Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kush Tradheton Dhe Kush Dyshon Me Shume (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17230)

Postuar nga kurt datë 11 Shtator 2009 - 14:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Ultrafeministe !!

thjesht independent modern day woman in charge.
she chooses, the problem with this type of woman, is that thay end up miserble in a later stage in life...

Simone de Beauvoir ishte ajo qe influencoj shume femren perendimore, por ajo dhe shume si ajo perfunduan lonly miserable women at the end...

mua me pelqejn gocat qe jane ne kontroll te jetes tyre dhe pse jo te zgjellin patnerin e tyre, t'i vejn gishtin dhe me kompetence ta marrin, por kjo eshte fatkeqsia, se eshte natyre e femres te jete e gezuar vetem momentalisht, agje e sigurt pergjithmone edhe sikur te martojn brat pitt apo nje mret, dhe ky ves addictive of exploiting every option they have, its a recipe for a miserable ending in a later stage in life. as it is the fact when you look all around!!!

time spent with these type, however long, is very ineresting i must say!!:p

Postuar nga erious datë 11 Shtator 2009 - 14:57:

burrat vene ne çdo rast ne loje moralin e tyre burreror e jo ate femeror te grave

edhe po te analizojme iliaden (bazen fondamentale te kultures ocidentale, pra mbi te cilen eshte ngritur qyteterimi europian) shohim qe burrat luftojne per moralin me njeri tjetrin, pa perzier grate ne mes.

paridi duke bere helenen per vete, ç'nderon ne fakt menelaun jo elenen vete... greket shkaterrojne me rrenje trojanet per te mare hak, nuk e vrane gje helenen ngaqe poshteroje burrin, megjithese sebepi ishte femra.
siç do benin ndoshta sot, kur burrat jane pa nder e jane kthyer ne leshko.

ne çdo femer ka nga pak helene te trojes (pra tradheti) ka thene kadareja.

gjithesesi, dua te shtoje qe... femrat nuk jane veçse vegla te mjera ne duart e burrave.

Postuar nga AngelDevil datë 11 Shtator 2009 - 14:58:

Citim:
Po citoj ato që tha erious

gjithesesi, dua te shtoje qe... femrat nuk jane veçse vegla te mjera ne duart e burrave.

super xha sulo

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 15:03:

Jo jo erious nese deshiron ti besh qejfin vetes edhe mmundet.....por mos harro se gjithnje ndodh e kunderta mashkulli eshte vegel ne duart e femres dhe kete e kane vertetuar te gjithe brezat qe pasuan deri sot tek ti dhe une...andaj mos moho ate qe eshte e vertet!!!!!!!

Ne Luften e trojes ishte preteks ceshtja e femres....arsyeja ishte diku gjetke....Vetem Menelau beri lufte per kete ceshtje personale, pjesa tjeter dihet perse e beri!!!!!!!......por eshte e pamohueshme qe femra nder shekuj ka qene pika kyce e cdo ceshtjeje....

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 15:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha
Roi je shume e sakte ne kuptimin dhe shpjegimin , nderkohe Briseide je po aq paragjykuese sa vete tema.

Une nuk dhashe nje numer meshkujsh qe nje femer gjuan qe ti te cilesoje ate "te ndershme" apo "kurve" , une thjesht dhashe versionin qe gjithkush ben ne nje zgjedhje. Dhe ketu jemi tek tema "kush tradheton me shume femrat apo meshkujt" dhe dihet qe nje mashkull nuk ka sesi te tradhetoj pa deshiren e nje femre. Dhe ne kete aspekt eshte femra ajo qe zgjedh se me ke do te tradhetoj dhe jo mashkulli....sepse dihet se nese nje femre nuk i pelqen nje mashkull ajo nuk shkon me te, nderkohe qe nje mashkull ben edhe te kunderten e kesaj...mjaft te tradhetoj.

tani se ju doni te lexoni ne menyren qe ju pelqen ju , skam cbej ...por mos harroni se kjo teme me kete titull eshte vete shume paragjykuese dhe per me teper nuk eshte aspak per te nxjerre ne pah virtytet e dikujt....

