Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Anekdota reale! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17103)
Re: Re: Re: Makaronat
Citim:
Po citoj ato që tha beni-77
Te lutem jo me emra konkrete se mund te na behet dhe deputet tjetri dhe mos na duhet ,por nuk eshte ai jo te siguroj
Fytyra
Ne kohen e laverit ne qytetin tim elbasan ka qene nje pallat me nr 41 dhe kane qene si mund te thuash ca te forte te asaj kohe .Ky pallat eshte afer shkolles pedagogjike kur si mund ta dini ishin nxeneset si tek petro nini ne tirane , me pak fjale sh sh te mira .Nje dite te bukur pranvere djemte e ketij pallati rrinin ulur ne bordura dhe ngacmonin e hidhnin romuze per vajzat qe kalonin aty per ne shkolle. Njeri si per ta be me interesante ngacmimet thote me te madhe per nje vajze: Shikoni ,shikoni si e ka bythen si fytyra ime ne vend qe te thoshte e kuptoni vete.
hahahaah mos me ban te flej me endrra per cunin e mrekullushem te 41 sidomos ai qe jetonte ne katin e 3 e me hutonte duke i rene pianos kur vija tek halla .....
Citim:Ik se qenke kurdisur sot pona nxjerr bojen ik e fli naten
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahaah mos me ban te flej me endrra per cunin e mrekullushem te 41 sidomos ai qe jetonte ne katin e 3 e me hutonte duke i rene pianos kur vija tek halla .....![]()
Boh sa te thella na paskan qene keto pune...
C'kemi beni?
c,te zen syri ta ben dora
Nje dite te bukur pranvere nje cift po benin sex ne natyre si ka qene e modes ne ate kohe dhe prapa nje ferre nje djal tjeter qe po i ruante .Ky djale u exsitua aq shume sa filloj te masturbohesh.Ne kulmin e qejfit djali qe po bente sex cohet dhe i thote : Te pelqej ty se c,te zen syri ta ben dora
thashe te bej nje shetitje ketej nga tema ime une...
ishin dy shoqe te ulura ne nje restorant, ne fund te darkes ngelet dhe embelsira e cila eshte dy copa paste por njera pjese eshte e vogel dhe tjetra e madhe:
- cilen do marresh ti? -thote njera dhe hop kap pjesen me te madhe.
Kesaj tjetres i ngelet pak hatri dhe i thote; -po te isha une ne vendin tend per edukate do merrja pjesen me te vogel ...
- po mire thote kjo ti pjesen e vogel ke pse merzitesh atehere!
ahahahahhahaha.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahahhahaha.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
te kujtohet eee ?![]()
ahahahhahahah ahhahahahahhaha
po po nuk e lun topi.
Po degjo ti mos u merzit se un jam bi.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Po degjo ti mos u merzit se un jam bi.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Shhheeeeettttttt se degjon Cecilia ............
Ju lutem ku jane adminet te me fshijne keta siper?
Permbahuni temes ju lutem.
Majkell nuk ishte si gjithe te tjeret!
Ja nje anekdote e Majkellit...
Majkelli bashke me manaxherin e tij ishin ne nje hotel lukzos ne USA,duke kaluar afer njerzve qe merrnin rreze dielli per tu nxire,(te shtrire pothuaj gjysma e hotelit) Majkelli i thote manaxherit te tij
- shifi te gjithe njerzit rrine ne diell per tu nxire, kurse une behem i bardhe...e shikon qe sjam si te gjithe...
Majkelli ishte (dhe do ngelet) UNIK.
vete njeri x te bler cigare, hyn ne dyqan (tabacchino)
-pyet shitsin ke cigare te hapura??
- jo i thot ky!
-te nesermen prap ky ke cigare te hapura?
-jo nuk kam pergj... shitsi.
dikur merzitet shitsi, e ca ben?! i mer te gjitha llojet/markat e cigareve dhe i hap keshtu qe kur te vij (thot me vete) i kam gati!
te nesermen vjen ky miku.
-ke cigare te hapura?
