| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 102 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Michael Jackson lamtumire !! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17149)
Moret vesh kur do behet ceremonia mortore apo kane harru me e varros. :p
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Moret vesh kur do behet ceremonia mortore apo kane harru me e varros. :p
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Kishe no i menje me shku ti????????
ky, pra jecku... i dha nje kontribut jo te vogel muzikes globale, rekord pas rekordi, per te mire e per te keq... me i paguari ne apsolut, shpenzime kolosale (21 milion euro ne vit) vdiq dhe la ne eredita nje borxhe rreth 500 milion euro... sidhe kot s'ka dale e thena ''jevgu kur ka kos, lyn dhe bythen''
Plotesisht dakord me ty ne kete rast!
Citim:
Po citoj ato që tha erious
...
... sidhe kot s'ka dale e thena ''jevgu kur ka kos, lyn dhe bythen''

Eshte fakt qe cdo kenge e tij ka qene hit. Ka qene dhe do mbetet nje ikone e muzikes boterore,;nje nga me te miret.
Citim:
ky, pra jecku... i dha nje kontribut jo te vogel muzikes globale, rekord pas rekordi, per te mire e per te keq... me i paguari ne apsolut, shpenzime kolosale (21 milion euro ne vit) vdiq dhe la ne eredita nje borxhe rreth 500 milion euro... sidhe kot s'ka dale e thena ''jevgu kur ka kos, lyn dhe bythen''
Citim:
Borxhe mund te kete lene, po mos harro se naten e vdekjes I-tune thyen recordin e downloads me "Thriller" .... jane leke. Plus pastaj qe ka eksklusivitete albumesh e kengesh (Lennon psh) ..... dhe antike plot ..... keshtu qe nuk besoj se nga ajo ane eshte shume per t'i qare hallin ........ Problemi eshte se 250 vete iken per lesh me Air France dhe nuk u permenden me shume se dy dite ......... Nje avioni Air Jazz (Air Canada no frills) mbreme iu ca goma nderkohe qe ulej dhe desh iken per lesh edhe nja 100 te tjere dhe asnje nuk e vuri ujin ne zjarr ...... nderkohe qe me kete hapen e mbyllen lajmet .............![]()
Citim:
Borxhe mund te kete lene, po mos harro se naten e vdekjes I-tune thyen recordin e downloads me "Thriller" .... jane leke. Plus pastaj qe ka eksklusivitete albumesh e kengesh (Lennon psh) ..... dhe antike plot ..... keshtu qe nuk besoj se nga ajo ane eshte shume per t'i qare hallin ........ Problemi eshte se 250 vete iken per lesh me Air France dhe nuk u permenden me shume se dy dite ......... Nje avioni Air Jazz (Air Canada no frills) mbreme iu ca goma nderkohe qe ulej dhe desh iken per lesh edhe nja 100 te tjere dhe asnje nuk e vuri ujin ne zjarr ...... nderkohe qe me kete hapen e mbyllen lajmet .............![]()
Edhe une se besova ate dite qe po degjoja lajmet po ja qe ishte e vertete dhe kengetari im i preferuar ku perhere i degjoj kenget e ti vdiq.
Me erdhi me te vertete shume keq dhe nga syte e mi rrodhen ca lot per Michael.Jackson. qe per mua do te jetoj gjithmone...Tu prehte shpirti ne paqe Michael. 

S`me duket aq i semure Michael ketu
Koment i postimit te mesiperm.
Eshte nje seri interviewsh si plotesim i nje serial interviewsh te perthyera negativisht te Martin Bashir, te cilat natyrisht dhe ato ia vlen te shihen pasi keshtu mund te behet nje krahasim me realitetin dhe imazhin qe japin mediat.Ne interview duket dhe sesi botekuptimi i tije eshte aq naiv sa pedofilia ne te thjeshte s'do ishte nje opcion.
Pastaj cmenduri sasia e parave me te cilen luhet!
Po shoh varrimin dhe gjeja e papritur eshte qe makina funerare u drejtua drejt Staples Centre, nderkohe qe s'ishte bere e ditur askund. Shume dhurate e bukur per fan-et e tije. Besoj qe do i kishte pelqyer dhe vete atij duke marre parasysh zemergjeresine e tije.
po kshtu eshte populli amrikan, e ngriten ne qiell, pasatj ia shkaterraun jeten me akuzime fallco, njerzit e mjelen mire nga parat, i shkaterruan jeten te shkretit, dhe tani kthehen dhe i bejn funuralin me te madh.
te isha si ata familja e tij, do i thoja emrikanve to fuck off, se edhe varrimin do e beja ne nje shtet tjeter...
Qenka vetem per personat qe jetojne ne amerike ky kanali.
gjithsesi s'eshte e nevojshme sepse eshte varrimi me i ndjekur ne te gjithe boten.