Une kshu e shoh.

Megjithate femra manipulohet me lehte, shpeshhere ka raste se detyrohet ne menyra te ndryshme te tradhetoj. Kjo qe thate juve Misha, vlene per femrat qe jane te zojat e vetes, por eshte ne bote e tere me hajdutesh zemrash, qe per fat te keq mashtrojne shume lehet vajza, ata e din ku "gjuajn", pastaj bejne incizime dhe mandej e detyrojne te bejne gabim pas gabimi.

Une ne kendveshtrimin tim, flas dikur kur kisha nje jete te shthurur, nuk e kisha problem ta arrija cakun edhe nese ishte me partnerin per dore (kujtime), me mjaftonte ta kendoja nje kenge per ate raste (flas kur isha kengetare), dhe nje shikim mallengjyes, se ja viktima, me takonte...

Ose Raste te tjera, shtiresha sikur nuk di te kap ne gjah, si qyqar, dhe pyesja ne teater ndonje "kolege", dhe me mbanin "kursin"..
Shume lehte mashtrohen, flas per nje shtrese, sidomos ato pa pervoj ne jete. Une megjithate prap fajesoj djemte, sepse edhe nese femra provokon (prek floket dhe te shikon ne sy, kollitet kalimthi, ia kris kenges me ti rene ne sy, nxiton hapat dhe del para te bej sfilaten duke dredhur trupin dhe... sa ne te djathte sa ne te majte), e ketu tash radhen e ka mashkulli te kap apo jo.

PAstaj ata qe jane ketyre gjerave nuk ia falin rastin as ne spitale..
Dhe raste te tilla ka sa te duash...Ata qe gjuajne ne gra te martuara, durojne dhe e kane per zakon, e presin rastin, gjuajne komplimente, kur e gjora eshte grindur me burrin,,,,neve deshirojme te mesojme shkaqet qe mund te vijne dhe ne njefare menyre te keshillohemi per te mire..

UNe persolanilsht mendoj se femra me te dal ga shtepia, eshte ne "rrezik "nga "gjuetaret", ata nuk kursejn asgje, mandej luajn edhe me jete...

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 15:16:

Ksovari

gjithkush ka nje koke mbi shpatulla...dhe cdo veprim behet ne baze te nje ndergjegje apo karakteri. Nese nje femer zihet me burrin kjo nuk i jep kurrfare legjitimiteti atij veprimi qe po kryen, nuk zgjidhen problemet e nje familje duke tradhetuar sepse i rendon me shume ato.

Une pranoj idene se nje femer tradheton sepse kshu e ndjen ajo ta kryej por jo sepse e shtyne rrethanat...per mua keto jane vetem justifikime qe me pas i kthejne edhe ne alibi.

Une nese do tradhetoja nje dite do e beja sepse kshu do e ndjeja une...por jo per arsyet apo justifikimet e mesiperme....

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 15:29:

Citim:
Ksovari

gjithkush ka nje koke mbi shpatulla...dhe cdo veprim behet ne baze te nje ndergjegje apo karakteri. Nese nje femer zihet me burrin kjo nuk i jep kurrfare legjitimiteti atij veprimi qe po kryen, nuk zgjidhen problemet e nje familje duke tradhetuar sepse i rendon me shume ato.

Une pranoj idene se nje femer tradheton sepse kshu e ndjen ajo ta kryej por jo sepse e shtyne rrethanat...per mua keto jane vetem justifikime qe me pas i kthejne edhe ne alibi.

Une nese do tradhetoja nje dite do e beja sepse kshu do e ndjeja une...por jo per arsyet apo justifikimet e mesiperme....

Ne rre gull, ky eshte kendveshtrimi juaj, por ka raste te asaj qe ceka, dhe herave tjera dodiskutoj me gjate, se tani po ik ne Xhami, per te falur Xhuman..