-po kam pergj.. gjith qejf shitsi. sa cigare do?
-20 i thot ky!
po u sidhnim njehre rreth e rrotull nje lagje per te gjetur nje shpi qe vetem nje shok i yni kishte qene atje njehere!
pasi u merzitem duke u sjedhuir kot, i thojm ktij shokut t'one:
po he? per vfar po shikon dhe cila shpi eshte se u merzitem duke u sjedhur kot?!?!
e mbaj mend thote ky se ishte nje makine e parkuar me ngjyre te kuqe para rruges aty afer shpise, 2 vjet me pare!!
Ne vitin 97' mbas marrjes se armeve ne nje lokal plas sherri dhe lokali nga vrimat e plumbave u be thuajse lokal veror dhe te nesermen takon te zotin e lokalit X dhe ne bisede e siper i thote...
- je me fat qe nuk isha une ketu mbreme - thote X
- pse cfare do beje?- pyet i zoti lokalit i habitur duke e njohur personin X
- po zdo ishe me fshese ne dore tani, se po te isha ketu mbreme do kisha dhjere nga frika dhe do hiqje mut me lopate dhe karroce tani...
I njejti person duke ardh ne greqi klandestin ne kembe, mbas 3 ditesh rruge i mbaroi ushqimi qe kishte marr se e ka edhe ledhin pak te madh dhe duke ecur shikojne nje peme kumbulle e cila nuk ishte bere mire akoma por me urine qe kishte ai u thote te tjereve qe do ta kalonin aty naten... mbasi i fut nje bark kumbulla te mire ai dhe sic ishte i lodhur nga rruga e ze nje gjume tulle, dhe nga ora 4 e mengjesit duhet te ngriheshin se bente ftohte, cohet qe ne 3:30 ai i fut edhe nje bark kumbulla tjeter ai dhe duke ecur neper te ftohte e ze barku... Ecni perpara se do ju arrij thote ai i skuqur keq nga zorri, ul shpejt e shpejt pantallonat dhe mbas 1 minuti tha nuk po e ndjeja me te ftohetin e hidhur tha, por po ndjeja nja afsh te nxehte nga kurrizi, u kenaqa tha dhe mos te ikte ky afsh i nxehte kot thashe te ngroh edhe pak duart dhe i vuri pas nga mesi por cte shikonte, presioni i madh dhe perplasja e madhe sic dime nga fizika kishte bere punen e saj, ai afsh ishte kak...
Prisni kam nje si te forte.:p
NJeri pyet ,cne me veshet e djegur ti?
i thote ky- po ja po hekurosja dhe me ra telefoni, ne vend te merrja tel vura hekurin ne vesh...
po mire i thote ky, po tjetrin cne? - thote ky -po ja ne ate moment doja te therrisja urgjencen dhe vura hekurin ne vend te telefonit, dhe mu dogj edhe ky tjetri...
ps; se di sa e vertet eshte, keshtu e kam degjuar...
Nje tjeter...
Nje mbasdite te bukur ishim une dhe ca shok per kafe,njeri nga keto hidhet dhe thote:
- meqe jemi ketu afer floktores hajdeni me mua sa te qethem dhe ikim...e ashtu u be.
Kur i erdhi radha te qethet,ulet i qete,serioz e i thote floktores(nje goc simpatike ajo)
-po deshe qe mos me futen qimet brenda kemishes ma shtrengo mire ket perparsen, e ajo e shtrengon sa me mire...
Ky prape serioz,kthehet nga ne te tjeret e thote:
-Hej shifni se kjo goca do me me mbyt...
Imagjinoni skenen ne ato momente se ca gazi plasi aty.
Burri duke pare futboll ne tv dhe gruaja po bente punete e shtepise dhe e detyruar dilte perpara ekranit dhe nuk shikonte dot burri sport...
- Grua bej me ketej se nuk po shikoj dot -thote burri duke levizur koken sa majtas djathtas per te pare ndeshjen...
