Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 139 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush jane 4 gjerat qe ju bezdisin me shum? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18190)
Citim:
Po citoj ato që tha sassari
me besdisin tek te tjeret
varferia, skamja, mjerimi
padituria, injoranca
fodulleku, miopia egoizmi
mendjemadhesia qe thote Angel shejtonja, hipokritet
te tera bejne 4
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
jo se jam semure me rri larg e te them vete kur te me puthesh...Ceci sdo flesh ti...
Citim:edhe ne qerr paske hyp
Po citoj ato që tha cecilia
Ti plako lene injorancen ven t'vet se sdo t'kishim ty zgjut po te qe ndryshe. Iku kjo!
Ah se harrova shkruj içik (jo shume) shqipe te paster dhe po deshe me pika e presje se na qerrove
Citim:
shyqr qe na e the se te paskemi care koken pse sthua ti
INTER
MILAN
MAROTA
LAPO
Citim:
Po citoj ato që tha sassari
me besdisin tek te tjeret
varferia, skamja, mjerimi
padituria, injoranca
fodulleku, miopia egoizmi
mendjemadhesia qe thote Angel shejtonja, hipokritet
te tera bejne 4
Me kishte marre malli per disa njerez!
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
Lapo shkrete ........ pervec transeve .......... me te tjerat eshte ne rregulll ................. e shet 1000 dallare palen e syzeve .......... me fal ............ 1000 euro.
-pislliku
-genjeshtra
-nevriklliku
-po*****clliku
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
-pislliku
-
-nevriklliku
-po*****clliku
ktu qeka per prift
bezdi kom vec me me prek hunden
me m'gjujt n'shpine pa menje
e me u vesh trash.
Ata qe flasin pas shpine
Qe gjykojne pa njohur dike
Qe jane siperfaqesor
Qe skan komunikim.
Ad shsshh urte se erdhi Al , ajt ta thom te veshi,po s`e mori guximin vete as du t`ia dij hic,le te pelcasi(shih me sy e plas me zemer)kshuqe po qe burrr
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ad shsshh urte se erdhi Al , ajt ta thom te veshi,po s`e mori guximin vete as du t`ia dij hic,le te pelcasi(shih me sy e plas me zemer)kshuqe po qe burrr
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ad t`isha aq e eger une nejse
Al,ti pastron une bej pis se ke radhen e pastertise
Naten both
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ad t`isha aq e eger une nejse
Al,ti pastron une bej pis se ke radhen e pastertise
Naten both
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
... funksionon quhet colpo di fulmine thone keta breshkaxhinjte
Weeee Po pse femer qenka eliz??
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
Weeee Po pse femer qenka eliz??
Shen-rat.
Ditelindja ime.
Njerezit qe shtiren sikur ua ndjen shume per te paren dhe te dyten.
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Shen-rat.
Ditelindja ime.
Njerezit qe shtiren sikur ua ndjen shume per te paren dhe te dyten.
Citim:
Hey kete te dyten e urrej dhe une se cfare ka per tu festuar se di une kur cdo vit shtohet naj qiri sa per te paren une festoj san shoping qe eshte cdo dite .
Ja kaloi dhe kjo dite ...urimi me i bukur i zemres time te vogel ne mengjes akoma pa hap syte me tha "mamma ti amo tanto ma tanto tu sei la mia principesa " per kete ja vlen te festosh fjalet e te tjereve sme prekin me zemren ...
Citim:
Ja kaloi dhe kjo dite ...urimi me i bukur i zemres time te vogel ne mengjes akoma pa hap syte me tha "mamma ti amo tanto ma tanto tu sei la mia principesa " per kete ja vlen te festosh fjalet e te tjereve sme prekin me zemren ...
Citim:
ai zogu i kurves qe fola i tesh me te me bezdisen sa jo per 4 gjera tjera po per 4000
kur jan tjeter e hiqen tjeter
kur fusin hundet aty ku si takon
kur te paragjykojn pa njoh as 1/qind ..se kush je
kur bojn interesantin/en
p.s nr rritet çdo dit fatkeqesisht ..
1-breket kur me rrine te vogla
2-floket kur behem per tu qethur
3-hundet kur jam semure
4- kurvat
Me bezdis nje pyetje qe ben burri im sa here hipim ne makine per te dale per qejf. Jemi ne ecje e shtron pyetjen e tij te famshme "Ku do ikim?"
1.) Njerezit te cilet flasin hamendas. Diktoni per nje rast perpara se te shpreheni, o njerez!
2.) Femrat te cilat veshin rroba provokuese dhe kur i shikojne, ato thone: "Mos m'i ngulit syte!" - po juve pikerisht ate synoni me veshjet tuaja. Qofshin mallkuar ato qe thone "Mos m'i ngulit syte!" duke pare vete se si jane veshur.
3.) Vellai im injorant, i cili here pas here e kercenon familjen e Marigones sime, qe une te mund te kthehem ne Kosove pa druajtur gje.
4.) Babi i nuses sime, i cili, zakonisht, u thote njerezve te cilet ne gjithashtu i njohim, se cfare do te beje me mua sapo te kete degjuar se e kam shkelur me kembe aeroportin "Adem Jashari".
I kam shume bezdi 'Tolls' qe duhet te paguaj kur udhetoj, ose ' parking fees', sepse sa here qe duhet terhequr ose shtyre karta, nuk me arrin krahu, me duhet te parkoj makinen, te heq rripin, te zgjatem dhe pastaj te ngas perseri. annoyingg
Forget Jesus, EZPASS is your saviour..