Postuar nga erious datë 11 Shtator 2009 - 15:33:

misha, sikure femra te ishte e forte ajo meshkujt do ti perdorte vetem per mbarsje e pastaj do ti debonte, femijet do ti rriste vete.

siç ndodh tek bletet punetore.

burri e shoqeron sidhe e ndihmon gruan, ngaqe kjo eshte e pazonja te rrise femijet e saje... tek kafshet çiftet krijohen per aq kohe deri sa te vegjelit rriten ose te behen te afte te jetojne ne menyre te pavarur, meqenese tek njerezit kjo periudhe eshte relativisht e gjate dhe prinderit s'jane me te rinj, ata qendrojne bashke deri ne fund te jetes.

te shpjegoj pse shoqerite moderne krijojne familjen sidhe shoqerine mbi burrin (ne marrim mbiemrin e babes e jo te nenes) e jo mbiemrin gruas (megjithese veç kjo eshte origjina e vertete e pamohushme e femijes, baba i vertete shpesh mund te jete postieri ose roja fushes druve )

u be me qellim per ta sensibilizuar (ndergjegjsuar) burrin poligam per rolin e tije moral ne rritjen e femijeve dhe ruajtjen e shendoshe te familjes... kjo e beri shoqerine njerezore maçiste.

megjithese shumica e burrave jane me zgjepsa ne karakter, inteligjence, e bile ne moral te larte qytetar... nga grate e tyre zonja.

gjithesesi, diten kur femra te behet e forte, s'do te kete me nevoje per mashkullin (burrin ) pra as tradheti... kshu pra muhabeti mi cuc

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 15:51:

O cub nuk besoj ne ate qe thua ti....besoj ne ate qe them vete....kapish????

fakti qe perdorim mbiemrin e burrit behet sepse nese kemi ndonje te kaluar te erret me kete rast e pastrojme biografine...po ju si ja beni>>??

Sa per femijet Zoti na ka dhene virtytin me te bukur, dhe xhelozia mashkullore ne kete pike eshte e pamatshme.....pse nuk i rrisim vetem??? sepse ky eshte dallimi qe na ben te ndryshem nga kafsha....LLOGJIKA dhe si e tille na jep mundesine te krijojme familjet tona dhe ti rrisim femijet tane me dashurine dhe ngrohtesine e te dy palve....njeriu ka nevoje per te dy dashurite prinderore qe te rritet i plotesuar Cubo dhe jo vetem nga nje njeri!

Postuar nga erious datë 11 Shtator 2009 - 16:01:

jo fjalen zot me mua se dalim ne teme tjeter...

jo me kot egziston ne triliarda vite fjala ''duhen koqe per kete pune'' mi cik

tek kjo teme po i vej kapak per vete, me duket se i tregova gjitha ç'dija

Postuar nga AngelDevil datë 11 Shtator 2009 - 16:03:

oj qik mire e ke ti po ai cubi jugor se prano se eshte shume krenar per ta pranuar 1 gje te tille....

noto ja fute cik kot tani prania e mashkullit apo femres duhet per te plotesuar njeri tjetrin ne cdo aspekt flas .... ligji i natyres e do qe dhe femijet te kene 1 nene e 1 baba per tu rritur edukuar e per te pasur pergjegjesi te njejta ndaj atij femije.... ka raste per X arsye qe babai nuk eshte me atehere femra do e rrise femijen e saj seshte e thene qe duhet te kete mashkull patjeter per te bere ate gje.....

gjithsesi shprehja nena dihet e babai nuk dihet nuk ka dale kot .... dhe femra e meshkujt tradhtojne por ajo qe eshte e sigurt qe ne femrat asnjehere nuk jetojme me hijen a eshte femija jone apo i dikujt tjeter

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 16:06:

Prandaj edhe ADN behet vetem per prindin mashkull

moj po ky cubi i jugut a thua labik eshte??? se vetem ata mallakastriotet jane kshu kokegdhe dhe e shohin gruan si pemethyme

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 16:08:

Citim:
jo fjalen zot me mua se dalim ne teme tjeter...