Mbas pak gruaja kalon perseri perpara ekranti dhe burri i nxehur i thote
- po beje moj bythen qe te eshte bere si autokombajne ketej ekranit se nuk po shoh dot sportin...
Mbaron ndeshja dhe ata shtrihen per gjume dhe burri zgjat doren tek gruaja per te bere pak gili vili por ajo largohet pak me tutje... ben si ben burri dhe e zgjat doren dhe e ledhaton tek bytha, por gruaja perseri largohet...
- Ca ke ? - pyet burri gruan me habi
- Nuk e ndez autokombajnen une per nje kalli misri - tha gruaja dhe i ktheu kurrizin....
E forte kjo lart.
kte zduhet ta tregoj po nejse!:p
para disa kohesh po vizitoja motren e martuar ne nje shtet tjeter qe ka 4 femije, (dy nipa dhe dy mbesa qe me dojn shume)
po kaloja nje jave atje, dhe motra me gjithe burrin punonin ate dite dhe una kalova diten ma nipat dhe mbesat qe jane 5 7 9 dhe 13 vjecar...
mbasdite une shkoj ne dyqan blej nje steak dhe e pjeku on the grill, dhe u kenaqa duke ngrene e duke bere muhabet me kta funny kids...
kur kthehet motra nga puna, une iku, dhe femijet ishi ankuar se jane shume te uritur...
motra i kishte pyetur! po daja a ka ngrene sot?!
po, ka ngrene nje steak te madhe vetem, dhe asnje kafshat nuk na ka dhan...
100% e vertet:p
sa ka qeshur motra dhe sa kam qeshur une kur me ka bere telefon, se deri ne ate moment, as nuk isha i vetdijshem qe kisha bere ndonje gabim:p
tani problemi eshte se, une i trajtova si shoke dhe i pyeta, hey guys!! kam vetem 20 dollar ne xhep tani, dhe dua nje steak, nese ju vjen keq ta ha vetem, une nuk po e blej, me thoni tani nese keni problem me ket!!
jo jo jo jo daja!!! nuk kemi problem dhe nuk jemi te uritur aspak thojn ata, dhe vazhdova pasatj!!!
selfish maybe?! i dont think so!!
pastaj nuk eshte se nuk i kam qerasur kurre:p
hahaha Kurt kush e di ca babai ke per tu bere ti pupu
Citim:the best!!
Po citoj ato që tha AngelDevil
hahaha Kurt kush e di ca babai ke per tu bere ti pupu![]()
hahaa po po sidomos te pjesa e ushqimit do jesh ... the worst... skam dyshim :p
kur isha ne studime, nje miku im nga prizreni, e emrin Adrian ( cilin une ia ngatrroj me Ardian) me telefonon per te pyetur rezultatet, pasi rrija kah Prishtina. Une vetem isha para tabeles, dhe e pyes ku je? me tha : ne stacion. I thash kthe shpejt se ke arritur maksimumin, ai vrap me gjithe ate peshe kokerr te vapes, arriti pas gjysme ore ne kemb, i tere i mbuluar ne ndjers, pertoj te ngjitej ne katin e shtate (lifti s'punonte), dhe dolem te pime kafe, ai plote energji, merr çfare duash mos kurse, te kam mike per qefi, etj, etj.. Kur u ngritem me thote vetem ti me je per qejf, te tjeret kur sme tregojn drejt. I thash pasi me dhimbsej: pa hajt shkojm te shohim qik. Ai ia behu vrapin , tamam arriti tek tabela bertiste:ç'eshte kjo more, si i ka nderruar rezultatet, mua me ka vene vetem 30 pike. U afrova ta vertetoj , i thash he more a nuk sheh , ja ku ke emrin ne liste i pari, Ai: jo more une jam Adriani e ai eshte ardiani, i thash po çfare kam faj une ore une ne celularin tim te kam regjistru numrin ARDIAN, dhe ky ka maksimumin,.
Kur dolem nga fakulteti mezi mbaja te qeshuren, ama ai nuk ndalej , por kur e tha , me ke hjekur 10 kg peshe , me s'me mbajten kembet rash ne parking duke qesh, pastaj edhe qeshte.... Me kujtohet si sot.
vetem sikur ta shihnit..