Rekord i papare
.... pse doli dy here meszhi nuk e di!!!.....
Lela une po e ndjek pa problem.Duhet te arrish ta shikosh edhe ti...
Tani mu hap dhe mua. Por kam 3 ore qe e ndjek ne satelit ne BBC. PLus qe jane mbi 40 kanale ne satelit qe po e trasmetojne
Thank U
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
po kshtu eshte populli amrikan, e ngriten ne qiell, pasatj ia shkaterraun jeten me akuzime fallco, njerzit e mjelen mire nga parat, i shkaterruan jeten te shkretit, dhe tani kthehen dhe i bejn funuralin me te madh.
te isha si ata familja e tij, do i thoja emrikanve to fuck off, se edhe varrimin do e beja ne nje shtet tjeter...
Citim:edhe madonen e urrej, nuk e di pse eshte aq e madhe nje femer e degjeneruar pa talent si madona, qe ka influence si nje idull i madhe ne gjithe femrat e botes, gomardhek...
Po citoj ato që tha kotka
amon o kurto edhe ti i fakoffe te gjithe. c'faj te ka Amerika???
po te mos ishte ne Amerike, nuk do kish kaluar ne gjithe keto stade. Edhe mendja ndonjehere ka rolin e vet. Shih Madonen, qe ka ndryshu aksentin ne Anglez. That means smth...
we are the one who make the choices and take the decisions in our lives, no one else.
Une cuditerisht e shihja me shkeputje. Por gjithsesi nje ceremoni e denje per nje mbret si ai,por qe do, edhe une jam Kurtin kur thote me respekto e duaj sa jam gjalle,se kur te vdes s'me duhen ma fjalet e mira...nejse...
Peace!
Heartbreaking. Memorial intim, celebrim i shembullit qe ai i ka dhene komunitetit afro-amerikan, pasqyrim i MJ si humanist (diskret), restarues i nje imazhi qe ishte neperkembur padrejtesisht, me mesazhe te forta ndaj atyre qe u munduan ta shkaterronin, me nuancime tipike afro-amerikane...por me e rendesishmja nenvizim i asaj qe MJ ishte si njeri, si mik, vella dhe baba. Ne fund e bija qe foli ishte vertete zemerthyese. Femije aq te bukur, sidomos i vogli, Prince Michael II.
Vertete nje nga memorialet me te bukura/ te prekshem qe kam pare ndonjehere.
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Une cuditerisht e shihja me shkeputje. Por gjithsesi nje ceremoni e denje per nje mbret si ai,por qe do, edhe une jam Kurtin kur thote me respekto e duaj sa jam gjalle,se kur te vdes s'me duhen ma fjalet e mira...nejse...
Peace!
Pjesa me prekese ishte kur Vajza e MJ Paris i dha lamtumiren e fundit "You're the best dad in the world, I love you Daddy" te ciles ju mekte zeri dhe syte plot me lot.
Kenga me te cilen u mbyll ceremonia
Michael Jackson - Heal the world
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Por kam 3 ore qe e ndjek ne satelit
ca ka ndodh sot ne satelit??
amur, me duket paska mbush nje govat me lot 
Citim:
amur, me duket paska mbush nje govat me lot![]()
Me eshte dukur perhere njeri i pa-armatosur per te mbrojtur veten nga grabitqaret qe kishte perreth dhe mua qeniet e tilla (qofte dhe nje kafshe e keqtrajtuar ne tv) me prekin emocionalisht. 
Po postoj dhe un nje nga kenget me te bukura te Michael-it,ndoshta me e bukura,edhe se jam cik i pavendosur midis kesaj apo Beat it ! Me pelqejne te dyja shume !per keto dy kenge nga fillimi i viteve 90 vdisja fare ... Pas ketyre te dyjave do shtoja edhe Give in to me, meqe e ka bere ne bashkpunim me Slash (kam qene fan i cmendur i Guns-ave i vogel,jo per gje
)
Persa i perket ceremonise,thjesht pashe 2-3 min,dikur e kam pas vertet qejf Miachel-in,po pasi e la muziken e filloi te merrej me ...gjera te tjera,me doli nga qejfi !
Dirty Diana - Michael Jackson
S
Sdq e meriton vertet te quhet mbreti i pop-it !!
Sot ju dha lamturira e fundit Mbretit dhe te vetmit te perjetshmit Michael Jackson.
Pavarsisht jetes se tij dhe problemeve personale muzika e tij ishte permbi te tjerat. Kur kendonte ai te tjeret heshtnin.
Vlerat universale ne muzike do ta ngrene ne ate piedestal qe zor se mund ta arrije tjeter kengetar.