jo me kot egziston ne triliarda vite fjala ''duhen koqe per kete pune'' mi cik

tek kjo teme po i vej kapak per vete, me duket se i tregova gjitha ç'dija

he re dreq mos u konsumo mo aman se qeke i shtershem ti

Postuar nga AngelDevil datë 11 Shtator 2009 - 16:10:

Citim:
Prandaj edhe ADN behet vetem per prindin mashkull

moj po ky cubi i jugut a thua labik eshte??? se vetem ata mallakastriotet jane kshu kokegdhe dhe e shohin gruan si pemethyme

jo moj jo nga tjeter vend eshte dreqi anej nga eshte xha Sulo me duket e ka pas gjysh Sulon prandaj sillet ashtu

Postuar nga kurt datë 11 Shtator 2009 - 16:38:

nejse! jane te rradha ata femra qe jane me te vertet independent and classy= sexi, qe e fitojn rrespektin, te tjerat vetem genjejn veten dhe besojn genjeshtrat dhe komplimentat e nje mashkulli te deshperuar qe i thote cfardo ajo deshiron te degjoje vetem e vetem te fusi duart on that nice piece of ass!!
kto dhoj femrash jane thjesht easy lay, (and god bless them:p) qe mos ti ofendojm e ti quajm kurva, bimbos!

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 17:48:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
oj qik mire e ke ti po ai cubi jugor se prano se eshte shume krenar per ta pranuar 1 gje te tille....

noto ja fute cik kot tani prania e mashkullit apo femres duhet per te plotesuar njeri tjetrin ne cdo aspekt flas .... ligji i natyres e do qe dhe femijet te kene 1 nene e 1 baba per tu rritur edukuar e per te pasur pergjegjesi te njejta ndaj atij femije.... ka raste per X arsye qe babai nuk eshte me atehere femra do e rrise femijen e saj seshte e thene qe duhet te kete mashkull patjeter per te bere ate gje.....

gjithsesi shprehja nena dihet e babai nuk dihet nuk ka dale kot .... dhe femra e meshkujt tradhtojne por ajo qe eshte e sigurt qe ne femrat asnjehere nuk jetojme me hijen a eshte femija jone apo i dikujt tjeter

Sidomos kur rastet jane edhe me te komplikuara. Neve diskutojm ahpur dhe shume shlirshem, por me thuani cilat jane shkaqet qe qojne deri te tradhetia...

si lind dyshimi, dhe te cekim disa shembuj nga perditshmeria...

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 17:56:

pse tradheton dikush???...po nis arsyen me klasike....nga deshira

por kjo eshte vetem nje, ka plot arsye..po avash avash se u lodha sot

Postuar nga bruni22 datë 11 Shtator 2009 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

por me thuani cilat jane shkaqet qe qojne deri te tradhetia...

akoma ketu ti ?!... akoma me telat............

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 18:11:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

akoma ketu ti ?!... akoma me telat............

hahahhaha, akoma akoma, hahha, ashtu jam une. shume pak fle....

Postuar nga bruni22 datë 11 Shtator 2009 - 18:15:

Citim:

hahahhaha, akoma akoma, hahha, ashtu jam une. shume pak fle....

bravo bravo xke chi dorme non piglia il pesce.............

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 18:23:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

bravo bravo xke chi dorme non piglia il pesce.............

O me fal por nuk kuptoj aspak italisht apo çfareehujg eshte

Postuar nga briseide datë 11 Shtator 2009 - 18:28:

Citim:
Briseide je po aq paragjykuese sa vete tema.

Une nuk dhashe nje numer meshkujsh qe nje femer gjuan qe ti te cilesoje ate "te ndershme" apo "kurve" , une thjesht dhashe versionin qe gjithkush ben ne nje zgjedhje. Dhe ketu jemi tek tema "kush tradheton me shume femrat apo meshkujt" dhe dihet qe nje mashkull nuk ka sesi te tradhetoj pa deshiren e nje femre. Dhe ne kete aspekt eshte femra ajo qe zgjedh se me ke do te tradhetoj dhe jo mashkulli....sepse dihet se nese nje femre nuk i pelqen nje mashkull ajo nuk shkon me te, nderkohe qe nje mashkull ben edhe te kunderten e kesaj...mjaft te tradhetoj.

tani se ju doni te lexoni ne menyren qe ju pelqen ju , skam cbej ...por mos harroni se kjo teme me kete titull eshte vete shume paragjykuese dhe per me teper nuk eshte aspak per te nxjerre ne pah virtytet e dikujt....

