te kemi sex te lire dhe te bejn cfar te dojn kush te dojn si puna e atyre swingers...
make up your mind fajtoro!!!!:p
mire e tha njeni ktu qe kjo eshte teme qesharake!!!
ky tjetri vjen e na thote qe eshte nate me shi dhe nje moment shume poetik!! wow!!!!so now we all are sharing a moment!!?!!
what the fuck is this!!? telenovele meksikane!!!?
im gettin the hell out of here... you people are to deep and complex for me
Re: Po me pelqen angazhimi juaj
Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Me fut cingerimen, akullin ne shpirt, ky perdorimi kaq hipokrit dhe pa asnje ngarkese bindese, i fjales FAMILJE dhe MORAL qe perdorin shume nga ju ketu. Them fjale, sepse me sa po kuptoj, KONCEPTIN e familjes ose nuk e kini fare, ose e kini me te degjuar. Sa per ate "gallaten" qe pretendohet se behet ketu me parashtrimin tim, shihni nje here mos eshte e kunderta! Thellohuni vogelusha, thellohuni!Sa per Fajtorin, mendoj se ai ha buke veç, ne raport me te tjeret.
P.S Ndersa po shkruaj, eshte duke rene nje shi shume shume poetik. Ju ftoj te gjitheve ta shijojme sebashku. Me qe ra fjala, si ore askush nuk tha nje opinion per poezine time!? Le qe...c'pune kini ju me poezine!![]()
Citim:
![]()
Re: per amor alucius dhe te tjeret
Citim:
Mu duk cilesor interpretimi yt. Vetem se nje gje ama! Nuk jane dy vagina ne 10 vjet. Do ishte shume tragjike kjo.)) Jane shume e shume te tjera.
Re: Re: per amor alucius dhe te tjeret
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Gjynah per ne qe konsumojme kohe...
Larmi me te madhe mendimesh nuk kisha vene re ne forum. Po me kenaq kjo teme.

Citim:
[i] vogelusha, thellohuni!Sa per Fajtorin, mendoj se ai ha buke veç, ne raport me te tjeret.
Me qe ra fjala, si ore askush nuk tha nje opinion per poezine time!? Le qe...c'pune kini ju me poezine![/B]
')('
')