Sa kam qeshur me te dyja anekdotat.
O kurti, mire tha angel-i kushedi ca babai do jesh ti,special...
Para disa vitesh me duhej te nderroja shtepi se sben dhe meqe nuk kisha gjetur akoma shtepi tjeter u detyrova te rrija disa dite tek nje i njohur... dhe pasi cova gjithe gjerat e mia atje pashe qe banja ishte cope cope, vajta bleva disa gjera qe ishin te domosdoshme dhe mes atyre gjerave edhe nje furce per pastrimin e 'qypit te mjaltit' dhe mbasi i futi nje te pastruar rrenjesisht komplet banjos nje ish amorja ime vendos edhe furcen ne vendin e vet... nga ora 4 vjen ky djali qe kishte shtepine dhe futet ne banje dhe kur del me thote
- e panjohur eshte bere banja dhe shume e paster por vetem nje gje e prish - tha ai
- cfare e prish - thashe une duke e pare me habi
- ja -tha ai- ate furcen e ke marr shume te ashper dhe te gric bythen kur pastrohesh
i njejti person tani na shkoi ne nje qender qe i ka te gjitha brenda supermarket, dyqane rrobash etj me rradhe por meqe eshte 3 katsh ka shkalle elekrike qe te ngjisin larte neper kate por nuk jane shkalle thjesht eshte si malore e keni parasysh, nejse vete ky merr nja karoce poshte per te vene gjerat qe do blinte, mbasi brodhi komplet katin e pare do ngjitesh ne katin e dyte, vajti deri afer shkalleve e pa njehere keshtu dhe iu duk shume malore per ta ngjitur me karoce, u kthye mbrapa beri nja dhjete metra dhe ia filloi vrapit me karoce per te marr vrulle per te ngjitur shkallet por karoca sa vete atje ka vend qe ngecin rrotat e saj qe mos ta mbash as kur zbret e as kur ngjitesh, vete tek shkalla me vrullin qe kishte marr ky sikur do ngjiste mallin e Tomorrit, ngecin rrotat ne vendin e tyre qe te mos levizi karoca, ben nje saltro mortale ky ngaqe ndaloi pernjeheresh dhe futet ne karoce dhe te gjitha ushqimet qe kishte blere ne katin e pare i beri pershesh dhe krahet iu nxine nga goditja qe mori...
Kjo nuk ben per te qeshur dhe aq, por ka ndodhur vertet.
Ne disa kolegje italiane nuk ka lavatriçe dhe studentet detyrohen te shkojne ne lavanteri me pagese. Ulur ne shkallet e kolegjit disa shqiptare po diskutonin per kete pune. Secili dinte ndonje lavanteri, dikush tjeter shkonte te ndonje shok, dikush tek motra, etj. Mes tyre me zhulsi nuk po fliste. Ky kishte nja 5 muaj qe kishte ardhur nga Shqiperia dhe jakat e bluzave te bardha i kishte boje kafe. Te tjeret e dinin qe ishte zhuls dhe per ta ngacmuar e pyesin: "Po ti si ja ben per lavatriçe". Hidhet ky, "Mua deri tani nuk me eshte dashur lavatriçja".
Ka gjithmone te forta me studentet shqiptare jashte. Njeri bleu telefon te shtrenjte dhe e mbante ne kellef leopardi tek rripi i pantallonave. E shkonte verdalle ne mense duke hapur duart ti dukej telefoni.
Ndersa me i forti ishte nje tjeter, qe i tregonte gocave se kishte biçiklete te re. Nje dite ky gjen nje karte krediti (kshu tha te pakten) dhe shkon te beje pazar ne supermerkate. Atje e kap policia dhe e marrin me vete ti kontrollojne dhomen e kolegjit. Ne dhome i gjejne mamane abuzive dhe kolegji i nxjerr jashte menjehere. Te shihje daljen e kolegjit tani... Ky djali ne pranga, tre police prapa dhe ne fund mamaja duke mbajtur çanta.