Une kshu e shoh.

Per cfare paragjykimi po flet ti çupe?As titulli nuk ka ndonje ambiguitet te rreshkasesh ne mendime paragjykuese.

Ketu nuk po flitet per femra qe kane kapacitet te trasformojne meshkujt ne gjysem te mberdhitur per pjeshke,por per cifte,femer e mashkull qe jane bashke e qe per nje motiv ose nje tjeter vedosin te tradhetojne.Ne cift eshte mashkulli ai qe vendos te largohet nga femra e tij sepse tentohet nga dikush tjeter apo eshte femra ajo qe lodhet ose qe bie preh e deshirave te saj " te pakontrollueshme" ?

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 19:34:

tema qe shoh une eshte "Kush Tradheton Dhe Kush Dyshon Me Shume"

dhe une qe ne momentin e pare kam thene 50 me 50. pra ne kete pike kam pare barazi 1 mashkull me 1 femer

nderkohe qe ti po tregoje se kush quhet e ndershme apo jo dhe se une kisha ulur imazhin e femres...

pa dashur aspak te kalojme ne konflikt....po qe ne momentin qe thuhet tradheti detyrimisht aty nuk ka me imazh as per femren dhe as per mashkullin.

kjo ishte ideja ime pak a shume.

kLM

Postuar nga Vizioner datë 11 Shtator 2009 - 21:25:

Citim:
.

....dhe Ti, si femer, e ndjen veten Krenare per kete??!!! E ndjen veten Superiore karshi ATIJ mashkulli???!!!!!

PS: Te pyes sepse dhe je zgerdhire ne fund te fjalise!!!!!!

Postuar nga ksovari datë 12 Shtator 2009 - 16:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

....dhe Ti, si femer, e ndjen veten Krenare per kete??!!! E ndjen veten Superiore karshi ATIJ mashkulli???!!!!!

PS: Te pyes sepse dhe je zgerdhire ne fund te fjalise!!!!!!

Nuk me pelqen shprehja zgerdhire, angel ka arsye dhe fakte per nje gje te tile, dhe ajo iu ka qasur nga nje kendveshtrimi tjeter, mendoj, dhe neve po diskuojme hapur pa e fyer njeri tjetrin.

Ne teme: njeri nga shkaktaret qe mund te qoj deri te tradhetia, mendoj une, eshte jo rrespekti i ndersjellet dhe nenvleresimi...

Postuar nga Vizioner datë 12 Shtator 2009 - 17:20:

Citim:

Nuk me pelqen shprehja zgerdhire, angel ka arsye dhe fakte per nje gje te tile, dhe ajo iu ka qasur nga nje kendveshtrimi tjeter, mendoj, dhe neve po diskuojme hapur pa e fyer njeri tjetrin.

Prsh ksovari,

Une nuk pata gje per ofendim apo te njejten gje te kesaj "familie", sepse nuk eshte DHE ne Kulturen time!!! Aq me shume qe, UNE, e lexoj me kenaqsi AngelDevil!!!??? Ashtu si dhe Ty!

Dhe, sa per ate shprehje, une nuk gjeta ose nuk me erdhi ne mend per momentin nje fjale tjeter me e perafert ose me e "bute" ne mendje!!!

Tani te lutem me shpjego kuptimin e shenjes ???? Po t'a mbash mausin mbi kete shenje del fjala: zgerdhitje!!!

Ku eshte ofendimi ketu???!!!

Perse une u dashka te zgjedh nje fjale tjeter kur ajo shenje ka kete kuptim?! Gje e cila do te thote qe dhe AngelDevil perderisa e ka vene kete ne fund ka pas ate qellim, pra, zgerdhitjen???!!!

Nuk e kuptoj shqetesimin dhe kritiken tende, me fal!Te lutem me sqaro!