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
I kam shume bezdi 'Tolls' qe duhet te paguaj kur udhetoj, ose ' parking fees', sepse sa here qe duhet terhequr ose shtyre karta, nuk me arrin krahu, me duhet te parkoj makinen, te heq rripin, te zgjatem dhe pastaj te ngas perseri. annoyingg
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Meshkujt qe perdorin parfume femrash.
Tymin e puros qe me vjen drejt e ne surrat se ai qe e ka ndezur nuk me hap rrugen e nuk ka aq hapesire sa per ta parakaluar.
Tingujt e pianos se komshies.. Kjo bote nuk eshte e drejte!
Vetullat e pahequra te femrat dhe vetullat e hequra te meshkujt.
Kur nuk arrij te them gjene e duhur ne momentin e duhur.
Kaq he per he.. Po pse 4 xhanem?
njerzit kapadaji qe ud uket vetja si ata e asnje tjeter
njerzit thashellemaxhi qe slen njeri pa zen ne goj
njerzit me fytyra qe tjer jan e tjer paraqiten
e nje x person qe smund ta shof em sy e syt me hellin mjegull kur e kam afer
Dylani 4 here
pse ashtu kaq shume me paske ne qef
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Forget Jesus, EZPASS is your saviour..
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po tjeter?
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Yess. Kur me shkarkohen baterite e kameres, 2-3 ore pas i kam zvds me te reja.
1- Periodat, cdo 25 dite. Ama asnje sekond s`me levizin si date! Bezdi e madhe!
2- Borite e makinave ne trafik, tmerr! ( thua se do fitojne gje per nje shtyerje gazi me shume!)
3- Nuk fle dot me muzike! ( ama nuk jetoj dot pa muzike)
4- Gazetat lokale qe hidhen cdo dite perballe shtepise ( perfundojne ne mbeturina pa i hapur fare!)
Kur shkoj ne banke per te terheq apo mbyll leke, kam bezdi kur mbrapa meje vijne njerez. E bukura eshte se para meje s'ka asnje. Kembe njeriu perreth bankes. Nga mbijne xhanem! Me japin nje ndjenje frike!
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
1- Periodat, cdo 25 dite. Ama asnje sekond s`me levizin si date! Bezdi e madhe!
lol
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Si me te shpeshta duken. Ke bere nje sonograme te ovareve per kiste?
Me merzisin ca qe ngasin makinen dhe i kam para.
Ngasin me 5 milje/ore kur eshte duke u kthyer ne te verdhe drita e semaforit, dhe e rrisin shpjetesine ne te kuqe.
[QUOTE]Po citoj ato që tha Deb*
Ngasin me 5 milje/ore kur eshte duke u kthyer ne te verdhe drita e semaforit, dhe e rrisin shpjetesine ne te kuqe. [/QUO
njee forte kjo
ishin dy persona duke e ecur me makine dhe ky qe i jepte makines hynte gjithe ne te kuqen
e pyet ai qe ishte me te ,popse ti ne te kuqe gjithmone
i thot ky ,po kshu une e vllai im gjithe ne te kuqe hym
kur duke ec ishte drita jeshile e ndezur ky ndalon
i thot ai qe ishte me te po tiktu nejeshile pse ndalove
eh i thot ky kamfrike sepovjen ai vllai im qe hyn ne te kuqe gjithee po me bjen
kshu qe njetip i atyre qe paske bezdi ti jam dhe une ne te verlle ec gjithe
jam msu te ec shpejt segjithe jam me vonesne pun ,gjithe e kam kohen e percaktuar , psh sme pelqen te bejminuta me shume se e kam te parashikume ,tani jo se se kam larg poe kisha marr kshu sivesmeheret ,filloja punen heret ne 7 dhe e kisha cik larg 20 ,min ashtu e isha msu gjithe te ec shpejt se sdoja te vonohem se gjithe nisesha von per pun
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
[QUOTE]Po citoj ato që tha Deb*
Ngasin me 5 milje/ore kur eshte duke u kthyer ne te verdhe drita e semaforit, dhe e rrisin shpjetesine ne te kuqe. [/QUO
njee forte kjo
ishin dy persona duke e ecur me makine dhe ky qe i jepte makines hynte gjithe ne te kuqen
e pyet ai qe ishte me te ,popse ti ne te kuqe gjithmone
i thot ky ,po kshu une e vllai im gjithe ne te kuqe hym
kur duke ec ishte drita jeshile e ndezur ky ndalon
i thot ai qe ishte me te po tiktu nejeshile pse ndalove
eh i thot ky kamfrike sepovjen ai vllai im qe hyn ne te kuqe gjithee po me bjen
kshu qe njetip i atyre qe paske bezdi ti jam dhe une ne te verlle ec gjithe
jam msu te ec shpejt segjithe jam me vonesne pun ,gjithe e kam kohen e percaktuar , psh sme pelqen te bejminuta me shume se e kam te parashikume ,tani jo se se kam larg poe kisha marr kshu sivesmeheret ,filloja punen heret ne 7 dhe e kisha cik larg 20 ,min ashtu e isha msu gjithe te ec shpejt se sdoja te vonohem se gjithe nisesha von per pun
E para esht numri 4.
Citim:\\\
Po citoj ato që tha Deb*
Dylan, me drite te kuqe jam futur dhe une, lol. Biles kam marre dh enje ticket.
E kisha fjalen per ata qe ngadalesojne ne drite te verdhe dhe futen ne drite te kuqe.
Une zakonisht e shtoj shpjetesine kur kthehet drita e verdhe. Ose nese s'kam ndermend te mos futem e ngadalesoj.
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 139 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.