Gjithmone tek i njejti kolegj, numri i personave ne nje dhome i lihej fantazise... Njeri po kerkonte shokun e vet dhe hap deren e nje dhome. Sheh nje çun dhe e pyet "E ke pare gje Aldon". "Jo jo, doli qepare", thote nje ze nga lart. Ngre koken dhe shikon nje koke siper dollapit. Hap syte mire dhe kupton se dollapi kishte siper nje dyshek, dhe personi qe i foli flinte mbi dollap.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ka gjithmone te forta me studentet shqiptare jashte. Njeri bleu telefon te shtrenjte dhe e mbante ne kellef leopardi tek rripi i pantallonave. E shkonte verdalle ne mense duke hapur duart ti dukej telefoni.
Ndersa me i forti ishte nje tjeter, qe i tregonte gocave se kishte biçiklete te re. Nje dite ky gjen nje karte krediti (kshu tha te pakten) dhe shkon te beje pazar ne supermerkate. Atje e kap policia dhe e marrin me vete ti kontrollojne dhomen e kolegjit. Ne dhome i gjejne mamane abuzive dhe kolegji i nxjerr jashte menjehere. Te shihje daljen e kolegjit tani... Ky djali ne pranga, tre police prapa dhe ne fund mamaja duke mbajtur çanta.
Gjithmone tek i njejti kolegj, numri i personave ne nje dhome i lihej fantazise... Njeri po kerkonte shokun e vet dhe hap deren e nje dhome. Sheh nje çun dhe e pyet "E ke pare gje Aldon". "Jo jo, doli qepare", thote nje ze nga lart. Ngre koken dhe shikon nje koke siper dollapit. Hap syte mire dhe kupton se dollapi kishte siper nje dyshek, dhe personi qe i foli flinte mbi dollap.
![]()
Mire se erdha ne temen time...:)
Kam nje te lezetshme.
Nje nate u ndodha tek nje shoqja ime,mbas pune shkova sepse me ftoi...
Nga darka kur do ikja me tha:- prit te ve femijet ne gjume dhe te percjell. ok thashe.
Kur e vuri djalin ne krevat i tha: - te keqen mami fli tani se ti je djale i madh,s'duhet te flesh me njeri...
Femija kthehet dhe i thote:
- Po pse ti mami flen me babin, ju jeni te medhenj tani...
Sa kam qeshur ate nate.
warnin! kane pak banalitet
dy shoke qe jam rritur me ta, (brez me i moshuar) kane gallatat me te medhaja nga te gjithe qe kam njohur ndonjeher! kane thyer kufirni bashke qe ne 89 nga shqipreia dhe kane jetuar bashke per shume vite. mund ta mbushi ket teme vetem me gallatat e tyre, qe akoma te gjithe ne te tjeret kur mblidhemi vetem muhabetin e tyre bejme kur dona me qesh. nejse:p sikur te ishte incizuar jeta e tyre ne emigrim do ishte komedia me e bukur.
po ua bej emrat ktu Toni dhe Gjino
ne 98 toni me gjinon erdhen nje nate te loznin poker aty ku isha une...
nate e shtune dhe shume njerz, toni qe eshte nje gallatxhi i lindur me talent shkon tek podiumi dhe i thote asaj gruas qe mbante mikrofonin, po kerkoj nje shok po smund ta gjej dot!
ajo menjehere i afron ndihmen dhe i kerkon emrin e shokut qe ta therriste ne mikrofon.
kur degjojm ne mikrofon ne anglisht duke thirr: gjino k@ri, ju lutem paraqituni tek dera se ju kerkojn! gjino k@ri ju lutem paraqituni ... nja tre here e perserit ajo.
gjino tani ne vend qe mos te rreagonte aspak meqe amerikant nuk e dinin cfar do t'thot! ai ngrihet me nerva nga tavolina dhe i berrtet asaj gruas ne anglisht, pse me ofendon kshtu ti moj!!!! ne anen tjeter toni duke u zgerdhire ajo gruaja e shkrete kishte mbetur e hutuar
nje tjeter, me tonin dhe gjinon rreth atij viti
gjno kishte blere nje camera incizimi qe ishte shume e shtrenjt ne ate kohe.