Postuar nga Vizioner datë 12 Shtator 2009 - 17:34:

Citim:

...dhe tjetra gje qe me ra ne sy, ne Textin tend ksovari eshte fjala "mendoj" !!!

Pra, Ti MENDON qe ajo ka MENDUAR ashtu sic po MENDON Ti se ka MENDUAR ajo???!!!!!

Cte drejte ke Ti (dhe une sigurisht) t'i japish vehtes te drejten te paragjykosh MENDIMIN qe ka pas nje tjeter??!!Dhe te mendosh qe dhe tjetri ka menduar ashtu sic po mendon ti???!!!
Pra, ti, i jep vehtes te drejten DHE te Pronocosh MENDIMN e tjetrit...dhe pastaj, dhe ta deformosh!!!!

Sepse ne rastin ne fjale, mendimi ka qene i QARTE dhe zgerdhitja po ashtu e qarte!!!!

Nejse, por, e mire eshte qe secili te Pronocohet VETE per ato qe shpreh, sepse, vetem ai qe e ka thene ate mendim e di PSENE!!!

Uroj t'me keshe kuptuar!!
Eshte, Sinqerisht, pa ndonje qellim te keq!

Pershendetje!

Postuar nga ksovari datë 12 Shtator 2009 - 17:37:

Citim:

Prsh ksovari,

Une nuk pata gje per ofendim apo te njejten gje te kesaj "familie", sepse nuk eshte DHE ne Kulturen time!!! Aq me shume qe, UNE, e lexoj me kenaqsi AngelDevil!!!??? Ashtu si dhe Ty!

Dhe, sa per ate shprehje, une nuk gjeta ose nuk me erdhi ne mend per momentin nje fjale tjeter me e perafert ose me e "bute" ne mendje!!!

Tani te lutem me shpjego kuptimin e shenjes ???? Po t'a mbash mausin mbi kete shenje del fjala: zgerdhitje!!!

Ku eshte ofendimi ketu???!!!

Perse une u dashka te zgjedh nje fjale tjeter kur ajo shenje ka kete

kuptim?! Gje e cila do te thote qe dhe AngelDevil perderisa e ka vene kete ne fund ka pas ate qellim, pra, zgerdhitjen???!!!

Nuk e kuptoj shqetesimin dhe kritiken tende, me fal!Te lutem me sqaro!

Ju befte mire kafja, ne regull, por juve e keni shkruar. Ju faleminderit per opinioni tuaj.

Mua me ndodh shpesh, e shoh simbolin dhe e vendos, kur del ne skronja, eshte diqka qe nuk e kam menduar...

Mua thjesht me ngjau qik e vrazhde sepse ishte e shkruar me shkronja...

Une nganjehere me pelqen te shkruaj me shkronja te medha, dhe menjehere antaret e forumin me keshilluan, se i bie se bertase, keshtu qe e morra keshillen me shume, shume dashamiresi dhe mirenjohje...

Shpresoj se me keni mirekuptuar...

Rrepekte te veçanta per ju

Postuar nga ksovari datë 12 Shtator 2009 - 17:43:

Citim:

...dhe tjetra gje qe me ra ne sy, ne Textin tend ksovari eshte fjala "mendoj" !!!

Pra, Ti MENDON qe ajo ka MENDUAR ashtu sic po MENDON Ti se ka MENDUAR ajo???!!!!!

Cte drejte ke Ti (dhe une sigurisht) t'i japish vehtes te drejten te paragjykosh MENDIMIN qe ka pas nje tjeter??!!Dhe te mendosh qe dhe tjetri ka menduar ashtu sic po mendon ti???!!!
Pra, ti, i jep vehtes te drejten DHE te Pronocosh MENDIMN e tjetrit...dhe pastaj, dhe ta deformosh!!!!

Sepse ne rastin ne fjale, mendimi ka qene i QARTE dhe zgerdhitja po ashtu e qarte!!!!

Nejse, por, e mire eshte qe secili te Pronocohet VETE per ato qe shpreh, sepse, vetem ai qe e ka thene ate mendim e di PSENE!!!