Kujtese
Me vjen mire qe po ve ne levizje fantazine tuaj, por edhe qe po loz me nervat e disave. qe kane nderhyre shpesh me shume se nje here dhe me mendime te ndryshme, per te njejten gje. Gjer ne nervozitet te shpallur, si rasti i amor alucius, qe me shume se sa mendim, mu duk si nje shfrim nevrastenie. Nje mllef ndaj nje personi per te cilin nuk di as me te voglen gje. Nejse, nuk e vlen komenti per cdo mendim qe shfaqet ketu. Kur e hapa si teme, pata shume shprese per nje cilesi me te mire arsyetimi te forumsave. Per hater nuk po them se jam i zhgenjyer, ta dini! Desha te nenvizoj me kete nderhyrje, se ngjarja ESHTE MESE E VERTETE dhe se une akoma nuk e kam kaluar panikun e befasimit. Nese mundni, edhe mendimin tuaj ma jepni me kete bindje, pra qe une vertet jam ne nje hall qe po e ndaj me ju. P.S. Falenderime per kedo qe me dergon corte per poezine
Dhe ju luteeeeemmm shumeeee fareee, pa moral per familjen. Me ngjan si nje marsh hipokrizie i luajtur nga nje orkester per te qare hallin...
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Duhet nje koke e madhe per te njohur veten, per te kuptuar limitet e vetes dhe mungesen e aftesise per te respektuar nje femer/mashkull ne rrethin martesor.
Martesa shkon dore-per-dore me monogamine. Nese nje njeri di qe s'mund te jete i tille atehere s'ka pse hyn ne ate institucion. "Populli" bie ne kontradite me veten: dhe pranon te hyje ne nje institucion POPULLOR dhe s'eshte ne gjendje t'i permbahet. Martesa nuk eshte e detyruar. Tregohuni aq te sinqerte ndaj vetes sa te mos bini pre e saje.
Nuk eshte nje dukuri qe te ben trendy apo perparimtar tradhetia. Shume meshkuj shteti kane tradhetuar pasi ne nje forme apo ne nje tjeter kane qene te detyruar te kene nje grua te ligjeruar ne krah qe te rrezatonin nje imazh familjar. Shume artiste kane pasur lidhje paralele pasi kane qene ne martesa te hapura. Nuk jane admiruar per keto. Jeta e bohemit eshte tjeter. Sdq, meshkujt shqipo jane ende mes vlerave mono-vaginale qe iu ka dhene i ati, detyrimin per t'u martuar, paaftesise per t'i bere balle hapurazi shoqerise qe i rrethon duke hedhur poshte ato institucione, si dhe ato epshet e vogla te nje adoleshence te pajetuar dhe qendrojne me gojen hapur nga habia kur shohin nje te llojit te tyre qe ooohhh, ka bere dy vagina per nje 10 vjete. Biles-biles ka nxjerrur ne drite dhe kush e di sa kryevepra nga kjo...Njerezia duhet t'u jete mirenjohes. O burra. Sdq, for a change, meqe jemi tek PISkologjia, do isha kurioze te shihja se c'pasoja ka pasur tek familja e tije.
KURTIII kam nje sugjerim !!
Te lutem shkruaj shqip sepse dua te te lexoj dhe s'mundem.Ti 5 fjale i ke shqip dhe 10 anglisht...
Nuk di anglisht...
Re: Jam ne dileme
Citim:
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Moral bajat dhe i thate.
Do isha kurioz te te shihja ty ne nje ishull ekzotik, mbasi te ishte mbytur anija, larg burrit se ai ishte i zene me pune dhe kishte shkuar me sekretaren ne Alaske dhe
dhe me nje djale te pashem afer, si ata qe ke pare nganjehere ne endrrat erotike te rinise.
Oh se harrova, ishte ky djali qe te shpetoi jeten duke te nxjerre nga uji.
Ishulli eshte shume i bukur me gjelberim dhe lule aromatike. Ne nje ane rrjedh nje perrua me uje te paster dhe te fresket. Bota eshte larg dhe te di te mbytur. Prit atje anijen e radhes qe vjen vetem per t'u furnizuar me uje nje here ne dy vjet....
Hm, po te pelqen e?
i hodha nje sy temes per te dyten here...
dhe si perfundim arita ne konkluzion... qe ktu paska shume karagjoz me K te madhe te shtypit qe shkruajn thjeshte per te shkruajtur diçka
ps. Debora... diçka e thelle ai nn shkrimi yt!
Brigant , kerkon keshilla apo thjesht po na tregon?!
bej pyetje cfare mund te pretendosh kur nuk ke premtuar asgje?
e fundit e thote vete afirmimi yt.
"te presesh eshte lumturi"
Citim:
Moral bajat dhe i thate........

Nje sqarim
Ok, ndoshta kini te drejte ne arsyen qe une mbase jam ca i paqarte ne dilemen time. Dmth i paqarte si ua kam parashtrua juve. Per vete jam mese i qarte dhe i ndare se c'kerkoj, dmth se c'kerkon dikush ne nje cast te veshtire, nga miqte dhe shoket, qofshin edhe virtuale si rasti i ketushem. Une habitem pse ka zgjuar kaq tollovi kjo ceshtje qe kam parashtruar. Dua te besoj se jeni te gjithe ne moshe te pjekur, me pervoje te mjaftueshme, te degjuar apo te jetuar, aq sa per te mos vene duart ne koke, te lemeritur se nje lidhje zgjatka mbi 10 vjet, dhe qe, me falni per shprehjen, te vazhdosh te jesh "cakmak" ne shtrat. Le pastaj te beni te habiturin apo mallekuesin se une tradhetokam kuroren. Ama muhabet! A thua se eshte kurora e Anglise, dhe jo nje kurore e vene ne nje zyre te qelbur bashkie. As ne kishe jo! Sipas meje, sa me shume te vazhdoni te diskutoni, te miratoni apo te ndeshkoni "tradhetine time familjare" aq me shume deshmoni se jeni te te papervoje, te palexuar, e bile femije fatkeqe qe neser ka per t'ju zene nen vete ngrehina e vjeter e marteses. Do me kujtoni kur t'iu ndodhe, e do thoni, "ah e kishte mire Briganti, po nuk e kuptuam athere"!
Ej, dilema ime eshte kjo: A duhet te besoj se nje femer zoteron mekanizmin perkates gjer ne perfeksion, sa te loze njeheresh, per nje kohe kaq te gjate, dy role dashurie me te njejtin nivel. Pra kujt duhet ti besoj une, dyshimit te lindur, apo te kaluares pa asnje hije, para fotografise? Me shume do me interesonte mendimi femeror. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte? A eshte ne cdo rast distanca e larget, nje mundesi dhe nje shtyse per te flirtuar? A le nje flirt shije te gjate? A duhet nje shkak per nje flirt, apo nuk eshte e thene te jete? Gjera te tillla. Ama me nje kusht: Pa llangosjen e kujdesit per te bere "te ndershmen". Une nuk besoj ne ate lloj ndershmerie, dhe as ne cilesine e mendimit, te jeteses, etj etj., te ketyre soj te ndershmesh!
Re: Nje sqarim
Citim:
[i], te vazhdosh te jesh "cakmak" ne shtrat. [/B]