e kishte futur ne nje cante kameren ne dhomen e tij, dhe kur u zgjonte nga gjumi e peshonte cdo dite pa e hapur canten te shikonte nese camera ishte aty.
toni si kumarxhi i cmendur qe ishte nje dite kishte marre cameren dhe e kishte futur ne pawnshop per lek, dhe e kishte zevendesuar me nje shishe uji qe peshonte sa camera, pak a shume.
....dy jave kalojn dhe gjoni as nuk dinte gje vetem peshonte canten...
nje dite kishte ditelindjen cuni i vellait te gjinos dhe ky krenar thote se do e incizonte me cameren e tij...e keni parasysh vete gallaten nga rreagimi i gjinos:p
qe tua jap pak idene se sa i lezetshem ishte gjino, nje dite kur ishim te gjithe bashke, ra muhabeti se sa vjec ishte! ky na thote se kishte lindur ne 64-in vellai i tij qe ishte aty, ia kthen, jooo, ti ke lindur ne 67-en. gjino me nerva ia kthen, ik o budall se nuk jam aq i vjeter une...
(p,sh jane te freskta kto gallata te tyre meqe sonte po i kjtonim me nje shok vlonjat dhe durrsak qe kane kaluar shume vite me tonin dhe gjinon dhe kane jetuar te gjithe bashke ne nje periulle fillimisht ne amerike, tani jane te gjithe te martuar dhe me femije dhe gjino eshte me i sukseshem ne biznes nga te gjiht kta!)
nejehre kur jetonin te gjithe bashke, toni zgjohet ne mengjes dhe me seriozitet ne ftyre gjoja, i pyet te gjithe shoket.
kam nje hall/problem ben si i shqetesuar toni:
dikush mbreme m'a ka thithur kur isha ne gjume, dhe dua ta dij se kush ishte?!!
gjinoja i shkret ngrihet ne kembe dhe betohet me plot sinqeritet: per koken e vellait qe nuk di gje
gallatat e tyre jane te pafundme, sonte kemi qeshur gjithe naten tek restoranti i ktij vlonjatit.
Re: warnin! kane pak banalitet
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
dy shoke qe jam rritur me ta, (brez me i moshuar) kane gallatat me te medhaja nga te gjithe qe kam njohur ndonjeher! kane thyer kufirni bashke qe ne 89 nga shqipreia dhe kane jetuar bashke per shume vite. mund ta mbushi ket teme vetem me gallatat e tyre, qe akoma te gjithe ne te tjeret kur mblidhemi vetem muhabetin e tyre bejme kur dona me qesh. nejse:p sikur te ishte incizuar jeta e tyre ne emigrim do ishte komedia me e bukur.
po ua bej emrat ktu Toni dhe Gjino
ne 98 toni me gjinon erdhen nje nate te loznin poker aty ku isha une...
nate e shtune dhe shume njerz, toni qe eshte nje gallatxhi i lindur me talent shkon tek podiumi dhe i thote asaj gruas qe mbante mikrofonin, po kerkoj nje shok po smund ta gjej dot!
ajo menjehere i afron ndihmen dhe i kerkon emrin e shokut qe ta therriste ne mikrofon.
kur degjojm ne mikrofon ne anglisht duke thirr: gjino k@ri, ju lutem paraqituni tek dera se ju kerkojn! gjino k@ri ju lutem paraqituni ... nja tre here e perserit ajo.
gjino tani ne vend qe mos te rreagonte aspak meqe amerikant nuk e dinin cfar do t'thot! ai ngrihet me nerva nga tavolina dhe i berrtet asaj gruas ne anglisht, pse me ofendon kshtu ti moj!!!! ne anen tjeter toni duke u zgerdhireajo gruaja e shkrete kishte mbetur e hutuar
.