Uroj t'me keshe kuptuar!!
Eshte, Sinqerisht, pa ndonje qellim te keq!

Pershendetje!

Me shume dashamiresi e pranoj keshillen i/e nderuar. Nuk marr te drejten te jap mendimin e tjetri ne asnje rast, por, Me angel rreth kesaj teme kam diskutuar edhe ne tema tjera qe perafrohen me kete, ose me mire te them i kam lexuar opinionet esaj, keshtu nga ato qe kam arritur te mesoj, une u shpreha, pa qene mendimi i fiksuar...

Por keshillen e pranoj dhe e çmoj se eshte shume me vend.

Ju faleminderit

Postuar nga AngelDevil datë 12 Shtator 2009 - 17:50:

me zuri lemza mua thashe kush me kujton kur ja e pashe qe me keni kujtuar knej nga kjo tema :p

pershendetje iher....

cfare do te dish konkretisht pse jam "zgerdhire" te ajo cfare thashe..... OK po ta shpjegoj dhe pse sjam e detyruar ta bej ..... ate shprehje e perdora ne menyre figurative por jo se ajo shprehje me perfaqson mua apo shumicen e femrave qe njoh une ne kete forum(me aq sa i njoh sigurisht) ......

nejse ti kthehemi temes perse tradhtojme....

kur lihemi mbas dore kur nuk na kushtojne vemendjen e duhur personi qe kemi ne krah, kur nuk na bejne te ndihemi qe jemi qendra e universit per ta ose dhe kur ndodh ndonje dashuri me shikim te pare mbase .....

Postuar nga Deb* datë 12 Shtator 2009 - 18:23:

Citim:
[B]fakti qe perdorim mbiemrin e burrit behet sepse nese kemi ndonje te kaluar te erret me kete rast e pastrojme biografine...po ju si ja beni>>??
]

Burri le te marre mbiemrin e gruas. Ne Shqiperi lejohet kjo gje.
P.s nuk e dija qe e marrim mbiemrin e burrit per kete gje. Po kur e ke biografine e paster, mban mbiemrin tend?

Postuar nga ksovari datë 12 Shtator 2009 - 18:28:

Citim:
me zuri lemza mua thashe kush me kujton kur ja e pashe qe me keni kujtuar knej nga kjo tema :p

pershendetje iher....

cfare do te dish konkretisht pse jam "zgerdhire" te ajo cfare thashe..... OK po ta shpjegoj dhe pse sjam e detyruar ta bej ..... ate shprehje e perdora ne menyre figurative por jo se ajo shprehje me perfaqson mua apo shumicen e femrave qe njoh une ne kete forum(me aq sa i njoh sigurisht) ......

nejse ti kthehemi temes perse tradhtojme....

kur lihemi mbas dore kur nuk na kushtojne vemendjen e duhur personi qe kemi ne krah, kur nuk na bejne te ndihemi qe jemi qendra e universit per ta ose dhe kur ndodh ndonje dashuri me shikim te pare mbase .....

haahha, pive uje,

Je shume realiste...

E them. Dhe e mbroj mendimi se ne bashkeshoresi, mashkulli e bart pergjegjesin me te madhe.

Ja disas nga arsyet: Genjen vend e pa vend.
Nuk rri aktiv me ngjarjet qe ndodhin mbrenda ne shteip ( familje)
Nuk bashkpunon me bashkeshorten per problemet qe mund ti hasin vazhdimisht,
Pine, shkon tap ne shtepi.
E zhgenjen, e nenqmon, etj etj

Dhe çfare do prisje prej asaj gruaje me pasjtaj...

Thone tek neve ne Kosove "qeni i keq e sjell ujkun ne torisht"

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Shtator 2009 - 18:28:

Ndoshta per sqarim .............. fjalet/shprehjet qe u bashkangjiten ikonave nuk kane te bejne fare me kuptimin e tyre. Ato fjale/shprehje i zgjedh nje nga Adminet, si ti vije ne mendje dhe vendosen si simbol i ikones per ata qe i mbajne mend. Mos me thoni tani qe per te perdorur nje ikone ju shikoni se c'fare fjale/shprehje ka anash dhe ia pershtasni muhabetit ...........