Re: Re: Nje sqarim
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
lere cakmakun ti do rrika me nje te martuar ajo vetem x ate pun
Citim:
Ej, dilema ime eshte kjo: A duhet te besoj se nje femer zoteron mekanizmin perkates gjer ne perfeksion, sa te loze njeheresh, per nje kohe kaq te gjate, dy role dashurie me te njejtin nivel. Pra kujt duhet ti besoj une, dyshimit te lindur, apo te kaluares pa asnje hije, para fotografise? Me shume do me interesonte mendimi femeror. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte? A eshte ne cdo rast distanca e larget, nje mundesi dhe nje shtyse per te flirtuar? A le nje flirt shije te gjate? A duhet nje shkak per nje flirt, apo nuk eshte e thene te jete? Gjera te tillla. !
Citim:
. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte?
Brigati eshte e vertet qe na ke vene ne mendime.Biles do thoja qe po me intrigon kjo tema jote,sa me teper te lexoj aq me teper mendoj qe je dikush i forumit.(por me nje pseudonim tjeter) duke u nisur nga vete fakti qe ke hapur nje teme tek psikologjia,duke u nisur nga fakti qe shkruan (shpresoj qe ti besosh apo ti kesh realitet ato qe shkruan) me shume fjale bindese dhe me nje pergjegjesi jo te zakonte, po kthjellohem me shume duke i thene vetes" vajze tani je ti ajo qe je ne dileme"kam bindjen e plote qe s'ke nevoje per ndihmen e forumit thjeshte po luan me psikologjine "tone"...
Zgjidhjen ja ke dhene me kohe gjerave.
Ha se harrova nje dy pyetje te vogla kam.
1-perse je ne dileme per nje foto te thjeshte?
2-Mos mendon qe kjo lidhje eshte zbehur me kohe per arsye te ndryshme?
3-A je ulur ta diskutosh kete gje me ate dhe cfare te ka thene?
flm nqs pergjigjesh.
Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Nje mendje me tha te te pergjigjesha privatisht Cecilja, po pastaj mendova se ajo qe do them vlen per te gjithe. Kam pershtypjen se problemi (dhe jo tema) ime ju ka dhene shkas te shkruani ketu gjithe c'dini apo c'keni lexuar per martesen dhe moralin. Disa syresh, gati me kryqezojne se qenkam tradhetar. O pike e zeze, sikur kam tradhetu ceshtjen e Kosoves dhe Camerise! E pra duke qene nje tradhetar i shume e shume fishte, nuk mund te jem aq i trashe sa te kujtoj se nga vrima e ozonit plasi kataklizma, nese nje femer te tradheton. Ose une skam qene i sakte ne sqarim, ose ju s'keni ditur te me lexoni. Cecilia po te pergjigjem:
1. Nuk kam lidhje me forumin fare, sic dyshon ti. Jetoj ne Tirane, jam 39 vjec. Ne kete forum po hyj pas nja pese vitesh qe nuk kisha hyre. E gjeta si mundesine me te shpejte per te ndare me dike tronditjen.
2. Me personin nuk kam folur kurre per sqarime te kesaj natyre, sepse kurre nuk kam vene re mes nesh nje hije sado te vogel, qe te dyshoj se raporti yne eshte bajatur dhe zvetenuar. Perkundrazi. Eshte intnsiv, i perditshem, i peroreshem, kullon mjalte dhe sheqer, rrime me ore te tera ne pese dite te javes, pa orare te caktuara, sidomos kur pija alkol se tani e kam lene. Grindje edhe kemi si cdo cift te dashurish, por besomeni, grindet ajo kur une mungoj per ndonje pune, ose per te trokitur dikutjeter, se gjera qe ndodhin jane
. Dmth, dhe pa ekzagjerim, jetojme nje parajse te vogel dashurie. Nes edo ishte ndryshe, shkurt nese do ishte nje maredhenie qe kish nisur te zverdhej, natyrisht qe fotoja s'kishte pse te me trondiste, sa te hidhesha ne forum, si ne nje varke shpetimi per trurin e tollovitur. Pra edhe nje here: Pse nuk kam asnje shenje prej saj, PERKUNDRAZI, jam edhe i tronditur dhe i befasuar. Dua te garantoj vajzat, se gjoja lengimet e te dashures time per "batakun" ku ka rene etj etj, jane fare pa vend dhe nuk ekzistojne. Po as ajo puna e shokut qe i jep drite dhe shprese, ne kete rast nuk qendron, sepse personi i fotos eshte UNE 2 ne te gjitha aspektet, bile edhe ne paramtra fizike. Per pjeset qe duken e kam fjalen
Pres gjithe kersheri mendimin e vajzave. Perqafime te gjithave.
Briganti... me pak fjale me hape barkun sinqerisht,
spo me dukesh hiç i sinqerte...
na trego diçka me shume per kte tipen... pra ç raport e ç pretendon ajo ndaj teje
p.s. sa mire do ishte per ty, qe dhe kjo tipja te ishte e martuar...
Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
[B:
. Dua te garantoj vajzat, se gjoja lengimet e te dashures time per "batakun" ku ka rene etj etj, jane fare pa vend dhe nuk ekzistojne. Po as ajo puna e shokut qe i jep drite dhe shprese, ne kete rast nuk qendron, sepse personi i fotos eshte UNE 2 ne te gjitha aspektet, bile edhe ne paramtra fizike. Per pjeset qe duken e kam fjalenPres gjithe kersheri mendimin e vajzave. Perqafime te gjithave. [/B]

Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
Disa syresh, gati me kryqezojne se qenkam tradhetar. O pike e zeze, sikur kam tradhetu ceshtjen e Kosoves dhe Camerise!
Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ka lidhje qe zgjasin kaq, por kur vajza shpreson se nje dite do ta marri.
Moshe gjimnazi, dhe kur behej propozimi duhej synuar tek martesa ............
Citim:
Nuk eshte puna per te bere moralisten cedrus, por nuk po kerkon cik si teper ai ndaj asaj? Me duket egoist. Ka 10 vjet qe e mban pas vetes nje femer qe mbase nuk ka ndermend ta lej gruan per ate. Nuk e di si rri ajo akoma pas ketij! Mbase shikon ndonje interes, pervec dashurise. Vetem kur ta shikoj veten nje dite te plakur e te vetmuar, dhe ky te rendi pas nje zocke me te re per te plotesuar deshirat e tij. Se po ta donte aq shume do e kishte lene gruan dhe do kishte ikur tek ajo. Lere ta jetoj dhe ajo jeten ashtu sic e ke jetuar dhe ti.![]()
Citim:
Kjo eshte nje rruge arsyetimi. Puna eshte se une shikoj mjaft femra e meshkuj qe kane zgjedhur pikerisht rrugen e bashkejeteses, jo ate te marteses. Per cudi vertet, rrine bashke ne nje shtepi dhe nuk martohen me vite te tera. Mua kjo me cudit, sic te cudit edhe ty, por ja qe paska edhe menyra alternative te te menduarit.

Re: Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
Po citoj ato që tha turll
C'me kujtove kohen e enverit ............. kur perpiqeshim tu mushnim menjen gocave qe e kishim seriozisht ............![]()
![]()
Moshe gjimnazi, dhe kur behej propozimi duhej synuar tek martesa ............