Faleminderit per emocionet
LAMTUMIRE.
http://www.youtube.com/watch?v=En-cHBv7UpA
dukesh amor...
çe vret mendjen, per te tjeret rreth tij... biles merite e tyre qe e bene vertet ai qe ishte, ne muzike e paraqitje 
te ishte per jekun qe kurr s'ka dite te lidh 2 llafe... s'do e njihje pra as do qaje
artistat me sukses, kan gjithmone nje manexhim te persosur se ndryshe do kishte perfunduar si te shumtit e viteve 80' dhe ky.
nejse, qaj dhe ca se mire te ben...
Nuk besoj qe ke kuptuar ate qe ai ishte. Te fillosh muziken qe 5 vjeç dhe te jesh konstant nen menaxhim e te mos mundesh qofte te dalesh ne rruge per qejf te se dalurit, eshte nje sakrifice qe s'ja uroj askujt. Aq me pak nje femije qe s'mund te perjetoje femijerine. Sensin e rekluzionit ia ka sjelle fama.
Menaxhimi ka bere ate qe i ka sjelle me teper para, jo ate qe ka qene me e mira per te. Fizikisht atij mjeket ia kane thene qe s'ishte ne gjendje ta perballonte kete tour-in e fundit nderkohe qe menaxheret e promovonin si tour-in e tije me te mire.
Dy llafe? Sa e lodhur jam nga llafolloget qe s'bejne veze, Erious, llafe...llafe...llafe dhe atehere kur ke the greatest entertainer of all times on stage. Muzika e tije ka folur volume librash te tere. C'i duheshin fjalet?!
Flm per lejen. :p Ke ndonje shami per mua qe mund te qurravis? Mundesisht e paperdorur. 
Erious mos harro se Michael kendonte para publikut qysh ne moshen 3 vjeçare (edhe pse me pahir).
Michael= talent i lindur.
pa he me iluminoni pak ju te dy, kush ishte ky...?
ABBA, per fatin e tyre u ra per pjese nje nga regjisoret me me fantazi ne glob se ndryshe s'do i njihnim sot
kjo vlen per kte e shume si ky,
talent ishte pavarotti... si te tille lindin 1 ne çdo 1000 vjet.
p.s. amor, nje njeri qe emocionohet kur flet per mua vlen zero... biles shume pak kan perfituar nga fitimet e ktij klyshit te jevge katerines.
Prape ky
Pavaroti paska probabilitet te pakten nje here ne 1000 vite, por Michale ncccc ncuk ska shans.
pse gjithmone kthehen njerzit ne mite pas vdekjes e jo kurre jane gjalle ![]()
Elia ishte vetem 2 vjec kur ne preherin tim shikonte me endje "thriller"...
- paula babi?!
-no
-ti piace Elia?
-si
dhe ashtu i strukur ne fund te videos thoshte
ancola babi.
Geisi 10 vjec kercen "moonwalk"....
edhe syte e mi u njomen sot.
Flm. Majkell...lajtmotiv edhe i adoleshences sime.
U prefsh ne paqen qe ta mohuan mbi toke!
shif rrush e rrushi piqet muhabeti jot al 
p.s. auguri per PD-ne 
Mua me vjen gjynah per Farrah Fawcett. Vdiq pak ore para MJ dhe s'i bie me kujt ndermend. Ajo ka qene ikone per kulturen Amerikane por gjynah qe s'i japin respektin e merituar. 
Per MJ treguan gjithe ate respekt (edhe pse c'i duhet respekti pas vdekjes?)
Sheryl Crow e kishte krahasuar gjenine e tij muzikor me zbulimin e vaksines per poliomelit(?). 
eshte vertet balerina, farrah ishte nje icon e madhe ne amerike dhe sikur mos te vdiqte michael njekogesisht do ishte ajo ne tv kudo, jo ne shkalle boterore por ktu them se po...
sidoqft michaeling njerzit e bardhe e kane dashur me shume se te zinjt, ndoshta se u tregoi te zinjve qe nuk dua te dukem si juve... sidomos ne ate kohe ishte even bigger statement...
Ishte nje gjeni.Ai bente art me kengen dhe kercimin e tij.
M.J. po kush vjen pas tij?
Citim:
shif rrush e rrushi piqet muhabeti jot al
p.s. auguri per PD-ne![]()
Shifeni sa bukur e ka kenduar dje Stivie Wonder kyt kangen dediku Mchael.
Kenga eshte fantastike.
Edhe Stevie eshte i madh.
me te vertete lela.
Nji koment posht kanges thoshte qe kur te kendon Stivie Wander nje dedikim te tille, ja vlen te vdesesh!
Michael Jackson - Man In The Mirror
Po e degjoja dhe m'u kujtua qe ekziston 1 teme x Michael Jackson.
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 102 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.