Postuar nga ksovari datë 12 Shtator 2009 - 18:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Burri le te marre mbiemrin e gruas. Ne Shqiperi lejohet kjo gje.
P.s nuk e dija qe e marrim mbiemrin e burrit per kete gje. Po kur e ke biografine e paster, mban mbiemrin tend?

Per sa i perket mbiemrit une gruas i kam thene te mbaj te vetin dhe ashtu kemi bere.

Postuar nga cecilia datë 12 Shtator 2009 - 18:33:

turll nga ke humbur?

Akoma si ke mbaruar pjatat? C'te gjeti ore, po deshe ndonje dore ndihme me bej nje zile se erdha.

Postuar nga Deb* datë 12 Shtator 2009 - 18:35:

Citim:

haahha, pive uje,

Je shume realiste...

E them. Dhe e mbroj mendimi se ne bashkeshoresi, mashkulli e bart pergjegjesin me te madhe.

Ja disas nga arsyet: Genjen vend e pa vend.
Nuk rri aktiv me ngjarjet qe ndodhin mbrenda ne shteip ( familje)
Nuk bashkpunon me bashkeshorten per problemet qe mund ti hasin vazhdimisht,
Pine, shkon tap ne shtepi.
E zhgenjen, e nenqmon, etj etj

Dhe çfare do prisje prej asaj gruaje me pasjtaj...

"

Kjo eshte e keqja. Ra muhabeti per gruan e njerit. ''Ajo me duket se ja dredh atij'', tha njeri. Burri i saj i kishte te gjitha cilesite qe ke permend ti dhe ca me shume, por prape vetem gruaja gjykohej, edhe pse nuk dihej me saktesi qe e tradhetonte apo jo.

Postuar nga AngelDevil datë 12 Shtator 2009 - 20:02:

O Deb keto na jane bere rutine e dites ne knej nga TR bile une kam fillu te prokupohem kur nuk te marrin neper goje fillon e mendon po bekam jete koti perderisa spo perflitem me loool

Postuar nga ksovari datë 13 Shtator 2009 - 02:11:

Citim:
O Deb keto na jane bere rutine e dites ne knej nga TR bile une kam fillu te prokupohem kur nuk te marrin neper goje fillon e mendon po bekam jete koti perderisa spo perflitem me loool

Kjo nuk me ka shkuar ndermend.

Postuar nga AngelDevil datë 13 Shtator 2009 - 02:27:

Citim:

Kjo nuk me ka shkuar ndermend.

duhet te marrim anen pozitive te gjerave ksovari perndryshe po i pashe me negativitet o do cmendem o do behem e une si ata qe po flisja

Postuar nga ksovari datë 13 Shtator 2009 - 02:35:

Citim:

duhet te marrim anen pozitive te gjerave ksovari perndryshe po i pashe me negativitet o do cmendem o do behem e une si ata qe po flisja

Kjo eshte shume e sakte. Te lumte. never don't give up. Be om the top

Postuar nga erious datë 13 Shtator 2009 - 02:36:

ça ke bere ndonje gje te bukur per jeten ti ksovari...?

Postuar nga ksovari datë 13 Shtator 2009 - 05:25:

Citim:
ça ke bere ndonje gje te bukur per jeten ti ksovari...?

Per çfare jete e ke fjalen, shkencore, romancen, besimin, shoqerore, sportive, Me qarte nese mundesh, mandej pa hezitim do ju pergjigjem..

Postuar nga ksovari datë 16 Shtator 2009 - 17:26:

erius, nuk me qartesove pyetjen?!

Postuar nga profesor59 datë 07 Tetor 2009 - 21:15:

Unë nuk do thoja , kush kë e tradhëton më shum, por përse na ndryshojnë interest kaq shpesh,përse nuk mund t'i mbajmë ambicjet e sëmura nën kontroll, .........

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 94 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.