Ende vazhdoni ju?
Citim:
Bashkejetesa eshte shume gje normale per dy beqare cedrus, por ai eshte i martuar, dhe ajo jo. Ai del i fituari ne kete rast. Nje per shtepi, nje per aventura. Mua po me dhimbset ajo, qe ka ngel vetem me nje.![]()

Citim:
Pse ajo pak e fituar eshte?![]()
Sipas nje ststistike jo shume te besueshme, 50% e meshkujve dhe 49.99% e femrave tradhetojne partneret e tyre ?
Nga gjysma qe ngelet po ashtu ca duan dhe zbejne dot, ca bejne dhe nuk duan lere mos e pyet.
![]()
Citim:
Mua po me dhimbset ajo, qe ka ngel vetem me nje.![]()
Citim:
Pse cfare ka fituar ajo?
Qe ka nje te dashur te martuar ? Njeriu nuk duhet vetem per te ndare disa momente kenaqesie cedrus, por me shume.
Nejse secili e ben jeten sic e kerkon. Nese ajo eshte e lumtur ne ate menyre, pune per te.
Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
Ashtu te lumte, sic na ka mesuar partia .......... Atlleu mbi te gjitha ............. .
Atdheu mund te quhet dhe memedheu? 
Citim:
:dukemendu :dukemendu ................ .
Citim:
:dukemendu :dukemendu ................ .

Citim:
Turll, po pate ndonje gje te paqarte pyet lol. Cfare s'kupton?![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
brigant mbyll kete teme te lutem se na na iken cunat nga futbolli po me shofin telenovela ne keto
Re: Re: Re: Per cecilia2006 dhe per te tjeret
Citim:
Po citoj ato që tha Deimantè
djale i mbare, "atlleu" shkruhet me "dh" dhe jo dy l.Atdheu mund te quhet dhe memedheu?
![]()

Pfffffffffffff
Ndihem i zhgenjyer nga cilesia e mendimeve, se pjesemarja ishte marshalla. Me pikellon sidomos koncepti qe kane shumica se cdo beqare ka te drejte te kerkoje andej ketej. Ne fakt ashtu edhe veprohet rendom. Shkaku se demek "po kerkoj shokun e jetes" eshte motivi me banal dhe me i shthurur i femrave per t'u handakosur rrezave dhe ferrave. A mund te me thote kush se cila eshte certifikata e nje femre qe ne emer te "plotesimit te jetes" perfundon me ne fund me mashkullin e dhjete, pesembedhjete e mbase edhe te njezete? Sipas meje, quhet e perdale! Nese keni tjeter mendim ma arguemntoni! Kush mund te me refuzoje ose te me binde per te kunderten, se: Eshte shume me dinjitoze nje femer beqare e dashuruar per nje kohe te gjate pas nje mashkulli te martuar, me bindjen se nje dite do bjere edhe ora e saj e "fatit". Sesa nje femer qe ne emer te gjetjes se burrit, bredh hu me hu e dru me dru, per motive shpesh nga me te ordineret, e pashqetesuar se cdo thone te tjeret nga qe thjesht dhe vetem, eshte beqare dhe mund te eksperimentoje! Provoni te me bindni per te kunderten!
P.S. Vazhdoj te jem i shqetesuar per problemin tim, pavaresisht se mund t'ju duket se u hodha ne mbrojtje te se dashures time! 
Briganti, fustani i bardhe eshte endrra e cdo femre kudo ne bote. Dhe ti normal pas martese e ke kuptuar kotesine e marteses.
Ti vet pse nuk je ndare dhe nuk bashkejeton me te dashuren?
Une personalisht nuk do pranoja kurre te rrija tere jeten dashnore e nje mashkulli qe nuk eshte i imi komplet. Dua te dal lirshem me te dhe jo fshehur sikur po bej krim se dashuroj. Te ndihem fajtore se po i hyj dikujt tjeter ne pjese. Dua ta kem prane ne cdo moment dhe jo kur ti behet mbare atij per te ardhur, se ka detyrime te tjera familjare.
Si do ndiheshe ti nese edhe gruaja jote te vepronte ne te njejten menyre?!
Te kishte nje lidhje te gjate me nje beqar.
Me siguri te njejten gje po mendon edhe ai burri qe ke pare ne foto ti, kur ka marre vesh per ty Brigandi: "Ma paska dredhur dashnorja qe kam prej 10 vjetesh" - ka thene i gjori. Ai do kete hyre ne ndonje forum tjeter me siguri, per t'i dhene zgjidhje dilemes se tij te jetes.
Citim:
Si do ndiheshe ti nese edhe gruaja jote te vepronte ne te njejten menyre?!
Pershendetje Briganti.
Nuk kisha me deshire te debatoja ne kete teme sepse sikurse e keni thene edhe ju nuk ka asnje cilesi mendimesh.
Pretendoja meqe ishte hapur tek psikologjia mendimet te ishin pak me filozofike, por sikurse po behet zakon ne kete forum, cdo teme tashme kthehet shpejt ne chit-chat.
Megjithate nuk mund te qendroja pa reaguar ndaj mesazhit tuaj te fundit. Me dukeni shume kontradiktor, ne nje mesazh lexoj dike me shpirt te hapur ne nje tjeter nje njeri shume xheloz e fanatik.
Jeni duke vepruar si ajo shprehja " beni si them un por jo si bej un
Kush jeni ju te thoni cila eshte normalje dhe anormalja..
Nuk ju pelqen kur shikoni se ju paragjykojn, dhe pergjigjeni me shume kujdes mesazheve te "moralisteve" e nga ana tjeter me beni moralin sipas rregullave te juaja.
Briganti, nuk besoj se ju deshironi te dini cili eshte mendimi im, per sa i perket çeshtjes tuaj, sepse me sa po kuptoj ju nuk keni asnje problem. Ju jeni nje njeri qe ju karakterizon xhelozia e semure... e vetmja keshille qe kam eshte; jetojeni relacjonin tuaj per aq kohe sa eshte thene, ta jetoni, por ju lutem mos me beni moral per femrat e pa martuara.
Citim:
Per sa kohe nuk di gje ......... le te beje c'te doje ..........![]()
![]()