Re: Re: warnin! kane pak banalitet
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ky gjino qenka si te ''14 vjec dhender'', aq naiv.![]()
Ama me keta te huajt ka gallata. Ashtu si ajo qe thirri gjinon me mikrofon
ka plot raste. Teshtiva njehere dhe nje meksikan pyeti nje Shqiptar tjeter si i thone shendet ne Shqip. Nuk e degjova cfare i tha shqiptari vetem degjoj spanjollin qe po me shante ne Shqip.Qesha, dhe ai e kuptoi qe e kishte genjyer ai tjetri. U be flak i kuq i shkreti, se as nuk e mori vesh cfare tha.
![]()
E shkreti gjino, paska heq kusuret e atij tjetrit :lol:
Sa gjynah ai gjinua kurti! Sa keq qe perfitojne nga sinqeriteti, naiviteti i shokut.
trust me mos te vijn keq se nuk eshte kush me mire se ai, apo me i zoti per jetes. thjesht ka qene nje kombinim shoqerie i ktyre te dyve qe jane moshatar dhe njeri eshte mistrec e tjetri naiv... perfekt komedi
Sa kam qeshur qe ne pike te sabahut.
Me hahet dicka e fresket, e ngrohte, ngrihem vishem me tuta (te gjera) soprti, floket pak te cakerdisuara, jam pergjumesh akoma...futem tek dyqani i bukes para meje nje burre me nje karroce tre-vendshe, ku ka rreshtuar tre binjake brenda...dua ta parakaloj se skam kohe ...si per inat i ngec nje rrote tek dera e dyqanit dhe s'arrin dot ta heqi...shty ketej e kthe andej,s'arrinte dot, rreshti mbrapa u be i gjate...kur ne fund qe arriti te lironte rroten tha: Se kam marre akoma patenten per karroce...
kam qeshur gjithe rruges pastaj.
ps: mirmegjes kurti meqe te kam ne linje.
miremengjes cecilia, noshta pak me vones:p
Puna e mbare
Sa do rrojme do mesojme, thote populli...
Eshte fundjave,jam me disa miq ne nje makine sporti, jemi ne autostrade me 160Km/ore.
Mbrapa kemi nje motorr tip harrly,qe kerkon te na parakaloj, bejme pak djathtas, ata na parakalojne me ne fund...ne momentin qe na parakalojne, motorristi "shkund" dy here kemben e djathte...Une s'kap gje...njeri tani me kthehet me seriozitet dhe me thote: vere pak trurin te punoj por vetem per pak seconda te lutem, i them pse?!
Pse motorristi e "shkundi" ose tundi kemben e djathte dy here?
I pergjigjem krejt spontanisht, ju lodh...
Fillon te hahet me mua... i them mos me caj koken se sdua tja di pse e tundi kemben (akoma ska mbaru fare)
Ajo eshte shenje falenderimi me tha, sepse me doren e djathte ka gazin e keshtu qe smundet te ngre doren.
Kam qeshur gjithe rruges...Po keshtu eshte kur je bionde mu turren te tjeret.:p
Cecilia ne fakt me aq sa di gjuhen e motociklisteve ajo lloj shenje behet
per te ulur shpejtesine per ke eshte prapa...zakonisht kur udhetohet ne grup kjo shenje perdoret per te lajmeruar ndonje postbllok policie per ato qe vijne me pas...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Cecilia ne fakt me aq sa di gjuhen e motociklisteve ajo lloj shenje behet
per te ulur shpejtesine per ke eshte prapa...zakonisht kur udhetohet ne grup kjo shenje perdoret per te lajmeruar ndonje postbllok policie per ato qe vijne me pas...
Re: Sa do rrojme do mesojme, thote populli...
Citim:
keshtu eshte kur je bionde
Citim:
S'di cte them al74, une s'jam shume e motorrave dhe s'ja u di gjuhen hic.![]()
Re: Sa do rrojme do mesojme, thote populli...
Citim:
Kam qeshur gjithe rruges...Po keshtu eshte kur je bionde mu turren te tjeret.:p
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.