Per agata
Ti rrofsh per seriozitetin se paku. Ka rendesi edhe angazhimi, pavaresisht se cfar perpiqesh te thuash. Kot me e dit, je e martuar ti agata, apo je duke eksperimentuar drejt zgjidhjes perfekte
? Xheloz? Sigurisht qe jam. I prekur nga cka ndodhur? Sigurisht se nuk funksionoj me karburant, por me gjak. Po ta them ty e ta degjojne te gjithe! Une, ore te dashur dhe te dashura mikesha, kam shtruar nje problem timin, qe mendoj se ka vlere pergjithesuese. Dmth iu kam shtruar nje gjelle me prase pa mish. Ju lutem, per kete gjelle te diksutojme, jo te themi "ah sikur te kishte edhe nje cope mish ne të"! Nuk ka mish pra! Ore shkurt fare shkurt! Qe ne fund edhe une te llogarit sondazhin! Fotografia tregon se: E dashura ime: 1. Me ka tradhetu me kete tipin? 2. Eshte ne tratativa per ta bere me te? 3. Kane simpati reciproke me tencence perspektive shtratin? 4. Ka qene nje koicidence rethanash? 5. Apo une kam dale menc dhe me duket prifiti gomar?
Ja, kaq eshte e tere filozofia, c'i bini kot nga kina dhe haperdaheni si arrat kur i gju kaqoli! He pra VAJZA, si e mendoni ju kete pune? Se kjo eshte vetem ceshtje ku vetem nje femer mund te jape mendim!
Pershendetje Briganti.
Me pelqeu shume ky mesazhi yt i fundit. Po te ishe dhe aq xheloz sa mund te mendojne te tjeret sipas meje.
-e para- nuk kishe shkruar ketu.
-e dyta- do ta kishe lene nje minute me pare te dashuren tende
-e treta-pyt 100 vete e bej si di vete.
Sa per sseriozitetin e problemit sme duket dhe aq...perderisa ti e shtron ne nje forum,dhe se bisedon hapur me personin ne fjale...
Edhe dicka...e di qe bere mire qe e shtrove kete problem ketu...na dhe pune e muhabet per ca dite...fundja cudia me e madhe 3 dite zgjat 
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.